ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΩΝ - Page 24
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 24 of 31 FirstFirst ... 142223242526 ... LastLast
Results 346 to 360 of 451
    Banned
    [QUOTE=arntaben;591035]
    Quote Originally Posted by M87 View Post
    Αντι να πετάς λάσπη λέγοντας με "μικρέ" δεν εξηγείς καλύτερα το "μονος μου" που κολλάει. Εκτός και αν η rea "δεν πιάνεται" για σένα... Αυτό είναι; Μεταξύ εμένα και της rea, εγώ τσακώνομαι "μόνος μου"; Επίσης απάντησε μου σε αυτό που σε ρώτησα: Πες μου και εσύ όμως, από όλη την ανάρτηση μόνο το ότι απάντησα καθυστερημένα στη rea σε ενδιαφέρει;[εγω στην ερωτηση σου σου απαντησα...εσυ δεν το καταλαβες.....εσυ νομιζεις οτι εγω σου απαντησα επειδη ηταν καθυστεριμενη απαντηση........αρα παλι λαθος εισαι μικρη μονη λασπιτσα :-ρ
    Το μέλος arntaben επιδίδεται σε λασπολογία και παρενόχληση χρησιμοποιώντας προσβλητικούς χαρακτηρισμούς προκειμένου να ξεκινήσει καυγά.
    Παρακαλώ για την παρέμβαση των διαχειριστών του forum.

Senior Member
    Δεν καταλαβαίνω πως απορρέει ότι επειδή "δεν σχολίασα το ότι συμφώνησες μαζί μου" αυτό σημαίνει ότι "ο σκοπός μου είναι να ξεκινάω καυγάδες". Μου το κάνεις πιο λιανά σε παρακαλώ; Τι μνεία θέλεις ακριβώς;

Macgyver για να ξεκινήσω έναν καβγά - μιας και αυτός όπως λες είναι ο σκοπός μου - πρέπει να βρεθώ στον ίδιο χώρο με κάποιον. Αυτό εδώ, είναι νήμα το οποίο ξεκίνησα εγώ και δεν ήρθα σε νήμα δικό σου, της rea ή κανενός άλλου για να ξεκινήσω οτιδήποτε. ΕΣΕΙΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ και εκφράσατε απόψεις αντίθετες με τις δικές μου. Όταν διαπιστώσατε ότι δεν υιοθετώ τις αντιλήψεις σας αντί να εκφράσετε αντιρρήσεις σε όσα γράφω, επιτεθήκατε σε στο ΥΦΟΣ ΜΟΥ, στη ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ, στις ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΟΥ (παρότι δεν βλέπω που χωράνε "πράξεις" σε ένα forum). Μπορεί να μη σου αρέσω, όπως και εσύ να μην αρέσεις σε μένα δεν είναι υποχρεωτικό άλλωστε. Ο Constantly Curious έθεσε μερικές ερωτήσεις με ευγενικό και ουδέτερο τρόπο και έλαβε απαντήσεις στο [06-02-2016, 20:33]. Αν σε ενδιαφέρει να πάρεις απαντήσεις δοκίμασε να κάνεις το ίδιο αντί να καταφεύγεις σε ευτελείς χαρακτηρισμούς, προσπαθώντας να λασπολογήσεις. Πρώτα όμως πάρε μια ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ, ΚΑΤΑ ΕΝ ΜΕΡΗ ΥΠΕΡ σε σχέση με την ανάρτηση γιατί ο χώρος των σχολίων αφορά ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

Τα όσα λέω αποδεικνύονται στις 8 σελίδες που προηγούνται της συγκεκριμένης. Δεν έχει κανείς παρά να τις διαβάσει για να διαπιστώσει αν λέω ψέματα ή όχι.
    Αγαπητε M87 , δεν προκειται να κατσω να διαβασω ολο το νημα , εχει πολλους διαπληκτισμους , και δεν μαρεσει να διαβαζω διαπληκτισμους , ουτε θελω να κανω τον δικηγορο κανενος , απο την στιγμη που διαπληκτιζεσαι και εσυ , χωρις να ξερω ποιος φταιει , δεν μου ' παει ' το στυλ σου , αυτο δεν σημαινει οτι γραφεις μπουρδες η ψεμματα , δεν ισχυριστηκα κατι τετοιο , ουτε λασπολογω , απλα δεν μου ταιριαζουν οι διαπληκτισμοι , τωρα αν βλεπω κοκκινα γραμματα , τονισμενα , η υποθεση μυριζει μπαρουτι , και δεν ειναι για τα γουστα μου , δεν λειτουργω ετσι , το λεω και στη ρεα , δεν την βγαζω απ εξω , οσο για την μνεια , δεν ελω τιποτα απο εσενα , σαν τι θα μπορουσα να θελω ? να συμμετασχω σε μια εντονη κουβεντα ? δεν μου ταιριαζει , και επειδη δεν διαβασα το νημα , ουτε προκειται , αν σε εθιξα αδικως , ζητω συγγνωμη .......

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αγαπητε M87 , δεν προκειται να κατσω να διαβασω ολο το νημα , εχει πολλους διαπληκτισμους , και δεν μαρεσει να διαβαζω διαπληκτισμους , ουτε θελω να κανω τον δικηγορο κανενος , απο την στιγμη που διαπληκτιζεσαι και εσυ , χωρις να ξερω ποιος φταιει , δεν μου ' παει ' το στυλ σου , αυτο δεν σημαινει οτι γραφεις μπουρδες η ψεμματα , δεν ισχυριστηκα κατι τετοιο , ουτε λασπολογω , απλα δεν μου ταιριαζουν οι διαπληκτισμοι , τωρα αν βλεπω κοκκινα γραμματα , τονισμενα , η υποθεση μυριζει μπαρουτι , και δεν ειναι για τα γουστα μου , δεν λειτουργω ετσι , το λεω και στη ρεα , δεν την βγαζω απ εξω , οσο για την μνεια , δεν ελω τιποτα απο εσενα , σαν τι θα μπορουσα να θελω ? να συμμετασχω σε μια εντονη κουβεντα ? δεν μου ταιριαζει , και επειδη δεν διαβασα το νημα , ουτε προκειται , αν σε εθιξα αδικως , ζητω συγγνωμη .......
    Τίμια η στάση σου και δέχομαι τη συγγνώμη σου. Σε ρώτησα σχετικά με την μνεία επειδή την ανέφερες στο [09-02-2016, 10:40].

Senior Member
    [QUOTE=M87;591038]
    Quote Originally Posted by arntaben View Post

Το μέλος arntaben επιδίδεται σε λασπολογία και παρενόχληση χρησιμοποιώντας προσβλητικούς χαρακτηρισμούς προκειμένου να ξεκινήσει καυγά.
    Παρακαλώ για την παρέμβαση των διαχειριστών του forum.
    Μη μου πεις οτι θιχτηκες κιολας καλε???? Απαπαπα.....
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Senior Member
    Αντι να πετάς λάσπη λέγοντας με "μικρέ" δεν εξηγείς καλύτερα το "μονος μου" που κολλάει. Εκτός και αν η rea "δεν πιάνεται" για σένα... Αυτό είναι; Μεταξύ εμένα και της rea, εγώ τσακώνομαι "μόνος μου"; Επίσης απάντησε μου σε αυτό που σε ρώτησα: Πες μου και εσύ όμως, από όλη την ανάρτηση μόνο το ότι απάντησα καθυστερημένα στη rea σε ενδιαφέρει;
    Μεταξύ εμού και της Rea αγράμματε...η οποία με κάλυψε με την απάντηση της στην παράθεση σου προς το πρόσωπο μου οπότε δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο, ευχαριστώ Rea που με γλίτωσες από τον κόπο... :)
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Μεταξύ εμού και της Rea αγράμματε...η οποία με κάλυψε με την απάντηση της στην παράθεση σου προς το πρόσωπο μου οπότε δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο, ευχαριστώ Rea που με γλίτωσες από τον κόπο... :)
    Ασε κυκνε......εδω σε καθε σελιδα φωναζει τους μοντ.....θα κουραστουνε και αυτοι οχι τπτ αλλο ;-)

Banned

Να με συγχωρείς Κύκνος βρίζετε και επιτίθεστε ΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ με τη rea. Σαν να είσαστε το ίδιο άτομο. Είσαι και εσύ ψυχολόγος / ψυχοθεραπεύτρια;

Banned
    Ασε κυκνε......εδω σε καθε σελιδα φωναζει τους μοντ.....θα κουραστουνε και αυτοι οχι τπτ αλλο ;-)
    Δουλειά τους είναι arntaben. Όπως η δική σου είναι να προσπαθείς να ξεκινήσεις καυγάδες μεταχειριζόμενος ευτελείς χαρακτηρισμούς.

Senior Member
    Δουλειά τους είναι arntaben. Όπως η δική σου είναι να προσπαθείς να ξεκινήσεις καυγάδες μεταχειριζόμενος ευτελείς χαρακτηρισμούς.
    Οχι μωρε η δικη μου δουλεια ειναι πολυ καλυτερη......πιστεψε με ......η δικια σου δουλεια ειναι να καυγαδιζεις φενετε αλλωστε...εχεις και το ταλεντο....

Senior Member
    Τίμια η στάση σου και δέχομαι τη συγγνώμη σου. Σε ρώτησα σχετικά με την μνεία επειδή την ανέφερες στο [09-02-2016, 10:40].

Ετσι μπραβο , τωρα δειχνεις ανωτεροτητα , δειξτην ομως και σταλλα μελη , δεν εχετε κατι να χωρισετε , εχετε ? στο γραπτο λογο , αναβουν ευκολα τα αιματα .............

Senior Member
    Χα χα arntaben! Προφανώς αυτό έκανε και στο σχολείο, φώναζε συνέχεια τη δασκάλα ("κυρία, κυρία, τα άλλα παιδάκια με πειράζουν") γι' αυτό και δεν έμαθε τίποτα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Οχι μωρε η δικη μου δουλεια ειναι πολυ καλυτερη......πιστεψε με ......η δικια σου δουλεια ειναι να καυγαδιζεις φενετε αλλωστε...εχεις και το ταλεντο....
    Μπα... "όπου ακούς πολλά κεράσια...". Συνέχισε να λασπολογείς και να παρενοχλείς.

Senior Member
    Χα χα arntaben! Προφανώς αυτό έκανε και στο σχολείο, φώναζε συνέχεια τη δασκάλα ("κυρία, κυρία, τα άλλα παιδάκια με πειράζουν") γι' αυτό και δεν έμαθε τίποτα...
    Χαχαχαχαχα κυκνε μου εφτιαξεςτην μερα :-)

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ετσι μπραβο , τωρα δειχνεις ανωτεροτητα , δειξτην ομως και σταλλα μελη , δεν εχετε κατι να χωρισετε , εχετε ? στο γραπτο λογο , αναβουν ευκολα τα αιματα .............
    Την έδειξα και στον Constantly Curious ο οποίος κράτησε ουδέτερη-ευγενική στάση εδώ [06-02-2016, 16:34]. Για τους υπόλοιπους δεν μπορώ να πω το ίδιο.

Senior Member
    Μπα... "όπου ακούς πολλά κεράσια...". Συνέχισε να λασπολογείς και να παρενοχλείς.
    Προτειμω τις φραουλες.......και μαλλον δεν σε εχουν παρενοχλεισει ποτε για να θεωρεις αυτο παρενοχληση ...

Page 24 of 31 FirstFirst ... 142223242526 ... LastLast