Γιατί κάποια μέλη δεν με καταλαβαίνετε? - Page 105
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 105 of 139 FirstFirst ... 55595103104105106107115 ... LastLast
Results 1,561 to 1,575 of 2084
    Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Όχι,δεν ειρωνεύτηκε,αλλά ένιωσα υποτιμημένος για αυτά που είπε περί εμφάνισης κλπ.
    Φίλε,νιώθω πως έρχομαι λίγο σε δύσκολη θέση που μιλάμε για αυτόν.Ξέρω ότι θες να βοηθήσεις,αλλά....
    Αλλά που δυσκολεύεσαι; Μπορεί να μην σε υποτίμησε ευθέως, άλλα το άφησε να εννοηθεί μ'αυτά που σού'λεγε περί εμφάνισης. Σε καταλαβαίνω ότι έρχεσαι σε δύσκολη θέση, άλλα είναι η ρίζα του προβλήματος. Απο το να γράφεις άπειρες δημοσιεύσεις και θέματα χωρίς να καταλήγεις πουθενά, είναι καλύτερα να μιλήσεις για την αιτία του προβλήματος που αντιμετωπίζεις για να σε βοηθήσουμε, ειδάλλως, θα κάνεις άπειρους κύκλους χωρίς κατάληξη πουθενά. Κρίμα δεν είναι;

Banned
    why γιατί νιώθεις τόσο πολύ την ανάγκη να σου λένε όλοι μόνο θετικά σχόλια; Και γιατί στέκεσαι τόσο πολύ στην αρνητική κριτική των άλλων; Κάτι σου συνέβη ρε φιλαράκι απο μικρός που πιστεύω ότι είναι και αυτό που σε βασανίζει και δε σε αφήνει να προχωρήσεις σωστά στη ζωή σου.Κάτι μεμονωμένο,κάτι συνεχές στον τρόπο διαπαιδαγώγησης σου; Δε μπορώ να ξέρω.
    Εγώ για παράδειγμα δεν έχω αυτοπεποίθηση αλλά έχω εντοπίσει τις αιτίες που δεν έχω.Άλλο που δε μπόρεσα μέχρι σήμερα να τις πολεμήσω όπως πρέπει.Καταλαβαίνω πως είναι να σε υποτιμούν.Εγώ στη ζωή μου για πολλά χρόνια άκουγα μόνο αρνητικά σχόλια για μένα απο παντού.Και προσπαθούσα να κλείνω τα αυτιά μου.Αν τα έπαιρνα όλα τοις μετρητοίς θα είχα ήδη φουντάρει.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    why γιατί νιώθεις τόσο πολύ την ανάγκη να σου λένε όλοι μόνο θετικά σχόλια; Και γιατί στέκεσαι τόσο πολύ στην αρνητική κριτική των άλλων; Κάτι σου συνέβη ρε φιλαράκι απο μικρός που πιστεύω ότι είναι και αυτό που σε βασανίζει και δε σε αφήνει να προχωρήσεις σωστά στη ζωή σου.Κάτι μεμονωμένο,κάτι συνεχές στον τρόπο διαπαιδαγώγησης σου; Δε μπορώ να ξέρω.
    Εγώ για παράδειγμα δεν έχω αυτοπεποίθηση αλλά έχω εντοπίσει τις αιτίες που δεν έχω.Άλλο που δε μπόρεσα μέχρι σήμερα να τις πολεμήσω όπως πρέπει.Καταλαβαίνω πως είναι να σε υποτιμούν.Εγώ στη ζωή μου για πολλά χρόνια άκουγα μόνο αρνητικά σχόλια για μένα απο παντού.Και προσπαθούσα να κλείνω τα αυτιά μου.Αν τα έπαιρνα όλα τοις μετρητοίς θα είχα ήδη φουντάρει.
    Και την ευτυχία στην ζωή μου θα την φέρει μια μέτρια ή άσχημη?

Banned
    Λοιπόν whyalwaysme? πάω στην ακολουθία του επιταφίου και μέχρι να επιστρέψω σκέψου τι έγραψα,τι απάντησες και κάνε αν θες edit και απάντησε σε αυτό που ρώτησα.Αν θες φυσικά...

Senior Member
    Συγνώμη παιδιά κάπου το χάνω δηλαδή εσάς πότε δε σας υποτιμούν και πάντα σας φέρονται καλά? Και ζείτε έτσι τόσο καλά? Μωρέ μπράβο δηλαδή εμείς είμαστε μαλακές που τους ανεχόμαστε όλους εγώ προσωπικά αν δεν ανεχόμουν θα πρεπε να παίζω ξύλο κάθε μέρα μήπως πρέπει να πάτε να κοιταχτείτε? Η να πάτε καμιά πολεμική τέχνη να στανιάρετε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Και την ευτυχία στην ζωή μου θα την φέρει μια μέτρια ή άσχημη?
    Why, άλλο θέλει να σου πει ο admforall. Μια συμβουλή, με το να μη συζητάς το πραγματικό πρόβλημα, αυτός ο φίλος στην προκειμένη περίπτωση, και να ζητάς να σου πούμε τα ίδια και τα ίδια πράγματα που σου έχουμε ξαναπεί πριν, δε θα βοηθηθείς καθόλου και θα μείνεις μόνιμα μπλεγμένος σ'αυτό τον φαύλο κύκλο και πίστεψέ με, δεν αξίζει. Θα είσαι μόνιμα δυστυχισμένος και είναι αμαρτία γιατί είσαι πολύ νέος. Δε σε κράζω φυσικά. Στα λέω με όλη την καλή διάθεση.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    Why, άλλο θέλει να σου πει ο admforall. Μια συμβουλή, με το να μη συζητάς το πραγματικό πρόβλημα, αυτός ο φίλος στην προκειμένη περίπτωση, και να ζητάς να σου πούμε τα ίδια και τα ίδια πράγματα που σου έχουμε ξαναπεί πριν, δε θα βοηθηθείς καθόλου και θα μείνεις μόνιμα μπλεγμένος σ'αυτό τον φαύλο κύκλο και πίστεψέ με, δεν αξίζει. Θα είσαι μόνιμα δυστυχισμένος και είναι αμαρτία γιατί είσαι πολύ νέος. Δε σε κράζω φυσικά. Στα λέω με όλη την καλή διάθεση.
    Καταλαβαίνω....

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Eίχα γράψει ότι η κνίτισσα που έλεγες ότι σου την έπεφτε,παίζει να ήταν η μοναδική σου ευκαιρία να κάνεις κάτι με κάποια.Ετσι θεώρησα,έτσι είπα.Θα με βρίσεις και γιαυτό?
    Θες να σε βρίσω ή να σου γνωρίσω το ορφανό του Στάλιν αφού βολεύεσαι με όλα?

Senior Member
    Θες να σε βρίσω ή να σου γνωρίσω το ορφανό του Στάλιν αφού βολεύεσαι με όλα?
    Ωπα γουαι δεν μας τα ειπες αυτα για την χοντρουλα
    ελα τι σ ειπε ρε γουαι σιγα για την χοντρη κνιτισσα ,ειναι ομορφη στο προσωπο τουλάχιστον?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Ωπα γουαι δεν μας τα ειπες αυτα για την χοντρουλα
    ελα τι σ ειπε ρε γουαι σιγα για την χοντρη κνιτισσα ,ειναι ομορφη στο προσωπο τουλάχιστον?
    Θα έλεγα τι είναι...
    Μην μου πεις να πάω με τέτοια,γιατί θα βρίσω εσένα.

Senior Member
    Θα έλεγα τι είναι...
    Μην μου πεις να πάω με τέτοια,γιατί θα βρίσω εσένα.
    ρε και μενα το καλοκαιρι μ την επεφται μια χοντρη κνιτισσα ,δεν σ κανω πλάκα η κοιλια της ηταν φουσκα και ηταν απο την αθηνα.
    Λες να ειναι η ιδια?> πλάκα θα εχει

WhyAlwaysMe?
    Guest
    ρε και μενα το καλοκαιρι μ την επεφται μια χοντρη κνιτισσα ,δεν σ κανω πλάκα η κοιλια της ηταν φουσκα και ηταν απο την αθηνα.
    Λες να ειναι η ιδια?> πλάκα θα εχει
    Καμία σχέση....
    Δεν είναι από Αθήνα αυτή.
    Αλλά θα την έστελνα Σιβηρία ευχαρίστως.:Ρ

Senior Member
    Καμία σχέση....
    Δεν είναι από Αθήνα αυτή.
    Αλλά θα την έστελνα Σιβηρία ευχαρίστως.:Ρ
    εμενα παντως αυτη η κνιτισσα μ εριχνε πολυ πεσιμο το καλοκαιρι,ερχοταν συνεχεια και ηθελε να μ τρυψει ,ανοιγε συνεχεια τα ποδια της μπροστα μ στην παραλια και αλλα σκηνικα,αλλα δεν μπορουσα ουτε φτυσιμο να της ριξω ηταν σαπια τελειως

WhyAlwaysMe?
    Guest
    εμενα παντως αυτη η κνιτισσα μ εριχνε πολυ πεσιμο το καλοκαιρι,ερχοταν συνεχεια και ηθελε να μ τρυψει ,ανοιγε συνεχεια τα ποδια της μπροστα μ στην παραλια και αλλα σκηνικα,αλλα δεν μπορουσα ουτε φτυσιμο να της ριξω ηταν σαπια τελειως
    Και αυτή που λέω εγώ,σάπια ήταν....
    Δεν είμαι βλάκας να πάω με τέτοια....
    Θες να τις στείλουμε και τις 2 στην Σιβηρία?

Senior Member
    Και αυτή που λέω εγώ,σάπια ήταν....
    Δεν είμαι βλάκας να πάω με τέτοια....
    Θες να τις στείλουμε και τις 2 στην Σιβηρία?
    εγω την εστελνα και με κλωτσια ευχαριστως.
    Αφου μου την επεφτε τοσο ασυστολα που ειπα στην φιλη της που την ηξερα καλα εγω, να της πει οτι ειμαι αρραβωνιασμενος.Ετοιμη να μ φαει ηταν, δεν μπορεις να καταλαβεις τι εκανε