Results 61 to 75 of 76
Thread: Ταξιδι μονος του....
-
13-05-2016, 11:52 #61
εμενα, αυτο θα με ενοχλουσε περισσοτερο.
σημαινει οτι το θεωρει μεν μεμπτο να βγει καποιος με εργενη φιλο, αλλα στονε αυτο του το επιτρεπει.
σε σενα, ΟΧΙ.
αρα, παραδεχεται εμμεσα οτι κατι συμβαινει οταν βγαινεις με εργενηδες φιλους...
απλο.. το πως το βλεπει ο ιδιος ειναι παντα το πιο ενδεικτικο.
αν ηταν ανετος και με σενα θα ηταν αλλιως τα πραγματα.
οπως λεει και η ανξιους, το καθε ζευγαρι εχει τις συνηθειες του σε αυτα τα θεματα.
το ασχημο ειναι να θελει να βγαινει σαν εργενης και να σου κραταει την θεση της "μανας με παιδι" να καθεσαι μεσα να νταντευεις το παιδι σας οταν βγαινει αυτος.
ωστοσο, το θεμα ειναι να μην ΘΕΛΕΙ να βγαινει μονος, οχι να υπαρχει απαγορευση.
αν θες την γνωμη μου, αφου θα το κανει ετσι κι αλλιως, κανε το ιδιο, οσο κι αν αντιδραει.
- 13-05-2016, 14:07 #62
συμφωνω με ρεμεντυ.
κανε κ συ το ιδιο..να δεις κιολας οτι μετα απο καιρο θα στματησει να το κανει...
αυτο λεγεται αντιστροφη ψυχολογια..
"βγες πηγαινε μωρο μου θεσσαλονικη..κ γω οταν γυρισεις θα παω γιαννενα να δω την φιλη μυο που ειναι κ αυτη μονη..θα ερθω σε 4 μερες"..εκει να δεις που θα ειναι η τελευταια φορα που παει θεσσαλονικη...
αι σιχτιρ γουρουνια! θελουν τον σκυλο χορτατο κ την πιτα ολοκληρη! αρκετα πια!
13-05-2016, 14:09 #63
ενας λογος που δνε θελω να κανω παιδι ειναι οτι μετα θεωρουν ολοι δεδομενο οτι πρεπει να μεινω με το παιδι κ ο αντρας ελευθερος να γυριζει!
ολοι οι αντρες εχουν αλλες ιδεες πριν..οτι ναι μωρο μου θα σε βοηθαω να βγαινεις κ συ ..κ μολις γεννιεται το κουτσουβελο..γινεσαι υπηρετρια ολων.αμ δεν σφαξανε! (τελικα διαπιστωνω οτι εχω λιγο φεμινισμο μεσα μου...ε")
13-05-2016, 16:05 #64
Σ εμένα πάντως δεν ισχύουν απαγορεύσεις. Από τότε που ήμουν νιόπαντρη πήγαινα δις ετησίως στην κολλητή μου για π-σ-κ. Ο άντρας μου αντίστοιχα πήγαινε εκδρομές με εργένηδες (και μη) φίλους για αγώνες τέννις ή να δουν μπάλα ή οτιδήποτε άλλο. Ουδέποτε προέκυψε απιστία (ή τουλάχιστον δεν το έμαθα ποτέ :P ).
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να ΜΗ ΘΕΛΕΙ να κάνει πράγματα χωρίς το ταίρι του, εφόσον το ταίρι και δε θέλει και δε δένει με το σύνολο... Αντροπαρέα και η σύζυγος με το λουρί να κρατάει τον δικό της μη της φύγει???!!!!
13-05-2016, 16:34 #65
Εγώ συμφωνώ, το χειρότερο που έχεις να κάνεις είναι να του φορτωθείς....Νομίζω ότι αν υπάρχουν τα χρήματα και για οικογενειακές διακοπές ,'' αφήνεις'' τον άντρα σου να κάνει την παρέα του, χωρίς να του βγάζεις την παναγία και αντίστοιχα πας και εσύ κάπου αν θες...Αλλά και κάθε ζευγάρι έχει τους δικούς του κανόνες....Τώρα για τρεις μέρες το χρόνο δεν πιστεύω ότι τίθεται θέμα ότι αυτή είναι δούλα και μένει μέσα να νταντεύει κλπ...Ε τώρα ότι θα σκας λόγω απιστίας ίσως είναι και αποδεκτό ως ένα βαθμό....
13-05-2016, 16:36 #66
οχι δεν ειπαμε να μη βγει να μη δει μπαλα κλπ..σε πληροφορω οτι συνεχεια βγαινει κ ποτε δε λεω τιποτα..κ συνεχεια επισης βγαινω κ γω..λογω επαγγελματος συναναστρφομαστε με πολλα ατομα..(καλλιτεχνες γαρ)..
κ ο καθενας κανει την ζωη του με τους φιλους του αλλα κ μαζι..
απλα εμεις εχουμε βαλει ως ορο, στα εκτος εδρας να ειμαστε μαζι.
αν ειμασταν κ στην βολτα μαζι χαιρω πολυ..θα ειχαμε ηδη χωρισει..
πιστευω οτι ερχεται τριβη αν εισαι συνεχεια μαζι με τον αλλον..ενω ετσι υπαρχει ανυπομονησια.
σημερα θα βγω κ κεινος το ιδιο αλλα με αλλες παρεες κ ξεχωριστα.
13-05-2016, 18:01 #67
Το σημειο που ο συζυγος εκνευριστηκε που βγηκε με την ελευθερη φιλη, μαλλον δεν το προσεξατε. Εκτος αν το θεωρειτε μια χαρα....
Απ το οτι θεωρει ΜΕΜΠΤΟ και υποπτο να βγαινει με ελευθερη φιλη,αποδεικνυεται οτι θεωρει οτι κατι περιεργο συμβαινει σε τετοιου ειδους εξοδους.
Εμενα δεν μου απαγορευει τιποτε ο συντροφος μου, αλλα δεν μ αρεσει να βγαινω βραδυ χωρις αυτον ουτε να πηγαινω εκδρομες χωρις αυτον. Το ιδιο κι εκεινος. Δεν εχει συζητηθει ποτε σαν απαγορευση, αλλα ετσι μας αρεσει και το θεωρουμε δεδομενο.ακομα και σε ταξιδια επαγγελματικα εχουμε παει μαζι γιατι υπηρχε πολυς χρονος εκτος δουλειας (του) και τσαμπα διαμονη:p
13-05-2016, 18:03 #68
Ειτε με βολτες ειτε χωρις βολτες, το σημαντικο ειναι να το θελει ο ιδιος και βεβαια να επιτρεπει και το αντιστοιχο στην γυναικα του. Με απαγορευσεις δεν βγαινει τιποτε.
13-05-2016, 18:13 #69WhyAlwaysMe?Guest
13-05-2016, 18:14 #70WhyAlwaysMe?Guest
13-05-2016, 18:31 #71
Κορίτσια να σας πω και εγώ την άποψη μου οι φίλοι είναι πολύ σημαντικοί για τη ζωή ενός άντρα και ειδικά συμφοιτητές κλπ δεν είναι σαν τις γυναικείες φιλίες που έχει ζήλια κλπ στους άντρες δεν παίζει αυτό βγαίνεις με τα φιλαράκια σου κι εκεί χτυπάει η καρδιά σου έχεις δεν έχεις κοπέλα παντρεμένος ελεύθερος εγώ είμαι εργένης όλοι οι φίλοι μου είναι παντρεμένοι δεν βγαίνουμε συχνά αλλά όταν βγαίνουμε τα σπάμε και δεν έχει καμία τους πρόβλημα με αυτό έτσι μας γνωρίσανε και μας δέχτηκαν
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
13-05-2016, 18:36 #72
13-05-2016, 18:38 #73WhyAlwaysMe?Guest
13-05-2016, 18:42 #74
Ελις καλα τα λες, αλλα πες ειλικρινα. Οταν οι ανδρες ειναι εργενηδες, η αντροπαρεα με ποτα και ξενυχτια δεν σημαινει και φλερτ και τσιλιμπουρδισμα; μην λεμε χαζα. Ξερω πολυ καλα τι εκαναν οταν ηταν ελευθεροι . Ευτυχως τωρα τους παντρεψαμε ολους και ησυχασαμε. Αν βγουν μονοι θα ειναι μονο για αγωνες σε μερη που περναμε κι εμεις και πινουμε καφε παραδιπλα.
13-05-2016, 18:51 #75
Ρεμ κάποιες φορές σημαίνει και φλερτ κλπ αλλά ξέρουμε όλοι μας τι είναι χυλόπιτα και κάνουμε χαβαλέ δηλαδή σε μια έξοδο μπορεί να φλερτάρω αλλά ξέρω πως το να βγάλω γκόμενα είναι τελείως διαφορετικό πράγμα δηλαδή πλέον μπορεί να φλερτάρω γιατί βαριέμαι ή γιατί δεν είμαι καλά υπάρχουν πολλοί λόγοι για φλερτ και το να οδηγηθείς στο κρεβάτι είναι μια άλλη ιστορία το οποίο όμως φαίνεται εξαρχής μεγαλώνοντας δηλαδή αλλάζει το πράγμα δεν είναι όπως όταν είμαστε μικροί
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))