Υφίσταμαι ψυχολογική κακοποίηση_Να φύγω?? - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 120
  1. #91
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    712
    Μαιρη δες το εγωιστικά το θέμα. Παει να βγει και απο πάνω και θελει και όρους; Κανονικά θα επρεπε να σε παρακαλαει και παλι να μην γυρνας. Αλλα και να φτάσει αυτη η ωρα (που θα φτασει) μην κανεις το λαθος να πιστέψεις ο,τι πει αβίαστα. Οι άνθρωποι δύσκολα αλλάζουν. Ευτυχώς που εχεις ανθρώπους να σε στηρίζουν οπως ο πατέρας σου. Πολυ σημαντικό. Και εχεις καταφέρει ηδη πολλα με την απόφαση να φυγεις που θεωρω οτι ειναι και η πιο δύσκολη.

  2. #92
    Banned
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    σε 1 λιμνουλα!
    Posts
    14,042
    Quote Originally Posted by Mairi85 View Post
    Σήμερα ήμουν στο τσακ να γυρίσω.. Με γέμισε πάλι ενοχές.. Ότι θα καταστρέψω την οικογένειά μας από τον εγωισμό μου, ότι πάντα συγχωρούσε και ξεχνούσε γιατί αυτός αγαπάει, ότι είναι κατεστραμμένος υπονοώντας ότι τον έχω καταστρέψει εγώ και άλλα πολλά..
    Παρόλα αυτά με ήθελε πίσω με τους όρους του. Ότι θέλει αυτός να γίνεται γιατί εγώ κοιτάω πάντα μόνο τον εαυτό μου..
    Τρελάθηκα σήμερα, είμαι όλη μέρα χάλια ψυχολογικά..
    Αυτός που με κράτησε ήταν ο πατέρας μου. Μου "έτριξε τα δόντια". Του υποσχέθηκα πως αν δε δω προσπάθεια από το δικό του μέρος δε θα γυρίσω. Και αυτό θα κάνω.
    Όπως φαίνεται αυτός με κατηγορεί για τα πάντα και απ ότι μου είπε τέλος οριστικά αυτή τη φορά δε θέλει επαφή.
    μπορει να προτημας να ερχεσαι κ να φευγεις απο αυτον αφου δε φαινεται ουτε μαζι του να βρισκεις ακρη ουτε χωρια.
    τωρα αν σε κατηγορει φωναξε κ λιγο κ μετα παιξτο μετανοημανη μαγδαλινη πιανει αυτο σαν τεχνικη συνηθως.
    μπορει να εισαι θυμωμενη αλλα θα ταν προτημοτερο να βρεις τροπο να αποφορτιζεσε.

  3. #93
    Member
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    46
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Νιωθεις καλυτερα τωρα ?

    Αυτοι οι οροι πια... εχουν την μορφη του παραλογου.
    Δηλαδη τι θελει ? Να κανεις παντα αυτο που θελει οταν το θελει ? Να λες ΝΑΙ σε ολα ? Να φορας οτι εκεινος επιθυμει ? Να σε εχει μαζι του οπου εκεινος οριζει οτι θελει να πατε ?
    Ήμαστε συνέχεια όλο όρους και διορίες.. Έχεις 5 λεπτά για να μου απαντήσεις στο μήνυμα, όταν έχουμε τσακωθεί, έχεις μέχρι αύριο να αποφασίσεις για αυτό, 3 λεπτά για το άλλο κ.ο.κ.
    Και ναι θέλει να κάνω πάντα αυτό που θέλει, και να λέω ναι σε όλα. Όσο για το ντύσιμο ειδικά στις αρχές ειδικά με το ντεκολτέ μου είχε πει να μη ξαναβάλω και όντως δεν έβαλα ξανά αλλά μέχρι εκεί τίποτα άλλο.
    Όσο για το που πάμε, δε πάμε και πουθενά.. Στους δικούς μου πάει από υποχρέωση μια πρωτοχρονιά αλλιώς έξω θα βγούμε μια φορά στους 3 μήνες.. Οπότε αναλώνεται στο να μου λέει πως να φέρομαι και τι κάνω λάθος..

  4. #94
    Member
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    46
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Μαιρη δες το εγωιστικά το θέμα. Παει να βγει και απο πάνω και θελει και όρους; Κανονικά θα επρεπε να σε παρακαλαει και παλι να μην γυρνας. Αλλα και να φτάσει αυτη η ωρα (που θα φτασει) μην κανεις το λαθος να πιστέψεις ο,τι πει αβίαστα. Οι άνθρωποι δύσκολα αλλάζουν. Ευτυχώς που εχεις ανθρώπους να σε στηρίζουν οπως ο πατέρας σου. Πολυ σημαντικό. Και εχεις καταφέρει ηδη πολλα με την απόφαση να φυγεις που θεωρω οτι ειναι και η πιο δύσκολη.
    Αυτό ακριβώς προσπαθώ να κάνω αυτή τη φορά. Πάντα με κατηγορούσε ότι είμαι το πιο εγωιστικό άτομο που έχει γνωρίσει ποτέ του! Εμένα που έτρεχα για όλους και για τον εαυτό μου δεν έκανα τίποτα! Δεν τον ξέρει τον εγωισμό μάλλον ή είναι πολύ τυφλός για να δει τον εαυτό του στον καθρέφτη. Απλά αυτή τη φορά και εγώ δεν κάνω πίσω.
    Δυστυχώς ότι οι άνθρωποι δύσκολα αλλάζουν το πιστεύω και εγώ και σίγουρα η οικογένειά μου με στηρίζει πολύ αλλιώς ήμουν χαμένη και φυσικά το αναγνωρίζω. Η απόφαση να φύγω για μένα ήταν εύκολη ίσως γιατί ξέρω ότι έχω κάπου να πάω, το να μείνω και να μην κάνω πίσω είναι η δική μου δοκιμασία και μέχρι στιγμής τα καταφέρνω!

  5. #95
    Member
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    46
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    μπορει να προτημας να ερχεσαι κ να φευγεις απο αυτον αφου δε φαινεται ουτε μαζι του να βρισκεις ακρη ουτε χωρια.
    τωρα αν σε κατηγορει φωναξε κ λιγο κ μετα παιξτο μετανοημανη μαγδαλινη πιανει αυτο σαν τεχνικη συνηθως.
    μπορει να εισαι θυμωμενη αλλα θα ταν προτημοτερο να βρεις τροπο να αποφορτιζεσε.
    Σ αυτό που λες δεν έχεις άδικο, και πίστεψέ με του φωνάζω γιατί με φτάνει στα όριά μου. Από εκεί όμως πιάνεται.. Ότι οι φωνές μου μας έχουν καταστρέψει. Ξέρεις μια παροιμία που λέει εδώ ο κόσμος χάνεται βαρκούλες αρμενίζουν?? Δηλαδή χάνουμε το δάσος και βλέπουμε το δέντρο.
    Άκρη πίστεψέ με βρίσκω χώρια του απλά είμαι της άποψης ότι για το παιδί μου κυρίως πρέπει να προσπαθήσω όσο μπορώ. Απλά τα δικά μου περιθώρια τα εξάντλησα μέσα σ αυτά τα τέσσερα χρόνια και έχω δικαίωμα να διεκδικήσω μία καλύτερη ζωή και για μένα αλλά κυρίως για τη μικρή που το μόνο που θα βλέπει είναι μια μάνα υπό.
    Όσο για την "τεχνική" της μετανοημένης Μαγδαλινής, έρχεσαι δεύτερος γιατί μαζί του μόνο έτσι μπορούσα να επιβιώσω, σαν την αμαρτωλή που κάνει λάθος τα πάντα και δέχεται να διορθωθεί. Καταπίεση και αφαίρεση προσωπικότητας. Αρκετά το παιχνίδι λοιπόν, γιατί έτσι μόνο άκουγε αυτό που ήθελε να ακούσει και με πατούσε ακόμη περισσότερο.
    Συμβουλή μου λοιπόν μη το προτείνεις συχνά αυτό γιατί δε πιάνει μακροπρόθεσμα!

  6. #96
    Banned
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    σε 1 λιμνουλα!
    Posts
    14,042
    του μόνο έτσι μπορούσα να επιβιώσω, σαν την αμαλή που κάνει λάθος τα πάντα και δέχεται να διορθωθε
    ομως δε λεει οτι του αρεσει αυτο γιατι το παιζει οτι ειναι καλυτερος δε κανει χωρις αμαρτολες ουτε δευτερολεπτο απλα ειναι καλος ηθοποιος κ εχαψες το δουλεμα οτι ταχαμ τον πειραζουν ολα κ τα επικρινει ταχαμ.

  7. #97
    Member
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    46
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ομως δε λεει οτι του αρεσει αυτο γιατι το παιζει οτι ειναι καλυτερος δε κανει χωρις αμαρτολες ουτε δευτερολεπτο απλα ειναι καλος ηθοποιος κ εχαψες το δουλεμα οτι ταχαμ τον πειραζουν ολα κ τα επικρινει ταχαμ.
    Μακάρι να ήταν έτσι και να ήταν όντως τόσο καλός ηθοποιός θα τον έστελνα και στο Hollywood να μας φέρει κανένα Oscar να λύσουμε και το βιοποριστικό για όλη μας τη ζωή.. Αλλά δεν!

  8. #98
    Banned
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    σε 1 λιμνουλα!
    Posts
    14,042
    χαχαχαχαχαχαχαχαχα κ ομως τα φαινομενα απατουν καπιες φορες..
    πες καλυτερα οτι ειναι εγωκεντρικος κ δε θελει να παραδεχτει το τι θελει κ το εχει καλα κρυμενο πισω απο δηθεν επικρισεις.. δε θελει να παραδεχτει οτι σκεφτεται εσενα αντι για τον εαυτο του.

  9. #99
    Banned
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    athens
    Posts
    4,129
    Quote Originally Posted by Mairi85 View Post
    Αγαπητέ μου.. Αρχικά θα σταθώ στο ότι ανέφερες ότι αντιμετωπίζω τον άντρα μου σαν γκόμενό μου. Αυτό το αυθαίρετο συμπέρασμα το έβγαλες από μόνος σου διότι ποτέ δεν έχω αναφερθεί σε αυτόν με αυτό τον τρόπο. Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να είσαι πιο συμμαζεμένος στους χαρακτηρισμούς σου.
    Το ότι εδώ ακούγεται μόνο η δική μου άποψη συμβαίνει λόγω του γεγονότος ότι εγώ έχω τραβήξει ότι τραβάω που χρειάστηκε να ζητήσω ψυχολογική υποστήριξη και βοήθεια. Παρόλα αυτά έχω αναφέρει πολλές φορές τις απόψεις του άντρα μου, και κυρίως αυτές αναφέρω οπότε είναι σαν να σου λέει και τη δική του άποψη. Εάν δεν το είδες αυτό μάλλον κάποιο πρόβλημα έχεις εσύ.
    Από κει και πέρα το καλό του παιδιού μου με ενδιαφέρει πάνω απ όλα και σίγουρα δεν είσαι εσύ ο αρμόδιος να μου επισημάνει να μη κοιτάζω την πάρτη μου και όχι του παιδιού μου. Πίστεψέ με με νοιάζει και την αγαπάω παραπάνω από τον καθένα και σίγουρα παραπάνω από σένα γι αυτό το στόμα σου κλειστό πάνω σε αυτό το θέμα θα σε παρακαλούσα πολύ.
    Όσον αφορά το γιατί προχώρησα σε όλα αυτά αναγνωρίζω τα λάθη μου αλλά αν έχεις κάποια ιδέα, πολλά εμφανίζονται όχι στην αρχή μιας σχέσης αλλά στην πορεία. Στις αρχές πιστεύεις ότι όλα είναι παροδικά και κάτι θα γίνει, δυστυχώς όμως δε γίνεται πάντα έτσι μέχρι που είναι αργά.
    Όσο για το αν έχω τη γνώμη του άντρα μου ψηλά, το σεβασμό φίλε μου και την εκτίμηση την κερδίζεις, δεν έρχεται μαζί με τίτλους όπως σύζυγος και άντρας. Και αυτός δε σεβάστηκε ποτέ μια γυναίκα που ήταν πάντα δίπλα του στα πάντα αποδεδειγμένα, εγώ γιατί να το κάνω τώρα? Οπότε όχι δε θα χωρίσω αν συμφωνεί και ο άντρας μου, θα χωρίσω αν το κρίνω εγώ καλό για το παιδί μου και για μένα. Γιατί καλύτερα από τη μάνα δεν ξέρει κανείς.
    Στη σημερινη εποχη δυστυχως πολλες οικογενειες ''τα σπανε'' , για πολλους κι δυφορετικους λογους η κάθε μια. Λογο της κρισαρας που περνα ο τοπος ο κυριος λογος τα τελευταια χρονια εχει να καμει με τα οικονομικα! αυτό είναι και από τις δυο πλευρες! δλδη ότι μπορει να χορισουν λογο φτωχιας αλλα μπορει κι να παντρευτουν λογο πλουτου!
    Τωρα οσον αφορα την δικη σου φαση αρια, πρωτα από όλα πρεπει να καταλάβεις κατις! από την στιγμη που μπαινεις κι γραφεις το πρόβλημα σου σε ένα φορουμ είναι φυσικο επακολουθο να υπαρξουν ατομα οπου θα γραψουν την γνωμη τους κι την αποψη τους για το πιο θα ταν σωστο! Λογικο θα είναι να μην τεριαζουν οι γνωμεις ολων! δεν εχεις όμως δικαιωμα εσυ να μου μηλας κι να προσπαθεις να προσβαλεις την γνωμη που δε σου αρεσει! ας μην το γραφες το θεμασου! αφου είναι ελευθερο να γραφουμε τη γνωμη μας εφόσον δε βριζουμε! ετσι κι η δικημου αποψη είναι αυτή που λεω κι δε με απασχολει αν είναι αρεστη η όχι! απεναντίας προτιμω να μην είναι αρεστη διοτις οι ανθρωποι βελτιονομαστε μονον όταν μας τονιζουν τα αρνιτικαμας! μονο όταν ακουμε αυτά που δε μας αρεσουν εχουμε ελπιδα να δουμε τα λαθοι μας κι να διορθοθουμε!
    Ετσι λοιπον το λαθος που κανουν πολλες γυναικες να παντρευοντε επειδή είναι της μοδας! η επειδή βιαζοντε εμενα με βρισκει αντιθετο!δεν ειμαστε εφηβοι για να ακουω ότι δεν ηξερα πως ηταν κι αλλα τετοια ανοριμα!! είναι απιστευτω να μην γνοριζεις έναν ανθρωπο σαν εχεις πρωτα ζησει καποια χρονια μαζι του!σαν εχεις συζησει με καποιον τη καθημερινοτητατου για καποιο δυαστημα πριν παντρευτείς είναι αδικαιολογιτο να μην εχεις βρει τα κουσουριατου! επειδή κανεις δεν είναι τελειος τα ζυγιζεις! εάν είναι χοντρα αυτά που κανει τωτες τον κανεις περα!! αλλα δεν μπορω να χονεψω στην εποχημας οπου μπορούμε κι ολοι μας εχουμε εμπειριες από σχεσεις πως γινετε να λεγετε ότι '' δεν ηξερα!!'' ας βρουμε το θαρρος να πουμε ότι ''βαρεθηκα πλεον'' ότι δεν αντεχεις όπως νομιζες ότι θα αντεξεις!! διοτις το πρωτο είναι μια απλη φαση οπου βγαζεις τις ευθύνες από πανωσου! λες ότι δεν ηξερες ποσο κακος είναι κι τερμα!! ενώ στη δευτερη περιπτοση αναλαμβανεις τις ευθύνες σου σαν ενηλικας κι ισως δεν θα υπαρξει επομενη φορα!
    Μονο όταν παψουμε να βρίσκουμε δικαιολογιες! μονο όταν βρουμε το λαθος μας, όταν το παραδεχτούμε κι μετα ψαξουμε την λυση για αυτό μονο τωτες μπορούμε να γινουμε καλητεροι ανθρωποι!! το θεμα είναι ότι τα λαθοι μας όταν τα πληρωνουν αθωες ζωουλες εκει είναι το πρόβλημα!!
    Ο ανδρας σου κι κάθε ανδρας πρεπει να εχει τον κυριο λογο στην οικογενειασου! κι σε κάθε οικογενεια!! κι στην τελικη κι να πει κι μια κουβεντα παραπανω δε πιραζει! εξαλου αυτή είναι η ελληνικη οικογενεια κι τοσα χρονια είναι αποδεχτη!! δε γινετε να μεγαλωνουν τα αγορια λεγωντας τους από μικρα ότι πρεπει να φερεστε ετσι στις γυναικες κι ξαφνου να του λες του ανδρος να αλλαξει ένα πρωι!
    Το τι θα κανεις είναι δικο σου θεμα! κι είμαι ο τελευταίος που μου πεφτει λογος! όμως εδώ μεσα εχω το δικαιωμα να γραφω την γνωμη μου ! κι γνωριζω ότι μπορει να καμω λαθος! αλλα συγουρα δε το κανω από κακια! εξαλου ο Χριστος ξερει εάν εχω κακια μεσαμου κι μονον αυτος θα κρινει το αξιολογον του λαθος μου!

  10. #100
    Member
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    46
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Στη σημερινη εποχη δυστυχως πολλες οικογενειες ''τα σπανε'' , για πολλους κι δυφορετικους λογους η κάθε μια. Λογο της κρισαρας που περνα ο τοπος ο κυριος λογος τα τελευταια χρονια εχει να καμει με τα οικονομικα! αυτό είναι και από τις δυο πλευρες! δλδη ότι μπορει να χορισουν λογο φτωχιας αλλα μπορει κι να παντρευτουν λογο πλουτου!
    Τωρα οσον αφορα την δικη σου φαση αρια, πρωτα από όλα πρεπει να καταλάβεις κατις! από την στιγμη που μπαινεις κι γραφεις το πρόβλημα σου σε ένα φορουμ είναι φυσικο επακολουθο να υπαρξουν ατομα οπου θα γραψουν την γνωμη τους κι την αποψη τους για το πιο θα ταν σωστο! Λογικο θα είναι να μην τεριαζουν οι γνωμεις ολων! δεν εχεις όμως δικαιωμα εσυ να μου μηλας κι να προσπαθεις να προσβαλεις την γνωμη που δε σου αρεσει! ας μην το γραφες το θεμασου! αφου είναι ελευθερο να γραφουμε τη γνωμη μας εφόσον δε βριζουμε! ετσι κι η δικημου αποψη είναι αυτή που λεω κι δε με απασχολει αν είναι αρεστη η όχι! απεναντίας προτιμω να μην είναι αρεστη διοτις οι ανθρωποι βελτιονομαστε μονον όταν μας τονιζουν τα αρνιτικαμας! μονο όταν ακουμε αυτά που δε μας αρεσουν εχουμε ελπιδα να δουμε τα λαθοι μας κι να διορθοθουμε!
    Ετσι λοιπον το λαθος που κανουν πολλες γυναικες να παντρευοντε επειδή είναι της μοδας! η επειδή βιαζοντε εμενα με βρισκει αντιθετο!δεν ειμαστε εφηβοι για να ακουω ότι δεν ηξερα πως ηταν κι αλλα τετοια ανοριμα!! είναι απιστευτω να μην γνοριζεις έναν ανθρωπο σαν εχεις πρωτα ζησει καποια χρονια μαζι του!σαν εχεις συζησει με καποιον τη καθημερινοτητατου για καποιο δυαστημα πριν παντρευτείς είναι αδικαιολογιτο να μην εχεις βρει τα κουσουριατου! επειδή κανεις δεν είναι τελειος τα ζυγιζεις! εάν είναι χοντρα αυτά που κανει τωτες τον κανεις περα!! αλλα δεν μπορω να χονεψω στην εποχημας οπου μπορούμε κι ολοι μας εχουμε εμπειριες από σχεσεις πως γινετε να λεγετε ότι '' δεν ηξερα!!'' ας βρουμε το θαρρος να πουμε ότι ''βαρεθηκα πλεον'' ότι δεν αντεχεις όπως νομιζες ότι θα αντεξεις!! διοτις το πρωτο είναι μια απλη φαση οπου βγαζεις τις ευθύνες από πανωσου! λες ότι δεν ηξερες ποσο κακος είναι κι τερμα!! ενώ στη δευτερη περιπτοση αναλαμβανεις τις ευθύνες σου σαν ενηλικας κι ισως δεν θα υπαρξει επομενη φορα!
    Μονο όταν παψουμε να βρίσκουμε δικαιολογιες! μονο όταν βρουμε το λαθος μας, όταν το παραδεχτούμε κι μετα ψαξουμε την λυση για αυτό μονο τωτες μπορούμε να γινουμε καλητεροι ανθρωποι!! το θεμα είναι ότι τα λαθοι μας όταν τα πληρωνουν αθωες ζωουλες εκει είναι το πρόβλημα!!
    Ο ανδρας σου κι κάθε ανδρας πρεπει να εχει τον κυριο λογο στην οικογενειασου! κι σε κάθε οικογενεια!! κι στην τελικη κι να πει κι μια κουβεντα παραπανω δε πιραζει! εξαλου αυτή είναι η ελληνικη οικογενεια κι τοσα χρονια είναι αποδεχτη!! δε γινετε να μεγαλωνουν τα αγορια λεγωντας τους από μικρα ότι πρεπει να φερεστε ετσι στις γυναικες κι ξαφνου να του λες του ανδρος να αλλαξει ένα πρωι!
    Το τι θα κανεις είναι δικο σου θεμα! κι είμαι ο τελευταίος που μου πεφτει λογος! όμως εδώ μεσα εχω το δικαιωμα να γραφω την γνωμη μου ! κι γνωριζω ότι μπορει να καμω λαθος! αλλα συγουρα δε το κανω από κακια! εξαλου ο Χριστος ξερει εάν εχω κακια μεσαμου κι μονον αυτος θα κρινει το αξιολογον του λαθος μου!
    Αρχικά, εγώ δεν απαγόρευσα σε κανέναν να μιλήσει και φυσικά ο καθένας έχει τη γνώμη του και μπορεί να την εκφράζει ελεύθερα!
    Από κει και πέρα φυσικά και μπορώ και έχω δικαίωμα να σου απαντάω όπως θέλω καθώς και ε΄συ γράφεις το μακρύ σου και το κοντό σου κρίνοντας με βάσει τριτοκοσμικές απόψεις κατά την άποψή μου και δεν είσαι σε καμία θέση να μου το απαγορεύσεις ή να μου κάνεις υποδείξεις πάνω σε αυτό.
    Από κει και πέρα θεωρώ χάσιμο χρόνου να ασχοληθώ μαζί σου περαιτέρω καθώς θεωρώ, και εκφράζω και πάλι την άποψή μου, ότι αυτά που γράφεις είναι απόψεις ανθρώπου με διαφορά επιπέδου από το δικό μου και αποφασίζω να μην τις λάβω καν υπ΄όψη μου, όπως και αυτό είναι και πάλι δικαίωμά μου!
    Παρόλα αυτά να σαι καλά που αφιέρωσες χρόνο για να γράψεις τα κατεβατά σου και το παραλήρημά σου κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα.
    Καλή συνέχεια!

  11. #101

    Arrow δυστυχώςδεν αλλάζουν

    Quote Originally Posted by Mairi85 View Post
    Αρχικά, εγώ δεν απαγόρευσα σε κανέναν να μιλήσει και φυσικά ο καθένας έχει τη γνώμη του και μπορεί να την εκφράζει ελεύθερα!
    Από κει και πέρα φυσικά και μπορώ και έχω δικαίωμα να σου απαντάω όπως θέλω καθώς και ε΄συ γράφεις το μακρύ σου και το κοντό σου κρίνοντας με βάσει τριτοκοσμικές απόψεις κατά την άποψή μου και δεν είσαι σε καμία θέση να μου το απαγορεύσεις ή να μου κάνεις υποδείξεις πάνω σε αυτό.
    Από κει και πέρα θεωρώ χάσιμο χρόνου να ασχοληθώ μαζί σου περαιτέρω καθώς θεωρώ, και εκφράζω και πάλι την άποψή μου, ότι αυτά που γράφεις είναι απόψεις ανθρώπου με διαφορά επιπέδου από το δικό μου και αποφασίζω να μην τις λάβω καν υπ΄όψη μου, όπως και αυτό είναι και πάλι δικαίωμά μου!
    Παρόλα αυτά να σαι καλά που αφιέρωσες χρόνο για να γράψεις τα κατεβατά σου και το παραλήρημά σου κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα.
    Καλή συνέχεια!
    δυστυχώς δεν αλλάζουν
    εμείς είχαμε τώρα ένα διάστημα σχετικής ηρεμίας μέχρι χθες που πάλι τα ίδια

  12. #102
    χτες πάλι του φταίγανε όλα.πάλι μου συμπεριφορών ταν σαν να είμαι το σκυλάκι του.το προηγούμενο καιρό κάναμε κουβέντες.μου είπε βέβαια ότι εγώ φταίω για όλα.ότι εννοείται ότι εγώ πρέπει να φροντίζω το σπίτι και το παιδί γιατί είμαι γυναίκα.το μόνο του λάθος που παραδέχτηκε είναι ότι το ύφος του δεν είναι το καλύτερο και χάνει το δίκιο του.εγώ πιστεύω ότι έχει σοβαρό πρόβλημα και δεν θα αλλάξει ποτε

  13. #103
    Member
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    46
    Quote Originally Posted by dimitra79 View Post
    χτες πάλι του φταίγανε όλα.πάλι μου συμπεριφορών ταν σαν να είμαι το σκυλάκι του.το προηγούμενο καιρό κάναμε κουβέντες.μου είπε βέβαια ότι εγώ φταίω για όλα.ότι εννοείται ότι εγώ πρέπει να φροντίζω το σπίτι και το παιδί γιατί είμαι γυναίκα.το μόνο του λάθος που παραδέχτηκε είναι ότι το ύφος του δεν είναι το καλύτερο και χάνει το δίκιο του.εγώ πιστεύω ότι έχει σοβαρό πρόβλημα και δεν θα αλλάξει ποτε
    Δήμητρα, όσο σκληρό και να είναι, και το ξέρω γιατί και εγώ με δυσκολία το παραδέχτηκα, δυστυχώς ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Εγώ έχω βρει τον εαυτό μου και τώρα "διαπραγματεύομαι" με τους δικούς μου όρους. Και όποιος θέλει ακολουθεί, όποιος δε θέλει ας πάει στο καλό. Έμαθα, πια, να του λέω όχι, φταις εσύ για όλα! Δε με επηρεάζουν τα λόγια του και υποστηρίζω τον εαυτό μου. Δε με κατηγορώ πια! Κάνω αυτό που θεωρώ σωστό και καλύτερο για το παιδί μου και για μένα και δεν κάνω πίσω. Άλλωστε το παιδί μου θέλει εγώ να είμαι χαρούμενη και έτσι μπορώ να κάνω και την μικρή μου το ίδιο χαρούμενη!

  14. #104
    Quote Originally Posted by Mairi85 View Post
    Δήμητρα, όσο σκληρό και να είναι, και το ξέρω γιατί και εγώ με δυσκολία το παραδέχτηκα, δυστυχώς ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Εγώ έχω βρει τον εαυτό μου και τώρα "διαπραγματεύομαι" με τους δικούς μου όρους. Και όποιος θέλει ακολουθεί, όποιος δε θέλει ας πάει στο καλό. Έμαθα, πια, να του λέω όχι, φταις εσύ για όλα! Δε με επηρεάζουν τα λόγια του και υποστηρίζω τον εαυτό μου. Δε με κατηγορώ πια! Κάνω αυτό που θεωρώ σωστό και καλύτερο για το παιδί μου και για μένα και δεν κάνω πίσω. Άλλωστε το παιδί μου θέλει εγώ να είμαι χαρούμενη και έτσι μπορώ να κάνω και την μικρή μου το ίδιο χαρούμενη!
    Μαιρη...
    ως χωρισμενη γυναικα πολλα χρονια κι απο αρκετα χρονια γαμου,η γνωμη μου ειναι να κρατησεις μεν τη θεση σου,αλλα να καταλαγιασεις την αγανακτηση σου (συγνωμη αν κανω λαθος) και να σκεφτεις λιγο αργοτερα,με ηρεμια,το αν πραγματικα θες να τελειωσετε αυτον τον γαμο.παρε τον χρονο σου οσο εισαι στους γονεις σου και σκεψου το ξανα και ξανα (αλλα οταν ηρεμησεις).
    προσωπικα διακρινω πως εχεις εξαντληθει συναισθηματικα αλλα αυτο μονο εσυ μπορεις να το γνωριζεις.απλα σιγουρεψε το.
    φυσικα και ηξερες απο την αρχη ποιον αντρα παντρευεσαι.δεν ηξερες ομως,πως αν θα ερθουν ετσι τα πραγματα που θα χρειαστει να αναλαβεις πολλους ρολους,δε θα τα καταφερνεις και τοσο περιφημα (οσο ονειρευομαστε ολες στο ξεκινημα του γαμου μας),οτι δεν θα το αντεχεις και πως αντι να λαβεις μια βοηθεια (που σιγουρα την χρειαζεσαι)...θα λαμβανεις εξευτελισμο!
    Ανατολιτης σιγουρα σου εδειξε απο την αρχη οτι ηταν...κι αυτο δεν ειναι κακο (αναλογα την γυναικα φυσικα) αλλα η αναισθησια ειναι κακο πραγμα!
    Διαφωνω στο οτι φταιει μονο εκεινος.φταιτε και οι δυο,καθενας για τα δικα του λαθη.οταν θα ηρεμησεις πραγματικα θα "δεις" και τα δικα σου λαθη.

    πχ.ενα "λαθος" που κανουμε αρκετα ατομα,ειναι που δεν ζηταμε την βοηθεια ευθεως...ή οταν την ζηταμε και την αρνουνται το προσπερναμε και "πνιγομαστε" απο την απογοητευση μας...

    με εκτιμηση

  15. #105
    Quote Originally Posted by katerina-e-x View Post
    πχ.ενα "λαθος" που κανουμε αρκετα ατομα,ειναι που δεν ζηταμε την βοηθεια ευθεως...ή οταν την ζηταμε και την αρνουνται το προσπερναμε και "πνιγομαστε" απο την απογοητευση μας...

    Ποσο σωστο αυτο αλλά ποσο δυσκολο να το εφαρμοσουμε οι ανθρωποι λογω συναισθηματος
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast

Similar Threads

  1. Θέλω να φύγω απ'όλους και απ'όλα.
    By Mystique in forum Συμβουλευτική Γονέων
    Replies: 1
    Last Post: 26-04-2013, 01:07
  2. Θέλω να φύγω απ'όλους και απ'όλα.
    By Mystique in forum Κατάθλιψη - Δυσθυμία
    Replies: 13
    Last Post: 11-04-2013, 21:24
  3. Θέλω να φύγω μακριαααααα
    By play in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια
    Replies: 66
    Last Post: 26-03-2011, 22:51
  4. Αν φύγω τι θα μου κάνουν?
    By Gothly in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 21
    Last Post: 10-02-2010, 14:18
  5. να φύγω ή να μείνω;ή: ευθύνη
    By fragment in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια
    Replies: 27
    Last Post: 20-11-2009, 12:07

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •