Results 106 to 120 of 157
Thread: Νιώθω εξαντλημένη...
-
09-04-2016, 18:04 #106
Αν είσαι ακόμα εδώ αυτό θα είναι ένα θετικό για σήμερα γιατί θέλω παρέα...
Έχεις δίκιο για όσα απαριθμείς, εγώ μάλλον δεν μπόρεσα να τα σκεφτώ έτσι όπως είναι το μυαλό κι η ψυχή μου...να σου πω όμως κάτι ωραίο, πήγα στο dvd club να πάρω έστω τη μία ταινία και στην επιστροφή συνάντησα έναν αδέσποτο γατούλη με τον οποίο συμπαθιόμαστε πάρα πολύ και τον χαϊδευα κι αυτός χαιρόταν... ♥ Πρέπει να τον βγάλω καμιά μέρα φωτογραφία να σας τον δείξω...είναι λίγο βρώμικος αλλά πολύ γλυκός...
Τώρα θέλω να χαλαρώσω, μακάρι να τα καταφέρω...έφτιαξα έναν καφέ μπας και νιώσω λίγο καλύτερα...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
- 09-04-2016, 18:33 #107
Μπραβο κυκνε για την επιστροφη, τη βολτα και το γατονι ... χαμογελα.
Συν ενα σημερα"Make sure your worst enemy isn't you"
09-04-2016, 18:56 #108
10-04-2016, 09:26 #109
Καλημέρα παιδιά!
Είναι κανείς εδώ μπας και ξεκινήσει καθόλου θετικά η μέρα γιατί πάλι νιώθω μια αρνητίλα κι αναστάτωση;
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
10-04-2016, 11:27 #110
10-04-2016, 17:41 #111
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
10-04-2016, 18:23 #112
Παρουσα. Τι σου χαλασε την μερα κοριτσι μου ?
"Make sure your worst enemy isn't you"
10-04-2016, 18:40 #113
Γεια!
Τίποτα συγκεκριμένο απλά νιώθω περίεργα, άσχημα περίεργα...νιώθω πως δεν μπορώ να συνεφέρω την διάθεση μου και δεν ξέρω τι να κάνω γι' αυτό, μόνο για καμιά ώρα το μεσημέρι ξεχάστηκα που έβλεπα μια εκπομπή με ζώα...νιώθω ότι δεν είμαι ευτυχισμένη και δεν ξέρω πως να βοηθηθώ χωρίς να θέλω φυσικά να σας υποτιμήσω είναι στιγμές που νιώθω ότι τίποτα δεν μπορεί να με βοηθήσει να νιώσω καλά, δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις, το ελπίζω...
10-04-2016, 18:44 #114
Ναι βρε, πως δεν σε καταλαβαινω... το καλο με αυτο... ειναι οτι κανει τον κυκλο του και περναει.
Βαστα ... που θα παει καποια στιγμη θα βρεις το σημειο σταθεροποιησης εχω θετικη διαισθηση."Make sure your worst enemy isn't you"
11-04-2016, 11:16 #115
Καλημέρα...ελπίζω να είναι για σένα δηλαδή γιατί για μένα είναι χάλια, οι γονείς μου τσακώθηκαν πρωί πρωί κι έχω ταραχτεί πολύ χώρια που κανείς τους δεν καταλαβαίνει τι περνάω...ο πατέρας μου μου είπε "άσε μας ρε Κύκνε, εδώ μέσα ξέρεις τι γίνεται;" επειδή τον ρώτησα "ξέρεις τι γίνεται εδώ μέσα;" (εννοώντας στην ψυχή μου)...το λέει αυτό άνθρωπος που δεν έχει ψυχολογικό πρόβλημα...άσε μας εσύ μωρέ που θα μου πεις ότι έχεις και πρόβλημα...να μη σου ευχηθώ ν' αποκτήσεις και τότε να δεις τη γλύκα!
11-04-2016, 18:04 #116
Κλασσικος γονεας που αρνειται να δεχθει μερος τη ευθυνης του στην κατασταση που εφερε το παιδι του ή που δεν αποδεχεται ποιο ειναι το παιδι του.
Δευτερον οι ανθρωποι Κυκναρα μου λενε πολλα αλλά οι πραξεις εχουν σημασια. Το - εσυ δεν ξερεις - ειναι κλασσικη υποτιμητικη ατακα οταν ο ιδιος νιωθει χαμενος !!!
Τριτον νιωθεις καλυτερα τωρα ??? Οχι δεν φταις εσυ αν τσακωνονται, οχι δεν εισαι υπευθυνη, οχι δεν θα βοηθησεις να μονοιασουν και να γινουν καλυτεροι ανθρωποι αν καταλαβουν οτι πονας απο τους καυγαδες τους.
Εσυ θα προστατευσεις τον κυκνο ! Θα το μπορεσεις . Και σημειωσε το ως θεμα συζητησης για τη ψυχοθ. παρακαλω.
"Make sure your worst enemy isn't you"
11-04-2016, 18:55 #117
Αυτά που λες στην πρώτη φράση σου είναι εν μέρει το θέμα...ότι ούτε εμένα αποδέχονται κι αυτό με κάνει να νιώθω κατώτερη για να μην πω τίποτα πιο βαρύ κι ότι ούτε τις ευθύνες που έχουν για την κατάσταση μου κι ότι ταράζομαι με τους καβγάδες μετά από τους ξυλοδαρμούς που έχω υποστεί στο παρελθόν...
Δεν νιώθω καλύτερα, δεν μπορώ να ηρεμήσω δυστυχώς όσα χάπια και να πάρω κι αποφεύγω τα πολύ βαριά γιατί δεν θέλω να με πιάσει υπνηλία...θέλω όμως να πεθάνω, είμαι δυστυχισμένη και δεν αντέχω να νιώθω άλλο έτσι!
Ναι, θα το συζητήσω με την ψυχολόγο σ' ευχαριστώ για την παρότρυνση αλλά τώρα τι κάνω; Δεν ξέρω πως να συνέλθω...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
11-04-2016, 19:05 #118
Ολος σου ο αγωνας εως σημερα θα σου δωσει κατι. Η κυκνος θα μαθει να προστατευει την κυκνο. Σε ηρεμει ο τζερυ ? Βουτα τον... σε ηρεμει ειπαμε το βιβλιο ? βουτα το. Δεν σε ηρεμει τπτ ? στειλε μηνυμα τωρα στην ψυχολογο σου οτι νιωθεις απαισια απο αυτο το σκηνικο.
Αντιδρας φυσιολογικα σε ενα κακοποιητικο περιβαλλον. Δεν εισαι αρρωστη. Εισαι ευαλωτη. Προσπαθησε να σκεφτεις κατι που σε ηρεμει, σε γαληνευει, ενα αγαπημενο προσωπο, ενα κουταβακι που λεγαμε !!!"Make sure your worst enemy isn't you"
11-04-2016, 19:09 #119
Κυκνακο κανεις δεν θα σε κακοποιησει, εαν το κανει απευθυνεσαι στο συλλογο προστασιας γυναικων κακοποιημενων.
Μην αφηνεις τον φοβο να σε καταπινει, Πες του - ΟΧΙ ΡΕ... Ηρεμη θα ειμαι και δεν κινδυνευω. Τελος.
Για παμε..."Make sure your worst enemy isn't you"
11-04-2016, 19:17 #120
Δεν ξέρω τι να κάνω για να ηρεμήσω, πραγματικά...θέλω να πάρω χάπια και να ξυπνήσω αύριο αλλά αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο...την τελευταία φορά που το έκανα την επόμενη μέρα δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω...μόνο ο ύπνος με λυτρώνει κι η συζήτηση εδώ...όταν είμαι τόσο ταραγμένη δεν μπορώ να μιλήσω στο τηλέφωνο...ο Τζέρυ τώρα είναι κάτω στην αυλή και κάνει βόλτα...
Γιατί πρέπει να είναι τόσο δύσκολα όλα; Γιατί δεν γίνομαι καλά; Δεν αντέχω να υποφέρω με τόση θλίψη, πραγματικά δεν αντέχω...αν ήξερα κάποιον σίγουρο τρόπο ότι θα πεθάνω θα τον δοκίμαζα, δεν μπορώ πια, ανεξάρτητα με τους γονείς μου υποφέρω φριχτά...και νιώθω πανικό...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...