Περι αδικίας στη ζωή - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
    Banned
    Η ζωή είναι εμετική, σιχαμερή και πάντοτε άδικη...

Senior Member
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Η ζωή είναι εμετική, σιχαμερή και πάντοτε άδικη...
    ε, ρε φιλε κανε την αρχη σταματωντας να τρως μπριζολες.
    παντς η αδικια εινι ηθικη αρχη δηλαδη υπαρχει στο μυαλο μονο οσων πιστευουν σε αυτην

Banned
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    παντς η αδικια εινι ηθικη αρχη δηλαδη υπαρχει στο μυαλο μονο οσων πιστευουν σε αυτην
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Συμφωνω απολυτως ...........τι διαβαζουμε εδω μεσα ......

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αυτο μου θυμιζει κατι βιβλια αυτοβοηθειας , που λενα μεσα τετοια χαζα ( οχι οτι εσυ εισαι χαζη ) , για να δωσουν παρηγορια , εγω δεν τα χαβω , διαβαζα πολλα νεωτερος ,τωρα πουμεγαλωσα , βλεπω οτι η πραμτικοτητα , ειναι πολυ σκληροτερη , αλλα αυτη ειναι, ας την ζησουμε οσο μπορουμε καλυτερα .......................θυμαμαι κατι σεμιναρια τετοιου τυπου στην Αμερικη , πουλεγαν τετοια , και ολοι βγαιναν μενα χαμογελο καρφωμενο στο προσωπο τους , που δεν θα κραταγε για πολυ φυσικα , αφου ξαναγυρναγαν στον πλανητη γη ....................κακα τα ψεμματα , αμα εισαι αρρωστος , εισαι αρρωστος , δεν μπορεις να χαρεις οπως ενας υγιης , οχι οτι οι ' υποτιθεμενοι ' υγεις ' ειναι καλυτεροι , ολα ειναι θεμα οπτικης γωνιας , αλλα να χαιρεσαι το οτι αγωνιζεσαι ολημερις για να χαρειςκατι που αλλοι τοχουν δεδομενο , δεν θα συμφωνησω , μιλω για την υγεια .....
    Συμφωνω απολυτα Μακ.Αν οντως φυσικα τετοια λογια βοηθουν καποιους ανθρωπους να αντιμετωπισουν δυσκολιες,τοτε καλως,προσωπικα εμενα δεν μου λενε κατι.

Ειμαι πολυ ρεαλιστης και ισως μου κανει κακο αυτο.

Η ζωη ειναι συνηθως αδικη.Η δικαιοσυνη ειναι μια εννοια που οι ανθρωποι δημιουργησαμε.Ομως ο κοσμος ειναι αυτος που ειναι και δε νοιαζεται δυστυχως για τη δικαιοσυνη μας ή τα αισθηματα μας.Και υπηρχε,υπαρχει και θα υπαρχει ανεξαρτητα απο τον ιδιο τον ανθρωπο,οπως εκανε τοσα δισ. χρονια.Αυτη ειναι η καταρα του ανθρωπου σαν ειδος.

Banned
    Συμφωνω απολυτως ...........τι διαβαζουμε εδω μεσα ......
    Δεν το έγραψα με αυτή την έννοια......κάτι μπορεί να ήθελε να πει το μέλος αλλά μπορεί να μην φτάνει μία πρόταση.........

Αυτό με τα βιβλία συμφωνώ και γω...βιβλία τύπου βρείτε την χαμένη αισιοδοξία σας, αγαπήστε, είστε μοναδικοί κλπ είναι άχρηστα συνήθως.......

Senior Member

Αυτό με τα βιβλία συμφωνώ και γω...βιβλία τύπου βρείτε την χαμένη αισιοδοξία σας, αγαπήστε, είστε μοναδικοί κλπ είναι άχρηστα συνήθως.......
    Εγω ταποκαλω ' πωληση ελπιδας ' ..........

Banned
    Εγω ταποκαλω ' πωληση ελπιδας ' ..........
    Εγώ το λέω παραμυθιάζομαι .....

Banned
    Αυτά τουλάχιστον έχουν και ένα ενδιαφέρον, έχω κάτι βιβλιαράκια τύπου Χόρχε Μπουκαϊ που τουλάχιστον διαβάζονται άνετα...

Πραγματικά άχρηστα είναι κάτι βιβλία του στυλ <<Παϊσιος: Πώς να απαλλαγείται απο το άγχος>> ή λοιπά εκκλησιαστικά για να βγούμε απο την μιζέρια...Όλα αυτά τ βιβλία κάθονται και ασχολούνται με την μετά θάνατον ζωή και όχι με την τωρινή ούτε φυσικά και με τα σύγχρονα προβλήματα του ανθρώπου (ερωτικά, αγωνία για εργασία, χρήμα κλπ)....Αλλά τέλος πάντων, απο το να μην έχεις και τίποτα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post

Ειμαι πολυ ρεαλιστης και ισως μου κανει κακο αυτο.

Η ζωη ειναι συνηθως αδικη.Η δικαιοσυνη ειναι μια εννοια που οι ανθρωποι δημιουργησαμε.Ομως ο κοσμος ειναι αυτος που ειναι και δε νοιαζεται δυστυχως για τη δικαιοσυνη μας ή τα αισθηματα μας.Και υπηρχε,υπαρχει και θα υπαρχει ανεξαρτητα απο τον ιδιο τον ανθρωπο,οπως εκανε τοσα δισ. χρονια.Αυτη ειναι η καταρα του ανθρωπου σαν ειδος.
    Καλο ειναι , κατ εμε νασαι ρεαλιστης , εχεις μια πραματικη εικονα του κοσμου που ζεις , βαζεις και ολιγην αισιοδοξια γαρνιτουρα για ωραιοποιηση ..................οντως η ζωη ειναι αδικη , αν και πολλες φορες , εμεις τα κανουμε σκατα , αλλα οσο περνανα τα χρονια , οι αιωνες , γινεται ολο και πιο αδικη .................συμφωνω για την καταρα του ανθρωπου σαν ειδος , ετσι ειναι , γι αυτο υπαρχει και το παραμυθακι για τους πρωτοπλαστους , αυτοι φταινε !!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Συμφωνω απολυτα Μακ.Αν οντως φυσικα τετοια λογια βοηθουν καποιους ανθρωπους να αντιμετωπισουν δυσκολιες,τοτε καλως,προσωπικα εμενα δεν μου λενε ς.
    Ναι , βοηθουν αυτους που αποφευγουν ναντιμετωπισουν την πραματικοτητα , ειναι πο βολικο ετσι ..........

Senior Member
    Δεν το έγραψα με αυτή την έννοια......κάτι μπορεί να ήθελε να πει το μέλος αλλά μπορεί να μην φτάνει μία πρόταση.........
    .....
    Το μελος εξεφρασθη σαφως , ξεκαθαρη ειναι η αποψη του , ισως δεν εχεις διαβασει τοσα ποστ οσα εγω , κι εχω μαθει να ταποκρυπτογραφω !

Banned
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Αυτά τουλάχιστον έχουν και ένα ενδιαφέρον, έχω κάτι βιβλιαράκια τύπου Χόρχε Μπουκαϊ που τουλάχιστον διαβάζονται άνετα...

Πραγματικά άχρηστα είναι κάτι βιβλία του στυλ <<Παϊσιος: Πώς να απαλλαγείται απο το άγχος>> ή λοιπά εκκλησιαστικά για να βγούμε απο την μιζέρια...Όλα αυτά τ βιβλία κάθονται και ασχολούνται με την μετά θάνατον ζωή και όχι με την τωρινή ούτε φυσικά και με τα σύγχρονα προβλήματα του ανθρώπου (ερωτικά, αγωνία για εργασία, χρήμα κλπ)....Αλλά τέλος πάντων, απο το να μην έχεις και τίποτα....
    Αυτόν τον έχω διαβάσει αλλά δεν τον βάζω σε αυτήν την κατηγορία, δεν ξέρω αναλόγως το βιβλίο μάλλον......βιβλία με εντολές λέω γω, αγάπα κλπ είναι άχρηστα...και πως θα αγαπήσω ρε? τι μου το δίνεις σαν εντολή αλλά δεν μου λες τον τρόπο? κάπως έτσι..........

Banned
    Το μελος εξεφρασθη σαφως , ξεκαθαρη ειναι η αποψη του , ισως δεν εχεις διαβασει τοσα ποστ οσα εγω , κι εχω μαθει να ταποκρυπτογραφω !
    Θα μάθω και εγώ που θα μου πάει.....................

Senior Member
    Θα μάθω και εγώ που θα μου πάει.....................
    Να ευχεσαι να μην μαθεις , διοτι αυτο σημαινει μακροημερευση στο φορουμ ...........

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast