Με πέθανε στην ψυχή.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 9 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 134

Με πέθανε στην ψυχή.

Γεια σας , είμαι νέα στο φόρουμ και θα ήθελα να σας πω την ιστορία μου να μου πείτε απόψεις και να μου προτείνετε πώς να βάλω τέλος σε αυτό το αδιέξοδο που βρίσκομαι διότι πραγματικά μου έχει σαλέψει.....

Τον Πέτρο τον γνώρισα μέσω facebook ήταν κολλητός του ξαδέρφου μου απο την Σαλόνικα και εγώ είμαι απο την Αθήνα. Μιλούσαμε 1 μήνα έως που αποφάσισε να έρθει για μένα κάτω και να με γνωρίσει. Ήδη μέσω των συνομιλιών μας είχαμε αναπτύξει τρυφερά αισθήματα οπότε στην σκέψη οτι θα έρθει εντυπωσιάστηκα όπως και έκανε. Βρεθήκαμε αμέσως ταιριάξαμε και απο κοντά . Εγώ σπουδάζω στην Φλώρινα οπότε δεν είχαμε θέμα για την συνέχεια της σχέσης αφού Σαλόνικα-Φλώρινα είναι 2.5 ώρες δρόμο. Και έτσι και έγινε έμενε 4-5 μέρες σπίτι μου φλώρινα και τις υπόλοιπες πήγαινα εγω στο δικό του . Μέχρι τον Νοέμβριο όλα πήγαιναν πολύ καλά και ζούσαμε μέσα στα μέλια ωσπού παρουσιάστηκε φαντάρος. Πριν παρουσιαστεί φαντάρος εγώ επειδή ήξερα πως τον Φλεβάρη του 2017 θα ξενοικιάσω τον ρώτησα σχετικά με το μέλλον της σχέσης μας διότι είχαμε συμφωνήσει πως δεν θέλουμε σχέση Αθήνα-Σαλόνικα οπότε έπεσε η ιδέα να μείνουμε μαζί σαλόνικα μόλις ξενοικιάσω και συμφώνησε! Πηγαίνοντας στον στρατό ο Πέτρος βιώσαμε δύσκολες καταστάσεις , ήταν πολυ τρομοκρατημένος καθώς δεν είχε ξαναφύγει ποτέ απο το πατρικό του και φοβόμασταν τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε. Παρουσιάστηκε στην Λαμία οπότε και εγώ το πρώτο επισκεπτήριο κατέβηκα στην Αθήνα να μείνω στους δικούς μου για να πάω στην Λαμία το Σάββατο αυθημερόν να τον δω για τις 3 ώρες του επισκεπτηρίου του, και έτσι φυσικά και έγινε. Εκεί γνώρισα τους γονείς του και τον είχα ενημερώσει απο πριν οτι φοβάμαι πολύ τέτοιες γνωριμίες καθώς δεν έχω καλές αναμνήσεις απο παρόμιες καταστάσεις. Οι άνθρωποι στην αρχή φάνηκαν πολύ καλοί μαζί μου οπότε ηρέμησα. Τα επόμενα 2 ΣΚ που είχε εξόδους πάλι πήγαινα στην Λαμία ώστε να βλεπόμαστε διότι μου έλειπε πολύ . Το τελευταίο ΣΚ πριν την ορκωμοσία μάλιστα κατέβηκα απο την Φλώρινα. Τέλος , πάντων έγινε η ορκομωσία και μάθαμε πως τον στένουν πανόραμα θεσσαλονικής και χαρήκαμε πολύ. Απο κει όμως ξεκίνησαν τα δύσκολα.. Για να μην σας τα πολυλογώ , ξέσπαγε σε εμένα όταν δεν έπαιρνε δν , μου είπε οτι θέλει να κάνουμε τρίο (εννοείται πως δεν συμφώνησα) , έλεγε να μην μιλάμε στο τηλέφωνο πολύ γιατί κουράζεται άσχετα αν είχε σκοπιές και τον ξυπνούσα εγώ για να πάει ότι ώρα και αν ήταν , βάραγα μαζί του γερμανικά κλπ... Με τον καιρό ξεκίνησε να μου λέει και άλλα όπως όταν πήγε ΣΠΕΝ στην Δράμα και του είπα οτι έχω καθυστέρηση μου είπε οτι σε αυτή τη περίπτωση να ρίξουμε το πιθανό μας παιδί και εκεί φρίκαρα. Ξαφνικά οι γονείς του ξεκίνησαν να με βρίζουν και η μάνα του με έλεγε άσχημη , παθολογική ζηλιάρα , καταπιεστική και να μην συγκατοικήσουμε γιατί δεν θα τον αφήνω να κάνει οτι θέλει.. Εγώ σιγα σιγά με όλα αυτά ξεκίνησα να τα χάνω και στεναχωριόμουν πάρα πολύ διότι στην πραγματικότητα ούτε καταπιεστική είμαι (πόσο μάλιστα θα μπορούσα να καταπιέζω ένα φαντάρο απο το σπίτι μου?) , ούτε παθολογική ζηλιάρα είμαι , ούτε και άσχημη... Το άσχημο είναι πως και ο ίδιος όμως δεν με υπερασπιζόταν στην μάνα του και ξαφνικά ξεκίνησε να μου τα μασάει για το σπίτι ... Ταυτόχρονα όλο εκείνο τον καιρό συνέχιζε να λέει πως με αγαπάει , και πως θα μείνουμε μαζί (όταν ήταν χαρούμενος γιατί όταν είχε τα νεύρα του άλλαζε θέμα και δεν ήταν ξεκάθαρος) κλπ κλπ. Τον Ιούλιο χωρίσαμε , του είπα να χωρίσουμε διότι κατέβηκε στην Αθήνα να γνωρίσει τους γονείς μου. Προφανώς και επειδή γνώριζαν την απόφαση μας ξεκίνησαν να με ρωτάνε αν θα μείνουμε μαζί κλπ... Και τον ρώτησα "τελικά τι θα κάνουμε με το σπίτι?" , και δεν απάνταγε..πάλι ξεκίνησε να τα μασάει.. Όπως καταλαβαίνετε το να ξεσπιτωθώ να ζήσω χωρίς τους φίλους μου κ την οικογένεια μου είναι μεγάλη υπόθεση ωστόσο απλά περίμενα απο κείνον μονάχα ένα ναι και να γίνει πράξη. Άλλωστε το είχαμε συμφωνήσει. Παρόλα αυτά εκείνος ζήταγε πίστωση χρόνου στο να απαντήσει και επειδή εκνευρίστηκα μετά απο ένα σημείο του έβαλα τις φωνές και είπε την έκφραση "να ξέρεις πως με τον τρόπο σου επιδίωξες το όχι" . Οπότε και χωρίσαμε . Απο τον Ιούλιο ως τώρα με παρακολουθεί σε fb και ιστορίες και μου στέλνει δίχως να δείχνει μετανιωμένος λέγοντας απλά πόσο ωραία τα περνούσαμε και πως φταίμε και οι δυο που χωρίσαμε. Νιώθω οτι δεν αντέχω άλλο αυτό το θέατρο του παρόλογου. Αυτός είναι 27 εγώ 23.

Παρακάτω θα σας πω μερικά ακόμα πράγματα που γινόντουσαν για να καταλάβετε πόσο πολύ με πλήγωσε αυτή η σχέση:
    1. Μου πε ψέματα οτι είχε εμπειρίες και στους 6 μήνες μου αποκάλυψε πως ήμουν η πρώτη του.
    2. Ξεκίνησε να μου λέει οτι έχει απωθημένα .
    3. Με πίεζε να διώξω τον γάτο μου απο το σπίτι γιατί τον βρίσκει βρώμικο (κάτι που φυσικά δεν το έκανα)
    4. Ξόδεψα όλες μου τις οικονομίες στα ταξίδια στην Λαμία και στα ψώνια του σπιτιού διότι όποτε ερχόταν ήθελε βασιλικό γεύμα και μόλις γύρναγε σπίτι του εγώ έτρωγα επί εβδομάδες μόνο μακαρόνια γιατί δεν είχα λεφτά.
    5.Με πίεζε να γίνω η γυναίκα που θέλει γιατί λέει έτσι πρέπει να είναι το σωστό , να μην βρίζω , να ντύνομαι διαρκώς κυριλέ και τέτοια.
    6. Με πίεζε να κάνουμε πράγματα στο κρεβάτι που δεν θέλω.
    7. Με αξιολογούσε με βάση το παρελθόν μου και οχι το τι κάνω για εκείνον στο παρόν (δηλαδή τους πρώην μου, οτι έχω παρελθόν οπότε είμαι κακή γυναίκα.)
    8. Με έγραφε για να παίζει βιντεοπαιχνίδια όσο βρισκόταν στο σπίτι μου και εγώ μαγείρευα και του σιδέρωνα (αυτό γινόταν προς τα τέλη της σχέσης μας).
    9. Στα προβλήματα μου έπαψε να είναι παρών , με έβλεπε στεναχωρημένη και πήγαινε να δει μπάλα.
    10. Μόλις τελείωσε τον στρατό απλά σταμάτησε και να μου δίνει προσοχή (υποθέτω με ήθελε για να βγει εύκολα ο στρατος ).

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί μου φέρθηκε έτσι....... Γιατι επίσης εμφανίζεται και μου λέει οτι με αγαπάει χωρίς όμως να κάνει κάτι για να διορθώσει την κατάσταση? Είμαι τόσο πληγωμένη που δεν μπορώ να τα ξεπεράσω όλα αυτά , πιστεύω πως αν βρω στο μέλλον άλλο αγόρι θα μου φερθεί έτσι....... Σας παρακαλώ πείτε μου την γνώμη σας είτε κακή είτε καλή θα την δεχτώ ...
    Και χίλια συγνώμη για το σεντόνι....

Senior Member
    Quote Originally Posted by ampikilini View Post
    ......Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί μου φέρθηκε έτσι....... Γιατι επίσης εμφανίζεται και μου λέει οτι με αγαπάει χωρίς όμως να κάνει κάτι για να διορθώσει την κατάσταση? Είμαι τόσο πληγωμένη που δεν μπορώ να τα ξεπεράσω όλα αυτά , πιστεύω πως αν βρω στο μέλλον άλλο αγόρι θα μου φερθεί έτσι....... Σας παρακαλώ πείτε μου την γνώμη σας είτε κακή είτε καλή θα την δεχτώ ... Και χίλια συγνώμη για το σεντόνι....
    ε. οχι και βρωμικος ο γατος!!!!

πφφφφφφφφτι να σου πρωτοπω βρε μπικικουλινι, εισαι μικρο, γιαυτο τα παθες ολα αυτα.
    με μια φραση, γιατι τα εκανε: "βρηκε και τα εκανε", που λενε.

εσυ σχιζοσουν εδινες κι απ το υστερημα σου, βρεθηκες χρεωκοπημενη να τρως μακαρονια κι αυτος εκανε τον πασα.
    αφενος ηταν ολο απαιτησεις που εσυ ικανοποιουσες χωρις να παιρνεις τα αναλογα.
    ολες οι σχεσεις ειναι παρε δωσε, αλλα παιρνουν και οι δυο. μην γινεσαι το χαλακι κανενος.
    και ασχημα θα περασεις και προκοπη δεν θα δεις.

αν καταφερει να βρει επομενη σχεση θες να σου πω απο τωρα πως θα ειναι αυτη?
    θα του ψησει το ψαρι στα χειλη, θα τον εχει σηκω- κατσε κι αυτος θα την λατρευει.

πρωτα απ ολα το παιδι παρα τα 27, ειναι πολυ ανωριμος και πιθανα εχει προβληματα.
    δεν ειναι τοσο απλο να μην εχει κανει σεξ στα 27. συμβαινει, αλλα δεν ειναι απλο. κατι τρεχει.
    απο απλα θεματα οπως τα συμπλεγματα και η συστολη, μεχρι ψυχολογικα προβληματα.
    μετα , χωρις καθολου εμπειριες πολυ πιθανο να τις αναζητησει οπως ηδη εκανε με αυτα που σου ελεγε.

επισης, ησουν τοσο δοτικη, σχιζοσουν τοσο πολυ γι αυτα που ηθελε και για την σχεση σας, που καποια στιγμη αντι να τα εκτιμησει σε θεωρησε δεδομενη και πηραν τα μυαλα του αερα.
    μετα, αφου περασαν τοσοι μηνες που εισασταν σχεδον καθε μερα μαζι , μπορει να αρχισε να βαριεται.

πιστευω οτι επαιξε σοβαρο ρολο κι η γνωριμια σου με τους γονεις. αν σε εθαψε η μανουλα, δεν θελει και πολυ ενας ανωριμος και αβγαλτος ανδρας για να επηρεαστει.
    ηρθε κι εδεσε το γλυκο...

γιατι σε ψαχνει? πιθανα να νομιζε οτι μετα απο σενα θα εκαναν ουρα οι γυναικες για να τις πηδηξει, αλλα ξεμεινε κι αρχισε να σκεφτεται οτι θα μεινει μονος και σε ψαχνει.
    μπορει και να σε νοσταλγησε.
    μπορει να αγχωθηκε που φτασατε απο τωρα σε αποφασεις για συμβιωση και ηθελε να κανει ολη αυτη την φασαρια για να το πατε πιο χαλαρα οπως παλια κι οχι με οριστικες αποφασεις.
    παντως το σκηνικο με τον καυγα οταν ηρθε για τους γονεις σου , το εστησε εκεινος για να τον χωρισεις και να βγαλει την ουρα του ριχνοντας σου ταχα το φταιξιμο.

τι να σου πω, ειναι πολυ ανωριμος αφου δεν ειχε αλλες εμπειριες. μπορει να περιμενεις τα παντα με τετοια ανωριμοτητα και τετοια συμπεριφορα. μονο αν το δεις χαλαρα μπορεις να το συνεχισεις. μην περιμενεις συνεπεια ετσι οπως ειναι.

Ξέρετε τι.... δεν τον αποζητάω πλέον , ούτε πιστεύω πως θα αλλάξει και έχω ελπίδες . Τόσο αφελής αυτή τη στιγμή δεν είμαι διότι μέσα μου ίσως θα έλεγα και ξύπνησε η λογική.......... Δεν πρόκειται να περιμένω τίποτα και ούτε έχω σκοπό να γυρίσω.. Προς το παρόν προσπαθώ να ξεπεράσω όλες αυτές τις προδοσίες μέσα μου διότι για να λέω αλήθειες , η καψούρα με πόνεσε μόνο τον πρώτο μήνα..... αυτή τη στιγμή περισσότερο πόνο νιώθω για την προδοσία πως φέρθηκα σωστά και πήρα να μην πω τι , παρά οτι έχασα τον άντρα της ζωής μου και μπούρδες.... Απογοητεύτηκα πολύ διότι έδωσα όλο μου το είναι οτι είχα και δεν είχα για να εισπράξω τέτοια συμπεριφορά αυτό με τρώει μέσα μου.....
    Επίσης σας ευχαριστώ πολύ που είχατε την υπομονή να διαβάσετε όλο αυτό το κατεβατό.......

Πάντως η μητέρα του δεν με συμπαθούσε χωρίς καν να ξέρω τον λόγο σε μερικά δν του κοιμόμουν σπίτι του και η μάνα του καν δεν μου έφτιαχνε έναν καφέ να πιω , ποτέ δεν με ρώταγε αν θέλω εγώ κάτι...... Ένα μαξιλάρι για να κοιμηθώ το βράδυ δεν μου έβγαζε μόνη μου το έβγαζα και αυτό όπως και στο φαγητό , έβαζε σε μια πιατέλα το φαγητό για την οικογένεια και εμένα σε ξεχωριστό πιάτο φαγητό... Ένιωθα τόσο άσχημα χωρίς καν να το αξίζω διότι πάντα ημουν ευγενική , χαμογελαστή , δεν έκανα φασαρία ήμουν διακριτική..... Και κύριε remedy οχι δεν ήμασταν κάθε μέρα μαζί μονάχα τους 3 πρώτους μήνες , τους υπόλοιπους όπως σας είπα ήταν στον στρατό και ερχόταν σπίτι μου φλώρινα μόνο όταν είχε άδεια χριστουγέννων η πάσχα και αυτή μισή για την υπόλοιπη την πέρναγε με τους γονείς του... όλες τις άλλες φορές πήγαινα εγώ σαλονικά αυθημερόν ή έστω ξύπναγα το επόμενο πρωί και έφευγα μόνη απο το πατρικό του....και αυτό επί 9 μήνες παρακαλώ...μου βγήκε η πίστη....

Senior Member
    το καλυτερο θα ειναι να προχωρησεις παρακατω και στην επομενη σχεση, να σιγουρευτεις οτι σου φερεται οπως σου αξιζει, πριν προχωρησεις παραπερα σε πιο μονιμη δεσμευση, συγκατοικηση κλπ.
    παντως μην σπας το κεφαλι σου.
    εσυ ησουν η σωστη κι αυτος ο οτι ναναι.
    απλα δεν επρεπε να δωσεις τοσα. επρεπε να δινεις οσα παιρνεις .

Απλά το δικαιολογούσε οτι είμαι η πρώτη του σχέση και κάνει λάθη και τέτοια οπότε και εγώ δεν μπορούσα να κρατήσω κακία....

Senior Member
    Πάντως η μητέρα του δεν με συμπαθούσε χωρίς καν να ξέρω τον λόγο σε μερικά δν του κοιμόμουν σπίτι του και η μάνα του καν δεν μου έφτιαχνε έναν καφέ να πιω , ποτέ δεν με ρώταγε αν θέλω εγώ κάτι...... Ένα μαξιλάρι για να κοιμηθώ το βράδυ δεν μου έβγαζε μόνη μου το έβγαζα και αυτό όπως και στο φαγητό , έβαζε σε μια πιατέλα το φαγητό για την οικογένεια και εμένα σε ξεχωριστό πιάτο φαγητό... Ένιωθα τόσο άσχημα χωρίς καν να το αξίζω διότι πάντα ημουν ευγενική , χαμογελαστή , δεν έκανα φασαρία ήμουν διακριτική..... Και κύριε remedy οχι δεν ήμασταν κάθε μέρα μαζί μονάχα τους 3 πρώτους μήνες , τους υπόλοιπους όπως σας είπα ήταν στον στρατό και ερχόταν σπίτι μου φλώρινα μόνο όταν είχε άδεια χριστουγέννων η πάσχα και αυτή μισή για την υπόλοιπη την πέρναγε με τους γονείς του... όλες τις άλλες φορές πήγαινα εγώ σαλονικά αυθημερόν ή έστω ξύπναγα το επόμενο πρωί και έφευγα μόνη απο το πατρικό του....και αυτό επί 9 μήνες παρακαλώ...μου βγήκε η πίστη....
    γυναικα ειμαι μπικικουλινι, δεν ειμαι κυριος :)

εμμμ με 3 μηνες σχεσης και το υπολοιπο στρατος κλπ, κι εσυ τοσο μικρη, δεν ηταν νωρις για συμβιωση?

καλα, η μαμα του δεν χρειαζοταν ιδιαιτερο λογο να μην σε συμπαθει. αρκει που φοβοταν μην της παρεις τον κανακαρη.

Αααα συγνώμη δεν το ήξερα :P Δεν το σκέφτηκα έτσι , θα σας εξηγήσω το σκεπτικό μου. Κατ αρχήν αυτό το συμφωνήσαμε το 2015 θεού θέλοντος εάν τελειώσω την σχολή και τον στρατό εκείνος το 2017 να συγκατοικήσουμε (χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα παντρευτούμε η κάτι τέτοιο ) απλά για να μην χωρίσουμε. Όπως καταλαβαίνετε νορμάλ σχέση σαλόνικα-αθήνα δεν θα μπορούσαμε να είχαμε και ούτε θέλαμε να έχουμε και το είχαμε πει απο την αρχή πως εάν κατέβω κάτω μόνιμα θα χωρίσουμε οπότε συμφωνήσαμε να συγκατοικήσουμε καλώς εχόντων των πραγμάτων.

Α μην ξεχάσω ακόμα μια επική ατάκα που μου πέταξε "εάν μείνουμε μαζί θέλω να έχω το ελεύθερο να κοιμάμαι όποτε θέλω στην μαμά μου" και του έβαλα τις φωνές , συγνώμη κιόλας αλλά αυτό είναι νορμαλ για άντρα ???

Senior Member
    Αααα συγνώμη δεν το ήξερα :P Δεν το σκέφτηκα έτσι , θα σας εξηγήσω το σκεπτικό μου. Κατ αρχήν αυτό το συμφωνήσαμε το 2015 θεού θέλοντος εάν τελειώσω την σχολή και τον στρατό εκείνος το 2017 να συγκατοικήσουμε (χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα παντρευτούμε η κάτι τέτοιο ) απλά για να μην χωρίσουμε. Όπως καταλαβαίνετε νορμάλ σχέση σαλόνικα-αθήνα δεν θα μπορούσαμε να είχαμε και ούτε θέλαμε να έχουμε και το είχαμε πει απο την αρχή πως εάν κατέβω κάτω μόνιμα θα χωρίσουμε οπότε συμφωνήσαμε να συγκατοικήσουμε καλώς εχόντων των πραγμάτων.

Α μην ξεχάσω ακόμα μια επική ατάκα που μου πέταξε "εάν μείνουμε μαζί θέλω να έχω το ελεύθερο να κοιμάμαι όποτε θέλω στην μαμά μου" και του έβαλα τις φωνές , συγνώμη κιόλας αλλά αυτό είναι νορμαλ για άντρα ???
    Ενταξει , να μην πιει και αυτος το γαλατακι του δλδ? Ανθρωπος ειναι.

Φτυσε τον κορφο σου , απαλλαχτηκες!!

Senior Member
    καλε δεν χρειαζεται να μου μιλας στον πληθυντικο.:p

αχαχαχαχααχαχαχαχαχχαχααχ αχαχα
    στην μαμα του?????? αααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    καλα, το παιδι ειναι μαμουχαλο. η συμβιωση τον μαρανε.
    φυσικα και δεν ειναι νορμαλ. το ρωτας?
    ειναι ομως οικονομικα ανεξαρτητος η θα επαιρνε χαρτζηλικι απο την μαμα για να πληρωνει την συγκατοικηση?

κοιτα, μπορει ολα αυτα να τα συζητουσε και με την μαμα του κι απο εκει να ειχε γκρινιες "που θα πας και θα μας αφησεις εδω 2 μονους μας" και τους υποσχεθηκε οτι θα πηγαινει. μπορει γιαυτο και να σε αντιπαθουσε η μαμα.
    γενικα η μαμα πρεπει να επαιξε μεγαλο ρολο και στο ποσο αβγαλτος ειναι.

'Έτσι ξεκινάω και εγώ να πιστεύω και μάλιστα μου έβαλε τις φωνές επειδή δεν ήθελα να κοιμάται στην μάνα του . Και μάλιστα το δικαιολογούσε λέγοντας πως εαν εγώ κατέβω αθήνα να δω τους δικούς μου θα πρέπει να μου βάλει αυτός τις φωνές? Μα άλλο το ένα άλλο το άλλο , αυτός έχει οικογενειακή επιχείρηση οπότε καθημερινά θα έβλεπε τους γονείς του..ενώ εγώ όχι...και το έκανε τόσο μεγάλο θέμα να φύγει απο το σπίτι και να πάει 100 μέτρα πιο πέρα και εγώ που θα έφευγα 500 χλμ δεν παραπονέθηκα ποτέ...τόσο γαιδούρι. Ξέρω πως την γλίτωσα απλά με πνίγει το δίκιο...... Θέλω ένα είδος δικαιοσύνης....... τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Ενταξει , να μην πιει και αυτος το γαλατακι του δλδ? Ανθρωπος ειναι.

Φτυσε τον κορφο σου , απαλλαχτηκες!!
    πες τα ρε μνημονι.
    πουσαι? μου λειψες :)

Έχει και άλλα δυο αδέρφια το παλικάρι..... δεν είναι μοναχοπαίδι. Σε αυτό το σημείο ίσως θα έπρεπε να πω πως έχει μια μανία με το μπάνιο κάνει 5-6 μπάνια την ημέρα , τρώει τα νύχια του ( δεν έχει πλέον νύχια) και τον ενοχλούν όλα , η σκόνη , το γατί , ο αέρας , σε όλα έχει λέει αλλεργείες (που η μάνα του τον έχει κάνει έτσι γιατι και αυτή μαμούχαλη είναι). Παρόλα αυτά όταν ήταν στην εντατική προσφέρθηκα να της δώσω αίμα γιατί είμαι εθελόντρια και αυτός θεώρησε να μπεί κρυφά στο φβ μου και να διαβάσει συνομιλία με φίλη μου που την βρίζω και μου ζήτησε και τα ρέστα.......

Senior Member
    'Έτσι ξεκινάω και εγώ να πιστεύω και μάλιστα μου έβαλε τις φωνές επειδή δεν ήθελα να κοιμάται στην μάνα του . Και μάλιστα το δικαιολογούσε λέγοντας πως εαν εγώ κατέβω αθήνα να δω τους δικούς μου θα πρέπει να μου βάλει αυτός τις φωνές? Μα άλλο το ένα άλλο το άλλο , αυτός έχει οικογενειακή επιχείρηση οπότε καθημερινά θα έβλεπε τους γονείς του..ενώ εγώ όχι...και το έκανε τόσο μεγάλο θέμα να φύγει απο το σπίτι και να πάει 100 μέτρα πιο πέρα και εγώ που θα έφευγα 500 χλμ δεν παραπονέθηκα ποτέ...τόσο γαιδούρι. Ξέρω πως την γλίτωσα απλά με πνίγει το δίκιο...... Θέλω ένα είδος δικαιοσύνης....... τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο
    κοιτα δικαιωση θα νοιωσεις συντομα, γιατι σε λιγο θα σε παρακαλαει να ξαναβρεθειτε.
    σιγα μην εχει βρει αλλη να τον ανεχεται.

το θεμα ειναι να σκεφτεις καλα ΕΣΥ τι θα κανεις. γιατι οτι θα γυρισει, θα γυρισει.

Προς το παρόν δεν έχει κάνει βήμα να έρθει να με βρει μόνο στο φβ μιλάει και λέει βλακείες τίποτα ουσιώδες , του τύπου οτι του λείπω και οτι μαλώναμε για βλακείες , και οτι φταίμε και οι δυο που χωρίσαμε. Δείχνει σαν να θέλει να τα βρούμε χωρίς να κάνει τίποτα για αυτό. Μπαίνει και παρακολουθεί το προφιλ μου χωρίς να τον έχω φίλο και ύστερα μου στέλνει βλακείες οτι έχω βρει άλλον , και γιατί δεν απάντησα μια μέρα και ανησύχησε και όλο κουραφέξαλα. Μέλι μέλι και απο τηγανίτα τίποτα είναι αυτός.

Page 1 of 9 123 ... LastLast