Γυναίκες ! - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 13 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 191
    Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    δεν υπαρχει λοιπον για εμενα πιο ασχημο πραγμα απο το να βλεπεις κοριτσια μικρης ηλικιας βαμμενα με κραγιον μακιγιαζ αμαν!!
    12χρονα και παει λεγοντας...
    ναι! εδω πανε στο σχολειο με τη μολυβια στο ματι... Οταν οι γονεις δεν ασχολουνται, τι να κανουν τα παιδια??

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    H Adrianna σαν προσωπο, δεν εχει κατι ιδιαιτερο, νορμαλ ειναι.
    Η Ιρινα εχει σιλικονουχα χειλια...πολυ ψευτικη!!
    Και οι δυο σαν κορμια ειναι ΘΕΕΣ! δεν το συζητώ... αλλα σαν προσωπο, εμ οκ, νταξ....
    mallon den βλεπεις καλα...

η αντριανα μετρια σαν προσωπο?ειναι gynaikara εχω δει απειρες γυναικες ελληνιδες και ουτε την μιση ομορφια της δεν φτανουνε...
    νομιζω οτι της ζηλευεις λιγο :p

Senior Member
    Η shakira είναι γυναικαρα.
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Ξερετε τι γινεται ασχολουμαστε με ολες αυτες της γυναικες λεμε τι ομορφες ειναι η ομορφοτερες επειδη ειναι διασημες ειμαι σιγουρος 100% οτι εκει εξω παντου στο κοσμο υπαρχουν αγνωστες πολυ πιο ομορφες απο πολλες διασημες που υπαρχουν!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    mallon den βλεπεις καλα...

η αντριανα μετρια σαν προσωπο?ειναι gynaikara εχω δει απειρες γυναικες ελληνιδες και ουτε την μιση ομορφια της δεν φτανουνε...
    νομιζω οτι της ζηλευεις λιγο :p
    ειπα νορμαλ, δεν ειπα μετρια !
    νορμαλ προσωπο εχει, δεν εχει κατι ιδιαιτερο στα χαρακτηριστικα του προσωπου που να την κανει ΘΕΑ.
    Και σκεψου, οτι αφου ειναι επαγγελματιας μοντελο, εχει πεσει πλαστικος και διορθωσεις... παντα!

Τη Giselle θεωρω ΘΕΑΡΑ σαν προσωπο! απο σωμα ολες αυτες κουκλαρες ειναι, δεν το συζητώ! το σωμα ομως φτιαχνεται, εχουν και το υψος!

Senior Member
    ειπα νορμαλ, δεν ειπα μετρια !
    νορμαλ προσωπο εχει, δεν εχει κατι ιδιαιτερο στα χαρακτηριστικα του προσωπου που να την κανει ΘΕΑ.
    Και σκεψου, οτι αφου ειναι επαγγελματιας μοντελο, εχει πεσει πλαστικος και διορθωσεις... παντα!

Τη Giselle θεωρω ΘΕΑΡΑ σαν προσωπο! απο σωμα ολες αυτες κουκλαρες ειναι, δεν το συζητώ! το σωμα ομως φτιαχνεται, εχουν και το υψος!
    den εχει νορμαλ προσωπο ειναι πανεμορφη...οπως και η ιρινα...θεαρες ειναι και μην ζηλευεις μαρα :p tetoies γυναικες δεν συναντας στην ελλαδα.....σε καμια βραζιλια μπορεις να δεις...αλλα ελλαδα ειναι ποιο σπανιο...

η ζιζελ κανεις λαθος μονο ωραιο κορμι εχει προσωπο δεν μ αρεσει....

εγω δεν λεω μονο για το σωμα ...που ναι ενοειται το σωμα το φτιάχνεις οποτε θες

Η Λιμα ειναι οντως κουκλαρα,αλλα οχι πως δε βρισκεις τετοιες στην Ελλαδα.Γενικα,ολες αυτες που θεωρουμε θεαρες αν ηταν συνηθισμενες γυναικες δε θα τις ειχαμε τοσο ψηλα.

Το ιδιαιτερο με τη Λιμα ειναι οτι εχει ανοιχτα ματια αλλα τα υπολοιπα χρωματα της ειναι σκουρα.To ιδιο και η Ιρινα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Η Λιμα ειναι οντως κουκλαρα,αλλα οχι πως δε βρισκεις τετοιες στην Ελλαδα.Γενικα,ολες αυτες που θεωρουμε θεαρες αν ηταν συνηθισμενες γυναικες δε θα τις ειχαμε τοσο ψηλα.

Το ιδιαιτερο με τη Λιμα ειναι οτι εχει ανοιχτα ματια αλλα τα υπολοιπα χρωματα της ειναι σκουρα.
    εγω στην ελλαδα εχω δει πολυ ωραιες κοπελες και τις ωραιετερες π εχω πετυχει ηταν στην μυκονο....αλλα τοσο ομορφη δεν εχω πετυχει....και δεν νομιζω να πετυχω κιολλας...

και κατι ακομα αλλα μετρο συγκρισης εχεις εσυ για το τι θα πει κουκλαρα και αλλο εγω

Ενα υποτιμημενο σημειο στο γυναικειο σωμα ειναι η μεση

http://i4.mirror.co.uk/incoming/arti...rina-Shayk.jpg

Κοιταξτε πως στενευει το σωμα της Ιρινα πανω απο την περιφερεια και μετα ανοιγει παλι.Μπορει να ναι και φωτοσοπ στη συγκεκριμενη αλλα δεν εχει σημασια,σαν παραδειγμα το φερνω.
    Ειναι πολυ σεξι.Πολλες γυναικες λενε οτι θελουν να ναι τελειως ισιες και το βρισκω χαζο αυτο.

Senior Member
    den εχει νορμαλ προσωπο ειναι πανεμορφη...οπως και η ιρινα...θεαρες ειναι και μην ζηλευεις μαρα :p tetoies γυναικες δεν συναντας στην ελλαδα.....σε καμια βραζιλια μπορεις να δεις...αλλα ελλαδα ειναι ποιο σπανιο...

η ζιζελ κανεις λαθος μονο ωραιο κορμι εχει προσωπο δεν μ αρεσει....

εγω δεν λεω μονο για το σωμα ...που ναι ενοειται το σωμα το φτιάχνεις οποτε θες
    συζητηση κανουμε! μαθε να διαφωνεις, και μην αποδιδεις αρνητικα χαρακτηριστικα στο συνομιλητη σου, προσπαθησε να απαντησεις επι της ουσιας και οχι με ευκολες επιθεσεις του τυπου ζηλευεις... Την αποψη μας λεμε, δεν επιβαλλομαστε !

επιμενω, ενα στρογγυλο προσωπο εχει. Μου αρεσουν τα προσωπα με γωνιες! Τωρα αν εσενα σου αρεσουν τα στρογγυλα, αυγουλωτα προσωπα δικαιωμα σου! στο χρωμα των ματιων υπαρχουν και οι φακοι... σιγα μην ειναι αληθινο το χρωμα...
    Παντως σε στρογγυλο προσωπο θεωρω ΘΕΑΡΑ τη Μονικα Μπελουτσι. Η Ζιζελ εχει τελειες γωνιες προσωπου !
    Η Ιρινα ειναι τιγκα στη σιλικονη στα χειλη, ας ηταν πιο φυσικο το αποτελεσμα...

Senior Member
    συζητηση κανουμε! μαθε να διαφωνεις, και μην αποδιδεις αρνητικα χαρακτηριστικα στο συνομιλητη σου, προσπαθησε να απαντησεις επι της ουσιας και οχι με ευκολες επιθεσεις του τυπου ζηλευεις... Την αποψη μας λεμε, δεν επιβαλλομαστε !

επιμενω, ενα στρογγυλο προσωπο εχει. Μου αρεσουν τα προσωπα με γωνιες! Τωρα αν εσενα σου αρεσουν τα στρογγυλα, αυγουλωτα προσωπα δικαιωμα σου! στο χρωμα των ματιων υπαρχουν και οι φακοι... σιγα μην ειναι αληθινο το χρωμα...
    Παντως σε στρογγυλο προσωπο θεωρω ΘΕΑΡΑ τη Μονικα Μπελουτσι. Η Ζιζελ εχει τελειες γωνιες προσωπου !
    Η Ιρινα ειναι τιγκα στη σιλικονη στα χειλη, ας ηταν πιο φυσικο το αποτελεσμα...
    maraki μην τα παιρνεις στο κρανιο...εκανα πλακα οταν ειπα οτι ζηλευεις...relax

η μπελουτσι πριν 25 χρονια ηταν ναι τωρα σαπισε...κρεμασε..ειναι αστα..

για πες μ και μια ελληνιδα π θεωρεις εσυ ωραια?

οσο για την αντριανα και την ιρινα δεν θελω να μου της κακολογας....ειναι θεαρες..και μακαρι ολες οι γυναικες να ηταν τοσο ομορφες

Η Ιρινα οντως εχει βαλει σιλικονη αλλα τα υπολοιπα χαρακτηριστικα της ειναι ωραια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Ενα υποτιμημενο σημειο στο γυναικειο σωμα ειναι η μεση

http://i4.mirror.co.uk/incoming/arti...rina-Shayk.jpg

Κοιταξτε πως στενευει το σωμα της Ιρινα πανω απο την περιφερεια και μετα ανοιγει παλι.Μπορει να ναι και φωτοσοπ στη συγκεκριμενη αλλα δεν εχει σημασια,σαν παραδειγμα το φερνω.
    Ειναι πολυ σεξι.Πολλες γυναικες λενε οτι θελουν να ναι τελειως ισιες και το βρισκω χαζο αυτο.
    αυτο που λες ειναι στα πλευρα...
    υπαρχουν ειδικες ασκησεις για να το πετυχεις αυτο, δεν ειναι κατι δυσκολο...
    πιο ευκολα κανεις αυτο παρα κοιλιακους πχ...

Senior Member

για πες μ και μια ελληνιδα π θεωρεις εσυ ωραια?
    Η Ειρηνη Σκληβα οταν ειχε βγει Μις Ελλας, ειχε ΤΟ τελειο χαμογελο! και τα ιδανικα χείλη θεωρω.
    Μου αρεσει παρα πολυ η Μαρία Μενουνος!
    Και απο στυλ λατρευω τη Σαρα Τζεσικα Παρκερ.

αυτο που λες ειναι στα πλευρα...
    υπαρχουν ειδικες ασκησεις για να το πετυχεις αυτο, δεν ειναι κατι δυσκολο...
    πιο ευκολα κανεις αυτο παρα κοιλιακους πχ...
    Ειναι θεμα σωματοτυπου αυτο,δε νομιζω να γινεται με γυμναστικη.

Page 9 of 13 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast