Results 16 to 30 of 47
Thread: Κακιζω τη μαμα μου :(
-
06-02-2016, 22:57 #16
Το ελπιζω. :( Δεν ειναι κακος ανθρωπος, αλλα πιστευω οτι δεν εκανε για μητερα. Το ιδιο παραπονο εχει και ο αδερφος μου, οτι δε μας εδινε ΠΟΤΕ σημασια.
Ε δε μπορω να την ξεχσαω. Μανα μου ειναι, ειναι και μονη της :/ Ωρες ωρες σκεφτομαι πως θα ενιωθε αν δεν της εδινα σημασια σε καποια χρονια που θα με εχει αναγκη, ειμαι σιγουρη οτι και παλι δε θα καταλαβαινε ποσο απουσα ηταν τοτε που την ειχα αναγκη εγω.
Το θεμα ειναι οτι ειχε μορφωση κλπ, και γυριζε σπιτι νωρις απο τη δουλεια. Οποτε ειχε χρονο ν ασχοληθει. Αλλα παντα, ακομα κι οταν ζουσε ο μπαμπας μου, απλα υπηρχε, δεν αλληλεπιδρουσε με εμας καθολου, ακομα κι ας ημασταν στο ιδιο σπιτι. Της μιλουσα και δεν απαντουσε!!! Της εδειχνα πραγματα που ζωγραφιζα και δεν ελεγε τιποτα. Της ελεγα να τη βοηθησω να κανει δουλειες στο σπιτι και δεν ηθελε!!! Ολες τις μικρες βολτες τις οργανωνε ο μπαμπας μου, η μητερα μου ηταν τελειως αβουλη σ αυτα τα θεματα. Μετα που πεθανε ο μπαμπας δεν καναμε ποτε τιποτα και δεν πηγαιναμε ποτε πουθενα (οσο ζουσε ο μπαμπας μου ημουν κοινωνικη, μετα αλλαξα γιατι ξεσυνηθισα αφου δεν πηγαιναμε ποτε πουθενα). Ισως ηταν αρρωστη, αλλα αν ηταν ηταν σιγουρα πριν πεθανει ο μπαμπας μου. Δεν ξερω καν αν μπορει να νιωσει πραγματα για αλλους ανθρωπους, μου ειχε πει οτι δεν ειχε ερωτευτει ποτε της πχ, ουτε καν το μπαμπα μου. Και οταν θυμαται το μπαμπα μου δεν της λειπει επειδη ηταν καταπληκτικος ανθρωπος αλλα επειδη ειναι μονη της.
Κολλανε ολα στο οτι της κραταω κακια μεχρι τωρα. Συνηθως ειμαι οκ απεναντι της, αλλα ειναι φορες που δε θελω καν να τη δω γιατι νιωθω πολυ πικαρισμενη και πληγωμενη.
Ο πονος ηταν στυλ κωλικου, αβασταχτος. Η νεφρο η εντερο (μαλλον νεφρο θα ταν γιατι εχω κατι προβληματακια)
Και επισης εχω προβλημα με τις σχεσεις μου. Δε μπορω να κρατησω φιλιες και σχεσεις γιατι οταν αρχισουμε να ρχομαστε κοντα νιωθω οτι δε μ αγαπανε στ αληθεια αλλα απλα κανουν παρεα/εχουν σχεση μαζι μου γιατι ειναι βολικο. 6 σχεσεις ειχα και στις 6 εγω ημουν αυτη που τους χωρισε : (
Εχεις δικιο. Ακομα και οικονομικα δεν της οφειλω τπτ, ουτε κατα τη διαρκεια των σπουδων μου. Τα πληρωνα ολα εγω.
Σ'ευχαριστω. Θα δω το θεμα σου μετα για να δω τι γραφεις. Μιλαμε για πολλα πραγματα τωρα, αλλα δεν ξερω αν μπορουμε να ειμαστε φιλες.
Ειναι δηλητηριωδες συναισθημα ομως... Και δυστυχως δεν εχει πολλα ατομα να τη νοιαστουν και τη λυπαμαι.
- 06-02-2016, 23:05 #17WhyAlwaysMe?Guest
Θα φανώ λιγάκι κακός,αλλά θα σου πω το εξής:
Άσε την στην μοίρα της.Και να πεθάνει ακόμη,μην δώσεις σημασία.
Τέτοιοι άνθρωποι δεν αξίζουν να γίνονται γονείς.
06-02-2016, 23:11 #18
την κακιζω αλλα με πληγωνει να διαβαζω τετοια πραγματα :(
δεν ειναι κακος ανθρωπος. αυτο που με ενοχλει ειναι οτι ποτε δεν ηθελε να της ταραζει καποιος τη βολεψη της (το χει παραδεχτει). ουτε καν τα παιδια της. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ, εστω να μας πει "σας αγαπω, απλα ειμαι κουρασμενη, ελατε να κοιμηθουμε παρεα". και με θυμωνει ποσο ανευθυνη μπορει να ειναι με καποια θεματα.
07-02-2016, 00:33 #19
07-02-2016, 00:54 #20
Αρκετά βαριές κουβέντες ειπώθηκαν. ..θα διαφωνήσω. .όλοι κάνουμε λάθη ..που ξερουμε τι περασε συτη η γυναίκα έχει ς συζητησει Πόε μαζί της αυτά τα θέματα? Τι σου λέει?
07-02-2016, 01:00 #21
Γιατί πρέπει, σώνει και καλά, την αδιαφορία και την αναξιότητα κάποιων ανθρώπων να τις αναγάγουμε σε ψυχική ασθένεια;
Η γυναίκα έδειχνε να αδιαφορεί για τα παιδιά της και πριν το θάνατο του πατέρα τους. Όλοι οι γονείς αντιμετώπισαν κάποια στιγμή δυσκολίες, πολλοί δε ήρθαν αντιμέτωποι με την αρρώστια των παιδιών τους, αλλά τους στάθηκαν και εξακολουθούν ως τώρα να το κάνουν, δεν είχαν λόγο να μην είναι καλά; Αντικειμενικά κάποιοι άνθρωποι δεν αξίζει να γίνονται γονείς, πιθανόν η μητέρα σου να μην αποτελεί εξαίρεση. Μην πληγώνεσαι, αλλά μίλα της αν αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να το κρατάς μέσα σου - η μητέρα σου, μεταξύ των άλλων, σου έδωσε ένα "μάθημα": να μην της μοιάσεις ΠΟΤΕ και όταν , με το καλό, κάνεις δικά σου παιδιά να τους προσφέρεις περίσσια αγάπη και στοργή!
07-02-2016, 01:10 #22WhyAlwaysMe?Guest
07-02-2016, 01:18 #23
Δε θελω καν να κανω παιδια γιατι φοβαμαι οτι και γω θα ειμαι ετσι ασυναισθητα και επιπλεον δεν εχω τπτ να τους δωσω, ειμαι καπως "αναπηρη" κοινωνικα και τρελα ανασφαλης, μαλλον θα τους εκανα τη ζωη πατινι.
Εχω συζητησει καποια, αλλα ποτε δε μου ζητησε συγγνωμη... Καποιες φορες κλαιει και λεει "τα εκανα χαλια λοιπον".. με αποτελεσμα να της λεω "καλα δεν πειραζει αστο". Αλλες φορες δικαιολογειται οτι δεν ειχε καταλαβει τιποτα η οτι δεν τα θυμαται. Δε θελω να της τα λεω πια γιατι χαλαμε τις καρδιες μας και μετα νιωθω ακομα χειροτερα.
07-02-2016, 01:21 #24
Πιστεύω ότι συμπεριφορά μας μέχρι ενα σημείο εξαρτάται από διάφορες συνθήκες , καταστάσεις και την επηρεάζουν. .δε τη ξέρω τη γυναίκα αλλά έχω δει κάποιες συμπεριφορες πανομοιότυπες και μετά από κάποια πράγματα που έλεγαν να τους δικαιολογήσω. .και οι δικοί μου έχουν κάνει απίστευτα λάθη. .Τώρα που τριάνταρήσα λέω ..Τόσο τους έκοβε ..Αυτά κάνανε! ! Αλλά αποστασίοποιω το μυαλό μου από το συναίσθημα ..γιατί θα τους τα χώσω και γω. .yang μίλησε μαζί της. .και λύστε για να πάψει να σε τρώει. .
07-02-2016, 01:23 #25
Kαλύτερα θα ήταν να το λύσει πρώτα μέσα της και μετά να αντιμετωπίσει κατά πρόσωπον, για τελευταία φορά, τη μητέρα της, να ειπωθούν ειλικρινείς κουβέντες. Αν δεν της μιλήσει ούτε τώρα, να μην ξανασχοληθεί, μόνο τα απολύτως απαραίτητα και αν....Είναι κρίμα να βασανίζεται νέα κοπέλα, έχει μέλλον μπροστά της, το παρελθόν πέρασε και πίσω δεν γυρνάει, αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα της ζωής, το μόνο που έχει κάθε δικαίωμα να ξέρει είναι ο λόγος που συμπεριφερόταν έτσι - αν υπήρχε λόγος δηλαδή! Από εκεί και πέρα είναι δίκη της υπόθεση αν θα τη συγχωρέσει ή όχι...
Το να τη μισεί και να την εχθρεύεται δεν είναι η λύση, θα πρέπει να βγει το αγκάθι από μέσα της και όχι να μένει και να την "ποτίζει" με φαρμάκι, γιατί στο τέλος αντί να βλάψει τη μαμά της , θα βλάψει τον εαυτό της! Επίσης, καλό θα ήταν να μιλήσει και σε έναν ψυχολόγο, θα τη βοηθούσε αν άκουγε και την γνώμη ενός πιο ειδικού!
07-02-2016, 01:28 #26
07-02-2016, 01:34 #27WhyAlwaysMe?Guest
07-02-2016, 01:41 #28
Συμφωνώ εν μέρει, άλλο λέω όμως... Θεωρώ ότι - μιλάω εξ ιδίας πείρας - αντί αυτό να λύσει το πρόβλημα, θα το κάνει μεγαλύτερο. Είναι σαν να της προτείνεις να "θάψει" το πρόβλημα κάτω από το χαλάκι, γιατί αυτό θα γίνει. Καλύτερα να τη σκυλοβρίσει, που λέει ο λόγος, παρά να μείνει σιωπηλή για το υπόλοιπο της ζωής της! Καλύτερα να εκτονωθεί παρά να συμπεριφέρεται σαν να μην την απασχολεί. Αντιλαμβάνομαι ότι έχεις καλές προθέσεις απέναντί της, αλλά βάλε πρώτα τον εαυτό σου στη θέση της!
07-02-2016, 01:45 #29WhyAlwaysMe?Guest
07-02-2016, 01:55 #30
Έτσι είναι φίλτατε Why - τσακίζει κόσμο η κατάθλιψη και η αγχώδης διαταραχή, λόγω κάτι τέτοιων ανεκδιήγητων. Συγγνώμη κιόλας yanat , με όλο το θάρρος!!!