Όταν ο Έρωτας γίνεται Ψύχωση (Ερωτομανία)! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 16 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 234
    Senior Member
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Άνοιξες τώρα μεγάλο θέμα. Φιλία άνδρα με γυναίκα!
    Το ότι δεν μετράει για μια γυναίκα το πόσο συνεπής είσαι στις υποχρεώσεις σου στα μαθήματα, είναι προφανές. Απλά εγώ έπρεπε να ξεχωρίσω από το πλήθος, να δείξω ότι διαφέρω, να της κινήσω την περιέργεια, για να την προσεγγίσω και να την διεκδικήσω.
    θα γλυτωνες πολλη ταλαιπωρια αν απλα ρωτουσες εξ αρχης αν ειναι ελευθερη. κι απο τριτον θα μπορουσες να το μαθεις. εμεις ξεραμε για ολους τους καθηγητες μας αν ειναι ελευθεροι η δεσμευμενοι. κυκλοφορουν παντου αυτα. δεν ειναι μυστικα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    θα γλυτωνες πολλη ταλαιπωρια αν απλα ρωτουσες εξ αρχης αν ειναι ελευθερη. κι απο τριτον θα μπορουσες να το μαθεις. εμεις ξεραμε για ολους τους καθηγητες μας αν ειναι ελευθεροι η δεσμευμενοι. κυρκοφορουν παντου αυτα. δεν ειναι μυστικα.
    Κοίταξε, επειδή εξ' αρχής ήξερα ότι έχω να κάνω με ένα άτομο μυστικοπαθές που δύσκολα εμπιστεύεται άνθρωπο, ήξερα πως αν ρωτούσα κάτι τέτοιο θα ήταν τουλάχιστον αδιάκριτο!
    Θα με ενδιέφερε σίγουρα να μάθω πολλά περισσότερα για εκείνη.
    Όμως είναι μάταιο να λέμε τι θα έπρεπε να γίνει.
    Εδώ είμαστε για να δώσουμε απάντηση στο τι κάνουμε από εδώ και πέρα!
    Μακάρι να είχα ένα μεγάλο μολύβι με μια γομολάστιχα στην άκρη και να άρχιζα να γράφω και να σβήνω το παρελθόν όπως εγώ θα το ήθελα!
    Είναι σαν να λέμε: Αν στο Τζόκερ είχα επιλέξει το 1, το 2, το 3, το 4, το 5 και Τζόκερ το 6 αντί για το 11, το 12, το 13, το 14, το 15 και Τζόκερ το 16 που είχα επιλέξει στο δελτίο μου, τώρα θα ήμουν εκατομμυριούχος.
    Δεν παίζουν αυτά στη ζωή!

Senior Member
    ...Είναι ασύλληπτο και ανατριχιαστικό και μόνο που το γράφω. Ντρέπομαι και μόνο που μου πέρασε σαν σκέψη. Άμα σας πω ότι μου είχε περάσει από το μυαλό, έτσι όπως ήμουν συγχυσμένος και απογοητευμένος αυτό το καλοκαίρι, να αυτοκτονήσω και να αφήσω σημείωμα μόνο και μόνο για να αισθανθεί όσο ζει τύψεις, θα με πιστέψετε; Τόσο χάλια μιλάμε πως ήμουν!
    Όσο όμως περνούσε ο καιρός, νομίζω ότι εκλογίκευσα τα πράγματα και έβαλα κάποια πράγματα στη θέση τους. Και συνειδητοποίησα πως στην δική μου ζωή, δεν είμαι ο κομπάρσος. Είμαι ο πρωταγωνιστής!
    μα τι ειναι αυτα που λες? δεν ειχατε τπτ με την κοπελα! σιγα μην αισθανοταν τυψεις!!!
    καλα που δεν το εκανες φιλε, γιατι θα πηγαινες αδικα.
    στο λεω και στο υπογραφω, οτι δεν θα αισθανοταν τυψεις.
    γιατι να αισθανθει τυψεις?
    δεν αυτοκτονει κανεις επειδη τον αρνηθηκαν . αυτοκτονει καποιος γιατι δεν ειναι καλα και δεν ετυχε να απευθυνθει σε γιατρο πριν αυτοκτονησει.
    θα λυποταν που δεν πηγες να σε δει καποιος γιατρος, φιλε μου. τυψεις απο που κι ς που? να μετανοιωσει που δεν αφησε τον αγαπημενο της για καποιον που ηθελε ντε και καλα σχεσεις μαζι της? απορω και που το σκεφτηκες.

Senior Member
    μα τι ειναι αυτα που λες? δεν ειχατε τπτ με την κοπελα! σιγα μην αισθανοταν τυψεις!!!
    καλα που δεν το εκανες φιλε, γιατι θα πηγαινες αδικα.
    στο λεω και στο υπογραφω, οτι δεν θα αισθανοταν τυψεις.
    γιατι να αισθανθει τυψεις?
    δεν αυτοκτονει κανεις επειδη τον αρνηθηκαν . αυτοκτονει καποιος γιατι δεν ειναι καλα και δεν ετυχε να απευθυνθει σε γιατρο πριν αυτοκτονησει.
    θα λυποταν που δεν πηγες να σε δει καποιος γιατρος, φιλε μου. τυψεις απο που κι ς που? να μετανοιωσει που δεν αφησε τον αγαπημενο της για καποιον που ηθελε ντε και καλα σχεσεις μαζι της? απορω και που το σκεφτηκες.
    Ε γι' αυτό σου λέω ότι πραγματικά ντρέπομαι και μόνο που το σκέφτηκα!
    Έτσι και αλλιώς, ξέρω ότι ούτε προϊόν λογικής και ώριμης σκέψης ήταν, ούτε κάτι που θα το έκανα πράξη.
    Απλά το σκεφτόμουν πως θα ήταν. Σκεφτόμουν πως θα αντιδρούσε.
    Είναι κάπως ανώμαλο αυτό που σκέφτηκα, γι' αυτό σιγά-σιγά επιστρέφω στην ομαλότητα.

Senior Member
    Ε γι' αυτό σου λέω ότι πραγματικά ντρέπομαι και μόνο που το σκέφτηκα!
    Έτσι και αλλιώς, ξέρω ότι ούτε προϊόν λογικής και ώριμης σκέψης ήταν, ούτε κάτι που θα το έκανα πράξη.
    Απλά το σκεφτόμουν πως θα ήταν. Σκεφτόμουν πως θα αντιδρούσε.
    Είναι κάπως ανώμαλο αυτό που σκέφτηκα, γι' αυτό σιγά-σιγά επιστρέφω στην ομαλότητα.
    δεν χρειαζεται να ντρεπεσαι.
    να καταλαβεις πως λειτουργουν οι ανθρωποι χρειαζεται.
    σε καμια περιπτωση δεν θα ενοιωθε τυψεις, ουτε θα αλλαζε κατι αν με εναν μαγικο τροπο το ηξερε οτι κανεις τετοιες σκεψεις.
    το αντιθετο θα γινοταν. θα σκεφοταν οτι χρειαζεσαι βοηθεια ειδικου.κι αυτο. πιστεψε με, βρισκεται στον αντιποδα του ερωτικου ενδιαφεροντος..

Senior Member
    δεν χρειαζεται να ντρεπεσαι.
    να καταλαβεις πως λειτουργουν οι ανθρωποι χρειαζεται.
    σε καμια περιπτωση δεν θα ενοιωθε τυψεις, ουτε θα αλλαζε κατι αν με εναν μαγικο τροπο το ηξερε οτι κανεις τετοιες σκεψεις.
    το αντιθετο θα γινοταν. θα σκεφοταν οτι χρειαζεσαι βοηθεια ειδικου.κι αυτο. πιστεψε με, βρισκεται στον αντιποδα του ερωτικου ενδιαφεροντος..
    Γελάω τώρα. Γελάω με το κατάντημα που είχα φτάσει.
    Ένα πανέμορφο καλοκαίρι να με περίμενε εκεί έξω και εγώ να έκλαιγα την μοίρα μου μέσα στο σπίτι.
    Τόση στεναχώρια, χτύπα ξύλο, αν χανόταν μια μέρα η μάνα μου, απορώ αν θα την είχα.
    Λιγότερο θα στεναχωριόμουν.
    Νόμιζα πως αυτή είναι η ιδανική γυναίκα. Μυαλό, πρόσωπο, μάτια, νάζι, φωνή, sex appeal.
    Δεν μπορεί Θεέ μου έλεγα, να την γνώρισα και να μου ξέφυγε μέσα από τα χέρια μου!

Senior Member
    Κοίταξε, επειδή εξ' αρχής ήξερα ότι έχω να κάνω με ένα άτομο μυστικοπαθές που δύσκολα εμπιστεύεται άνθρωπο, ήξερα πως αν ρωτούσα κάτι τέτοιο θα ήταν τουλάχιστον αδιάκριτο!
    Θα με ενδιέφερε σίγουρα να μάθω πολλά περισσότερα για εκείνη.
    Όμως είναι μάταιο να λέμε τι θα έπρεπε να γίνει.
    Εδώ είμαστε για να δώσουμε απάντηση στο τι κάνουμε από εδώ και πέρα!
    Μακάρι να είχα ένα μεγάλο μολύβι με μια γομολάστιχα στην άκρη και να άρχιζα να γράφω και να σβήνω το παρελθόν όπως εγώ θα το ήθελα!
    Είναι σαν να λέμε: Αν στο Τζόκερ είχα επιλέξει το 1, το 2, το 3, το 4, το 5 και Τζόκερ το 6 αντί για το 11, το 12, το 13, το 14, το 15 και Τζόκερ το 16 που είχα επιλέξει στο δελτίο μου, τώρα θα ήμουν εκατομμυριούχος.
    Δεν παίζουν αυτά στη ζωή!
    εννοουσα απο αλλον να μαθαινες. απο την ιδια δεν θα μπορουσες αν δεν κανατε καθολου γενικες και προσωπικες συζητησεις.

μην εισαι βεβαιος οτι ηταν μυστικοπαθεια.
    μπορει να ηταν αποστασεις και τυπικοτητα.
    σιγουρα μια ωραια καθηγητρια αντιμετωπιζει συχνα το ερωτικο ενδιαφερον απο μαθητες της.δεν θα ησουν ο μονος.
    οπως φανηκε και με φμ και με την ολη σταση της , ηταν τυπικη και εδειχνε σε καθε στιγμη οτι η σχεση σας ειναι καθαρα εκπαιδευτικη και καθολου προσωπικη.

το απο δω και περα, οπως τα φερει η ζωη.
    εγω εχω εναν κανονα απαραβατο στα προσωπικα μου.
    ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ δεν εχω ασχοληθει με ερωτα χωρις ανταποκριση (μετα τα 18 μου).
    εσυ βαλε δικους σου κανονες.

Senior Member
    Γελάω τώρα. Γελάω με το κατάντημα που είχα φτάσει.
    Ένα πανέμορφο καλοκαίρι να με περίμενε εκεί έξω και εγώ να έκλαιγα την μοίρα μου μέσα στο σπίτι.
    Τόση στεναχώρια, χτύπα ξύλο, αν χανόταν μια μέρα η μάνα μου, απορώ αν θα την είχα.
    Λιγότερο θα στεναχωριόμουν.
    Νόμιζα πως αυτή είναι η ιδανική γυναίκα. Μυαλό, πρόσωπο, μάτια, νάζι, φωνή, sex appeal.
    Δεν μπορεί Θεέ μου έλεγα, να την γνώρισα και να μου ξέφυγε μέσα από τα χέρια μου!
    μα δεν σου ξεφυγε μεσα απ τα χερια σου.δεν υπηρξε ουτε διπλα στα χερια σου, ΠΟΤΕ.
    πως το λες αυτο εστω και μεταφορικα?
    αφου ηταν ερωτευμενη με αλλον η γυναικα!!! τι δουλεια ειχε μαζι σου?

ολα για τους ανθρωπους ειναι, μην σκας τοσο.

Senior Member
    εννοουσα απο αλλον να μαθαινες. απο την ιδια δεν θα μπορουσες αν δεν κανατε καθολου γενικες και προσωπικες συζητησεις.

μην εισαι βεβαιος οτι ηταν μυστικοπαθεια.
    μπορει να ηταν αποστασεις και τυπικοτητα.
    σιγουρα μια ωραια καθηγητρια αντιμετωπιζει συχνα το ερωτικο ενδιαφερον απο μαθητες της.δεν θα ησουν ο μονος.
    οπως φανηκε και με φμ και με την ολη σταση της , ηταν τυπικη και εδειχνε σε καθε στιγμη οτι η σχεση σας ειναι καθαρα εκπαιδευτικη και καθολου προσωπικη.

το απο δω και περα, οπως τα φερει η ζωη.
    εγω εχω εναν κανονα απαραβατο στα προσωπικα μου.
    ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ δεν εχω ασχοληθει με ερωτα χωρις ανταποκριση (μετα τα 18 μου).
    εσυ βαλε δικους σου κανονες.
    Από ποιον να μάθαινα; Αφού αυτή ήταν καινούργια. Και αν κάποιος θέλει να μάθει πράγματα για αυτήν, ο μοναδικός που ίσως ξέρει κάτι παραπάνω για αυτήν, είμαι εγώ! Και τα έμαθα ρωτώντας την. Δεν υπάρχει άλλος που να την ξέρει τόσο καλά από τους περσινούς φοιτητές της. Πίστεψέ με!

Banned
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    Όχι, δε με κατάλαβες. Δε λέω να μην του αρέσει καμία. Λέω να του αρέσει κάποια κοπέλα, αλλά να μην την ερωτευτεί χωρις να έχει κάνει τίποτα μαζί της πρώτα. Και το λέω αυτό λόγω πείρας γιατί κι εγώ ερωτεύτηκα πάνω από 1 φορά και έφαγα απόρριψη απ'όλες τις κοπέλες που καψουρεύτηκα, η αλλιώς, ανεκπλήρωτος έρωτας, και ήμουν στα χειρότερα μου! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ σε πληγώνει αυτό! Δεν πάει το μυαλό σου καν! Ούτε στον εχθρό μου! Σαν πένθος είναι!
    Ναι αλλά ένα ρητό λέει , είναι πολύ ευτυχισμένοι αυτοί που είναι δυστυχισμένοι μόνο από έρωτα.....πένθος ξεπένθος....

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Ναι αλλά ένα ρητό λέει , είναι πολύ ευτυχισμένοι αυτοί που είναι δυστυχισμένοι μόνο από έρωτα.....πένθος ξεπένθος....
    Κάτι κατάλαβα...
    Καλύτερα να είσαι δυστυχισμένος από έρωτα, παρά για τα οικονομικά σου, παραδείγματος χάρη...
    Από αυτήν την οπτική, σωστό το ρητό!

Senior Member
    Από ποιον να μάθαινα; Αφού αυτή ήταν καινούργια. Και αν κάποιος θέλει να μάθει πράγματα για αυτήν, ο μοναδικός που ίσως ξέρει κάτι παραπάνω για αυτήν, είμαι εγώ! Και τα έμαθα ρωτώντας την. Δεν υπάρχει άλλος που να την ξέρει τόσο καλά από τους περσινούς φοιτητές της. Πίστεψέ με!
    εμαθες απο την ιδια οτι ειναι αρραβωνιασμενη δηλαδη?

Senior Member
    Όχι απαραίτητα, γιατί η δυστυχία στον έρωτα δεν όριο! Δηλαδή, άμα θέλει, μπορεί να σε κάνει τρισδυστυχισμένο!

Καλύτερα να είσαι ευτυχισμένος γενικά..

Senior Member
    το ρητο μαλλον θα λεει για δυο ερωτευμενους ο ενας με τον αλλον. οχι, για εναν μονο του...
    μονο ο μαζοχισμος περιγραφει καλα τον ερωτα χωρις ανταποκριση...

Senior Member
    εμαθες απο την ιδια οτι ειναι αρραβωνιασμενη δηλαδη?
    Α, τώρα θα σου πω και κάτι που δεν το έχω πει.
    Έκανα μια αμαρτιούλα. Για να αντλήσω extra πληροφορίες για αυτήν, έκανα αυτό που θα έκανε κάθε καψούρης: stalking στο fb.
    Το προφίλ της το εντόπισα πρόσφατα και με μεγάλη δυσκολία αφού δεν μπορούσες να το βρεις αμέσως.
    Το είχε κρυμμένο από τις μηχανές αναζήτησης και για να σου εμφανιστεί έπρεπε να γράψεις το ψευδώνυμό της (το οποίο το ήξερα και γενικά δεν μου έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο, όμως αυτό ήταν δείγμα της μυστικοπάθειάς της και του πως προσπαθούσε να κρατήσει κάποια πράγματα καλά κρυμμένα).

Page 4 of 16 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast