Results 16 to 30 of 39
Thread: μια καλησπέρα κι απο μένα..
-
02-04-2016, 17:32 #16
Γεια σου κι από μένα τρέζουρ οκταπους απο που βγαινει το νικ? Είναι περίεργο για αυτό ρωτάω
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 02-04-2016, 18:17 #17
Mια από τα ίδια . Εγώ τώρα είμαι στη φάση της κοινωνικοποίησης, γιατί στη σχολή μου απομονώθηκα εντελώς. Εντάξει εγώ είμαι και εσωστρεφής, ντροπαλή, αντικοινωνική κλπ. Σχετικά μπορώ να πω πιο εύκολα από ότι περίμενα απέκτησα αυτό που λέμε '' ένα άνθρωπο να πιω ένα καφέ'' από εκεί και πέρα δεν βλέπω καμία φιλία , ούτε μπορώ να ανοιχτώ ακόμα σε κανέναν δυστυχώς. Πέρα από τα άτομα που ξέρω χρόνια δηλαδή και ξέρω κατά πόσο θα με κρίνουν...όχι ότι φταίνε οι άλλοι δηλαδή αλλά τέσπα.... Ούτε εγώ απορρίπτω ανθρώπους , ούτε να σου πω την αλήθεια έχω κριτήριο ο άλλος να έχει το ίδιο στυλάκι με μένα να ακούει την ίδια μουσική κλπ. Απορρίπτω μόνο αυτούς που θεωρώ κακιασμένους. Δηλαδή στη σχολή συνάντησα ανθρώπους που δεν έδιναν καν σημειώσεις, ήταν απίστευτα ανταγωνιστικοί... φυσικά αυτούς δεν με ενδιέφερε κιόλας να τους πλησιάσω... Τώρα αυτό που λες για το στυλ πιστεύω ότι ισχύει σε πιο μικρές ηλικίες κάτω από τα 20, δεν το έχω δει και θεωρώ ότι η φιλία είναι θέμα χημείας περισσότερο από τα κοινά ενδιαφέροντα , το στυλ κλπ. Και αυτό που λες με την απόρριψη μπορεί να είναι ότι δεν είχατε χημεία.
02-04-2016, 18:49 #18
Καλώς ήλθες και από μένα αν και είμαι και εγώ νέο μέλος. Εγώ είμαι διπολικός κατά τη γνώμη 3 ψυχίατρων αλλά το κεφάλι μου δεν το δέχεται και για αυτό το λόγο δεν παίρνω και φάρμακα εκτός από αντικαταθλιπτικό. Εύχομαι να βρεις στο φόρουμ αυτό που προσδοκείς από αυτό!
02-04-2016, 20:41 #19
μια εγκαρδια καλησπερα κι απο μενα και καλως ηρθες...
ειναι απιστευτο αλλα ενω εχω τοσες λιγες μερες...νιωθω ηδη κομματακι μιας αορατης,μικρης αλλα ζεστης παρεας.
Οσα εχω πει εδω δεν τα εχω πει ουτε στους γιατρους μου κι οσα διαβαζω εδω με βοηθανε πολυ...
πασχω απο χρονια καταθλιψη αλλα πλεον δεν ειμαι και σιγουρη αν ειναι μονο αυτο...ειμαι ομως αποφασισμενη να κανω ο,τι μπορω για ο,τι μου διαγνωστει.ειμαι στην αναμονη για την αρχη που θα γινει την δευτερα...(αν και η γιατρος μου επεμενε να εχω μπει στα επειγοντα) αλλαααα.....εκτος απο καταθλιπτικη ειμαι και ανυποχωρητα ξεροκεφαλη...
τα λογια σου που ξεχωρισα,μου εδωσαν λιγη ελπιδα,γιατι ειμαι σε μια απογοητευση για την υποτροπη που επαθα κι ολο σκεφτομαι πως να κρυψω αυτο που μου συμβαινει...απο τους παντες! (εκτος της αγαπημενης μου φιλης).
δεν σου κρυβω οτι μεχρι πριν λιγο διαστημα ουτε στον εαυτο μου δεν παραδεχομουν την διαγνωση.πιστευα καθε φορα, οτι για ολα τα συμπτωματα εφταιγε παντα "κατι" που θα περασει και θα ειμαι παλι μια χαρα.
πρωτη φορα μου αυτοονομαστηκα καταθλιπτικη οταν γραφτηκα εδω,αλλα και παλι ελπιζω οτι θα μου πουν μια κρισουλα περνας,εισαι μια χαρα...
με τα λογια σου λοιπον εκανα ενα μικρο βηματακι ακομα στην παραδοχη...
σου ευχομαι τα καλυτερα!
02-04-2016, 22:24 #20
02-04-2016, 22:35 #21
Εγώ εύχομαι να κάνουμε ωραίες συζητήσεις φαίνεσαι καλός συνομιλητής ή πορεία θα δείξει άνοιξε και θέμα για ότι σε ενδιαφέρει και καλή αρχή
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
02-04-2016, 22:38 #22
Καλησπέρα Cube! μπράβο που προσπαθεις να κοινωνικοποιηθείς παρ'όλες τις δυσκολίες! :) Ελπίζω πραγματικά ότι θα βρεις τα κατάλληλα άτομα.
Όσο αναφορά τα κακιασμένα άτομα στη σχολή το έχω βιώσει στο πετσί μου,οπότε κι έτσι δε κατάφερα ποτέ να κάνω φιλίες ή έστω παρέες από τη σχολή.Αυτή η κακία και ο ανταγωνισμός δε καταλαβαίνω σε τι οφελούν αλλά νομίζω ότι είναι θέμα ανθρώπινης φύσης πλέον οπότε απλά ας το αγνοούμε όσο δε μας επηρεάζει άμεσα.Δηλαδή προσπάθησε να μη δίνεις και πολύ σημασία σε όσους φαίρονται έτσι.
Και σε μένα έτσι καναν με τις σημειώσεις λες και είναι χρυσός που κληρονόμισες από τη γιαγιά σου,για όνομα δηλαδή αλλά να σου πω καλύτερα γιατί έτσι βλέπεις με τη μία ποιος είναι ο άλλος.
Αυτό που εννοώ με τα άκρα είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι γύρω μας έχουν ανάγκη να ανήκουν κάπου σόνυ και καλά ακόμα κι αυτό δε τους εκφράζει,έχουν την ανάγκη να γίνουν ενα με τους άλλους και το βλέπεις καθημερινά στο πως διασκεδάζουν,στο πώς πάνε όλοι για μπάνιο το καλοκαίρι ο ένας πάνω στον άλλο αντί σε μια όμορφη μικρή καθαρή και δωρεάν παραλία,το βλέπεις στα ίδια ρούχα,μαλλιά,παπούτσια.Κι αυτό γιατί για να μην μοιάζεις με τους άλλους χρειάζεται μοναξιά,μάχη με τον εαυτό,αποδοχή,προσπάθεια,ε� �λικρίνεια ακόμα και συγκρούσεις.Και οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν απλά να ''περνάνε καλά'' υιοθετώντας πολλές φορές κάτι που δεν είναι και αποφεύγοντας τα πραγματικά προβλήματα και την διάπλαση του εαυτού τους γιατί ακριβώς είναι δύσκολο και ψυχοφθόρο.
Προσωπικά όμως θεωρώ για μένα πιο ψυχοφθόρο να υποκρίνομαι κάτι που δεν είμαι ή να υποκρίνομαι γενικά.Μ'αρέσουν τόσα πολλά πράγματα,τόσες μουσικές,τόσα είδη διασκέδασης,τόσα στυλ που δε μπορώ απλά να μπω σε ένα και μόνο για να ανήκω κάπου.Κυρίως λατρεύω την ειλικρίνεια και την καλοσύνη κάτι που ναι μεν όλοι ζητούν αλλά λίγοι το πράττουν πραγματικά ακριβώς γιατί και αυτά τα δύο απαιτούν προσπάθεια και είναι δύσκολα,φέρνουν τη μοναξιά και την αντιμετώπιση καταμέτωπο των προβλημάτων.
Αυτά απο εμένα :) ελπίζω να μη σε κούρασα και πραγματικά εύχομαι να βρούμε ότι αναζητάμε!!
02-04-2016, 22:42 #23
καλησπέρα mindcrime!! Καλώς σας βρήκα! Να ξέρεις ότι ο καθένας μας βιώνει διαφορετικά αυτό που περνάει,οπότε ίσως ότι νιώθεις ότι πρέπει να κάνεις για ότι σου συμβαίνει να είναι το σωστό.Μόνο εσύ ξέρεις. Απλά να ξέρεις από εμένα ότι τα φάρμακα και ένας σωστός ειδικός δεν είναι πάντα ούτε κάτι άσχημο αλλά ούτε κάτι κατακριτέο.Ίσα ίσα πολλές φορές το να ξέρουμε τι μας συμβαίνει και να το αποδεχόμαστε είναι ο καλύτερος σύμμαχος για να προχωρήσουμε στη ζωή.Προσωπικά είμαι πολύ πιο ήρεμη τώρα που ξέρω και τι έχω και πως να μάχομαι με αυτό. Φιλικά πάντα :)
02-04-2016, 22:46 #24
Κατερίνα μου καλησπέρα! Μόλις μου χάρισες ένα υπέροχο βράδυ με τα λόγια σου και με το γεγονός ότι συνέβαλα στο να αισθανθείς έστω και λίγο καλά! Αυτό είναι ότι πιο όμορφο θα μπορούσα να κάνω και πραγματικά σ'ευχαριστώ που μοιράστηκες μαζί μου αυτό το συναίσθημα!
Πάντα ήθελα να βοηθάω τους άλλους και ακόμα κι αν η βοηθειά μου είναι ένα μικρό λιθαράκι μου προκαλεί ανείπωτη χαρά.
Χαίρομαι πολύ που νιώθεις ζεστά σε αυτό το φόρουμ,ήδη με κάνατε όλοι σας με το λόγια σας να αισθανθώ κι εγώ!
Σας ευχαριστώ!!
02-04-2016, 22:48 #25
03-04-2016, 02:37 #26
03-04-2016, 02:39 #27
Δεν είδα όλο το κείμενό σου δεν ξέρω γιατί, τώρα που το αντέγραψα το είδα...
03-04-2016, 02:40 #28
03-04-2016, 02:41 #29
03-04-2016, 02:46 #30
Α τώρα δεν βλέπω ούτε τη δική μου απάντηση......άντε να συνεννοηθείς!