Τι να κάνω; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 11 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 153
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Jorge
    Υπάρχει επιλογή να μιλήσουμε έξω από το φόρουμ, ώστε να πάρω περισσότερες πληροφορίες; Διότι αν είχες παρόμοια σχέση σίγουρα ξέρεις παραπάνω, και εγώ χρειάζομαι επειγόντως στοιχεία και βοήθεια :)
    τι παραπάνω πληροφορίες να χρειάζεσαι; σου περιέγραψα τη δικιά μου ιστορία που ελάχιστα διαφέρει από τη δικιά σου. Δεν έχει σημασία το νεαρό της ηλικίας σου. Μαθαίνεις...
    Δεν γίνεται αλλιώς... Είναι πολύ ωραίο να προσπαθείς για τη σχέση σας αλλά ακόμα πιο ωραίο είναι να βοηθήσεις τον εαυτό σου. Δεν μπορούμε να βοηθήσουμε τους άλλους αν δεν φροντίσουμε πρώτα τον εαυτό μας.
    Η σχέση που είχα εγώ ήταν αδιέξοδη και... τοξική όπως λένε και οι ψυχολόγοι...
    και από αυτά που γράφεις θα έλεγα και η δικιά σου
    Και σε μια σχέση πρέπει να περνάμε καλά όχι να φοβόμαστε και να ταλαιπωρούμαστε.
    Τη συμπεριφορά που είχες εσύ την είχα και εγώ και δεν με οδήγησε πουθενά.
    Η συμπεριφορά της είναι λογικό να σε μπερδεύει γιατί είναι τελείως αλλοπρόσαλλη.
    Την ίδια ακριβώς συμπεριφορά είχε και η πρώην μου. Μην προσπαθείς με τη λογική να βγάλεις άκρη. Στο τέλος θα τρελαθείς εσύ!
    Σου είπα είναι καρμπόν ιστορία ...:)

Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Εν μερει μπορω να το κατανοησω κι εγω αυτο το ποστ... Με την εννοια οτι και εσυ συμβιβαζεσαι σε μια σχεση που δεν σε ικανοποιει πραγματικα επειδη νιωθεις λιγος...και οι δυο ειστε μαλλον σε αυτη τη σχεση για λαθος λογους.
    Α ναι από αυτή την άποψη δεκτό. Εγώ το έλαβα διαφορετικά.. Τότε ναι συμφωνώ.. Ίσως είμαστε και οι 2 σε μια λάθος σχέση :/

Member
    Quote Originally Posted by black_adder View Post
    τι παραπάνω πληροφορίες να χρειάζεσαι; σου περιέγραψα τη δικιά μου ιστορία που ελάχιστα διαφέρει από τη δικιά σου. Δεν έχει σημασία το νεαρό της ηλικίας σου. Μαθαίνεις...
    Δεν γίνεται αλλιώς... Είναι πολύ ωραίο να προσπαθείς για τη σχέση σας αλλά ακόμα πιο ωραίο είναι να βοηθήσεις τον εαυτό σου. Δεν μπορούμε να βοηθήσουμε τους άλλους αν δεν φροντίσουμε πρώτα τον εαυτό μας.
    Η σχέση που είχα εγώ ήταν αδιέξοδη και... τοξική όπως λένε και οι ψυχολόγοι...
    και από αυτά που γράφεις θα έλεγα και η δικιά σου
    Και σε μια σχέση πρέπει να περνάμε καλά όχι να φοβόμαστε και να ταλαιπωρούμαστε.
    Τη συμπεριφορά που είχες εσύ την είχα και εγώ και δεν με οδήγησε πουθενά.
    Η συμπεριφορά της είναι λογικό να σε μπερδεύει γιατί είναι τελείως αλλοπρόσαλλη.
    Την ίδια ακριβώς συμπεριφορά είχε και η πρώην μου. Μην προσπαθείς με τη λογική να βγάλεις άκρη. Στο τέλος θα τρελαθείς εσύ!
    Σου είπα είναι καρμπόν ιστορία ...:)
    Έγινε φίλε μου..! Απλώς επειδή είχες παρόμοια εμπειρία, γιαυτό σου ζήτησα κάτι παραπάνω, αλλά έχεις δίκαιο.. Τι παραπάνω να πούμε.. Εξάλλου ζω τις δυσκολίες.. Ευχαριστώ πολύ, ελπίζω να έχει ένα αίσιο τέλος αυτή η ιστορία..!

Banned
    Της έχεις μιλήσει ποτέ, για αυτά που σε ενοχλούν?

Banned
    Quote Originally Posted by Jorge View Post
    Πχ όταν κάτι την πειράξει, όσο ασήμαντο και αν είναι μου το λέει αμέσως στα μούτρα, ενώ τυχαίνει να μου μιλήσει πολύ επιθετικά και να φτάσει στο σημείο να με βρίσει και να με προσβάλλει άσχημα ή 2 φορές είχε σηκωθεί και είχε φύγει από εκεί που καθόμασταν γιατί και καλά είχε θυμώσει..
    Το είπες και μόνος σου "να την πειράξει". Εσύ την ενοχλείς πρώτος - όχι αυτή.
    Είναι τρομερά κτητική προς εμένα, και απαιτεί να βλεπόμαστε κάθε μέρα και να τα κάνουμε όλα μαζί(Εδώ να τονίσω ότι έχει ελάχιστους φίλους, και ίσως εγώ να είμαι το μόνο άτομο που εκτιμάει πραγματικά
    Πωπω τι σοβαρά ελαττώματα,σε θεωρεί τον άνθρωπό της. Ντροπή της!
    επίσης είναι αλαζονική αρκετά και έχει σε πολλές περιπτώσεις περίσσιο θράσος. Βγάζει δηλαδή πολλές φορές μίσος και κόμπλεξ πάνω μου, χωρίς να έχω κάνει κάτι σοβαρό. Το μόνο μου κακό είναι ότι είμαι πολύ μαλθακός, και γιαυτό ίσως δε αισθάνεται ασφάλεια μαζί μου.
    Μπράβο αυτό είναι το βρήκες! Όχι ότι δεν την αγαπάς καθόλου και την υποτιμάς!!
    ωστόσο δε φαίνεται να το καταλαβαίνει ιδιαίτερα, και προσπαθεί να βγαίνει πάντα ότι έχει αυτή το δίκαιο.. Κάθε άποψη είναι σεβαστή και χρήσιμη :)
    Όχι ότι μπορεί να έχει όντως δίκιο, δεν μας συμφέρει αυτό, σωστά;
    Σόρυ, αλλά είμαι από κινητό και δεν θα μπορέσω να γράψω άλλα μακροσκελή κείμενα, εγώ έβγαλα το συμπέρασμά μου για το ποιός είναι εγωιστής και ποιός όχι

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Όλες έτσι είναι εγώ στο ξαναλέω πυροβολημένες τις λέμε εμείς εδώ σ αγαπάει κάποιες στιγμές τις υπόλοιπες στιγμές κοιτάει τον εαυτό της κάτσε εκεί που κάθεσαι γιατί κ άλλη να βρεις έτσι θα είναι άκου τον παλιό
    Ξερει ο παλιος , ε ? ......!!! δεν μπορουμε μαζι τους , δεν μπορουμε χωρις αυτες .............οι γυναικες ειναι πιο συμφεροντολογες απ τους αντρες , και δεν υπαρχει αυτο που λενε ' ετερον ημισυ ' , αμα βρεις το 1/4 σου , νασαι ευχαριστημενος , μην επενδυεις και πολλα σε μια γυναικα , το λεει ο παλαιοτατος ................. ε , elis ?

Senior Member
    Τι λεει θα κανετε παρτι σημερα οι μισογυνηδες; :P
    Εγω φταιω που προσπαθω να μενω λογικη και αντικειμενικη ασχετα με το τι εχουν δει τα ματακια μου και δεν εχω τη παραμικρη ενδειξη, οχι αποδειξη, ουτε καν ενδειξη πως αξιζει η προσπαθεια...πολυ καλα λοιπον...μαλακες αντρες -_-
    Χαχαχα

Banned
    Quote Originally Posted by pillow View Post

Σόρυ, αλλά είμαι από κινητό και δεν θα μπορέσω να γράψω άλλα μακροσκελή κείμενα, εγώ έβγαλα το συμπέρασμά μου για το ποιός είναι εγωιστής και ποιός όχι
    Πολύ γρήγορα βγάζεις συμπεράσματα.....

Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post

Σεβαστές οι απόψεις σου! Ναι ερωτευμένος δεν είμαι μαζί της συμφωνώ, όπως ούτε και αυτή με εμένα. Αυτό το γνωρίζουμε και το έχουμε συζητήσει μεταξύ μας. Εγωιστής είμαι, αλλά με μέτρο..
    Δεν μπορείς να μιλάς με τόση σιγουριά, διότι δε ζεις τη σχέση μας.. Και όχι δε θεωρώ ότι έχει πάντα δίκαιο αυτή.. Ναι οκ κάποιες φορές μπορεί να είμαι υπερβολικός, αλλά όχι πάντα.. Ίσως όπως είπες και παραπάνω δε ταιριάζουνε τα θέλω μας εν τέλει :/

Member
    Εγω φταιω που προσπαθω να μενω λογικη και αντικειμενικη ασχετα με το τι εχουν δει τα ματακια μου και δεν εχω τη παραμικρη ενδειξη, οχι αποδειξη, ουτε καν ενδειξη πως αξιζει η προσπαθεια...πολυ καλα λοιπον...μαλακες αντρες -_-
    Χαχαχα
    Πολύ άσχημο αυτό ναι.. Εγώ αγαπώ πολύ τις γυναίκες και θεωρώ ότι σε πολλούς τομείς είναι ανώτερες από εμάς τους άντρες.. Είναι πολύ άσχημο να εκφέρουμε τέτοιες κακές απόψεις..

Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Πολύ γρήγορα βγάζεις συμπεράσματα.....
    Ναι.. Δεν λέω σε μερικά έχει δίκαιο, και σίγουρα είμαι υπερβολικός σε κάποια σημεία, αλλά δε είμαι και τρελός.. Όλα αυτά συμβαίνουν. Και τα έχει αναφέρει πολύ σωστά ο black_adder πιο πάνω..!

Senior Member
    να το πω και πιο ξεκάθαρα... όποιος αγαπάει δεν έχει τέτοια συμπεριφορά να φέρεται άσχημα να προσβάλει το σύντροφο του. Και κατά την προσωπική μου άποψη, ναι πολύ σωστά έχεις καταλάβει ότι είναι μαζί σου επειδή αισθάνεται μόνη της, σαν λύση ανάγκης. Αυτό καταλαβαίνω με όσα έχεις γράψει. Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος. (Εγώ δυστυχώς το κατάλαβα με πολύ άσχημο τρόπο...)
    Αν οι ιστορίες μας είναι ίδιες κατά 95% - 99% είναι γιατί και στις 2 περιπτώσεις οι συμπεριφορές τους καθορίζονται από τις διαταραχές τους. Οι οποίες στην προκειμένη είναι και οι ίδιες...
    Η κοπέλα μπορεί να είναι ευαίσθητη αλλά οι πράξεις τις έχουν συνέπειες. Και εσύ έχεις φτάσει να φοβάσαι...
    αν θέλεις να προσπαθήσεις για τη σχέση σας, να της κάνεις μια καλή "ξήγα" και μετά κρίνε ανάλογα από το πως θα συνεχίσει να συμπεριφέρεται.

Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Της έχεις μιλήσει ποτέ, για αυτά που σε ενοχλούν?
    Ναι φυσικά... Όχι πολλές φορές βέβαια.. Είναι μετρημένες στο δάκτυλο του ενος χεριού, γιατί συνήθως τα καταπίνω, ωστόσο δε δείχνει να καταλαβαίνει.. Μάλιστα προσπαθεί να βγει και από επάνω.. Δε ξέρω για ποιο λόγο το κάνει..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Jorge View Post
    Πολύ άσχημο αυτό ναι.. Εγώ αγαπώ πολύ τις γυναίκες και θεωρώ ότι σε πολλούς τομείς είναι ανώτερες από εμάς τους άντρες.. Είναι πολύ άσχημο να εκφέρουμε τέτοιες κακές απόψεις..
    Καλα και το να τις θεωρουμε ανωτερες παλι σεξισμος ειναι....αρα θα το παιξω λογικη μη σεξιστρια τωρα και οτι δεν συμφωνω χαχα :p αστειευομαι φυσικα...για τον Μακ και τον elis τα λεω ακουτεεε...;
    Τωρα το οτι μπλεκει ο καθενας τους δικους του καημους στο θεμα σου αγνοησε το, κι εγω πολλα χαζα λεω :)
    Εν ολιγοις παντως κι εγω πιστευω πως το σωστο ειναι να χωρισετε.

Senior Member
    Χαχαχα
    Εσυ εξαιρεισαι ...............εμενα να δεις τι εχουν δει τα ματακια μου .........

Page 2 of 11 FirstFirst 1234 ... LastLast