Χωρισμός απο την παράλληλη σχέση μου - ΑΔΙΕΞΟΔΟ - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 14 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 200
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Καλα, εσυ δεν εισαι και μετρο συγκρισης...
    Το ξέρω ότι είμαι μη εμφανίσιμος,δεν χρειαζόταν να γράψεις αυτό το σχόλιο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Το ξέρω ότι είμαι μη εμφανίσιμος,δεν χρειαζόταν να γράψεις αυτό το σχόλιο.
    Δεν εννοουσα αυτο.εννοουσα οτι το μονο που κρινεις στους αλλους ειναι η εμφανιση, ενω το βασικο προβλημα του τυπου που περιγραφει η ανξιους ειναι το οτι ειναι καραγκιοζης. Το οτι ειναι και χαλιας, ηταν δευτερευον.

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    Eμεινε στο χαμουρεμα..στα προκαταρτικα...κ μετα σταματησα κ ζητησα να φυγω..επεμενε να συνεχισουμε κ του λεω "οχι τον αγαπω..δεν μπορω να κανω κατι τετοιο".

Παλι καλα που το καταλαβες πριν να είναι αργα!!!!
    Μπραβο σου και παλι και σας ευχομαι να είστε ευτυχισμενοι
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    ναι εχεις δικιο..αυτος εννοειται οτι εβλεπε οτι γοητευομουν..
    κ εννοειται γι αυτο δεν σταματαγε..αλλα ηθελα να πιστεψω οτι οταν αγαπας οπως λες καποιον(ελεγε οτι με αγαπαει) κ εβλεπε οτι βασανιζομουν..τι ηθελε?να με κανει να φτασω στους ψυχιατρους?(που εφτασα)..
    μου ειπε επισης οτι ποτε δεν του χει τυχει να θελει κατι τοσο πολυ κ να μην το εχει..
    κακομαθημενος δλδ..
    γενικα μου αφησε ασχημη εντυπωση..πλεον δεν τον εκτιμω τοσο..
    επισκιασα το θεμα της θεματοθετριας..ευχομαι μη με βριζει...χοχοχοχο

Να σε ρίξει στο κρεβατι. Δεν τον ενδιεφερε τιποτα αλλο!!!
    Και το οτι σου ελεγε ότι σε αγαπαει δεν σημαίνει πως ισχυε κιολας! Και εγω μπορω να σου πω ότι σε αγαπω :p .... ;) δεν σημαινει πως είναι αληθεια!!
    Μια φορα είχα δει (σε ταινια βεβαια αλλα τελος παντων)ήταν ενας αντρας παντρεμενος και κολαγε σε οποια παντρεμενη εβρισκε και επειδη ηταν πλουσιος και διασημος όλες πηγαιναν μαζί του. Μαλιστα στο τελος χωριζαν απο τους αντρες τους για να είναι μαζί του και αυτός τις παραταγε μετα. Δεν τον ενδιεφερε ουτε για τους αντρες τους, ουτε για τα παιδια τους (αν είχαν) ουτε για τιποτα.... μεγαλος μπ@σταρδος.
    Κατι τετοιο ισχυει και για τους αντρες σαν εκεινον που λες.
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    χααχααχαχ θεα! ή θεος!
    καλο..δεν το ειχα σκεφτει..θα το κανω..πωπω ρε φιλε κ ειναι κ κακασχημος..καλα τι του βρηκα?
    τυφλωθηκα????σιγουρα μου εκανε μαγια

χαχαχαχαχα.
    Είδες πως τυφλώνεσαι καμιά φορα;!
    Παντως μισώ :mad: τετοιους ψευτο-αντρες....

https://www.youtube.com/watch?v=IAQagnQ7J2I

Senior Member
    πες τα χρυσοστομη..
    ακου τι εκανε..στην αρχη μιλουσαμε σαν φιλοι μεσω mail..εγω επειδη ειναι κακασχημος δεν μου εκανε κλικ..κ ξεκινησαμε να μιλαμε για να περναει η ωρα μεσα στην δουλεια.
    εγω ουτε καν ειχα σκεφτει..οπως αποκλαυφθηκε ..μου ειπε οτι ειχε σχεδιο να με προσεγγισει κ οτι παντα με ονειρευοταν κ τετοια.μετα απο κανα 3μηνο επικοινωνιας , οπου εγω το βοδι δεν ειχα καταλαβει κατι..κ ουτε τον εβλεπα ερωτικα..μου αποκαλυψε οτι ειναι 2 χρονια ερωτευμενος μαζι μου..
    του ειπα οτι ξερει οτι εχω σχεση κ οτι δεν γινεται να γινει κατι κ αν μπορει να το κοντρολλαρει να παραμεινουμε φιλοι κ να μιλαμε..μου ειπε "ναι ναι καμια σχεση μπορω ανετα"..ομως κατα την διαρκεια των συνομιλιων μου πεταγε ενα ποσο με θελει κ ποσο ομορφη ειμαι..κ του λεω "μη με τσιγγλας ξερεις οτι δεν γινεται να κανουμε κατι κ δεν κανω τετοια εγω "
    αυτος συνεχιζε το παραμυθι του..
    καποιες φορες που ειχα προβληματα πχ με κλησεις..ειχε φιλους κ μου τις εσβηνε..κλπ..η του ελεγα θελω αυτο το τζιν..κ μου το αγοραζε.
    του ελεγα δεν μπορω να το δεχτω κ μου ελεγε οχι αν δεν το παρεις θα με πληγωσεις..
    μετα πηγαμε να παρει κατι για μια φιλη ..ενα δωρο..με ειδε που κοιταζα ενα φορεμα κ μου λεει ελα παρτο το πληρωνω εγω..οχι εγω ..οχι ντρεπομαι σε παρακαλω..μου λεει παρτο σιγα τα λεφτα ...
    γενικα μου την επεφτε με τετοια κολπα..πολυ γενναιοδωρος πολυ δοτικος.
    οταν εγω του μιλαγα για την σχεση μου αλλαζε κουβεντα.
    τσακωνομασταν γιατι του ελεγα ..οτι εισαι κολλημενος ακομα μαζι μου κ δεν το λες ..κ μου ελεγε οχι μια χαρα ειμαι..
    εγω αρχισα να μπερδευομαι γιατι με ξελασπωσε απο διαφορα προβληματα..μου εδειχνε οτι ειναι παντα εκει για μενα..
    κ μου ειπε μια μερα..δνε αντεχω να σε χασω.. κ του λεω μα δεν ειμαστε ζευγαρι..μου λεει..αυτο που εχουμε δεν αντεχω να το χασω.
    του λεω..κοιτα..εχεις αρχισει να με μπερδευεις καλο θα ηταν να μην ξαναμιλησουμε..
    μολις του ειπα ετσι..φρικαρε κ εκλαιγε..εγω αρχισα να τον λυπαμαι..
    το πα σε εναν φιλο κ μου λεει "ειναι χειριστικος κ σε κανει ο.τι θελει..εισαι φιλοτιμη κ εχει βρει τα κουμπια σου"
    τελικα δεν μπορεσα να καταφερω απομακρυνση..εξαιτιας του οτι ενιωθα τυψεις οποτε του ελεγα να μη μιλαμε..κ βγηκαμε για καφε μια μερα..(3 φορες ειχαμε παει για καφε σε 1 χρονο, 1 χρονο κρατησε η ολη φαση)..κ εγινε η μαλακια οπου εγω φρικαρα..κ εγιναν οσα προειπα.
    ενιωθα οτι με επιανε σε ενα διχτυ..ενιωσα εκβιασμενη συναισθηματικα κ βιασμενη συναισθηματικα.
    με εκανε να τον λυπαμαι..οποτε απομακρυνομουν μου ελεγε "εσυ εχεις τον συντροφο σου..εγω τι να πω?που δεν εχω κανεναν?κ δεν εχω αυτο που θελω περισσοτερο απο καθε τι στον κοσμο?εσενα?"
    εγω εκει λυγιζα κ ενιωθα υποχρεωμενη κ τυψεις που δεν μπορουσα να ειμαι μαζι του.
    σαν να εναιωσα υποχρεωμενη να του κατσω ενα πραμα..
    γι αυτο μου ειπε η ψυχολογος μετα απο αυτο ενιωσα παραβιασμενη σαν προσωπικοτητα κ βιασμενη..διοτι πραγματικα ενιωσα λυπηση κ υποχρεωση.
    μεχρι κ αυτοκινητο μου ειπε οτι θα μου παρει κ γελαγα..κ του λεω ρε πας καλα?τι εισαι? ο μπαμπας μου?
    για χαλαρωσε..
    με επιασε πανικος οταν μου ειπε για το αυτοκινητο..τεσπα..
    μετα απο το συμβαν εβλεπα εφιαλτες για καιρο οτι με βιαζε...εκλαιγα κ επαθα καταθλιψη απο αγχος..
    πηγα ψυχιατρο κ μου εδωσε ρεμερον κ ηρεμησα κ τα ειδα πιο χαλαρα μετα..
    μετα το αποκαλυψα ολο στον συντροφο μου..ο οποιος θελησε να το περασουμε μαζι ολο αυτο, αλλα να του δωσω χρονο να το χωνεψει κ αυτο εκανα..πεθανα σπο την αγωνια οτι θα τον χασω ..αλλα τελικα ο θεος ή το συμπαν με αποχημιωσε..η σχεση μας νιωθω οτι εγινε δυνατοτερη..νιωθω οτι ξεκαθαρισα μεσα μου πολλα πραγματα κ εμαθα απο τα λαθη μου.
    κ φυσικα το περασαμε κ μπηκαμε παλι στην ρουτινα μας..
    αυτα τα ολιγα..(ποια λιγα?γραμμα εγραψα)

Ακριβως αυτο. Προσπαθησε να σε δεσει σιγα σιγα. Αν προσπαθουσες να φυγεις γινοταν σαν πληγωμενο ζωο (αξιοθρηνητος) και σε παγίδευε με δωρα και μυστικα. Παραλληλα σου πεταγε κοπλιμεντα στην καταλληλη δοση, αρκετα για να το νιωσεις αλλα οχι υπερβολικα για να ξενερώσεις ή τον καταλαβεις.
    Αν σε εκανε να χωρισεις θα σε είχε σαν τρόπαιο για λιγο καιρο και μετα θα σε πεταγε για να βρει καποια αλλη (και να ανεβασει την αυτοπεποιθηση του)
    Τυποι σαν αυτόν δεν εχουν την καταλληλη εμφανιση, ουτε το καταλληλο λέγειν για να ριξουν γυναικα και προσπαθουν να ριξουν γυναικες που να τους λυπούνται.
    Αξιοθρηνητο!!!!!

ΥΓ. Και κατι ακομα. Πριν μερικα χρονια είχα πλησιασει ενα κορίτσι. Προσπαθησα να τα φτιαξω μαζί της αλλα δεν τα καταφερα γτ με ηθελε φιλο. Παρολαυτα εγινα φίλος της (αν και ποτε δεν την είπα ετσι) και προσπαθησα σιγα σιγα να την κανω να με προσεξει ερωτικα. Οταν μια μερα με πλησιασε και μου ζητησε συμβουλες για το πως θα ριξει ενα αγόρι (αυτο πονεσε) την βοηθησα να τα καταφερει δινοντας της καλες συμβουλες (μεγαλος μαλακας εεε;) Οταν βεβαια προς το τελος (τα ειχε σχεδον καταφερει) είπε πως είμαι ο καλυτερός της φίλος δεν αντεξα και της είπα "όχι, δεν σε βοηθησα γτ είμαι φίλος σου. Δεν είμαι φίλος σου και ουτε θελω να γινω. Σε βοηθησα γτ νοιαζομαι για σενα και μου αρεσεις παρα πολυ. Θελω το καλυτερο για σενα..... οποιο και αν είναι αυτό!"
    Οταν μου είπε πως δεν με βλεπει ετσι απομακρυνθηκα. τωρα πια δεν μιλαμε σχεδον καθολου (μονο χριστουγεννα και πασχα, ενα χρονια πολλα).... Δεν θα καθομουν να κραταω και το φαναρι!!!

ΥΓ2. μαλλον γ@μησαμε το θεμα....:p

Senior Member
    αα ! ξεχασα@ μου ειπε πολλες φορες οτι θα παραιτηθει για να μη με βλεπει..με πεθανε στις ενοχες!! στο τελος ξερεςι τι του ειπα "τελιακ χεστηκα..καλο θα ηταν να φυγεις να μαφησεις στην ησυχια μου"
    κ μου απαντησε " με μισεις! γιατι με μισεις?δεν σου εκανα ποτε τιποτα κακο..κ εισαι αφιλοτιμη"
    κ του απαντησε "ναι ειμαι οκ?τραβα τον δρομο σου"

αα ! ξεχασα@ μου ειπε πολλες φορες οτι θα παραιτηθει για να μη με βλεπει..με πεθανε στις ενοχες!! στο τελος ξερεςι τι του ειπα "τελιακ χεστηκα..καλο θα ηταν να φυγεις να μαφησεις στην ησυχια μου"
    κ μου απαντησε " με μισεις! γιατι με μισεις?δεν σου εκανα ποτε τιποτα κακο..κ εισαι αφιλοτιμη"
    κ του απαντησε "ναι ειμαι οκ?τραβα τον δρομο σου"

αφιερωμένο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

https://www.youtube.com/watch?v=TzEHwmKGpKc

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    να στο πω επιστημονικα.
    βρηκε καποια κουμπια σου και (νομιζε οτι) τα πατησε. αυτο που δεν υπολογιζε γιατι ολοι αυτοι ειναι πονηροι μεν, μειωμενης νοημοσυνης δε, ειναι οτι τετοιες εξαπατησεις δεν κρατανε πολυ και δεν θα τους βγαλουν πουθενα.
    θα την φανε την κλωτσια συντομα και θα ειναι πολυ οδυνηρη.
    κανεις δεν θα τους κανει παρεα απο λυπηση.

Μα αυτον δεν τον ενδιεφερε για κατι μονιμο.... να την ριξει στο κρεβατι ηθελε. Αν μετα φαει κλωτσια, δεν θα τον χαλουσε (εκτος κι αν ηταν αληθινη.... σε καποιο πολυ συγκεκριμενο σημειο στο σωμα του:p) κιολας.
    Ηθελε χαρα στα σκελια του και ας ηταν απο λυπηση (το πιο τρομαχτικο είναι πως τον καταλαβαινω :( :( )

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    και καλα αφου δεν βλεπεται εσενα τι σε εξιταρε σε αυτον τον ανθρωπο?τα λογια μονο?το χιουμορ?
    ετσι απο περιεργεια.

Τα βλεπεις Why;
    μονο σωμα και αξιοθρηνητος.... και πηρε τα @ρχιδια μου!!!!!!!

Senior Member
    Ναι αυτο σαν γυναικες γουσταρεται αν σας ανεβαζουν στον ουρανο.
    Εγω προσωπικα οταν αρχιζω και βγαινω με μια γυναικα 2 η 3 ραντεβου την φωναζω σπιτι μ της κανω το τραπεζι ,της παιρνω λουλουδια και νιώθει μοναδικη και παντα παιρνω το σεξακι μετα,αλλα ποτε δεν εχω κατσει σ γυναικα να λεω τετοιες μαλακιες.

Δασκαλε!!!!! διδαξε με τα κολπα σου..... please!!!!! :o

Senior Member
    Εγω παντως προσωπικα αμα μ το εκανε κοπελα αυτο,εστω και μισο οπως λες, δεν θα τις ξαναμιλαγα θα την τελειωνα χωρις καν να τις μιλησω .
    Μπορει να της εριχνα και καμια σφαλιαρα βεβαια :p
    ευτυχως μεχρι τωρα δεν μ εχει συμβει κατι τετοιο

Απο οσα ξερεις τουλαχιστον!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Φαντάσου να έγραφα αυτό το πράγμα εγώ.
    Θα με έκραζαν μερικοί εδώ μέσα.

Απλως εσυ ρε why το εχεις πει ενα εκατομμυριο φορες. Το πολυ το κυριε ελέησον το βαριεται και ο παπας!!!!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Τα βλεπεις Why;
    μονο σωμα και αξιοθρηνητος.... και πηρε τα @ρχιδια μου!!!!!!!
    Καλά,άμα δεις το πρόσωπο το δικό μου,είναι σαν με πάτησαν συγχρόνως τρένο και αμάξι.

Senior Member
    Απο οσα ξερεις τουλαχιστον!!!!
    Μπα ειμαι σιγουρος νομιζω πως καλυπτω μια γυναικα απολυτα σε ολους τους τομεις..
    Και επιπλεον ειμαι υπεραθλητητς στο σεξ

Senior Member
    Δασκαλε!!!!! διδαξε με τα κολπα σου..... please!!!!! :o
    χαχααχ
    Δεν υπαρχουν κολπα αρκει να φερεσαι ωραια στις γυναικες και να τις κανεις να νιώθουν μοναδικες
    Συνιστω ανεπιφυλακτα το να κανεις τραπεζι ρομαντικο και να παρεις και λουλουδια .

Page 10 of 14 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast