Ψυχικά χάλια - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 57 of 57
    Junior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    παντως νομιζω οτι παραδινεσαι στις σχεσεις και δεν ειναι καλο αυτο...δεν θα νιώσεις ποτε ευτυχισμενη πραγματικα ετσι..ποτε μην δινεις τα παντα στον αλλον και ιδιαιτερα σ καποιον π ξερεις μονο 4 μηνες....το νουμερο σ στους αντρες ειναι μια χαρα μην αγχωνεσαι....δεν ειναι πολλοι...
    αλλα πρεπει να προσεξεις και τον εαυτο σου καποια στιγμη,...να μην δινεις μονο στους αλλους αλλα και να περνεις..
    εγω πιστευω ολο αυτο π λες οτι θες να νιλωσεις αγαπη πηγαζει μεσα απο τα παιδικα σ χρονια γτ μαλλον δεν θα πηρες πολυ αγαπη...

και κατι ακομα εσυ λες..οτι δεν καλυπτεσαι συναισθηματικα μονο σαρκικα...αλλα απο την αλλη λες οτι περιμενεις τον πριγκηπα...να ξερεις αυτα τα δυο δεν συμ[πιπτουν μεταξυ τους παντως..
    Οι γονεις μου παντα τσακωνονται απ οταν ημουν πολυ μικρη. Ηθελαν παντα να ειμαι τελεια σε ολα κ εγω παντα πιεζομουν κ αγχωνομουν για το τελειο, αλλα παντα επιβεβαιωση δεν επαιρνα. Πτυχιο πηρα δεν τους ηταν αρκετο γιατι δεν το πηρα με 9 ή 10. Μεταπτυχιακο κανω δεν τους αρκει γιατι αλλοι κανουν κ διδακτορικο. Παντα ειχαν υπερβολικες απαιτησεις απο μενα σε σημειο που ψαχνω παντα το τελειο σε ολους τους τομεις τους ζωης μου. Ταιριαζω σε ορισμενα πραγματα με αυτον που ειμαι τωρα κ πιστευω θα μετανιωσω αν τον αφησω...Απλα δε ξερω τι μου φταιει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Angel_wings View Post
    Οι γονεις μου παντα τσακωνονται απ οταν ημουν πολυ μικρη. Ηθελαν παντα να ειμαι τελεια σε ολα κ εγω παντα πιεζομουν κ αγχωνομουν για το τελειο, αλλα παντα επιβεβαιωση δεν επαιρνα. Πτυχιο πηρα δεν τους ηταν αρκετο γιατι δεν το πηρα με 9 ή 10. Μεταπτυχιακο κανω δεν τους αρκει γιατι αλλοι κανουν κ διδακτορικο. Παντα ειχαν υπερβολικες απαιτησεις απο μενα σε σημειο που ψαχνω παντα το τελειο σε ολους τους τομεις τους ζωης μου. Ταιριαζω σε ορισμενα πραγματα με αυτον που ειμαι τωρα κ πιστευω θα μετανιωσω αν τον αφησω...Απλα δε ξερω τι μου φταιει
    φταιει το οτι δεν εισαι ερωτευμενη....αλλα εσενα αμα σε καλυπτει ετσι οπως εισαι τωρα εγω δεν μοπορω να πω κατι...βρε κοπελα η πρωτη μηνες μιας σχεσης ειναι η καλυτερη....εισαι μες τα μελια...ολη την ωρα μαζι....και αλλα πολλα ..αμα δεν τα νιώθεις αυτα αμα δεν νιώθεις να πετας στα συνεφα ποιος ο λογος?

Ο πρωτος μου με χτυπουσε οχι οι υπολοιποι. Και προφανως δεν θελω κατι τετοιο ξανα. Το να αδιαφορει καποιος με κανει να κολλαω προφανως γιατι εμαθα ετσι απ τον πρωτο μου αλλα δε σημαινει πως θελω να συνεχιζεται επ αοριστον κατι τετοιο..Αν με ενοιαζε κατι σαρκικο θα μπορουσα να εχω ελευθερη σχεση, ή κατι περιστασιακο πραγμα που δεν με εκφραζει επ'ουδενι.
    Δεν το θες,αλλα το ανεχτηκες 5 χρονια,πραγμα που σημαινει οτι το καλο σεξ ηταν αρκετο κινητρο για να το ανεχεσαι αυτο επι μια πενταετια.
    Και δεν ειναι οτι γουσταρεις την αδιαφορια επειδη ετσι σε μαθε ο πρωην,αντιθετα με τον πρωην σου ησουν γιατι σου αρεσει να σε γραφει και να σε κακομεταχειριζεται ο αλλος.
    Αποδειξη οτι ο 2ος που ηταν νορμαλ,σε ξενερωνε.

Επισης,το να κανεις περιστασιακες σχεσεις δεν ταιριαζει με το προτυπο του ''καλου κοριτσιου'' που θες να δειχνεις στην κοινωνια και την οικογενεια σου.
    Αντιθετα,το να κανεις σχεσεις με καλους αλλα προβληματικους εραστες,σου επιτρεπει να ικανοποιεις ταυτοχρονα το κοινωνικο σου image αλλα και τις ορμες σου.

Για αυτο σου λεω,οταν θελησεις οντως πριγκηπα,θα τον βρεις.
    Τωρα θες απλως να κανεις καλο κρεβατι και μονο.

Junior Member
    φταιει το οτι δεν εισαι ερωτευμενη....αλλα εσενα αμα σε καλυπτει ετσι οπως εισαι τωρα εγω δεν μοπορω να πω κατι...βρε κοπελα η πρωτη μηνες μιας σχεσης ειναι η καλυτερη....εισαι μες τα μελια...ολη την ωρα μαζι....και αλλα πολλα ..αμα δεν τα νιώθεις αυτα αμα δεν νιώθεις να πετας στα συνεφα ποιος ο λογος?
    Και εγω ετσι νομιζα, οτι θα πεταω στα συννεφα. Δε ξερω αν φταιει αυτο ή το οτι αυτος ειναι πολυ κλειστος κ δεν μου εχει εκδηλωσει ευθεως τα αισθηματα του...Ειχα μια φιλη που ξεκινησε με καποιον που δεν ηθελε κ στην πορεια τον ερωτευτηκε τρελα...ειναι μαζι 6 χρονια τωρα κ συζουν

Junior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Δεν το θες,αλλα το ανεχτηκες 5 χρονια,πραγμα που σημαινει οτι το καλο σεξ ηταν αρκετο κινητρο για να το ανεχεσαι αυτο επι μια πενταετια.
    Και δεν ειναι οτι γουσταρεις την αδιαφορια επειδη ετσι σε μαθε ο πρωην,αντιθετα με τον πρωην σου ησουν γιατι σου αρεσει να σε γραφει και να σε κακομεταχειριζεται ο αλλος.
    Αποδειξη οτι ο 2ος που ηταν νορμαλ,σε ξενερωνε.

Επισης,το να κανεις περιστασιακες σχεσεις δεν ταιριαζει με το προτυπο του ''καλου κοριτσιου'' που θες να δειχνεις στην κοινωνια και την οικογενεια σου.
    Αντιθετα,το να κανεις σχεσεις με καλους αλλα προβληματικους εραστες,σου επιτρεπει να ικανοποιεις ταυτοχρονα το κοινωνικο σου image αλλα και τις ορμες σου.

Για αυτο σου λεω,οταν θελησεις οντως πριγκηπα,θα τον βρεις.
    Τωρα θες απλως να κανεις καλο κρεβατι και μονο.
    Απο τη στιγμη που δεν με γνωριζεις προσωπικα, ασε με να ξερω καλυτερα το αν θελω μόνο σεξ ή οχι. Με τον πρωτο ειχα εμμονη κ ανεχομουν ολα οσα μου εκανε γιατι ουτε το σεξ ηταν καλο. Δεν ειναι θεμα image, οσο το οτι δεν με ικανοποιει να εχω κατι που δεν ειναι σχεεση.

Senior Member
    Και εγω ετσι νομιζα, οτι θα πεταω στα συννεφα. Δε ξερω αν φταιει αυτο ή το οτι αυτος ειναι πολυ κλειστος κ δεν μου εχει εκδηλωσει ευθεως τα αισθηματα του...Ειχα μια φιλη που ξεκινησε με καποιον που δεν ηθελε κ στην πορεια τον ερωτευτηκε τρελα...ειναι μαζι 6 χρονια τωρα κ συζουν
    δεν ξερω εσυ ξερεις....εγω πρωτη φορα π ερωτευτηκα τρελα ηταν στο 6-7 ραντεβου ειχα τσιμπησει ασχημα..και μια ακομα φορα π ειχα ερωτευτει λιγοτερο ηταν μετα απο δυο -3 εβδομαδες.......δεν μιλαω για κεραυνοβολους....

εσυ δλδ περιμενεις να τον ερωτευτεις τρελα?αμα δεν το εχεις νιώσει δεν θα το νιώσεις ποτε.....μην περιμενεις...απλα σε καλυπτει τωρα στο σαρκικο κομματι και θες να τον κρατησεις...

δεν ξερω δεν μπορω να σ πω κατι αλλο...αμα δεν νιώσεις ερωτευμενη μαζι τ χωρισετον αμα νιλωθεις ερωτευμενη κρατα τον....παντως μην καταπιεζεσαι για τπτ...δεν υπαρχει λογος..καποια στιγμη μετα απο ψαξιμο θα βρεις αυτο π θες

Junior Member
    δεν ξερω εσυ ξερεις....εγω πρωτη φορα π ερωτευτηκα τρελα ηταν στο 6-7 ραντεβου ειχα τσιμπησει ασχημα..και μια ακομα φορα π ειχα ερωτευτει λιγοτερο ηταν μετα απο δυο -3 εβδομαδες.......δεν μιλαω για κεραυνοβολους....

εσυ δλδ περιμενεις να τον ερωτευτεις τρελα?αμα δεν το εχεις νιώσει δεν θα το νιώσεις ποτε.....μην περιμενεις...απλα σε καλυπτει τωρα στο σαρκικο κομματι και θες να τον κρατησεις...

δεν ξερω δεν μπορω να σ πω κατι αλλο...αμα δεν νιώσεις ερωτευμενη μαζι τ χωρισετον αμα νιλωθεις ερωτευμενη κρατα τον....παντως μην καταπιεζεσαι για τπτ...δεν υπαρχει λογος..καποια στιγμη μετα απο ψαξιμο θα βρεις αυτο π θες
    Την προηγουμενη φορα που χωρισα ενιωθα παλι ετσι καταπιεσμενη αλλα ηξερα οτι αυτος ο ανθρωπος δεν με καλυπτει δεν νιωθω ερωτευμενη πια, θελω να βρω κατι αλλο! Τωρα δεν νιωθω οτι θελω να βρω κατι αλλο, αυτο ειναι το αστειο της υποθεσης..Νομιζω οτι πασχω απο φοβιας δεσμευσης κ δε μπορω να μεινω σ σχεση φοβαμαι οτι θα με παρατησουνε κ φευγω πρωτη εγω τελικα για να λυτρωθω...

Απο τη στιγμη που δεν με γνωριζεις προσωπικα, ασε με να ξερω καλυτερα το αν θελω μόνο σεξ ή οχι. Με τον πρωτο ειχα εμμονη κ ανεχομουν ολα οσα μου εκανε γιατι ουτε το σεξ ηταν καλο. Δεν ειναι θεμα image, οσο το οτι δεν με ικανοποιει να εχω κατι που δεν ειναι σχεεση.
    Δε σε γνωριζω προσωπικα οντως,αλλα αυτα που γραφεις αυτο μου δινουν να καταλαβω.
    Οταν θες σχεση,κοιτας να εισαι με εναν ανθρωπο που μπορει να σου δινει πραγματα.
    Οταν μπλεκεις με κωλοπαιδα που δε σου προσφερουν τιποτα συναισθηματικα,καταλα βαινεις οτι αυτο ερχεται σε αντιθεση με την υποτιθεμενη επιθυμια σου να χεις μια σχεση.

Δεν γινεται να ψαχνεις ερωτες και πριγκηπες και τελικα να βρισκεσαι τα ακριβως αντιθετα τοσα χρονια.Μεγαλο κοριτσι εισαι και καταλαβαινεις.
    Last edited by Αλαφροίσκιωτος; 26-08-2016 at 22:15.

Senior Member
    Την προηγουμενη φορα που χωρισα ενιωθα παλι ετσι καταπιεσμενη αλλα ηξερα οτι αυτος ο ανθρωπος δεν με καλυπτει δεν νιωθω ερωτευμενη πια, θελω να βρω κατι αλλο! Τωρα δεν νιωθω οτι θελω να βρω κατι αλλο, αυτο ειναι το αστειο της υποθεσης..Νομιζω οτι πασχω απο φοβιας δεσμευσης κ δε μπορω να μεινω σ σχεση φοβαμαι οτι θα με παρατησουνε κ φευγω πρωτη εγω τελικα για να λυτρωθω...
    φοβια μην σ διώξουνε πασχεις...εσυ ισα ισα π θες να εισαι συνεχεια σ σχεση κατι το οποιο για μενα δεν ειναι τοσο καλο...αλλα αποψη μ αυτο....
    τωρα δλδ εισαι καλυμενη?αυτο σ ρωταω αλλα πο τις απαντησεις δεν μπορω να καταλαβω..βασικα ουτε εσυ δεν ξερεις τι θες χαχαχα

Junior Member
    φοβια μην σ διώξουνε πασχεις...εσυ ισα ισα π θες να εισαι συνεχεια σ σχεση κατι το οποιο για μενα δεν ειναι τοσο καλο...αλλα αποψη μ αυτο....
    τωρα δλδ εισαι καλυμενη?αυτο σ ρωταω αλλα πο τις απαντησεις δεν μπορω να καταλαβω..βασικα ουτε εσυ δεν ξερεις τι θες χαχαχα
    και ναι κ οχι...

Senior Member
    και ναι κ οχι...
    χααχα βλεπεις π δεν ξερεις τι θες?
    για να λες τετοια απαντηση δεν εισαι....
    τωρα αν θα χωρισεις η οχι ειναι δικη σ αποφαση....βαλε τα συν και τα πλην....δες αμα νιλωθεις ωραια διπλα τ..σκεψου το σαν μελλοντικο αντρα σ...δες αμα εισαι ερωτευμενη και πραξε αναλογως

δεν πιστευω οτι σου συμβαινει κατι ιδιαιτερο. Οταν ειμαστε σε σχεση και νιωθουμε οτι πνιγομαστε ή οτι θελουμε να φυγουμε, δεν θελουμε τον αλλο, δεν τον εχουμε αναγκη, δε μας ενθουσιαζει, δεν περναμε καλα. Δεν ειναι τοσο ο χαρακτηρας σου ή κατι με σενα, ειναι ξεκαθαρα αυτο, οτι απλα δεν τον θες! Καταλαβαινω απο αυτα που γραφεις οτι μονο τον πρωην σου τον ηθελες παραπανω και τα επομενα απλα δε σ καλυπταν. Κατανοητο αλλα μη θεωρησεις οτι εχεις προβλημα εσυ. η συμπεριφορα σου απορρεει απο το γεγονος οτι δε θες τους συγκεκριμενους και επειδη δε θες στην πραγματικοτητα ουτε μονη σου να μεινεις, κανεις σχεσεις χλιαρες για σενα κ μετα νομιζεις οτι κατι ειναι στραβο με σενα, γιατι ολοι μας εχουμε την ταση να θεωρουμε οτι κατι εχουμε για να δημιουργουμε και ενα μυθο γυρω απο τον εαυτο μας (τυπικο παραδειγμα εδω το εξης¨κλισε : δε μπορω να δεσμευτω γιατι εχω φοβο δεσμευσης!!) ενω στην πραγματικοτητα και σχεδον παντα ο λογος ειναι απλα οτι δε γουσταρουμε κ μενουμε γ αλλους λογους! Αν σε προβληματιζει ιδιαιτερα, μιλησε με εναν ψυχολογο γιατι νομιζω οτι εισαι εξαρτημενη απο τις σχεσεις. Αυτο ειναι οκ αν βρισκεις καποιον να σε γεμιζει, αλλα επικινδυνο για την ψυχικη σου ισορροπια και γενικα για την εμπιστοσυνη στον εαυτο σου αν κανεις σχεσεις απλα γ να μην εισαι μονη σου! Πρεπει να δουλεψεις το θεμα της ανασφαλειας σου και το γεγονος οτι εμενες σε μια σχεση (την πρωτη σου) με εναν τετοιο ανθρωπο δειχνει οτι πρεπει οπωσδηποτε να το κοιταξεις λιγο παραπανω! αλλιως θα πεφτεις διαρκως σε περιπτωσεις που δε σε γεμιζουν γιατι θελεις σωνει κ ντε να κανεις σχεση! Προσεξε το! Επισης, κατα την ταπεινη μου γνωμη, μια σχεση κακη ειναι τρισχειροτερη απο τη μοναξια και σε τρωει απο μεσα σιγα σιγα! ενας ψυχολογος θα στα εξηγησει καλυτερα!

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234