Results 31 to 45 of 52
Thread: περι απιστιας
-
26-01-2016, 23:34 #31
ο μονος τροπος να γλιτωσεις απο ενα πραγμα ειναι να το αποδεχτεις κ να το κανεις μερος της ζωης σου.
ο βρεγμενος τη βροχη δε τη φοβαται.
- 27-01-2016, 09:40 #32
οταν ξεκινησα να κάνω γνωριμίες μεσω διαδυκτίου..ανακάλυψα και το τεράστειο ποσοστο των ανθρωπων που ειναι άπιστοι στην σχεση τους, γυναικες και άντρες ζητουν κάτι για να αποδρασουν απο την ρουτίνα της σχεσης-δεσμου- γαμου τους για να μπορεσουν να παραμείνουν σε αυτην την κατασταση.. και ο χωρος που μπορουν να το κάνουν αυτο με ασφάλεια ειναι το ιντερνετ. ειναι μυθος οτι μονο οι άντρες απατουν. οπως ειχε πει καποτε και ενας γνωστος μου, όταν όλοι μου φίλοι εχουν πάει με μια παντρεμένη τουλαχιστον μια φορα στη ζωη τους, πως γινεται οι γυναικες να ειστε πιο πιστες?
η εμπιστοσυνη κερδιζεται καθημερινα..και ποτε δεν πρεπει να εχουμε δεδομένο τον αλλον...για να βρεις εναν σωστο συντροφο, συνηθως θα περασεις απο 100 μαλάκες ..
η ζωη λάσκαρη εχει πει δημόσια οτι ειναι κατακερατωμένη αλλα παρεμεινε με τον αντρα της γιατι αυτη του η κακή "συνήθεια" αντισταθμιζοταν με αλλα καλα...δεν ξερω πως γινετε αυτο ...αλλα ισως και να γινετε.
οπως και να χει εμεις όλοι ωφείλουμε στον εαυτο μας να ρισκαρουμε και να αναζητουμε τον συντροφο που θα μας δωσει υπέροχες στιγμες... και οπως σε ολες τις απολαύσεις ..θα πληρωσουμε και το τιμημα!
27-01-2016, 09:47 #33
Παντως , αν και 54 , δεν εχω απιστησει ποτε στην ζωη μου , δεν εχω παντρευτει , αλλα παντα ειχα ωραιες κοπελες , και οπως λεει κι Ρ.Ρεντφορντ , αν εχεις το φιλετο στο κρεββατι σου , δεν ψαχνεις την μπριζολα ................................
29-01-2016, 16:31 #34
Εγώ θα το πω λίγο διαφορετικά γιατί διαβάζω συχνά για το ότι ο άντρας κερατώνει αλλά όποια γυναίκα και να ρωτήσεις δεν έχει κερατώσει ποτέ.Άρα οι περισσότεροι άντρες κερατώνουν με ελεύθερες γυναίκες κι αν μιλήσουμε με έρευνες (μαθηματικά) μιλάμε για το 60+%.Κάπου δεν βγαίνει μαθηματικά.
Είναι πολύ μεγάλο θέμα.Σε αυτό το θέμα η άποψή μου είναι ότι η απιστία είναι το ίδιο και τον άντρα και για την γυναίκα,δεν σηκώνει καμία δικαιολογία και πολύ απλά τελειώνεις τη σχέση χωρίς πολλά πολλά.Το έχω περάσει,το έχω ζήσει κι από τις 2 πλευρές και δεν υπάρχει λόγος για σχέση.Έχει τελείωση η σχέση,ποτέ δεν θα είναι η ίδια κι όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες.-
29-01-2016, 16:35 #35
Κι όμως κάνει πολύ μεγάλος λάθος.
Το παράνομο εξιτάρει και το ίδιο ίσως να κουράζει.Ότι και να έχεις,το μυαλό είναι αυτό που δίνει τις εντολές (όχι αποκλειστικά για το κέρατο) άσχετα που λένε ότι οι άντρες σκέφτονται με το κάτω κεφάλι.Ειδικά όταν σε μία σχέση έχει χαθεί το πάθος και τα σχετικά.Η ρουτίνα φίλε σκοτώνει κι έχω πολλά παραδείγματα στο κεφάλι μου.
29-01-2016, 18:05 #36
Αμα ερθει η ρουτινα , διαλυεις την σχεση , δεν κερατωνεις ........................δεν εχω παντρευτει ποτε για να δω πως εναι , το παρανομο εξιταρει καπιους , οντως , εγω μιλαω για μενα , δεν μου λεει κατι το παρανομο , τωρα να ασκησω εγω κριτικη στον Ρεντφορντ , ειναι αλαζονεια , η αστειο , ο ανθρωπος ειναι τοσο χορτατος , αυτο εννοει , που δεν θα μπει στην διαδκασια να ξενοκοιταξει , ειναι ομως στον ανθρωπο, σε αυτο εχεις δικιο.......................................
29-01-2016, 18:10 #37
Εχω δει τσοντα παρανομου σεξ το τι βλακειεσ κανανε δε φανταζεστε μονο κ μονο επειδη ηταν παρονομο παω στοιχημα οτι δεν το ευχαριστηθηκε κανεισ δε λεω αλλα συμβαινει κι αυτο απο μαλακια γινονται τα περισσοτερα κι οχι απο καψουρα εγω καψουρευομαι στο φτερο ενοω αισθηματικα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
29-01-2016, 18:12 #38
Ρεα μου αγαπη μου γτ τισ σωστεσ γυναικεσ κ τουσ σωστουσ αντρεσ το σεξ δε πολυμετραει
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
29-01-2016, 19:34 #39
29-01-2016, 20:24 #40
οι γυναικες δεν το πολυ- λένε για να μην τις πουν "πουτ@ν@ς" ..ενω πολλοι αντρες οχι μονο το λενε , αλλα καμαρωνουν για αυτο...και μαλιστα υπάχουν και καποιοι που τα φουσκωνουν κιολας...
προσωπικα δεν εχω εμπειρια για το κερατο.. δεν ξερω αν εχω φαει και δεν με ενδιαφερει κιολας να μαθω..και δεν μου χρειαστηκε ποτε να το κανω, γιατι δεν φοβαμαι να χωρησω. γενικα ομως υπάρχουν γαμοι που ετσι μονο κρατανε...και υπάεχει μια "ανεπισημη" συμφωνια στο ζευγαρι να κανουν τα "στραβα" ματια". .. γενικα σε αυτα τα θεματα δεν μπορεις να κρινεις πραγματικα, γιατι οτι συμβαινει πισω απο την πορτα του σπιτιου μας μονο εμεις και η ψυχουλα μας το ξερει. για καποιους απο εμας ειναι απλος ο χωρισμος - λεμε τωρα- για καποιους αλλους ειναι αδιανοητο να καταφερουν να μ,εινουν μονοι τους.
οκ δεν ειναι σωστο να κοροιδευεις τον αλλον μπλα μπλα μπλα...αλλα σε εναν κόσμο που ολοι λιγο πολυ κοροιδευουμε τον ιδιο μας τον εαυτο και δεν οριζουμε ουτε το ιδιο μας το μυαλο, δεν ειναι λογικο να παιρνει η μπαλα και αλλους?
απο καποια ηλικια και μετα, οταν κανεις μια σχεση ξερεις οτι οι περισσοτεροι ανθρωποι ειναι ετσι και θα ναι λαχειο η εξαιρεση... και ελπιζεις να πέτυχες το τζακ ποτ αυτην την φορα... καθε φορα
29-01-2016, 20:36 #41
30-01-2016, 19:48 #42
Δεν συμφωνώ με την άποψη που κυριαρχεί στην κοινωνία,ότι δηλαδή οι άντρες είναι οι μαμιάδες και οι γυναίκες τατάνες.Όλοι είμαστε το ίδιο κι ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει στη ζωή του.(δεν το λέω για εσένα)
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες,ότι κατά κάποιο τρόπο χάθηκε η εμπιστοσύνη.Δηλαδή θεωρούμε το σταθερό/σωστό,λαχείο.
Νομίζω ότι έχω καταλήξει για το κέρατο ότι είναι τρόπος ζωής.Όχι η πράξη σαν πράξη,αλλά η σκέψη.Δεν θέλω να το μπερδέψω πολύ.Με λίγα λόγια εννοώ ότι ένας άνθρωπος που σκέφτεται μόνο τον ευατό του,που δεν κάνει υποχωρήσεις και διάφορα άλλα, ποτέ δε θα σκεφτεί και τους άλλους.Κι αυτό στον γενικό τρόπο ζωής κι όχι μόνο στην ερωτική ζωή.Αρκεί να μην εκτεθεί...
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.Δεν υπάρχει σχέση μετά την απιστία.
30-01-2016, 20:52 #43
31-01-2016, 18:51 #44
συμφωνω.. η αγαπη και η πιστη γενικα απαιτει δυναμη χαρακτηρα, ειμαστε τοσο εγωιστες που πολλες φορες δεν υπάρχει σχεση πολυ πριν το κερατο και δεν το βλέπουμε καν .. ερωτευομαστε τον ερωτα, την αντανακλαση αυτου που νιωθει ο αλλος για εμας ..και την δηθεν συντροφικη ασφαλεια και πολυ σπανια μπαινουμε στην διαδικασια να γνωρισουμε πραγματικα τον αλλον ανθρωπο...και καπου εκει..μεσα σε ολο αυτο το ψεμμα χανουμε τον εαυτο μας και εμεις τελειως..συνηθως το κερατο ειναι το τελευταιο κακο ..εχουν προηγηθει πολλα αλλα
31-01-2016, 18:54 #45