Νιώθω εξαντλημένη... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 11 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 157
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Κυκνε εισαι οκ ?
    Γεια σου cc, εξακολουθώ να νιώθω πολύ κουρασμένη και στο σώμα και στο μυαλό...δεν μπορώ να σκεφτώ καθαρά και νιώθω πολύ αδύναμη...προσπάθησα να κοιμηθώ αλλά δεν τα κατάφερα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Αυτη η αλλαγη της ωρας παντως κυκνακο εμενα πολυ με χαλασε - αποσυντονισε !!! Σοβαρα.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Εγώ πάντως σε βρίσκω λίγο υπερβολική στις αντιδράσεις σου! Ίσως θα έπρεπε να αντιδράσεις πιο ψύχραιμα! Όλοι θα στενοχωριόμασταν με ένα τέτοιο γεγονός αλλά δεν αντιδρούσαμε και τόσο ακραία! (Και κάτι άλλο:Ηθικός η όχι δεν χαρακτηρίζεται ένας άνθρωπος από μία μεμονωμένη πράξη. Άλλωστε αυτό που έγινε με μένα πριν 20 χρόνια σβήστηκε κ από τον Θεό κ από τους ανθρώπους κανένας δεν το θυμάται, το εξομολογήθηκα κ πάει χάθηκε! Δεν αξίζει να μαλώνουμε για ένα τόσο μακρινό γεγονός!) Αυτά. Φιλικά Δελφίνι!

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Άστα να πάνε, ήταν φρικτό έγκλημα πραγματικά...κι όντως πολύ πιθανόν να με επηρέασε γιατί το βράδυ που συνέβη και το έμαθα από το facebook δεν μπορούσα να κοιμηθώ, στις 3 το πρωί τα κατάφερα...Κι από τότε το ωράριο του ύπνου μου έχει διαταραχτεί...αλλά δεν το ήξερα αυτό με το στρες και την πρωινή αφύπνιση...

Εσύ έχεις κανένα ζωάκι;
    Υπήρχε μια περίοδος στη ζωή μου που πραγματικά σαν χαζή καθόμουν και έβλεπα ντοκιμαντέρ για κυνομαχίες, κακοποιήσεις , τσίρκο κλπ και όντως μετά δεν μπορούσα να κοιμηθώ...Ένιωθα θλίψη.... ώσπου τα έκοψα όλα αυτά, πλέον και κάτι να δω στο φεις δεν το ανοίγω και κοιμάμαι ήσυχα τα βράδια!...Καλύτερα εμείς οι φιλόζωοι να είμαστε σε άγνοια σε αυτό το θέμα! Χαζό παιδί χαρά γεμάτο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Υπήρχε μια περίοδος στη ζωή μου που πραγματικά σαν χαζή καθόμουν και έβλεπα ντοκιμαντέρ για κυνομαχίες, κακοποιήσεις , τσίρκο κλπ και όντως μετά δεν μπορούσα να κοιμηθώ...Ένιωθα θλίψη.... ώσπου τα έκοψα όλα αυτά, πλέον και κάτι να δω στο φεις δεν το ανοίγω και κοιμάμαι ήσυχα τα βράδια!...Καλύτερα εμείς οι φιλόζωοι να είμαστε σε άγνοια σε αυτό το θέμα! Χαζό παιδί χαρά γεμάτο...
    Όχι, σ' αυτό το σημείο μαζοχισμού δεν έφτασα ποτέ ευτυχώς
    Τώρα για να μην τα βλέπουμε αν το κάνουμε αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ τίποτα γι' αυτά τα πλασματάκια και πρέπει ν' αλλάξει...αν δεν τα προστατέψουμε οι φιλόζωοι ποιος θα το κάνει; Θα είμαι πάλι εκεί στην δίκη που ελπίζω να γίνει αλλά στο μεταξύ προσπαθώ να ξεχαστώ με άλλα πράγματα...στο facebook μου σήμερα πόσταρα τραγούδια, ας κάνω ένα διάλειμμα...

Σήμερα ξύπνησα νωρίς γιατί κοιμήθηκα και νωρίς αλλά πιστεύω πως αργότερα θα κοιμηθώ λίγο ακόμα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Πάντως είναι δυο ξένες οργανώσεις να το πω, δεν μπορώ να σκεφτώ τη σωστή λέξη τώρα που ζητάνε χρήματα μέσω ίντερνετ για τους σκοπούς τους που αφορούν στην προστασία των ζώων...όλα καλά αλλά χρήματα για να donate δεν έχω...είδα τώρα στα e mail μου ένα τέτοιο μήνυμα γι' αυτό και το σχολιάζω...

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Όχι, σ' αυτό το σημείο μαζοχισμού δεν έφτασα ποτέ ευτυχώς
    Τώρα για να μην τα βλέπουμε αν το κάνουμε αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ τίποτα γι' αυτά τα πλασματάκια και πρέπει ν' αλλάξει...αν δεν τα προστατέψουμε οι φιλόζωοι ποιος θα το κάνει; Θα είμαι πάλι εκεί στην δίκη που ελπίζω να γίνει αλλά στο μεταξύ προσπαθώ να ξεχαστώ με άλλα πράγματα...στο facebook μου σήμερα πόσταρα τραγούδια, ας κάνω ένα διάλειμμα...

Σήμερα ξύπνησα νωρίς γιατί κοιμήθηκα και νωρίς αλλά πιστεύω πως αργότερα θα κοιμηθώ λίγο ακόμα...
    Μαζοχισμός δεν θα πει τίποτα... χαζομάρα το ονόμαζα.....Εντάξει βοηθάμε αν δούμε μια κακοποίηση και κάνουμε μια καταγγελία, τώρα να κάτσουμε να δούμε όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πως συμπεριφέρονται στα γουρούνια τα άλλα γουρούνια ή πως κόβουν τα πόδια στους σκύλους κλπ δεν χρειάζεται. Εγώ προσωπικά τα είδα , δεν ωφελήθηκα ούτε ωφέλησα πουθενά.Άλλο να πας σε μια δίκη και μπράβο σου που πηγαίνεις και άλλο να αναλώνεσαι και με τις λεπτομέρειες της κάθε κακοποίησης.

Senior Member
    Μαζοχισμός δεν θα πει τίποτα... χαζομάρα το ονόμαζα.....Εντάξει βοηθάμε αν δούμε μια κακοποίηση και κάνουμε μια καταγγελία, τώρα να κάτσουμε να δούμε όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πως συμπεριφέρονται στα γουρούνια τα άλλα γουρούνια ή πως κόβουν τα πόδια στους σκύλους κλπ δεν χρειάζεται. Εγώ προσωπικά τα είδα , δεν ωφελήθηκα ούτε ωφέλησα πουθενά.Άλλο να πας σε μια δίκη και μπράβο σου που πηγαίνεις και άλλο να αναλώνεσαι και με τις λεπτομέρειες της κάθε κακοποίησης.
    Καλά, σ' αυτό έχεις δίκιο για τις λεπτομέρειες...απλά για τη συγκεκριμένη περίπτωση παρασύρθηκα επειδή κι από τον τίτλο μόνο φαινόταν η αγριότητα με την οποία χτύπησε το ζώο, όταν δε διάβασα και την ιατρική έκθεση του κτηνιάτρου αποτελειώθηκα...

Άσχετο με το κουτάβι τώρα ενώ νωρίτερα που ξύπνησα ένιωθα καλά τώρα πάλι με έπιασε άγχος, ώρα για το χαπάκι μου αλλά ακόμα κι αν υπάρχει προσωρινή λύση θα ήθελα να το εξαλείψω εντελώς, με φθείρει...Καμιά ιδέα; Εσύ πώς τα πας από άγχος;

Banned
    Τι σε αγχώνει? Εμένα οι άνθρωποι νομίζω.

Senior Member
    Τι σε αγχώνει? Εμένα οι άνθρωποι νομίζω.
    Τα οικονομικά μιας και τώρα που δεν έχω δουλειά εξαρτώμαι απ' τους γονείς μου και πρέπει να ζητάω χρήματα απ' αυτούς για ότι θέλω αλλά και πιο μικρά θέματα, για παράδειγμα σήμερα είμαι αγχωμένη επειδή χθες νοίκιασα δυο ταινίες και την μία ενώ σκόπευα να την δω χθες το βράδυ άντεξα να δω μόνο τη μισή και πρέπει να δω την υπόλοιπη σήμερα για να την επιστρέψω κι αγχώνομαι...επίσης με αγχώνει το να βγαίνω έξω ακόμα κι αν είναι μέχρι το dvd club που είναι κοντά...

Banned
    καλημερα κοριτσια... πολυ απαισιοδοξα ξεκινατε την μερα σας!!! θα ζητησω απο τους μοντ να βαλουν ωραρια για θεματα κακοποιησης ζωων, μετα το μεσημερι

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    καλημερα κοριτσια... πολυ απαισιοδοξα ξεκινατε την μερα σας!!! θα ζητησω απο τους μοντ να βαλουν ωραρια για θεματα κακοποιησης ζωων, μετα το μεσημερι
    Καλημέρα Ρέα!

Ρεακι μου χαρισες το πρωτο χαμογελο ημερας, σε ευχαριστω. Χιουμοραρα μου.

Βρε κυκνακο τυχεροι ειναι που σε εχουν και πας και νοικιαζεις με τοση πειρατεια, και ενα ευχαριστω ευγενικο μακαρι να λεν οι ανθρωποι.
    Κοιμηθηκες ? Τι καλα ! Κοιμηθηκα και εγω
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Ρεακι μου χαρισες το πρωτο χαμογελο ημερας, σε ευχαριστω. Χιουμοραρα μου.

Βρε κυκνακο τυχεροι ειναι που σε εχουν και πας και νοικιαζεις με τοση πειρατεια, και ενα ευχαριστω ευγενικο μακαρι να λεν οι ανθρωποι.
    Κοιμηθηκες ? Τι καλα ! Κοιμηθηκα και εγω
    Είναι τυχεροί που είμαι σκράπας όσον αφορά το κατέβασμα ταινιών, το πέρασμα τους σε στικάκι με υπότιτλους κλπ... Αλλά αγχώνομαι που θα πρέπει να βγω απογευματάκι που ίσως να έχει σκοτεινιάσει, φοβάμαι το σκοτάδι...μήπως μπορείς να με βοηθήσεις σ' αυτό; Αν κι ίσως στείλω τον πατέρα μου, είναι κι αυτό μια πιθανότητα...

Κοιμήθηκα 6 με 8 ξανά, καλούτσικα ήταν...αλλά τα νεύρα μου δεν μπορούν να ηρεμήσουν εδώ μέσα γιατί δεν την γλιτώνουμε με τίποτα την θεία μου, πω ρε παιδί μου μακάρι να μπορούσα να φύγω να μην με ενοχλεί κανείς κι ας φέρουν κι όλο τους το σόι μετά για να φιλοξενήσουν οι δικοί μου...

Banned
    καλημερα cc μου... που ειναι ο συνεργατης σου στο εγκλημα? εχω αναγκη απο γερες δωσεις τρελας σημερα να ξεκολησει το κεφαλι μου !!!!

Page 2 of 11 FirstFirst 1234 ... LastLast