Τι να κάνω; - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 153
    Member
    Quote Originally Posted by maria eleni View Post
    Σιγα καλε ξεχνιέμαι εδώ μεσα.. Τι με κουράζεις για τον θεο..καλη τύχη στην απόφαση σου !!!
    Ευχαριστώ.. Αλλά τώρα νιώθω άσχημα.. Θέλω να σε βοηθήσω και εγώ σε κάποιο δικό σου προβληματισμό.. Δε θέλω μόνο να παίρνω βοήθεια :)

Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Ναι αυτό ισχύει γιατί το έχω δει να συμβαίνει και όντως δεν ξέρω κατά πόσο αλλάζει, το ότι σου μιλάει απότομα δηλαδή....
    Δεν είναι πάντως φυσικό επακόλουθο να κουράζεσαι , αυτή σε κουράζει ή τελος πάντων εσύ έχεις και άλλες ασχολίες τώρα στη ζωή σου......
    Αυτή όταν σου είπε για το δίωρο τι της είπες?? Δεν ενοχλήθηκες?
    Κουράζομαι διότι δε μπορώ να ξεκουραστώ όπως θέλω.. πχ κάνω τις δραστηριότητες μου, τελειώνω αργά και μετά πρέπει να τη δω οπωσδήποτε.. εκείνη την ώρα όμως εγώ θέλω να κάνω ένα μπάνιο και να ξεκουραστώ.. Δε το κάνω.. πάω στη κοπέλα.. δε λέω όμορφα είναι, αλλά ρε γαμώτο 1 μέρα θα ήθελα να κάτσω σπίτι.. Επίσης έχει αρχίσει να με κουράζει το ότι και σπίτι όταν είμαι μιλάμε πολλές ώρες είτε με μηνύματα είτε από το τηλέφωνο και δε μπορώ να ηρεμήσω όσο θέλω.. Τώρα θα μου πεις αν είσαι ερωτευμένος χαίρεσαι να τα κάνεις αυτά.. Εεε δεν είμαι όμως.. Και δε λέω μου αρέσουν, αλλά με ένα όριο..!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Jorge View Post
    Ευχαριστώ.. Αλλά τώρα νιώθω άσχημα.. Θέλω να σε βοηθήσω και εγώ σε κάποιο δικό σου προβληματισμό.. Δε θέλω μόνο να παίρνω βοήθεια :)
    Καλο μου να εισαι καλα.. Ε αν εχεις διάθεση μπες στο προφίλ μου και δες την πρώτο μου θεμα.. Και θα καταλάβεις.. Ζόρικη φαση.. Θα την ξεπεράσω ομως .http://www.e-psychology.gr/forum/thr...99%CE%92%CE%91.
    Να σε προσεχείς εςενα θα σε εχεις για παντα μην το ξεχνάς :)

Banned
    Κουράζομαι διότι δε μπορώ να ξεκουραστώ όπως θέλω.. πχ κάνω τις δραστηριότητες μου, τελειώνω αργά και μετά πρέπει να τη δω οπωσδήποτε.. εκείνη την ώρα όμως εγώ θέλω να κάνω ένα μπάνιο και να ξεκουραστώ.. Δε το κάνω.. πάω στη κοπέλα.. δε λέω όμορφα είναι, αλλά ρε γαμώτο 1 μέρα θα ήθελα να κάτσω σπίτι.. Επίσης έχει αρχίσει να με κουράζει το ότι και σπίτι όταν είμαι μιλάμε πολλές ώρες είτε με μηνύματα είτε από το τηλέφωνο και δε μπορώ να ηρεμήσω όσο θέλω.. Τώρα θα μου πεις αν είσαι ερωτευμένος χαίρεσαι να τα κάνεις αυτά.. Εεε δεν είμαι όμως.. Και δε λέω μου αρέσουν, αλλά με ένα όριο..!
    E ρε φίλε , πες το ''δεν γουστάρω να έρθω σήμερα, θέλω να ηρεμήσω'' οοοοοοοοοο
    Δεν ξαναγράφω έχω εκνευριστεί :p

Senior Member
    Από όσα μου έχει πει, φερόταν το ίδιο και στον πρώην... Μου είχε πει ότι και εκείνον τον ενοχλούσε ότι μιλούσε απότομα, αλλά του άρεζε αυτή η κτητικότητα της, και ότι την αγαπούσε πολύ... Το ότι ακόμα τη θέλει αυτή μου το λέει... Εγώ το πρώην δε το ξέρω , ούτε τον έχω δει ποτέ... Όπως είπα το να γυρίσει σε αυτόν δε παίζει, καθώς τις έκανε μεγάλη ζημιά... Τώρα γι ποιο λόγο ακόμα τον αναφέρει δε ξέρω... Άβυσσος η ψυχή της...
    Τώρα όσον αφορά αυτό που λες αν τις άρεζε να κάνω ότι μου κάνει, φυσικά δε θα τις άρεζε, αλλά εγώ εξάλλου δε πρόκειται ποτέ να τα κάνω, δε είναι ο χαρακτήρας μου αυτός. Εμένα μου αναφέρει ότι προσβολές δε είναι μόνο τα λόγια, αλλά και οι συμπεριφορές του τύπου ότι την βαριεμαι κτλ... Ναι είναι φορές που βαριέμαι, γιατι απλώς θέλω να ξεκουραστω... Αλλά τόσο προσβολή είναι πια;

Κι εγω θα την χωριζα στη θεση του
    Και την πιστεψες γτ...; και εγω μπορω να σου πω πως ειμαι αληθινος αρχαγγελος, δεν σημαινει πως ειναι αληθεια... δυστηχως
    δεν καταλαβες τι σου ειπα:rolleyes: . Δεν ειπα να κανεις αυτα. Ειπα πως θα της φαινόταν αν τα εκανες. Ρωτησε την κιολας. Πες της αν σου εκανα αυτο, αυτο και αυτο θα σου αρεσε; οχι; γτ μου τα κανεις εσυ τοτε;
    καταλαβαινω. δεν μπορεις να εισαι 24/7 με μια κοπελα. θα νιωθεις πως πνιγεσαι. και ο ποιο ερωτευμενος ανθρωπος θελει να κατσει μια φορα μόνος του για λιγο. δεν ειναι κακό. εσυ δεν εχεις κανει τιποτα κακο

Ναι οι γονείς μου τη γνώρισαν, καθώς έχει έρθει σπίτι μου. Φέρθηκε περίεργα. Ναι στο πλευρό της είμαι και με το παραπάνω θεωρώ. Εντάξει για τους φίλους μου δε είπε οτι δε θέλει να έχω, ούτε έχει πει κάτι κακό, Ωστόσο εντάξει οπότε βγαίνω δε χαίρεται και πολύ...με τον πρώην κάποιες φορές ναι με συγκρίνει, αλλά να γυρίσει αποκλείεται... δε είναι τέτοιο άτομο και τις έχει κάνει τεράστιο κακό..

Ναι ναι από αυτή τα ξέρω... μου έχει πει όλη την ιστορία του χωρισμού αναλυτικά.. Τον πρώην δε έχω ιδέα ποιος είναι, οπότε δε μπορώ να ξέρω την άλλη πλευρά... ωστόσο δε λέει ψέμματα... γενικά είναι απόλυτα ειλικρινής άτομο, οποτε δε έχω λόγο να μην πιστεύω ότι τις φέρθηκε σκάρτα και τον άφησε... !
    δεν εχει πει να μην τους βλεπεις ακόμα. Στοιχημα πως θα το κανει; ισως οχι σημερα, οχι αυριο αλλα θα το κανει.

Ελπιζω να εχεις δικιο και να μην γυρισει φιλε μου.
    Φιλε. Οταν πεσει ενα δεντρο στο δασος υπαρχουν τρεις εκδοχες. Η δικια μου, η δικια σου και του δεντρου. Δεν θα σου την πω ψευτρα αλλα καλου κακου κρατα μια πισινή

Ναι ξέρω ότι τα θέλει ο πισινός μου.. Δεν αντιλέγω :P
    Όταν μιλήσαμε εχθές τις είπα ειλικρινά όλα όσα με ενοχλούν.. Ότι θέλω περισσότερο χώρο ελεύθερο, να μην είναι τόσο κτητική και να μην με προσβάλλει.. Πάνω κάτω τις είπα ότι έγραψα και εδώ.. Αυτή μου είπε ότι είσαι πολυάσχολος και ότι δε φταίω εγώ για αυτό.. Εγώ δε μπορώ να αλλάξω δραματικά.. Το πολύ πολύ να βλέπεις μου λέει τους φίλους σου για κανένα δίωρο παραπάνω.. Αυτή τη παραχώρηση θα μου κάνει δηλαδή.. :/ Δε βλέπω να θέλει να αλλάξει κάτι άλλο περαιτέρω.. Για το απότομο μίλημα μου λέει έτσι είμαι, και έτσι μιλάω σε όλους(φίλους, γονείς), κάτι που ισχύει... Δηλαδή έτσι έχει μάθει να μιλάει, και φυσικά αυτό δε είναι εύκολο να αλλάξει..

σκυλος αν ησουν περισσοτερο θα σε αφηνε...
    Και επειδη εχει μαθει ετσι εσυ θα κατσεις να την ανεχεσαι; Φιλε εισαι Full ερωτευμενος!!!! μονο ενας ερωτευμενος θα ηταν τοσο..... τυφλος. και ο ερωτας εχει αυτο το κακο συνήθειο!!!
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member

φιλε.
    δινεις αρκετα στην σχεση σου χωρις να παιρνεις τιποτα ηδη. αρα μην νιωθεις ασχημα.τουλαχιστον ετσι υπαρχει μια ισορροπια
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    εισαι ερωτευμενος.
    Και οι ερωτευμενοι δεν μιλανε 24/7 με το ταιρι τους. ασχολουνται και με τις δουλειες τους, τους φίλους τους, τους συγγενεις τους, εχουν και alone time. Μαλλον εχεις παρεξηγησει καποια πραγματα.

Για πες μου πριν την κοπελα ειχε καποια αλλη ή ησουν παρθενος;

Member
    E ρε φίλε , πες το ''δεν γουστάρω να έρθω σήμερα, θέλω να ηρεμήσω'' οοοοοοοοοο
    Δεν ξαναγράφω έχω εκνευριστεί :p
    Κοιτα δε είναι απλό... Από τη μία θέλω να τη βλέπω δε λέω ,και από την άλλη φοβάμαι πολύ την αντίδραση της...
    Ναι καλύτερα για εσένα να μην ξανά γράψεις... είμαι πρηχτης πολύ το ξέρω :p

Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    εισαι ερωτευμενος.
    Και οι ερωτευμενοι δεν μιλανε 24/7 με το ταιρι τους. ασχολουνται και με τις δουλειες τους, τους φίλους τους, τους συγγενεις τους, εχουν και alone time. Μαλλον εχεις παρεξηγησει καποια πραγματα.

Για πες μου πριν την κοπελα ειχε καποια αλλη ή ησουν παρθενος;
    Είχα μία τελείως εφήμερη και εφηβική εμπειρία όταν ήμουν 19-20 χρονών χωρίς να κάνουμε τίποτα... Ούτε σχέση ειχαμε... Οπότε αυτή είναι ουσιαστικά η πρωτη μου εμπειρία. Και ναι ήμουν παρθένος... Με αυτή έγινε πρώτη φορά...
    Δε ξέρω αν είμαι ερωτευμένος... Δε νιώθω έτσι... Αλλά μπορεί και να είμαι... Τι να πω.. :/

Banned
    Κοιτα δε είναι απλό... Από τη μία θέλω να τη βλέπω δε λέω ,και από την άλλη φοβάμαι πολύ την αντίδραση της...
    Ναι καλύτερα για εσένα να μην ξανά γράψεις... είμαι πρηχτης πολύ το ξέρω :p
    Δεν είσαι πρήχτης ρε, για αυτό μπαίνουμε εδώ για να κουβεντιάζουμε .....
    Απλό είναι, όταν θες πας, όταν δεν έχεις όρεξη της το λες ότι είσαι κουρασμένος κλπ....αφού και αυτή αντιλαμβάνεται ότι βαριέσαι κάποιες φορές...τι πας εκεί με τα χίλια ζόρια? Δεν είναι ωραίο και για κεινη ούτε ειλικρινής είσαι....
    Kαι άμα δεν διεκδικήσεις και τα θέλω σου, γιατί να σου χαρίσει εκείνη? από την στιγμή που δεν κάνει υποχωρήσεις?
    Είπα ψέμματα ότι δεν θα ξαναγράψω :p

Member
    Δεν είσαι πρήχτης ρε, για αυτό μπαίνουμε εδώ για να κουβεντιάζουμε .....
    Απλό είναι, όταν θες πας, όταν δεν έχεις όρεξη της το λες ότι είσαι κουρασμένος κλπ....αφού και αυτή αντιλαμβάνεται ότι βαριέσαι κάποιες φορές...τι πας εκεί με τα χίλια ζόρια? Δεν είναι ωραίο και για κεινη ούτε ειλικρινής είσαι....
    Kαι άμα δεν διεκδικήσεις και τα θέλω σου, γιατί να σου χαρίσει εκείνη? από την στιγμή που δεν κάνει υποχωρήσεις?
    Είπα ψέμματα ότι δεν θα ξαναγράψω :p
    Δεν τα διεκδικώ γιατί τη φοβάμαι... Έχει απότομες αντιδράσεις και εγώ απεχθανομαι τους καβγάδες... Μία φορά θυμάμαι πήγα να το κάνω. Είχα το απόγευμα μία υποχρέωση και τις λέω θα πάω εκεί.. άρχισε να μου λέει ότι πρέπει να μου πεις τι συμβαίνει και γιατί δε θες να βρεθούμε κτλ... Εντέλει τδε πήγα πουθενά και βγήκα μαζί της με τα 1000 ζόρια... ! Δηλαδή θέλω να κάνω πράγματα, απλώς φοβάμαι αντιδράσεις...

Banned
    Δεν τα διεκδικώ γιατί τη φοβάμαι... Έχει απότομες αντιδράσεις και εγώ απεχθανομαι τους καβγάδες... Μία φορά θυμάμαι πήγα να το κάνω. Είχα το απόγευμα μία υποχρέωση και τις λέω θα πάω εκεί.. άρχισε να μου λέει ότι πρέπει να μου πεις τι συμβαίνει και γιατί δε θες να βρεθούμε κτλ... Εντέλει τδε πήγα πουθενά και βγήκα μαζί της με τα 1000 ζόρια... ! Δηλαδή θέλω να κάνω πράγματα, απλώς φοβάμαι αντιδράσεις...
    Είναι χειριστική ρε....
    Πες της αυτό τότε ότι φοβάμαι τις αντιδράσεις σου και κάποιες φορές δν μπορώ να βρισκόμαστε , εχω δουλειές, δεν έχω διάθεση κλπ....όχι όταν θα τύχει και δεν θα έχεις όρεξη αλλά όταν θα τα ξανασυζητήσετε........Και τι φοβάσαι ακριβώς? Ότι θα σε χωρίσει ότι θα σε πρήξει τους καυγάδες τι? Να της πεις την αλήθεια....Δεν της είπε ποτέ ότι εσύ κουράζεσαι έτσι και ότι κοιτάει μόνο τον εαυτό της κλπ?

Senior Member
    Είχα μία τελείως εφήμερη και εφηβική εμπειρία όταν ήμουν 19-20 χρονών χωρίς να κάνουμε τίποτα... Ούτε σχέση ειχαμε... Οπότε αυτή είναι ουσιαστικά η πρωτη μου εμπειρία. Και ναι ήμουν παρθένος... Με αυτή έγινε πρώτη φορά...
    Δε ξέρω αν είμαι ερωτευμένος... Δε νιώθω έτσι... Αλλά μπορεί και να είμαι... Τι να πω.. :/
    καλα το καταλαβα. πρωην συναδελφος εε;
    πριν καιρο ενα αλλο παιδι μιλουσε για την πρωτη κοπελα που ειχε σχεση. του εκανε οτι και σε σενα μόνο πιο χειρότερα (δεν ηθελε να πλησιαζει ουτε τους γονεις του, και την αδερφη του δεν την αφηνε να την βλεπει γτ φορουσε κολαν και μπορει να εκανε κατι μαζί της. Φιλους απαγορευόταν να εχει και ουτε τηλεοραση να δει. με λιγα λογια δεν μπορουσε να κανει απολυτός τιποτα. και αν ελεγε τιποτα απειλουσε πως θα αυτοκτονισει. ακομα και οι δικοι της του ελεγαν να φυγει). Η πρωτη κοπελα υποθετω πως ειναι δυσκολο να την χωρισεις γτ ειναι η πρωτη που σε κανει να νιωσεις.... αντρας.
    Αλλα αυτη σε ευνουχιζει σιγα και βασανιστηκα. Εαν εισαι μια φορα ανασφαλεις με αυτην θα γίνεις 100. Μια σχεση πρεπει να σε κανει ευτυχισμενο!!!!!

Member
    Είναι χειριστική ρε....
    Πες της αυτό τότε ότι φοβάμαι τις αντιδράσεις σου και κάποιες φορές δν μπορώ να βρισκόμαστε , εχω δουλειές, δεν έχω διάθεση κλπ....όχι όταν θα τύχει και δεν θα έχεις όρεξη αλλά όταν θα τα ξανασυζητήσετε........Και τι φοβάσαι ακριβώς? Ότι θα σε χωρίσει ότι θα σε πρήξει τους καυγάδες τι? Να της πεις την αλήθεια....Δεν της είπε ποτέ ότι εσύ κουράζεσαι έτσι και ότι κοιτάει μόνο τον εαυτό της κλπ?
    Ρε συ έχω ένα κακό σε εμένα... Προκειμένου να είναι ο άλλος χαρούμενος εγώ δε λέω τα θέλω μου... Με αποτέλεσμα να καταπιεζομαι.. Θέλω να είναι καλά η κοπέλα μου και δε με νοιάζει για εμένα τόσο... Κακό αλλά δε θέλω να το κάνω...

Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    καλα το καταλαβα. πρωην συναδελφος εε;
    πριν καιρο ενα αλλο παιδι μιλουσε για την πρωτη κοπελα που ειχε σχεση. του εκανε οτι και σε σενα μόνο πιο χειρότερα (δεν ηθελε να πλησιαζει ουτε τους γονεις του, και την αδερφη του δεν την αφηνε να την βλεπει γτ φορουσε κολαν και μπορει να εκανε κατι μαζί της. Φιλους απαγορευόταν να εχει και ουτε τηλεοραση να δει. με λιγα λογια δεν μπορουσε να κανει απολυτός τιποτα. και αν ελεγε τιποτα απειλουσε πως θα αυτοκτονισει. ακομα και οι δικοι της του ελεγαν να φυγει). Η πρωτη κοπελα υποθετω πως ειναι δυσκολο να την χωρισεις γτ ειναι η πρωτη που σε κανει να νιωσεις.... αντρας.
    Αλλα αυτη σε ευνουχιζει σιγα και βασανιστηκα. Εαν εισαι μια φορα ανασφαλεις με αυτην θα γίνεις 100. Μια σχεση πρεπει να σε κανει ευτυχισμενο!!!!!
    Καλό αυτό που βίωνε το παιδί ήταν τελείως άρρωστο... Εγώ δε ειμαι σε τέτοια θέση... Κοιτα σίγουρα παίζει ρόλο αυτό... Είναι πρώτη μου εμπειρία σε όλους τους τομείς... Είναι δύσκολο να βγω έτσι απλά και με νιώθεις!! Έτσι πως το βλέπω θέλω να κάνω λίγο ακόμα υπομονή και κάποια συζήτηση ακόμα... Αν δε γίνει τίποτα θα πρέπει να φύγω... για το δικό μου καλό..

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast