Ερωτηση για το Seroquel...!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Banned
    εφιαλτες εβλεπα οχι εντονα ονειρα...και ετσι ξυπνουσα ακεφος το πρωι με ολη την νυχτα ασχημα ονειρα...!! ασε αυτο τωρα το ξαναπαθαινω με το μινιτραν, οποτε σκεφτομαι μηπως να προσθεσω στην αγωγη μου ξανα το σεροκουελ!

Senior Member
    Κοιτα ολα εχουν παρενεργειες , το μινιτραν εμενα δε μ κανε κ τιποτα το seroquel ειναι κ πιο βαρυ φαρμακο ! Τα κιλα τα προσθετουν παντως ολα τα αντιψυχωτικα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by koritsi83 View Post
    den einai alitheia auto.....merika se kanoune na min tros, kai merika den pirazoune katholou th oreksi sou

Οι παρενέργειες ορισμένων ψυχοφαρμάκων μπορεί να αφορούν σε μεγάλο ποσοστό και στην ανεξέλεγκτη αύξηση του σωματικού βάρους,
    Στην κατηγορία των αντικαταθλιπτικών φαρμάκων κάποια έχουν ως παρενέργεια τη μείωση του βάρους, ενώ κάποια άλλα την αύξησή του.
    [I]Love...[/I]

Senior Member
    Quote Originally Posted by willowfairy View Post
    Οι παρενέργειες ορισμένων ψυχοφαρμάκων μπορεί να αφορούν σε μεγάλο ποσοστό και στην ανεξέλεγκτη αύξηση του σωματικού βάρους,
    Στην κατηγορία των αντικαταθλιπτικών φαρμάκων κάποια έχουν ως παρενέργεια τη μείωση του βάρους, ενώ κάποια άλλα την αύξησή του.
    ok to idio prama den leme? telos pandon..

Senior Member
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    ποσο καιρο το παιρνεις το seroquel 100mg? εμενα μου προτειναν να δοκιμασω των 50mg για την καταθλιψη αλλα το πηρα λιγοτερο απο μηνα διοτι τις πρωτες μερες με εκανε σαν ζομπι οποτε το διεκοπτα και το ξαναρχιζα....ΑΑληθεια εχει καλες κριτικες?
    Γενικά τα seroquel τα παίρνω πολλά χρόνια σε διάφορες δόσεις.
    Το καλύτερο για το φάρμακο αυτό,επειδή δημιουργεί ζάλη - νυστα,είναι να το παίρνεις το βράδυ άσχετα με την δόση.
    Εμένα προσωπικά με καλύπτει σε κατάθλιψη και άγχος περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο φάρμακο!

Τα αντικα/κα δημιουργούν η μανία η δεν κάνουν τίποτα! (ΣΕ ΜΕΝΑ)

Banned
    ειναι τοσο χρυσο αυτο το φαρμακο? δουλευει και πιο καλα και απο αντικαταθλιπτικα? δεν σε δημιουργει στον υπνο εντονα ονειρα ή εφιαλτες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    ειναι τοσο χρυσο αυτο το φαρμακο? δουλευει και πιο καλα και απο αντικαταθλιπτικα? δεν σε δημιουργει στον υπνο εντονα ονειρα ή εφιαλτες?
    Οταν ήμουν στα 150mg ναι είχα εφιάλτες....τώρα στα 100 είμαι καλυτερα,απλά μου ανεβάζει λίγο την λίμπιντο :rolleyes:

Page 2 of 2 FirstFirst 12