Ντροπαλός/έλλειψη αυτοπεποίθησης απλά, ή κάτι πολύ πολύ παραπάνω; - Page 37
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 37 of 40 FirstFirst ... 273536373839 ... LastLast
Results 541 to 555 of 591
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    το θεμα δεν ειμαι εγω ουτε κανενας αλλος
    το θεμα εισαι εσυ σε αυτο το θρεντ.
    απλα ειχα την υπομονη να τα γραψω ετσι.
    απλα παρατηρω οτι ασχολησαι πολυ με το τι κανουν οι αλλοι ενω θα ταν προτημοτερο να ασχοληθεις με το τι κανεις εσυ.
    οτι σε ενοχλει στους αλλους πρεπει να το βελτιωσεις ο ιδιος..
    δε θα βγαλεις ποτε ακρη λεγοντας τι μου εκαναν οι αλλοι.
    το θεμα ειναι τι εκανες εσυ στον εαυτο σου.
    Όχι, δεν έχεις δίκιο που λες ότι ασχολούμαι με τους άλλους. Όταν κάποιος-α με προσβάλει, δεν τον αγνοώ τον-ην αντιμετωπίζω κοιτάζοντάς τον-ην κατάματα. Για το άλλο, προσπαθώ να σου πω ότι ο τρόπος σου εσένα είναι κόσμιος και ταυτόχρονα χωρίς να μου χαϊδεύεις τα αυτιά και γι'αυτό δεν παρεξηγήθηκα. Βεβαίως που παίζει ρόλο το πως το λες σε κάποιον.

Senior Member
    Griswol επέδειξες για πρώτη φορά διάθεση να ακούσεις αυτά που θέλω να σου πω γι'αυτό θα κάνω μία προσπάθεια να επανέλθω στο θέμα. Στη θέση σου θα έκανα ό,τι μου έχουν προτείνει όλα τα μέλη όλον αυτόν τον καιρό. Δηλαδή και νέες δραστηριότητες θα άρχιζα (χορό, σπορ - όχι γυμναστήριο, θεατρική ομάδα κλπ), και τη Ρέα θα έβαζα να μου λέει τι να γράφω στα τσατ και σε ψυχολόγο θα πήγαινα. Αν μη τι άλλο ακόμη κι αν δεν βοηθούσε με τις κοπέλες, θα ήθελα να καταλάβω καλύτερα τον εαυτό μου. Δεν ήταν ποτέ σκοπός μου να σε μειώσω. Σου είπα κάτι που σου είπαν πάρα πολλοί εδώ μέσα. Εσύ στάθηκες μόνο στον τρόπο και όχι σε αυτό που ειπώθηκε. Για μένα αυτό είναι μια ένδειξη της άρνησης σου να δεις το περιεχόμενο αυτών που πραγματικά έλεγα. Με το να στέκεσαι στον τρόπο, δεν ψάχνεις την ουσία όσων ειπώθηκαν και γιατί κάποιος εξέλαβε αυτή την εντύπωση από τα γραφόμενά σου. Με το να σκέφτεσαι ότι απλά είμαι μια κακιασμένη που θέλει να σε προσβάλλει, ουσιαστικά αναιρείς στο μυαλό σου αυτά που είπα και δεν χρειάζεται να τα εξετάσεις. Το πιστεύω και εν μέρει το καταλαβαίνω και ότι περνάς δύσκολα και ότι νιώθεις ότι έχεις δοκιμάσει τα πάντα. Είναι στο χέρι σου σε αυτό το σημείο να πεις ότι αφού ό,τι δοκίμασα δεν έχει πιάσει ας δοκιμάσω και τους 3-4 τρόπους που μου προτείνουν και δεν έχω εφαρμόσει ακόμα. Το πιστεύω επίσης ότι κλειδί σε όλο αυτό είναι το πόσο ανοιχτός είσαι σε αυτά που σου λένε. Έχω απαντήσει στο θέμα σου και άλλες φορές και έχω προτείνει κι εγώ κάποιες λύσεις που είτε έχεις εφαρμόσει είτε λες ότι δεν μπορείς να εφαρμόσεις. Σεβαστό ότι έχεις φτάσει σε ένα τέλμα. Τι σκοπεύεις να κάνεις όμως για αυτό; Γιατί δεν κλείνεις ένα ραντεβού σήμερα κιόλας σε ένα ΚΨΥ στην περιοχή σου ώστε να βγάλεις από μέσα σου όλο αυτό το φορτίο; Πέρα από τον τελικό προορισμό που είναι να βρεις κοπέλα, μεγαλύτερη σημασία έχει το ταξίδι και πώς θα προετοιμαστείς κατάλληλα για αυτό. Πώς θα βελτιώσεις την ψυχολογία σου; Πώς θα αγαπήσεις πρώτα εσύ τον εαυτό σου ώστε να σε αγαπήσει και μια κοπέλα στην πορεία; Πώς θα νιώσεις καλά εσύ πρώτα με τον εαυτό σου ώστε να νιώσει και μια κοπέλα άνετα μαζί σου; Σε παρακαλώ, την επόμενη φορά που σου προτείνει κάποιος κάτι πριν πεις όχι αφιέρωσε 1 λεπτό και σκέψου: "Μπορώ ειλικρινά να δοκιμάσω αυτή την προσέγγιση ή όχι; Θα μου κοστίσει κάτι αν το δοκιμάσω 1-2 φορές;". Μπορεί 99% να μην δουλέψει για σένα. Μπορεί όμως αυτή η λίγη προσπάθεια που θα καταβάλεις σε νέες μεθόδους να σου δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να σε βοηθήσει στην πορεία. Ειλικρινά θα ήθελα να πετύχεις μια μέρα το σκοπό σου αλλιώς δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να σου δώσω συμβουλές σε αυτό το θέμα με ήπιο ή απότομο τρόπο. Είναι κρίμα να το περνάς όλο αυτό. Πήγαινε σε ένα ψυχολόγο και συζήτησε ότι σου τρώει την ψυχή σήμερα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Αν θελετε να το συνεχισετε καντε το με πμ ή δωστε καπου ραντεβου να βρεθειτε απο κοντα καλυτερα και να το λυσετε μεταξυ σας. Δεν σας φταιμε οι υπολοιποι να σας βλεπουμε να σκοτωνεστε σαν τον σκυλο με την γατα.
    ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    A , εγω δεν ενοχλουμαι , ας λυσουν τις διαφορες τουςε τα παιδια , και ο griswol δεν σηκωνει πολλα πολλα , η δε melissa δεν σηκωνει μυιγα στο σπαθι της , τον εχει τον τσαμπουκα , ζωντανεψαν λιγο τα αιματα , σαυτες τις περιπτωσεις , βαριουνται καποια στιγμη αμφοτεροι , και τελειωνει η ιστορια ....................ετσι απλα .......τοχει ο γραπτος λογος .......

Senior Member
    melissa , νομιζω οτι ειμαι ερωτευμενος μαζι σου ...............αλλα εσυ εχεις αλλον......

Quote Originally Posted by melissa View Post
    Griswol επέδειξες για πρώτη φορά διάθεση να ακούσεις αυτά που θέλω να σου πω γι'αυτό θα κάνω μία προσπάθεια να επανέλθω στο θέμα. Στη θέση σου θα έκανα ό,τι μου έχουν προτείνει όλα τα μέλη όλον αυτόν τον καιρό. Δηλαδή και νέες δραστηριότητες θα άρχιζα (χορό, σπορ - όχι γυμναστήριο, θεατρική ομάδα κλπ), και τη Ρέα θα έβαζα να μου λέει τι να γράφω στα τσατ και σε ψυχολόγο θα πήγαινα. Αν μη τι άλλο ακόμη κι αν δεν βοηθούσε με τις κοπέλες, θα ήθελα να καταλάβω καλύτερα τον εαυτό μου. Δεν ήταν ποτέ σκοπός μου να σε μειώσω. Σου είπα κάτι που σου είπαν πάρα πολλοί εδώ μέσα. Εσύ στάθηκες μόνο στον τρόπο και όχι σε αυτό που ειπώθηκε. Για μένα αυτό είναι μια ένδειξη της άρνησης σου να δεις το περιεχόμενο αυτών που πραγματικά έλεγα.
    Εγώ ανέκαθεν είχα διάθεση γενικά να ακούσω, όπως άλλωστε έχω αποδείξει και με άλλα μέλη του forum. Αλλά, για να ακούσω θα παίξει ρόλο το πως θα μου το πει κάποιος-α. Ο τρόπος που θα μου το φέρει κάποιος είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάζω. Ναι, είναι αλήθεια. Δηλαδή μπορεί νά'χει δίκιο όντως, αλλά θα μπορούσα να το καταλάβω χωρίς τον συγκεκριμένο τρόπο αυτό. Το κόλπο είναι εξισορροπείς το κοφτός και κόσμιος χωρίς να σε παρεξηγήσουν.

Με το να στέκεσαι στον τρόπο, δεν ψάχνεις την ουσία όσων ειπώθηκαν και γιατί κάποιος εξέλαβε αυτή την εντύπωση από τα γραφόμενά σου.
    Εδώ συγκεκριμένα (στον τρόπο) κάνεις λάθος γιατί παίζει απόλυτο ρόλο πως θα το πεις σ'έναν άνθρωπο. Σε εσένα μπορεί όταν π.χ. σε διορθώνουν για κάτι η σου λένε ότι έκανες τραγικό λάθος, κλπ. μπορεί να μην σε ενοχλεί καθόλου ο τρόπος που στο λένε. Δεν σε ξέρω από προσωπικότητα. Δε σημαίνει ότι επειδή δεν ενοχλεί εσένα (αν όντως είναι έτσι) ότι δεν ενοχλεί τους-ις άλλους-ες, ή ακόμη χειρότερα, ότι εγώ προσωπικά αποτελώ τη μειοψηφία ή την εξαίρεση και παρεξηγούμαι με το παραμικρό. Διευκρινίζω ότι δεν παρεξηγούμαι με το παραμικρό. Εμένα όμως (όπως και πολλά άλλα μέλη) παίζει απόλυτο ρόλο ο τρόπος που θα μας το φέρει κάποιος-α. Φαντάσου τώρα για παράδειγμα ένα παιδί έκανε μια αταξία και χρειάζεται μάλωμα ας πούμε. Ωραία; Πάει ο γονιός και το αρχίζει στις χριστοπαναγίες και του ρίχνει και 5 μπουνιές και κλωτσιές. Το υπέρβαλλα, ξέρω. Λοιπόν, θέλω να πω ότι και με τις χριστοπαναγίες, μπουνιές και κλωτσιές επίσης είναι τρόπος να του περάσεις το μήνυμα (που είναι κατακριτέο γι μένα), και με το να το μαλώσεις και να του πεις έκανες μεγάλο λάθος εδώ, εδώ, κι εδώ. Αν κάνει το πρώτο, θα κάνει το παιδί πιο επιθετικό και δε θα του περάσει επιθυμητό μήνυμα. ΠΡΟΣΟΧΗ, δε λέω να του χαϊδέψει τα αυτιά. Το διευκρινίζω αυτό. Ναι, παίζει ρόλο πως του το λες γιατί αν καταφέρεις να πεις σε κάποιον που παρεξηγείται εύκολα (άλλα όχι με το παραμικρό, έχει διαφορά) ότι κάνει λάθος κάπου και ταυτόχρονα δεν παρεξηγείται, τότε αυτόματα είσαι επιτυχυμένος-η.

Με το να σκέφτεσαι ότι απλά είμαι μια κακιασμένη που θέλει να σε προσβάλλει, ουσιαστικά αναιρείς στο μυαλό σου αυτά που είπα και δεν χρειάζεται να τα εξετάσεις.
    Μόλις απάντησες μόνη σου σ'αυτά που λέω τόσην ώρα. Δηλαδή, ότι με τον τρόπο που μου τα έλεγες ότι αναιρώ στο μυαλό μου αυτά που είπες. Ναι, έτσι ακριβώς είναι. Είπες κάτι πάρα πολύ εύστοχο. Δηλαδή, άμα τα λες μ'αυτόν τρόπο εσύ (αύριο μπορεί κάποιος-η άλλος-η), αυτόματα τα αναιρεί ο συνομιλητής σου. Έτσι πάει. Πρέπει να τα λες με τρόπο για να σε ακούσει κάποιος-α. Αυτό είναι το μυστικό. Ξαναδιευκρινίζω, δε σημαίνει ότι άμα τα λες με καλό τρόπο ότι χαϊδεύεις τα αυτιά του-ης άλλου-ης. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Ο Macgyver για παράδειγμα μου τα λέει με κόσμιο τρόπο και δε μου χαϊδεύει τα αφτιά. Με διορθώνει εκεί που κάνω λάθος. Μού'χει υποδείξει αν έχω κάνει μ@λ@κί@ η όχι. Ξέρει πως να μου το φέρει, και όχι μόνο σ'εμένα, και στον Why, και σε πολλούς-ές άλλους-ες ακόμα. Γι'αυτό και δεν έχω παρεξηγηθεί ποτέ μαζί του και τον εκτιμώ αφάνταστα.

Το πιστεύω και εν μέρει το καταλαβαίνω και ότι περνάς δύσκολα και ότι νιώθεις ότι έχεις δοκιμάσει τα πάντα. Είναι στο χέρι σου σε αυτό το σημείο να πεις ότι αφού ό,τι δοκίμασα δεν έχει πιάσει ας δοκιμάσω και τους 3-4 τρόπους που μου προτείνουν και δεν έχω εφαρμόσει ακόμα. Το πιστεύω επίσης ότι κλειδί σε όλο αυτό είναι το πόσο ανοιχτός είσαι σε αυτά που σου λένε. Έχω απαντήσει στο θέμα σου και άλλες φορές και έχω προτείνει κι εγώ κάποιες λύσεις που είτε έχεις εφαρμόσει είτε λες ότι δεν μπορείς να εφαρμόσεις. Σεβαστό ότι έχεις φτάσει σε ένα τέλμα. Τι σκοπεύεις να κάνεις όμως για αυτό; Γιατί δεν κλείνεις ένα ραντεβού σήμερα κιόλας σε ένα ΚΨΥ στην περιοχή σου ώστε να βγάλεις από μέσα σου όλο αυτό το φορτίο; Πέρα από τον τελικό προορισμό που είναι να βρεις κοπέλα, μεγαλύτερη σημασία έχει το ταξίδι και πώς θα προετοιμαστείς κατάλληλα για αυτό. Πώς θα βελτιώσεις την ψυχολογία σου; Πώς θα αγαπήσεις πρώτα εσύ τον εαυτό σου ώστε να σε αγαπήσει και μια κοπέλα στην πορεία; Πώς θα νιώσεις καλά εσύ πρώτα με τον εαυτό σου ώστε να νιώσει και μια κοπέλα άνετα μαζί σου; Σε παρακαλώ, την επόμενη φορά που σου προτείνει κάποιος κάτι πριν πεις όχι αφιέρωσε 1 λεπτό και σκέψου: "Μπορώ ειλικρινά να δοκιμάσω αυτή την προσέγγιση ή όχι; Θα μου κοστίσει κάτι αν το δοκιμάσω 1-2 φορές;". Μπορεί 99% να μην δουλέψει για σένα. Μπορεί όμως αυτή η λίγη προσπάθεια που θα καταβάλεις σε νέες μεθόδους να σου δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να σε βοηθήσει στην πορεία. Ειλικρινά θα ήθελα να πετύχεις μια μέρα το σκοπό σου αλλιώς δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να σου δώσω συμβουλές σε αυτό το θέμα με ήπιο ή απότομο τρόπο. Είναι κρίμα να το περνάς όλο αυτό. Πήγαινε σε ένα ψυχολόγο και συζήτησε ότι σου τρώει την ψυχή σήμερα.
    Δεν μπορώ να πω ότι δεν αγαπώ τον εαυτό μου. Έχω απογοητευτεί σε μερικά θέματα. Απο'κει και πέρα, κάθε αποτυχία ενισχύει επικίνδυνα την κατάθλιψή μου.

Senior Member
    Χαχα Mag και σε σχέση είμαι και μακρυά οπότε μήπως πας να μπλέξεις σε καταστάσεις που εκ των πραγμάτων δεν προχωράνε γιατί κάπου κρατιέσαι στο θέμα σχέσεις; Πάντως ειλικρινά πιστεύω ότι θα βρεις σύντομα κάποια που και κοντά θα είστε και ελεύθερη θα είναι γιατί σε βλέπω πολύ αποφασισμένο!

Super Moderator
    Θερμή παράκληση να επανέλθουμε στο θέμα.

Δεν το κλειδώνω προς το παρόν ευελπιστώντας ότι θα ρίξετε τους τόνους.
    Ευχαριστώ.

Senior Member
    Η διαφορά είναι πως δεν είσαι πλέον παιδί και οι άνθρωποι δεν θα σου λένε πάντα αυτά που θες να ακούσεις με τον τρόπο που θέλεις. Κοίταξε να παίρνεις ό,τι έχουν να σου προσφέρουν τα λεγόμενα των άλλων γιατί εσύ έχεις να κερδίσεις κάτι από αυτό. Και η κατάθλιψη ακούγεται αρκετά σοβαρός λόγος για να απευθυνθείς σε έναν ειδικό.

Banned
    μολις το εφτιαξα το πιατο.... ελα να φαμε :p:p:cool:
    μμμμ... μακαρι να γινοταν αρχαγγελε!!!! ...το πέτυχες??

Banned
    Μιας και λήξαν οι καβγάδες επαναφέρω το θέμα..
    Για μένα καλά έκανες και παράτησες το γυμναστήριο εφόσον δεν βλέπεις φώτα. Και γενικά λέγεται ότι το γυμναστήριο δεν είναι και ο ιδανικότερος χώρος για γνωριμίες. Απλώς επειδή εγώ κατάλαβα ότι '' και που να τρέχω τώρα, εγώ κοπέλα ψάχνω'' θα σου έλεγα ότι αν πας κάπου και αναπτύξεις κάποιες σχέσεις φιλικές ή ερωτικές θα δεις ότι όλο αυτό δεν θα είναι καταναγκαστικό έργο με σκοπό μόνο να βρεις κοπέλα, θα περνάς και καλά. Όπως βγαίνεις και με τους φίλους σου , ανεξαρτήτως αν θα βρεις κοπέλα στο μπαρ κλπ. Και πιστεύω ότι αν βρεθείς σε ένα χώρο μπορείς πάνω κάτω να κρίνεις αν σου αρέσει. Είναι όντως μια ολόκληρη διαδικασία η οποία μπορεί να μην έχει αποτελέσματα, αλλά αν βρεις κάτι και το διασκεδάζεις και κάνεις και καμιά γνωριμία φιλική ή όχι, θα δεις ότι δεν θα βαριέσαι να πηγαίνεις.

Προτείνω αν θες να κουβεντιάσεις το όλο θέμα παραπάνω με τα μέλη ,να κατευθύνεις τις συζητήσεις περισσότερο. Γιατί και εμείς μπήκαμε σε μια διαδικασία να λέμε ότι μας κατεβαίνει στο κεφάλι και πράγματα τα οποία δεν μπορείς να κάνεις ή έχεις κάνει. Τι σε απασχολεί περισσότερο? Πως θα αποκτήσεις αυτοπεποίθηση, πως θα προσεγγίζεις άγνωστες, ποιος θα προσφερθεί να σε βοηθήσει στο τσατ, πως θα βελτιωθείς στο τσατ, πως θα αποκτήσεις κύκλο γυναικών, πως θα νιώσεις καλύτερα? Γιατί όλα αυτά σχετίζονται με το να βρεις κοπέλα, άμεσα ή έμμεσα.

Senior Member
    Griswol επέδειξες για πρώτη φορά διάθεση να ακούσεις αυτά που θέλω να σου πω γι'αυτό θα κάνω μία προσπάθεια να επανέλθω στο θέμα. Στη θέση σου θα έκανα ό,τι μου έχουν προτείνει όλα τα μέλη όλον αυτόν τον καιρό. Δηλαδή και νέες δραστηριότητες θα άρχιζα (χορό, σπορ - όχι γυμναστήριο, θεατρική ομάδα κλπ), και τη Ρέα θα έβαζα να μου λέει τι να γράφω στα τσατ και σε ψυχολόγο θα πήγαινα. Αν μη τι άλλο ακόμη κι αν δεν βοηθούσε με τις κοπέλες, θα ήθελα να καταλάβω καλύτερα τον εαυτό μου. Δεν ήταν ποτέ σκοπός μου να σε μειώσω. Σου είπα κάτι που σου είπαν πάρα πολλοί εδώ μέσα. Εσύ στάθηκες μόνο στον τρόπο και όχι σε αυτό που ειπώθηκε. Για μένα αυτό είναι μια ένδειξη της άρνησης σου να δεις το περιεχόμενο αυτών που πραγματικά έλεγα. Με το να στέκεσαι στον τρόπο, δεν ψάχνεις την ουσία όσων ειπώθηκαν και γιατί κάποιος εξέλαβε αυτή την εντύπωση από τα γραφόμενά σου. Με το να σκέφτεσαι ότι απλά είμαι μια κακιασμένη που θέλει να σε προσβάλλει, ουσιαστικά αναιρείς στο μυαλό σου αυτά που είπα και δεν χρειάζεται να τα εξετάσεις. Το πιστεύω και εν μέρει το καταλαβαίνω και ότι περνάς δύσκολα και ότι νιώθεις ότι έχεις δοκιμάσει τα πάντα. Είναι στο χέρι σου σε αυτό το σημείο να πεις ότι αφού ό,τι δοκίμασα δεν έχει πιάσει ας δοκιμάσω και τους 3-4 τρόπους που μου προτείνουν και δεν έχω εφαρμόσει ακόμα. Το πιστεύω επίσης ότι κλειδί σε όλο αυτό είναι το πόσο ανοιχτός είσαι σε αυτά που σου λένε. Έχω απαντήσει στο θέμα σου και άλλες φορές και έχω προτείνει κι εγώ κάποιες λύσεις που είτε έχεις εφαρμόσει είτε λες ότι δεν μπορείς να εφαρμόσεις. Σεβαστό ότι έχεις φτάσει σε ένα τέλμα. Τι σκοπεύεις να κάνεις όμως για αυτό; Γιατί δεν κλείνεις ένα ραντεβού σήμερα κιόλας σε ένα ΚΨΥ στην περιοχή σου ώστε να βγάλεις από μέσα σου όλο αυτό το φορτίο; Πέρα από τον τελικό προορισμό που είναι να βρεις κοπέλα, μεγαλύτερη σημασία έχει το ταξίδι και πώς θα προετοιμαστείς κατάλληλα για αυτό. Πώς θα βελτιώσεις την ψυχολογία σου; Πώς θα αγαπήσεις πρώτα εσύ τον εαυτό σου ώστε να σε αγαπήσει και μια κοπέλα στην πορεία; Πώς θα νιώσεις καλά εσύ πρώτα με τον εαυτό σου ώστε να νιώσει και μια κοπέλα άνετα μαζί σου; Σε παρακαλώ, την επόμενη φορά που σου προτείνει κάποιος κάτι πριν πεις όχι αφιέρωσε 1 λεπτό και σκέψου: "Μπορώ ειλικρινά να δοκιμάσω αυτή την προσέγγιση ή όχι; Θα μου κοστίσει κάτι αν το δοκιμάσω 1-2 φορές;". Μπορεί 99% να μην δουλέψει για σένα. Μπορεί όμως αυτή η λίγη προσπάθεια που θα καταβάλεις σε νέες μεθόδους να σου δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να σε βοηθήσει στην πορεία. Ειλικρινά θα ήθελα να πετύχεις μια μέρα το σκοπό σου αλλιώς δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να σου δώσω συμβουλές σε αυτό το θέμα με ήπιο ή απότομο τρόπο. Είναι κρίμα να το περνάς όλο αυτό. Πήγαινε σε ένα ψυχολόγο και συζήτησε ότι σου τρώει την ψυχή σήμερα.
    Ουαου. μελισσα δεν μπορεις να απαντας παντα ετσι!? Δεν εχω λογια!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    μμμμ... μακαρι να γινοταν αρχαγγελε!!!! ...το πέτυχες??
    Εννοειτε πως το πετυχα. Και ειναι πεντανοστιμο!!!

Η διαφορά είναι πως δεν είσαι πλέον παιδί και οι άνθρωποι δεν θα σου λένε πάντα αυτά που θες να ακούσεις με τον τρόπο που θέλεις. Κοίταξε να παίρνεις ό,τι έχουν να σου προσφέρουν τα λεγόμενα των άλλων γιατί εσύ έχεις να κερδίσεις κάτι από αυτό. Και η κατάθλιψη ακούγεται αρκετά σοβαρός λόγος για να απευθυνθείς σε έναν ειδικό.
    Όχι, δεν έχει σημασία η ηλικία εδώ. Όπως είπα και πριν, εγώ δεν ζητώ να μου λένε αυτά που θέλω να ακούσω. Ζητώ να μου πούνε ότι μου πουν με κόσμιο τρόπο για λόγους σεβασμού καταρχάς. Τίποτα παραπάνω. Να στο θέσω αλλιώς. Και να μου πουν αυτά που θέλω να ακούσω άλλα με άκομψο τρόπο, πάλι θα παρεξηγηθώ και δε θα ακούσω. Δε με πειράζει το νόημα, άλλα ο τρόπος που μου το λένε, γιατί και στην τελικά νά'χουν δίκιο σ'αυτό που μου λένε, δεν το δέχομαι αν μου το λένε άκομψα. Και πολύ απλά γιατί είναι έλλειψη σεβασμού.

π.χ. Φαντάσου τώρα εγώ να κάπνιζα σαν φουγάρο 6-7 πακέτα την ημέρα για πάρα πολλά χρόνια σερί και να έχω κάποιον-α να μου λέει εμένα: "Ρε griswol, κόψε το τσιγάρο ρε βλ@κ@ αλλιώς θα ψοφήσεις πολύ επώδυνα και γ@μήσεις πολύ χειρότερα την οικογένειά σου με τις χοντρομ@λ@κίες που κάνεις τώρα! Την τρώει ο κ*λ*ς της την μάνα σου να φοράει μαύρα για μια ζωή άλλα εσύ τόσο μυαλό έχεις! Βλ@κ@, έ βλ@κ@! Έχεις γρ@μμένη στα φρύδια σου την μάνα σου εσύ. Τέτοιο ρεμ@λι που είσαι γι'αυτό τα κάνεις! Είσαι ηλ*θι*ς που δεν έκοψες το κάπνισμα ακόμα και οπου νά'ναι θά'σαι νεκρός, και μάλλον αυτό θα σου κάνει καλό για να βάλεις επιτέλους μυαλό"!

Ενώ θά'χει απόλυτο δίκιο ότι πρέπει να κόψω το τσιγάρο, αλλιώς θα πεθάνω νέος όντως, άλλα αυτός δεν είναι τρόπος να μου το πει. Ξέρω, ξέρω. Ήταν υπερβολικό έτσι όπως τό'πα άλλα ήθελα να σου δώσω μια χονδρική ιδέα τι εννοούσα όλη αυτήν την ώρα. Και να προσθέσω, ότι αν μου τό'λεγε έτσι, και δίκιο πού έχει όντως ότι πρέπει να κόψω το κάπνισμα γιατι θα πεθάνω νέος πολύ σύντομα, εγώ δε θα τον άκουγα, θα θύμωνα πάρα πολύ και θα τον αυτοδικούσα χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Banned
    Εννοειτε πως το πετυχα. Και ειναι πεντανοστιμο!!!
    δεν ειναι σωστο αυτο που κανεις!!.. τελικα ποτε σου δεν μαγαπησες :(..

Senior Member
    Χαχα Mag και σε σχέση είμαι και μακρυά οπότε μήπως πας να μπλέξεις σε καταστάσεις που εκ των πραγμάτων δεν προχωράνε γιατί κάπου κρατιέσαι στο θέμα σχέσεις; Πάντως ειλικρινά πιστεύω ότι θα βρεις σύντομα κάποια που και κοντά θα είστε και ελεύθερη θα είναι γιατί σε βλέπω πολύ αποφασισμένο!

Καλε πλακα κανω , εσυ μουκανες ολοκληρο ψυχογραφημα !! οτι θελει τεραστια προσοχη με ποιαν θα μπλεξω στην ηλικια μου (54 ) αυτο αληθευει πληρως ................. εχουν δει τα ματακια μου , και τι δεν εχουν δει , οσο ειναι μαζι μου , καποια , βγαζει τον καλυτερο εαυτο τητς , μολις χωρισουμε , τοτε βλεπεις τον πραματικο εαυτο της , οχι οτι ολες ειναι ετσι , βασιζομαι στην καλη μου κριση ....................

Page 37 of 40 FirstFirst ... 273536373839 ... LastLast