ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 579
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 579 of 1380 FirstFirst ... 794795295695775785795805815896296791079 ... LastLast
Results 8,671 to 8,685 of 20693
    Senior Member
    εγω σε συγχαιρω που περνεις ρισκα και δεν μενεις στην ρουτινα αλλοι περνουν ρισκα για να ανεβουν κοινωνικα κιαλλοι γιατι ειναι απλα παροητικοι μαρεσουν αυτα...αν ειχα πλατες εγω θα φευγα σε αλλη χωρα ετσι κι αλλιως οσο καθομαι εδω μεγαλωνει ολο και πιο πολυ η μνησικακια μου μαυτη τη χωρα που σε εισαγωγικα ειναι πατριδα μου η κατασταση εχει ως εξης αν στην ελλαδα δεν εχεις οικογενεια με γερο κομποδεμα κληρονομια και γνωριμιες εισαι καταδικασμενος να ζησεις στο ενοικιο στο χαμαλικι και με τα βιας να φτιαξεις οικογενεια μιλαω τωρα αν θες να σαι νομιμος και οχι με απατες η ενοπλες ληστειες επισης η επανενταξη ειναι σχεδον ανυπαρκτη...δεν ξερω αν συμφωνειται

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Καλα κανεις και το πας με το ρυθμο σου, ουτως η αλλως δεν υπαρχει αγορα εργασιας στην οποια αξιζει να σκοτωθεις για να βγεις αμαν αμαν γρηγορα :P
    Αλλα δεν φοβασαι τις διαγραφες; Ενας φιλος στην ιδια ηλικια με εμας κοιμαται και ξυπναει με αυτο το αγχος. Οχι οτι εχει νοημα...κι εγω δεν πιστευω πως θα εφαρμοστει ποτε, στην ελλαδα των πελατειακων σχεσεων θα γινοταν χαμουλης αν τολμουσε καποια κυβερνηση να διαγραψει φοιτητες οποτε τσιλ...τωρα εχεις εξεταστικη αληθεια;
    στην κανονικη μου σχολη ειχα περασει τει αλλα δεν ψηθηκα να παω ποτε,προτίμησα να παω σε ενα ιδιωτικο πανεπιστημιο...στο τει θα με εχουν διαγραψει λογικα...στο ιδιωτικο δεν διαγραφεσαι...
    οχι δεν εχω εξεταστικη ,λογο καποιον οικονομικων προβληματων δεν πηγα φετος ,του χρονου θα ξαναρχισω..
    δλδ δεν διαγραφουν ακομα?θα ειμαι ακομα στο τει λες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    στην κανονικη μου σχολη ειχα περασει τει αλλα δεν ψηθηκα να παω ποτε,προτίμησα να παω σε ενα ιδιωτικο πανεπιστημιο...στο τει θα με εχουν διαγραψει λογικα...στο ιδιωτικο δεν διαγραφεσαι...
    οχι δεν εχω εξεταστικη ,λογο καποιον οικονομικων προβληματων δεν πηγα φετος ,του χρονου θα ξαναρχισω..
    δλδ δεν διαγραφουν ακομα?θα ειμαι ακομα στο τει λες?
    Χαχα ναι κατα πασα πιθανοτητα εισαι ακομα γραμμενος στο ΤΕΙ

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    εγω σε συγχαιρω που περνεις ρισκα και δεν μενεις στην ρουτινα αλλοι περνουν ρισκα για να ανεβουν κοινωνικα κιαλλοι γιατι ειναι απλα παροητικοι μαρεσουν αυτα...αν ειχα πλατες εγω θα φευγα σε αλλη χωρα ετσι κι αλλιως οσο καθομαι εδω μεγαλωνει ολο και πιο πολυ η μνησικακια μου μαυτη τη χωρα που σε εισαγωγικα ειναι πατριδα μου η κατασταση εχει ως εξης αν στην ελλαδα δεν εχεις οικογενεια με γερο κομποδεμα κληρονομια και γνωριμιες εισαι καταδικασμενος να ζησεις στο ενοικιο στο χαμαλικι και με τα βιας να φτιαξεις οικογενεια μιλαω τωρα αν θες να σαι νομιμος και οχι με απατες η ενοπλες ληστειες επισης η επανενταξη ειναι σχεδον ανυπαρκτη...δεν ξερω αν συμφωνειται
    δεν συμφωνω σε ολο ,μπορεις να ανεβεις και χωρις να εχεις πλατες ,ξερω πολλους ανθρωπους που δουλεψαν και δικαιωθηκαν....

Senior Member
    Χαχα ναι κατα πασα πιθανοτητα εισαι ακομα γραμμενος στο ΤΕΙ
    καλα ετσι και αλλιως δεν με νιάζει το τει ,δεν ειχα σκοπο να πατησω.....
    εσυ την σχολη σου την εβγαλες σε 4 χρονια?η παραπανω?

Senior Member
    για ποια δεκαετια μιλας; γιατι εγω πηγα χθες σε μια δουλεια που μου εδινε 30 ευρω το 12 ωρο αν εχεις ακουστα για κατι τετοια

Senior Member
    για ποια δεκαετια μιλας; γιατι εγω πηγα χθες σε μια δουλεια που μου εδινε 30 ευρω το 12 ωρο αν εχεις ακουστα για κατι τετοια
    δεν εχω ακουστα ,εγω βρηκα εργασια 30 ευρω το 7ωρο..ασναλογα τι ψαχνεις που ψαχνεις...πολλα παιζουν ρολο

Senior Member
    Συμφωνω μεν εν μερει, αλλα αυτα ισχυουν παντου ουτως η αλλως οχι μονο στην Ελλαδα. Τα λεφτα πανε στα λεφτα, οπως και οι καλες οι τυχες και οι περισσοτερες ευκαιριες επισης...συγκριτικα με εξω εδω ειναι μαλλον χειροτερα, αλλα γενικα παντου πρεπει να ισχυουν παρομοια πραγματα, παντου ανθρωποι ζουν με αδυναμιες και τις κλασικες ισορροπιες στις ανθρωπινες σχεσεις, οποια και αν ειναι η χωρα. Ωστοσο πιστευω και πως καπου καπως πρεπει να υπαρχει λιγη αξιοκρατια αν καποιος δουλευει σκληρα και ειναι και λιγο τυχερος και ναι, αν κανει και τις σωστες γνωριμιες χωρις να τις κληρονομησει απαραιτητα απο το μπαμπα και τη μαμα μπορει να τα καταφερει. Αν δεν ισχυε αυτο ακομα θα ειχαμε μοναρχια, δεν θα υπηρχε οικονομικο-κοινωνικη κινητικοτητα, κι ομως καποιοι τα καταφερνουν. Εδω ειναι πιο δυσκολο απο εξω φανταζομαι...αλλα κι εξω δεν ειναι ευκολο υποθετω. Και γενικα υπαρχει μια παροιμια που λενε στο σοι μου οσοι δουλεψαν σκληρα στη ζωη τους: καλα ειναι εκει που δεν ειμαστε εμεις λολ...
    (τυπου το χορταρι μας φαινεται πιο πρασινο στην αλλη πλευρα του φραχτη οπως λενε και οι αμερικανοι κλπ)

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    καλα ετσι και αλλιως δεν με νιάζει το τει ,δεν ειχα σκοπο να πατησω.....
    εσυ την σχολη σου την εβγαλες σε 4 χρονια?η παραπανω?
    Σε τεσσερα την εβγαλα εσυ τι λες, τι φυτουλας θα ημουν αλλιως;

Senior Member
    κοιτα αν εννοεις να ψαξω για καμια τραπεζα ναι δεν το χω κανει ουτε μπορω...τωρα οσον αφορα τα υπολοιπα εισαι σιγουρος οτι ειναι ευκολο να παρεις σπιτι και να χεις μια σχετικα ανετη ζωη ξεκινοντας τωρα;; γιατι αυτη την στιγμη αν δεν κανω λαθος ουτε λογαριασμο στην τραπεζα δεν σου ανοιγουν λογο καπιταλ κοντρολς...30 το 7ωρο τι δουλεια ειναι;

Senior Member
    Δυστυχως ετσι ειναι πλεον...το ρεαλιστικο ωρομισθιο την δεδομενη εποχη ειναι γυρω στα 3 την ωρα.

Senior Member
    κοιτα αν εννοεις να ψαξω για καμια τραπεζα ναι δεν το χω κανει ουτε μπορω...τωρα οσον αφορα τα υπολοιπα εισαι σιγουρος οτι ειναι ευκολο να παρεις σπιτι και να χεις μια σχετικα ανετη ζωη ξεκινοντας τωρα;; γιατι αυτη την στιγμη αν δεν κανω λαθος ουτε λογαριασμο στην τραπεζα δεν σου ανοιγουν λογο καπιταλ κοντρολς...30 το 7ωρο τι δουλεια ειναι;
    ναι πιστευω αμα ξεκινησης και προσπαθεις ειναι ευκολο....μην τα βλεπεις τα πραγματα μονο απο την μερια που τα παρουσιαζει η τηλεοραση....
    η δουλεια εχει να κανει με τουριστικα επαγγελματα ,δυστυχως δεν μπορω την αναφερω

Senior Member
    Σε τεσσερα την εβγαλα εσυ τι λες, τι φυτουλας θα ημουν αλλιως;
    πωπ καραφυτουλας ησουνα ρε....σε ποτιζανε κιολας?
    ποσα μορια εβγαλες στις παννεληνιες?

Senior Member
    Μιλας καμια ξενη γλωσσα; Μια χρειαζεσαι για να βγαλεις μια καποια ακρη με τα τουριστικα που λεει ο νικ. Παλουκι ειναι κι εκει αλλα τουλαχιστον εχει δουλεια.

Senior Member
    πρωτον δεν βλεπω τηλεοραση δευτερον προσπαθω να επανενταχθω και το βλεπω επισης μπορεις να μου πεις αν εχεις δουλεψει ποτε; και δεν εννοω καλοκαιρι σαιζον εννοω στα κλεφτρονια της αθηνας