Results 91 to 105 of 120
-
21-02-2016, 02:18 #91
Μαιρη δες το εγωιστικά το θέμα. Παει να βγει και απο πάνω και θελει και όρους; Κανονικά θα επρεπε να σε παρακαλαει και παλι να μην γυρνας. Αλλα και να φτάσει αυτη η ωρα (που θα φτασει) μην κανεις το λαθος να πιστέψεις ο,τι πει αβίαστα. Οι άνθρωποι δύσκολα αλλάζουν. Ευτυχώς που εχεις ανθρώπους να σε στηρίζουν οπως ο πατέρας σου. Πολυ σημαντικό. Και εχεις καταφέρει ηδη πολλα με την απόφαση να φυγεις που θεωρω οτι ειναι και η πιο δύσκολη.
- 21-02-2016, 14:08 #92
μπορει να προτημας να ερχεσαι κ να φευγεις απο αυτον αφου δε φαινεται ουτε μαζι του να βρισκεις ακρη ουτε χωρια.
τωρα αν σε κατηγορει φωναξε κ λιγο κ μετα παιξτο μετανοημανη μαγδαλινη πιανει αυτο σαν τεχνικη συνηθως.
μπορει να εισαι θυμωμενη αλλα θα ταν προτημοτερο να βρεις τροπο να αποφορτιζεσε.
22-02-2016, 08:14 #93
Ήμαστε συνέχεια όλο όρους και διορίες.. Έχεις 5 λεπτά για να μου απαντήσεις στο μήνυμα, όταν έχουμε τσακωθεί, έχεις μέχρι αύριο να αποφασίσεις για αυτό, 3 λεπτά για το άλλο κ.ο.κ.
Και ναι θέλει να κάνω πάντα αυτό που θέλει, και να λέω ναι σε όλα. Όσο για το ντύσιμο ειδικά στις αρχές ειδικά με το ντεκολτέ μου είχε πει να μη ξαναβάλω και όντως δεν έβαλα ξανά αλλά μέχρι εκεί τίποτα άλλο.
Όσο για το που πάμε, δε πάμε και πουθενά.. Στους δικούς μου πάει από υποχρέωση μια πρωτοχρονιά αλλιώς έξω θα βγούμε μια φορά στους 3 μήνες.. Οπότε αναλώνεται στο να μου λέει πως να φέρομαι και τι κάνω λάθος..
22-02-2016, 08:21 #94
Αυτό ακριβώς προσπαθώ να κάνω αυτή τη φορά. Πάντα με κατηγορούσε ότι είμαι το πιο εγωιστικό άτομο που έχει γνωρίσει ποτέ του! Εμένα που έτρεχα για όλους και για τον εαυτό μου δεν έκανα τίποτα! Δεν τον ξέρει τον εγωισμό μάλλον ή είναι πολύ τυφλός για να δει τον εαυτό του στον καθρέφτη. Απλά αυτή τη φορά και εγώ δεν κάνω πίσω.
Δυστυχώς ότι οι άνθρωποι δύσκολα αλλάζουν το πιστεύω και εγώ και σίγουρα η οικογένειά μου με στηρίζει πολύ αλλιώς ήμουν χαμένη και φυσικά το αναγνωρίζω. Η απόφαση να φύγω για μένα ήταν εύκολη ίσως γιατί ξέρω ότι έχω κάπου να πάω, το να μείνω και να μην κάνω πίσω είναι η δική μου δοκιμασία και μέχρι στιγμής τα καταφέρνω!
22-02-2016, 08:26 #95
Σ αυτό που λες δεν έχεις άδικο, και πίστεψέ με του φωνάζω γιατί με φτάνει στα όριά μου. Από εκεί όμως πιάνεται.. Ότι οι φωνές μου μας έχουν καταστρέψει. Ξέρεις μια παροιμία που λέει εδώ ο κόσμος χάνεται βαρκούλες αρμενίζουν?? Δηλαδή χάνουμε το δάσος και βλέπουμε το δέντρο.
Άκρη πίστεψέ με βρίσκω χώρια του απλά είμαι της άποψης ότι για το παιδί μου κυρίως πρέπει να προσπαθήσω όσο μπορώ. Απλά τα δικά μου περιθώρια τα εξάντλησα μέσα σ αυτά τα τέσσερα χρόνια και έχω δικαίωμα να διεκδικήσω μία καλύτερη ζωή και για μένα αλλά κυρίως για τη μικρή που το μόνο που θα βλέπει είναι μια μάνα υπό.
Όσο για την "τεχνική" της μετανοημένης Μαγδαλινής, έρχεσαι δεύτερος γιατί μαζί του μόνο έτσι μπορούσα να επιβιώσω, σαν την αμαρτωλή που κάνει λάθος τα πάντα και δέχεται να διορθωθεί. Καταπίεση και αφαίρεση προσωπικότητας. Αρκετά το παιχνίδι λοιπόν, γιατί έτσι μόνο άκουγε αυτό που ήθελε να ακούσει και με πατούσε ακόμη περισσότερο.
Συμβουλή μου λοιπόν μη το προτείνεις συχνά αυτό γιατί δε πιάνει μακροπρόθεσμα!
22-02-2016, 12:22 #96
του μόνο έτσι μπορούσα να επιβιώσω, σαν την αμαλή που κάνει λάθος τα πάντα και δέχεται να διορθωθε
22-02-2016, 13:04 #97
22-02-2016, 13:30 #98
χαχαχαχαχαχαχαχαχα κ ομως τα φαινομενα απατουν καπιες φορες..
πες καλυτερα οτι ειναι εγωκεντρικος κ δε θελει να παραδεχτει το τι θελει κ το εχει καλα κρυμενο πισω απο δηθεν επικρισεις.. δε θελει να παραδεχτει οτι σκεφτεται εσενα αντι για τον εαυτο του.
26-02-2016, 15:53 #99
Στη σημερινη εποχη δυστυχως πολλες οικογενειες ''τα σπανε'' , για πολλους κι δυφορετικους λογους η κάθε μια. Λογο της κρισαρας που περνα ο τοπος ο κυριος λογος τα τελευταια χρονια εχει να καμει με τα οικονομικα! αυτό είναι και από τις δυο πλευρες! δλδη ότι μπορει να χορισουν λογο φτωχιας αλλα μπορει κι να παντρευτουν λογο πλουτου!
Τωρα οσον αφορα την δικη σου φαση αρια, πρωτα από όλα πρεπει να καταλάβεις κατις! από την στιγμη που μπαινεις κι γραφεις το πρόβλημα σου σε ένα φορουμ είναι φυσικο επακολουθο να υπαρξουν ατομα οπου θα γραψουν την γνωμη τους κι την αποψη τους για το πιο θα ταν σωστο! Λογικο θα είναι να μην τεριαζουν οι γνωμεις ολων! δεν εχεις όμως δικαιωμα εσυ να μου μηλας κι να προσπαθεις να προσβαλεις την γνωμη που δε σου αρεσει! ας μην το γραφες το θεμασου! αφου είναι ελευθερο να γραφουμε τη γνωμη μας εφόσον δε βριζουμε! ετσι κι η δικημου αποψη είναι αυτή που λεω κι δε με απασχολει αν είναι αρεστη η όχι! απεναντίας προτιμω να μην είναι αρεστη διοτις οι ανθρωποι βελτιονομαστε μονον όταν μας τονιζουν τα αρνιτικαμας! μονο όταν ακουμε αυτά που δε μας αρεσουν εχουμε ελπιδα να δουμε τα λαθοι μας κι να διορθοθουμε!
Ετσι λοιπον το λαθος που κανουν πολλες γυναικες να παντρευοντε επειδή είναι της μοδας! η επειδή βιαζοντε εμενα με βρισκει αντιθετο!δεν ειμαστε εφηβοι για να ακουω ότι δεν ηξερα πως ηταν κι αλλα τετοια ανοριμα!! είναι απιστευτω να μην γνοριζεις έναν ανθρωπο σαν εχεις πρωτα ζησει καποια χρονια μαζι του!σαν εχεις συζησει με καποιον τη καθημερινοτητατου για καποιο δυαστημα πριν παντρευτείς είναι αδικαιολογιτο να μην εχεις βρει τα κουσουριατου! επειδή κανεις δεν είναι τελειος τα ζυγιζεις! εάν είναι χοντρα αυτά που κανει τωτες τον κανεις περα!! αλλα δεν μπορω να χονεψω στην εποχημας οπου μπορούμε κι ολοι μας εχουμε εμπειριες από σχεσεις πως γινετε να λεγετε ότι '' δεν ηξερα!!'' ας βρουμε το θαρρος να πουμε ότι ''βαρεθηκα πλεον'' ότι δεν αντεχεις όπως νομιζες ότι θα αντεξεις!! διοτις το πρωτο είναι μια απλη φαση οπου βγαζεις τις ευθύνες από πανωσου! λες ότι δεν ηξερες ποσο κακος είναι κι τερμα!! ενώ στη δευτερη περιπτοση αναλαμβανεις τις ευθύνες σου σαν ενηλικας κι ισως δεν θα υπαρξει επομενη φορα!
Μονο όταν παψουμε να βρίσκουμε δικαιολογιες! μονο όταν βρουμε το λαθος μας, όταν το παραδεχτούμε κι μετα ψαξουμε την λυση για αυτό μονο τωτες μπορούμε να γινουμε καλητεροι ανθρωποι!! το θεμα είναι ότι τα λαθοι μας όταν τα πληρωνουν αθωες ζωουλες εκει είναι το πρόβλημα!!
Ο ανδρας σου κι κάθε ανδρας πρεπει να εχει τον κυριο λογο στην οικογενειασου! κι σε κάθε οικογενεια!! κι στην τελικη κι να πει κι μια κουβεντα παραπανω δε πιραζει! εξαλου αυτή είναι η ελληνικη οικογενεια κι τοσα χρονια είναι αποδεχτη!! δε γινετε να μεγαλωνουν τα αγορια λεγωντας τους από μικρα ότι πρεπει να φερεστε ετσι στις γυναικες κι ξαφνου να του λες του ανδρος να αλλαξει ένα πρωι!
Το τι θα κανεις είναι δικο σου θεμα! κι είμαι ο τελευταίος που μου πεφτει λογος! όμως εδώ μεσα εχω το δικαιωμα να γραφω την γνωμη μου ! κι γνωριζω ότι μπορει να καμω λαθος! αλλα συγουρα δε το κανω από κακια! εξαλου ο Χριστος ξερει εάν εχω κακια μεσαμου κι μονον αυτος θα κρινει το αξιολογον του λαθος μου!
29-02-2016, 15:28 #100
Αρχικά, εγώ δεν απαγόρευσα σε κανέναν να μιλήσει και φυσικά ο καθένας έχει τη γνώμη του και μπορεί να την εκφράζει ελεύθερα!
Από κει και πέρα φυσικά και μπορώ και έχω δικαίωμα να σου απαντάω όπως θέλω καθώς και ε΄συ γράφεις το μακρύ σου και το κοντό σου κρίνοντας με βάσει τριτοκοσμικές απόψεις κατά την άποψή μου και δεν είσαι σε καμία θέση να μου το απαγορεύσεις ή να μου κάνεις υποδείξεις πάνω σε αυτό.
Από κει και πέρα θεωρώ χάσιμο χρόνου να ασχοληθώ μαζί σου περαιτέρω καθώς θεωρώ, και εκφράζω και πάλι την άποψή μου, ότι αυτά που γράφεις είναι απόψεις ανθρώπου με διαφορά επιπέδου από το δικό μου και αποφασίζω να μην τις λάβω καν υπ΄όψη μου, όπως και αυτό είναι και πάλι δικαίωμά μου!
Παρόλα αυτά να σαι καλά που αφιέρωσες χρόνο για να γράψεις τα κατεβατά σου και το παραλήρημά σου κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα.
Καλή συνέχεια!
03-03-2016, 11:52 #101
03-03-2016, 11:59 #102
χτες πάλι του φταίγανε όλα.πάλι μου συμπεριφορών ταν σαν να είμαι το σκυλάκι του.το προηγούμενο καιρό κάναμε κουβέντες.μου είπε βέβαια ότι εγώ φταίω για όλα.ότι εννοείται ότι εγώ πρέπει να φροντίζω το σπίτι και το παιδί γιατί είμαι γυναίκα.το μόνο του λάθος που παραδέχτηκε είναι ότι το ύφος του δεν είναι το καλύτερο και χάνει το δίκιο του.εγώ πιστεύω ότι έχει σοβαρό πρόβλημα και δεν θα αλλάξει ποτε
03-03-2016, 12:13 #103
Δήμητρα, όσο σκληρό και να είναι, και το ξέρω γιατί και εγώ με δυσκολία το παραδέχτηκα, δυστυχώς ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Εγώ έχω βρει τον εαυτό μου και τώρα "διαπραγματεύομαι" με τους δικούς μου όρους. Και όποιος θέλει ακολουθεί, όποιος δε θέλει ας πάει στο καλό. Έμαθα, πια, να του λέω όχι, φταις εσύ για όλα! Δε με επηρεάζουν τα λόγια του και υποστηρίζω τον εαυτό μου. Δε με κατηγορώ πια! Κάνω αυτό που θεωρώ σωστό και καλύτερο για το παιδί μου και για μένα και δεν κάνω πίσω. Άλλωστε το παιδί μου θέλει εγώ να είμαι χαρούμενη και έτσι μπορώ να κάνω και την μικρή μου το ίδιο χαρούμενη!
31-03-2016, 20:29 #104
Μαιρη...
ως χωρισμενη γυναικα πολλα χρονια κι απο αρκετα χρονια γαμου,η γνωμη μου ειναι να κρατησεις μεν τη θεση σου,αλλα να καταλαγιασεις την αγανακτηση σου (συγνωμη αν κανω λαθος) και να σκεφτεις λιγο αργοτερα,με ηρεμια,το αν πραγματικα θες να τελειωσετε αυτον τον γαμο.παρε τον χρονο σου οσο εισαι στους γονεις σου και σκεψου το ξανα και ξανα (αλλα οταν ηρεμησεις).
προσωπικα διακρινω πως εχεις εξαντληθει συναισθηματικα αλλα αυτο μονο εσυ μπορεις να το γνωριζεις.απλα σιγουρεψε το.
φυσικα και ηξερες απο την αρχη ποιον αντρα παντρευεσαι.δεν ηξερες ομως,πως αν θα ερθουν ετσι τα πραγματα που θα χρειαστει να αναλαβεις πολλους ρολους,δε θα τα καταφερνεις και τοσο περιφημα (οσο ονειρευομαστε ολες στο ξεκινημα του γαμου μας),οτι δεν θα το αντεχεις και πως αντι να λαβεις μια βοηθεια (που σιγουρα την χρειαζεσαι)...θα λαμβανεις εξευτελισμο!
Ανατολιτης σιγουρα σου εδειξε απο την αρχη οτι ηταν...κι αυτο δεν ειναι κακο (αναλογα την γυναικα φυσικα) αλλα η αναισθησια ειναι κακο πραγμα!
Διαφωνω στο οτι φταιει μονο εκεινος.φταιτε και οι δυο,καθενας για τα δικα του λαθη.οταν θα ηρεμησεις πραγματικα θα "δεις" και τα δικα σου λαθη.
πχ.ενα "λαθος" που κανουμε αρκετα ατομα,ειναι που δεν ζηταμε την βοηθεια ευθεως...ή οταν την ζηταμε και την αρνουνται το προσπερναμε και "πνιγομαστε" απο την απογοητευση μας...
με εκτιμηση
31-03-2016, 22:47 #105