Ο ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΟΣ Ο ΑΝΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΑΦΑΣ - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 52 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 196 to 210 of 774
    Senior Member
    Quote Originally Posted by M87 View Post
    Remedy; Όλα καλά; Ελπίζω να μη στραμπούληξες κανένα δάχτυλο και δεν μπορείς να πληκτρολογήσεις.
    οχι, ειχαμε παει για κατι τσιπουρα.
    σιγα μην φυλαμε καραουλι εδω μεσα, ποτε θα γραψεις την επομενη μαλακια :)

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οχι, ειχαμε παει για κατι τσιπουρα.
    σιγα μην φυλαμε καραουλι εδω μεσα, ποτε θα γραψεις την επομενη μαλακια :)
    Λες αλήθεια; Συγκλονιστικό.

Banned
    Kutchunie θα μου απαντήσεις για να συνεχίσουμε την τόσο ωραία κουβέντα μας;

Senior Member
    Λες αλήθεια; Συγκλονιστικό.
    πολυ συνηθισμενο θα ελεγα.
    στο συνιστω ανεπιφυλακτα. ισως σου λυσει και μερικα θεματα, μαλιστα.

Banned
    πολυ συνηθισμενο θα ελεγα.
    στο συνιστω ανεπιφυλακτα. ισως σου λυσει και μερικα θεματα, μαλιστα.
    Μπράβο, μπράβο. ΛΑΛΙΣΤΑΤΗ ΕΙΣΑΙ [για εφετζήδηκες ατάκες και να τη λες στους άλλους]! Για να δούμε αν θα μας πεις τη γνώμη σου για τα κάτωθι τα οποία αφορούν ΟΥΣΙΑ, ή θα κάνεις γαργάρα:

1. Το ****χαρτο που έχουν για κώδικα δεοντολογίας.
    2. Τον δήθεν πειθαρχικό έλεγχο τον οποίο μπορεί να ασκήσει ο ΣΕΨ/ΠΨΣ με βάσει το παραπάνω ****χαρτο.
    3. Την έλλειψη προβλεπόμενων ποινικών κυρώσεων για τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας.
    4. Την έλλειψη πρόβλεψης αποζημιώσεων και διεκδικήσεων για τους θεραπευόμενους.
    5. Το ΣΕΥΥΠ (σύνδεσμο που περιγράφει τα καμώματα τους θα βρεις στην πρώτη σελίδα του παρόντος) ο οποίος "κάνει το ******" όταν καταγγέλονται ψυχιατρικές μονάδες.
    6. Την αναλγησία και αδράνεια του υπουργείου υγείας να διασφαλίσει τον θεραπευόμενο από εκμετάλλευση.
    7. Την πλήρη απουσία των στατιστικών μεγεθών σε ότι αφορά την αποτελεσματικότητα της ψυχοθεραπείας εκ μέρους υπουργείου υγείας και ΣΕΨ/ΠΨΣ.
    8. Την διδασκαλία συντεταγμένης άρνησης απο προπτυχιακό επίπεδο στην συνεργασία αποφοίτων με όρους οι οποίοι τους θέτουν σε - λογικό έλεγχο από οποιονδήποτε.
    9. Την "παγίδα" των αμοιβών των αποφοίτων οι οποίοι ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ να θυσιάσουν τις ηθικές αξίες τους προκειμένου να σταδιοδρομήσουν.
    10. Την συντεταγμένη - και πάλι - άρνηση των δημόσιων ασφαλιστικών ταμείων να συμμετέχουν σε ψυχοθεραπευτικά σχήματα.

Η kutchunie είχε τουλάχιστο το θάρρος να προσπαθήσει. Εσύ;

Senior Member
    Μπράβο, μπράβο.
    ΛΑΛΙΣΤΑΤΗ ΕΙΣΑΙ [για εφετζήδηκες ατάκες και να τη λες στους άλλους]! Για να δούμε αν θα μας πεις τη γνώμη σου για τα κάτωθι τα οποία αφορούν ΟΥΣΙΑ, ή θα κάνεις γαργάρα:

Η kutchunie είχε τουλάχιστο το θάρρος να προσπαθήσει. Εσύ;

στην εχω πει την γνωμη μου πολλακις..
    οι αλλοι την διαβασαν και την καταλαβαν. εσυ?????

η προταση να βγαινεις και λιγο εξω καθημερινα, να σε χτυπαει καθαρος αερας, παραμενει.

Banned

στην εχω πει την γνωμη μου πολλακις..
    οι αλλοι την διαβασαν και την καταλαβαν. εσυ?????

η προταση να βγαινεις και λιγο εξω καθημερινα, να σε χτυπαει καθαρος αερας, παραμενει.
    Την δική σου ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ άποψη πάνω στα δέκα αυτά σημεία, δεν μου την έχεις πει. Αν παρόλα αυτά πιστεύεις ότι μου την έχεις πει, κόλλησε την εδώ να την διαβάσουμε όλοι. Ακόμα δεν έχουμε θίξει ΟΥΤΕ ΤΟ 1ο εκ των σημείων που αναφέρω εδώ; Το θέμα σε αφορά και εσύ έχεις το μυαλό σου μόνο στις βόλτες!

Banned
    Quote Originally Posted by aeolus74 View Post
    Ανυπομονώ!
    aeolus74 ανυπομονείς ακόμα ή σου 'φυγε η όρεξη; Αν θες εσύ να μας πεις αναλυτικά την άποψη σου για τα παρακάτω δέκα σημεία για να τα συζητήσουμε:

1. Το ****χαρτο που έχουν για κώδικα δεοντολογίας.
    2. Τον δήθεν πειθαρχικό έλεγχο τον οποίο μπορεί να ασκήσει ο ΣΕΨ/ΠΨΣ με βάσει το παραπάνω ****χαρτο.
    3. Την έλλειψη προβλεπόμενων ποινικών κυρώσεων για τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας.
    4. Την έλλειψη πρόβλεψης αποζημιώσεων και διεκδικήσεων για τους θεραπευόμενους.
    5. Το ΣΕΥΥΠ (σύνδεσμο που περιγράφει τα καμώματα τους θα βρεις στην πρώτη σελίδα του παρόντος) ο οποίος "κάνει το ******" όταν καταγγέλονται ψυχιατρικές μονάδες.
    6. Την αναλγησία και αδράνεια του υπουργείου υγείας να διασφαλίσει τον θεραπευόμενο από εκμετάλλευση.
    7. Την πλήρη απουσία των στατιστικών μεγεθών σε ότι αφορά την αποτελεσματικότητα της ψυχοθεραπείας εκ μέρους υπουργείου υγείας και ΣΕΨ/ΠΨΣ.
    8. Την διδασκαλία συντεταγμένης άρνησης απο προπτυχιακό επίπεδο στην συνεργασία αποφοίτων με όρους οι οποίοι τους θέτουν σε - λογικό έλεγχο από οποιονδήποτε.
    9. Την "παγίδα" των αμοιβών των αποφοίτων οι οποίοι ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ να θυσιάσουν τις ηθικές αξίες τους προκειμένου να σταδιοδρομήσουν.
    10. Την συντεταγμένη - και πάλι - άρνηση των δημόσιων ασφαλιστικών ταμείων να συμμετέχουν σε ψυχοθεραπευτικά σχήματα.

Banned
    εν συνεχεία να προστατευτεί από όλους αυτούς τους εκμεταλλευτές.
    Εμένα η γνώμη μου είναι ότι οι πιο πολλοί θα είναι άσχετοι και όχι απατεώνες...δηλαδή τι θα λένε φεύγοντας εσύ από την συνεδρία? ''α ωραία τον αποσυντόνισα και σήμερα'' ?? είναι υπερβολή...και αυτή που κλάνει και βγάζει τα παπουτσια της, τα ίδια θα κάνει και σε μια φίλη της, δεν το κάνει επίτηδες....ε πρέπει να χεις και κάποιες αρετές , δεν γίνεται αλλιώς.....Και η ψυχολογία δεν είναι φυσική ή πληροφορική, λίγο πολύ αρέσει σε όλους, πάνε λοιπόν όλοι γίνονται ψυχολόγοι και έχεις αυτά τα αποτελέσματα....ε δεν κάνει για όλους....Δηλαδή άμα μπούμε σε ένα αμφιθέατρο με φοιτητές ψυχολογίας, εσύ πόσοι λες θα είναι ικανοί για αυτό το επάγγελμα? Εγώ λέω το 1/3......και κάποιοι από τα 2/3 θα καταστρέψουν κόσμο........

Senior Member
    Την δική σου
    ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ άποψη πάνω στα δέκα αυτά σημεία, δεν μου την έχεις πει. Αν παρόλα αυτά πιστεύεις ότι μου την έχεις πει, κόλλησε την εδώ να την διαβάσουμε όλοι. Ακόμα δεν έχουμε θίξει ΟΥΤΕ ΤΟ 1ο εκ των σημείων που αναφέρω εδώ; Το θέμα σε αφορά και εσύ έχεις το μυαλό σου μόνο στις βόλτες!

κρινω οτι δενε χει νοημα αναλυτικη απντηση στα 10 συγκεκριμενα σημεια.
    οι απαντησεις που σου εχω κατα καιρους δωσει στο θεμα σου, καλυπτουν αυτα που ρωτας.
    ειναι σαν να σου λεω εγω.
    χθες στην πολη εμφανιστηκε εξωγηινος με πρασινα φτερα. τον ειδατε ολοι, μην κανετε πως δεν τον ειδατε. απαντηστε μου.
    1. γιατι ηταν πρασινα τα φτερα
    2. γιατι ειχε μπλε ματια
    3. γιατι ειχε κοκκινα παπουτσια.
    κλπ...
    Last edited by Remedy; 06-10-2016 at 13:19.

Banned
    κρινω οτι δενε χει νοημα αναλυτικη απντηση στα 10 συγκεκριμενα σημεια.
    οι απαντησεις που σου εχω κατα καιρους δωσει στο θεμα σου, καλυπτουν αυτα που ρωτας.
    ειναι σαν να σου λεω εγω.
    χθες στην πολη εμφανιστηκε εξωγηινος με πρασινα φτερα. τον ειδατε ολοι, μην κανετε πως δεν τον ειδατε. απαντηστε μου.
    1. γιατι ηταν πρασινα τα φτερα
    2. γιατι ειχε μπλε ματια
    3. γιατι ειχε κοκκινα παπουτσια.
    κλπ...
    Σε διακρίνει ένα ζόρι όταν θίγω θέματα ουσίας. Το στημένο-ελεγχόμενο θεσμικό πλαίσιο αφορά [μέτρα να μη χάσουμε το λογαριασμό:]
    1. την νομοθετική εξουσία
    2. τους συλλόγους ΣΕΨ/ΠΨΣ
    3. τις σχολές ψυχολογίας / ψυχοθεραπείας
    4. τους καθηγητές και φοιτητές των σχολών αυτών
    5. τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας (ψυχολόγοι / ψυχοθεραπευτές / ψυχίατροι)
    6. το υπουργείο υγείας
    7. το ΣΕΥΥΠ
    8. το υπουργείο δικαιoσύνης
    9. τα χρυσοπληρωμένα δημόσια ασφαλιστικά ταμεία
    10. τα δημόσια νοσοκομεία και φυσικα
    11. ΚΑΤΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ!

Η άρνηση σου στο να εκφράσεις την άποψη σου σχετικά με τα 10 παραπάνω σημεία - οπότε και να δεσμευθείς σε συγκεκριμένες θέσεις - δείχνει δύο πράγματα:

1. Ότι φοβάσαι να το κάνεις αυτό - για λόγους τους οποίους εσύ ξέρεις.
    2. Ότι δεν έχεις γνώμη πάνω στο θέμα - το οποίο δεν πιστεύω ότι ισχύει γιατί κατά τους 9 μήνες που συνομιλώ μαζί σου εδώ μέσα έχεις εκφράσει πολλάκις ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ με τις δικές μου.

Στο παρελθόν δεν ζοριζόσουν να μου τη λες για οτιδήποτε, έστω και αν ήξερες ότι αυτά που έλεγες ήταν λάθος. Στο δια ταύτα όμως, εδώ και μια βδομάδα που άνοιξα το θέμα αυτό, αποφεύγεις "όπως ο διάολος το λιβάνι" να δεσμευθείς σε κάποια ΣΑΦΗ ΘΕΣΗ απέναντι στα όσα θίγω πετώντας μου κάτι αόριστους και γενικόλογους αφορισμούς.

ΔΕΣΜΕΥΕΣΑΙ REMEDY ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
    ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΘΕΣΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Ή ΟΧΙ;
    Last edited by M87; 06-10-2016 at 13:06.

Banned
    Kutchunie είσαι εδώ να συνεχίσουμε την κουβέντα μας όσο η Remedy σκέφτεται την απάντηση της;

Banned
    Μα γιατί απαιτείς σαφείς θέσεις?? Κάθε ένας σχολιάζει ότι του αρέσει από όλα αυτά που λέγονται..........

Banned
    Τις αοριστίες και τους γενικόλογους προσδιορισμούς και τις "χλιαρές" λύσεις οι οποίες παρατείνουν προβλήματα θα τα ανεχτώ σε θέματα τα οποία δεν είναι δικά μου. Εδώ, θα πούμε τα πράγματα ΩΣ ΕΧΟΥΝ. Με βάσει το ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ μετά, θα αναζητήσουμε ΛΥΣΕΙΣ. Ούτε μπαλώματα, ούτε τσιρώτα, ούτε κομπρέσες. ΛΥΣΕΙΣ.

Δεν είμαι εδώ για να καταδικάσω κανέναν. Ούτε εγώ, ούτε και κανένας πιστεύω, δεν έχουμε κάνει τέλειες επιλογές στη ζωή μας. Η ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Σε αυτό είμαι κάθετος.

Senior Member
    Σε διακρίνει ένα ζόρι όταν θίγω θέματα ουσίας.
    μπουρδολογιες θιγεις μονιμα.
    που ειναι τα θεματα ουσιας?
    ε, εσυ εισαι παντα καπου αλλου...

Page 14 of 52 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast