Results 586 to 600 of 2084
-
12-04-2016, 00:47 #586
- 12-04-2016, 00:49 #587WhyAlwaysMe?Guest
12-04-2016, 00:58 #588
Δεν ξέρω αν τα φτερά έλκουν τις γυναίκες, αλλά είμαι σίγουρος πως ένα μεγάλο ποσοστό από φουσκωμένους άντρες στα γυμναστήρια δεν μπορούν να κάνουν ούτε 20 έλξεις. Δεν έχει σημασία ότι είναι φέτες, αυτό που έχω παρατηρήσει ισχύει δεν μπορούν να κάνουν έλξεις. Οπότε η καθημερινή γυμναστική είναι τέλεια, άλλωστε αυτή είναι η γυμναστική που θα ενδυναμώσει τους τένοντες και τις αρθρώσεις... όχι τα βάρη...
12-04-2016, 02:05 #589
Γυμνάσου στην αγάπη και στον έρωτα.Κάθε άνθρωπος τα έχει ανάγκη είτε είναι όμορφος,άσχημος κουτσός ή τυφλός.
Το να θέλει κάποιος μια όμορφη και μόνο δεν μου λέει κάτι.Πιστεύω για να φτάσεις στο σημείο να κάνεις σχέση θα έπρεπε να πεις θέλω να αγαπήσω βαθειά,να παραδοθώ στα έντονα συναισθήματα που γεννά ο έρωτας και η συντροφικότητα.
Αυτό που κάνεις είναι τελείως επιφανειακό και ψεύτικο και για τα μάτια του κόσμου για να καλυφθεί το εγώ σου.Και να την έβρισκες την κοπέλα οποιασδήποτε κλίμακας ομορφιάς και αν ήταν δεν θα μπορούσες να την κρατήσεις για πολύ καιρό.Μιλάω για κοπέλες που δεν έπαψαν να είναι ανθρώπινες με αισθήματα και δεν αλλοτριώθηκαν από τον σύγχρονο τρόπο ζωής και τις επιταγές του.
Οι σχέσεις δεν είναι εύκολες πόσο μάλλον αν τις δημιουργούν επιφανειακοί άνθρωποι που δεν ξέρουν να αγκαλιάζουν και να αποδέχονται τον άλλον για αυτό που είναι.
Αν θέλεις να τα φτιάξεις με μία που το μόνο που βλέπει είναι εμφάνιση όπως εσύ και είναι το ίδιο επιφανειακή ψάξε να την βρείς σίγουρα υπάρχουν πολλές. Αναρωτήσου όμως αν αυτό θα γεμίσει την ψυχή σου.
Καλή τύχη!!It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
12-04-2016, 07:33 #590
Το οτι επικροτω το σχολιο του mindcrime , δεν ερχεται σε αντιθεση με το ποστ μου , που αναφερεις , στο ποστ μου , αναφερω , οτι κοιτω αποκλειστικα ελκυστικες γυναικες , δεν αναιρω κατι , δεν λεω-ξελεω , αλλο ομως πως φερομαι στις υπολοιπες ............. φερομαι το ιδιο σε μια γυναικα , που δεν με ελκυει , ειμαι συζητησιμος μαζι της , ανοικτος , ανταλλασω αποψεις , θα βγω και για κανα καφεδακι , θα συμπεριφερθω το ιδιο , μα ακριβως το ιδιο , στην σουπερ κουκλαρα και στην οποιαδηποτε αλλη γυναικα , δεν αλλαζει κατι για μενα , αναλογως την εμφανιση , ............. αλλο με ποιαν θα κανω σχεση , εκει αλλαζει το πραμα .......εδω στο φορουμ , μιλαω με πμ η οχι , με πολλες κοπελες , δεν μενδιαφερει η εμφανιση τους , μενδιαφερει αν εχουμε να πουμε κατι , που παντα εχουμε .................... αλλα δεν τις βλεπω ως υποψηφιες κοπελες μου , ειμαι λαιτλυ διαχυτικος με τις κοπελες του φορουμ ( και οχι μονον ) , αστειευομαι μαζι τους , προσπαθω ναμαι ευχαριστος , ακουω τι εχουν να πουν και γενικα , εχω σχεσεις φιλικες με αρκετες γυναικες , ελκυστικες η μη .................αυτο εννοει ο mindcrime , και γραφω οτι τον επικροτω ..........αφου κανω το ιδιο ......
12-04-2016, 07:36 #591
12-04-2016, 07:40 #592
12-04-2016, 10:40 #593
εχεις λαθος πολιτικη.
αν πας στο τζιμ για γυμναστικη, καλα κανεις.
αν πας για να τραβηξεις και το βλεμμα καμιας ομορφης, ειναι βλακεια.
στο τζιμ πανε ολοι οι σωματαραδες (εκτος απο τους μετριους), οποτε ειναι χωρος για συγκρισεις. δεν ειναι χωρος να διαπρεψει ενας "μετριος". αν το ΣΩΜΑ δεν ειναι το καλυτερο σου, να φλερταρεις σε χωρους που εισαι καλος.
πχ. εχεις λεγειν? αν ναι, θα επιδιωκεις σε εξοδους να φλερταρεις κοριτσια, ντυμενος με στυλ, οχι με τα φανελακια στο γυμναστηριο.
αν θελεις μονο ομορφια και τπτ αλλο δεν θεωρεις σημαντικο, ουτε το ηθος ουτε τπτ, εχει και αρκετες ωραιες που θελουν ανδρα -χορηγο. εχεις χρηματα, να ριξεις μια τετοια?
αν δεν εχεις λεγειν, δεν εισαι χαριτωμενος στην παρεα κλπ, σκουρα τα πραγματα. μια γυναικα που εχει πολλες επιλογες (πχ μια ομορφη που λες κι εσυ) καπως πρεπει να την τραβηξεις. αν δενε ισαι σουπερ ουαου σε εμφανιση, πρεπει να εισαι σε προσωπικοτητα. αν δεν εισαι σε τιποτε, θα δυσκολευτεις περισσοτερο.
γενικα ΚΑΤΙ πρεπει να χεις. καλλιεργησε τα προσοντα σου, αν δεν εχεις το σουπερ σωμα/εμφανιση.
12-04-2016, 10:41 #594
αυτες τις κοπελες που θεωρεις ασχημες και δεν θα ηθελες να εχεις διπλα σου, τις κανεις παρεα? τις θελεις για φιλες ας πουμε, η τις αποφευγεις γενικοτερα?
12-04-2016, 13:22 #595WhyAlwaysMe?GuestRemedy,σου είχα δείξει μια φωτο μου.Πως σου είχα φανεί;
Γυμναστήριο πάω για να φτιάξω ένα σώμα που θα το λατρέψουν οι ωραίες γυναίκες,κοινώς δεν το κάνω για εμένα.Όσον αφορά το λέγειν,δεν μιλάω σαν κάφρος η αγενώς,το αντίθετο,αλλά σε περίπτωση που δω κάποια που θα μου αρέσει,χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου και αγχώνομαι απεριόριστα.
12-04-2016, 13:31 #596
12-04-2016, 13:37 #597WhyAlwaysMe?Guest
12-04-2016, 13:54 #598
12-04-2016, 13:58 #599WhyAlwaysMe?GuestΤο έχω αναφέρει σε ελαχιστους και εκλεκτούς και μου είπαν πως αν σκέφτομαι κάτι μανιωδώς,δεν είναι καλό.Και μου είπαν επίσης πως δεν ζητάω κάτι κακό.
12-04-2016, 14:02 #600
Nαι αμέ φυσικά... ο άλλος μπορεί να έχει ένα τέλειο σώμα, αλλά να μην έχει λεφτά για να βγει για ένα καφέ ή μπορεί να μην έχει κάτι να πει σε κάποια κοπέλα ή να μην μπορεί να πείσει μια κοπέλα πως την γουστάρει. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όσο τα νομίζεις. Εντάξει η εμφάνιση θα είναι το πρώτο κλικ που θα της τραβήξει το ενδιαφέρον, αλλά το παιχνίδι γίνεται μετά υπάρχει χημεία; αν εκείνη έχει για παράδειγμα ως χόμπι το διάβασμα και εσύ έχεις ως χόμπι το playstation πιστεύεις πως θα ευδοκιμήσει μια τέτοια σχέση; Οχι . Οι γυναίκες δεν χρειάζονται ένα γυμνασμένο σώμα το θέλουν αλλά μέχρι κάποιο σημείο από εκεί και πέρα μετράνε όλα τα υπόλοιπα, συμπεριφορά, κοινα ενδιαφέροντα, κατανόηση, εμπιστοσύνη. Εγώ πιστεύω πως λόγω της χαμηλής αυτοπεποίθησης που έχεις ακόμα και να ενδιαφερθεί μία όμορφη γυναίκα για σένα, δεν θα μπορέσεις να την κρατήσεις, θα την ζηλεύεις παράφορα φοβούμενος μην τη χάσεις και θα τη χάσεις τελικά επειδή δεν θα έχεις αυτοπεποίθηση. Να ξέρεις επίσης πως οι γυναίκες κουράζονται με τους τύπους που ασχολούνται πάρα πολύ με το γυμναστήριο, δηλαδή μπορεί να σου γυρίσει και μπουμερανγκ...