Results 31 to 45 of 67
-
14-10-2016, 02:37 #31
- 14-10-2016, 02:42 #32
Ξεχασα να σας αναφερω εναν παραγοντα, τον οποιο δεν ξερω εαν εγω τον λαμβανω υπ' οψιν μου τοσο καιρο επειδη θελω να του δωσω "ελαφρυντικο" ή επειδη οντως παιζει ρολο. Τον Α. τον ηξερα απο πριν κανουμε σχεση γιατι περιπου για δυο χρονια πριν καναμε αρκετη παρεα. Εκεινος σε αυτα τα δυο χρονια ερχοταν στην πολη που μεναμε τοτε καθε π-σ-κ γιατι επαιζε μπαλα σε μια ομαδα εκει και τις υπολοιπες μερες εμενε στην επαρχιακη πολη στην οποια σπουδαζε. Εγω για πολλους και διαφορους λογους αφησα τη σχολη που σπουδαζα και εδωσα ξανα πανελληνιες στα 21 μου και δηλωσα τα παντα εκτος Αττικης γιατι ειχα τεραστια αναγκη να αλλαξω τελειως παραστασεις και να σπουδασω φυσικα αυτο που πραγματικα ηθελα. Ετυχε και τελικα περασα στην ιδια πολη που σπουδαζε κι εκεινος κι ετσι ξεκινησαμε τη σχεση μας. Τοσο εκεινος οσο και εγω μεναμε στις εστιες. Επειδη ομως κανεις δεν ειχε αποκλειστικα δικο του δωματιο, αλλα παντα υπηρχε συγκατοικος, σπανια ειχαμε χωρο ολο δικο μας. Εκεινος μοιραζοταν μονο την τουαλετα και ειχε ομως δικο του δωματιο κατα τ αλλα το οποιο επικοινωνουσε βεβαια με του συγκατοικου του, ενω εμενα ηταν δικλινο. Οποτε κοιμομασταν και βρισκομασταν γενικοτερα στο δικο του κυριως. Αρχισα να παρατηρω οτι η γρηγορη εκσπερματωση ξεκινησε ουσιαστικα τις φορες που εμεις καναμε σεξ κ στο διπλανο δωματιο ηταν ο συγκατοικος. Βαζαμε παντα μουσικη κυριως για να καλυπτονται οι προσωπικοι μας ηχοι, ομως επειδη γενικως δεν ηθελε να δινει δικαιωματα ουτε για εμενα ουτε για τον εαυτο του εβλεπα παντα οτι τον αγχωνε το οτι πιθανον ακουγομαστε. Αφου τελειωσαμε και οι δυο τις σπουδες μας, παραμειναμε στην επαρχιακη πολη που σπουδαζαμε και αποφασισαμε για οικονομικους λογους να νοικιασουμε ενα μεγαλο τριαρι μ' ενα καλο μας φιλο. Οποτε οπως καταλαβαινετε το ιδιο προβλημα συνεχιστηκε. Σε αυτη τη φαση της ζωης μας, ειμαστε ακομη εδω σε αυτο το σπιτι αλλα σε μερικες μερες ο Α. και ο φιλος-συγκατοικος μας θα φυγουν και θα πανε μονιμα Αθηνα παλι,ενω εγω λογω της δουλειας μου θα μεινω ως τον Ιουνιο και μετα θα παω κι εγω. Σκεπτομενη λοιπον αυτες τις συγγυριες λεω να αφησω να περασει ακομα καποιο διαστημα, να δω πως θα ειμαστε οταν θα ερχεται εδω να με βλεπει (που θα ειμαστε πια οι δυο μας). Πιστευετε πως ειναι τελικα ενας παραγοντας ο οποιος μπορει να εχει παιξει ρολο σε αυτο μας το προβλημα? Η το εχω πλασει εγω στο μυαλο μου ετσι?
14-10-2016, 02:46 #33
14-10-2016, 02:53 #34
14-10-2016, 03:01 #35
Εφ'οσον δεν ειναι παντα ετσι, γιατι να μην υπαρχει δυνατοτητα αλλαγης? Και ειδικα εαν ειναι ψυχολογικο και οχι παθολογικο! Επισης διαβασε αν θες την "εκθεση" που εγραψα πιο πανω για τον παραγοντα που δεν ανεφερα και πες μου τη γνωμη σου.. Οσο για το αν ειμαι διατεθειμενη να χωρισω, δεν το εχω σκεφτει καν! Κι αυτο γιατι ξερω οτι τοσο καιρο παρατεινω αυτη την κατασταση χωρις να κανω κατι ιδιαιτερα δραστικο και αμεσο. Οταν πραξω κι εγω διαφορετικα και αποφασισω να του μιλησω ευθεως, τοτε εαν δω οτι ειτε το παιρνει τελειως εγωιστικα και αδιαφορησει ειτε κανει σα να μην υπαρχει προβλημα, τοτε ναι θα το σκεφτω να χωρισω γιατι αν παραμενω ανικανοποιητη ή που δε θα ειμαι εγω καλα οποτε δε θα μπορω και να δωσω τον εαυτο μου σε εκεινον, ή ισως ψαξω αλλου για την ικανοποιηση και χασουμε τοτε τελειως τη μπαλα.
14-10-2016, 03:06 #36
το διαβασα....και το βρισκω παραλογο να συγκατοικε με εναν φιλο σας...
εχω κανει σεξ σε δωματιο με διπλα γονεις,να ειναι μεσα στο σαλονι φιλοι και εγω με κοπελα στο δωματιο,
αλλα δεν μ εχει τυχη κατι τετοιο ποτε..παντα ειμαι τουρμπο......δεν ξερω δεν μπορω να εκφερω γνωμη...
δεν ξερω...απο την μια λες πως εχεται καλη σχεση απο την αλλη δυστυχως για εσας δεν τα απτε καλα..
ισως να παιζει και αυτο ρολο...το οτι δεν ειχατε καλες συγκοιριες και ηταν παντα καποιος μαζι σας...
αλλα εσυ γτ δεν του εχεις μιλησει?ισως να μπορει να παει και σε εναν ειδικο μπας και γινει δουλεια...
14-10-2016, 03:16 #37
Παραλογο ξεπαραλογο ειναι ετσι τα πραγματα που και το 1 ευρω λιγοτερο που χαλας το μετρας. Ειμαστε και οι δυο παιδια που δουλευουμε απ τα 17 μας, σπουδαζαμε παραλληλα χωρις οικονομικη βοηθεια απο πουθενα και βοηθαμε και τις οικογενειες μας οσο περναει απο το χερι μας. Καλως η κακως ετσι ειναι οι συνθηκες. Τωρα που ανοιχτηκα εδω,μου φαινεται πιο ευκολο να του μιλησω. Τοσο καιρο δεν το συζητουσα με κανεναν. Τωρα νιωθω πως αναθαρρεψα
14-10-2016, 03:22 #38
επισης παιζει ρολο και ποσες φορες το κανεται και αν ξερει ο τυπος να κανει σεξ....
π.χ εγω οταν κανω σεξ κραταει απο 15 λεπτα εως οσο θελω να το κρατησω.με τεχνικη....θαστα καπακια θα ξανακανω σεξ και θα κρατησει μισαωρο....στα καπακια ξανακαω σεξ καραταει 40 λεπτα και πανω...
με πιανεις?οσο περισσοτερες φορες κανειε σεξ τοσο ποιο αργη να τελειωση
δεν πιστευω να κανεται μονο μια φορα και τερμα μετα?και επισης ξερει να κανει σεξ?
καντε καμια δεκαρια φορες απο 3λεπτο θα σε βγαλει μισαωρο στο τελος χαχαχα...πλακιτσα...αλλα πραγματι αμα μενετε μονο στην μια φορα τι να πω...
επισης πες του,μιλα του....εξηγησε τ ........
14-10-2016, 03:25 #39
[QUOTE=nick190813;640473]επισης παιζει ρολο και ποσες φορες το κανεται και αν ξερει ο τυπος να κανει σεξ....
π.χ εγω οταν κανω σεξ κραταει απο 15 λεπτα εως οσο θελω να το κρατησω.με τεχνικη....θαστα καπακια θα ξανακανω σεξ και θα κρατησει μισαωρο....στα καπακια ξανακαω σεξ καραταει 40 λεπτα και πανω...
με πιανεις?οσο περισσοτερες φορες κανειε σεξ τοσο ποιο αργη να τελειωση
δεν πιστευω να κανεται μονο μια φορα και τερμα μετα?και επισης ξερει να κανει σεξ?
καντε καμια δεκαρια φορες απο 3λεπτο θα σε βγαλει μισαωρο στο τελος χαχαχα...πλακιτσα...αλλα πραγματι αμα μενετε μονο στην μια φορα τι να πω...
επισης πες του,μιλα του....εξηγησε τ ........[/Q
Ναι, το χω σκεφτει και αυτο γιατι οντως τις πιο πολλες φορες μενει στη μια φορα.
14-10-2016, 03:30 #40
[QUOTE=fractal11;640474]πλακα κανεις τωρα?μονο μια φορα?
πωπω........αυτο μου φενεται παραλογο πραγματικα.......μπας και δεν τ αρεσει το σεξ?
καλα τι σχεση εχετε και κανετε μονο μια φορα σεξ?
εσυ εχεις ξανακανει σχεση?ξερεις ποσες φορες κανουν οι ανθρωποι σεξ την ημερα?
πρεπει οπωσδηποτε να συζητησετε πανω στο σεξ....και οχι μονο για την ωρα αλλα και για τις φορες...θα απαιτησεις τουλαχιστον 7..
14-10-2016, 03:39 #41
[QUOTE=nick190813;640476][QUOTE=fractal11;640474]
πλακα κανεις τωρα?μονο μια φορα?
πωπω........αυτο μου φενεται παραλογο πραγματικα.......μπας και δεν τ αρεσει το σεξ?
καλα τι σχεση εχετε και κανετε μονο μια φορα σεξ?
εσυ εχεις ξανακανει σχεση?ξερεις ποσες φορες κανουν οι ανθρωποι σεξ την ημερα?
πρεπει οπωσδηποτε να συζητησετε πανω στο σεξ....και οχι μονο για την ωρα αλλα και για τις φορες...θα απαιτησεις τουλαχιστον 7..[/QUOT
Καλα εσυ το εχεις παρει πιο σοβαρα και απο εμενα! :p τι να σου πω εγω το χω ριξει στο οτι ειμαστε τοσα χρονια μαζι και ειναι λογικο να μην υπαρχει η ιδια ενταση στο παθος.. 2-3 φορες την εβδομαδα κανουμε σεξ για την ακριβεια.
14-10-2016, 03:44 #42
[QUOTE=fractal11;640477][QUOTE=nick190813;640476]εγω στην μεγαλυτερη μ σχεση που ηταν 3 χρονια ακομα και προς το τελος ...σαν τα κουνελια καναμε σεξ..
μηπως δεν σ ελκυει?μηπως εχει χαθει τελειως το παθος και εχετε περασει σε φιλικο επειπεδο?
πραγματικα 2-3 φορες την εβδομαδα ειναι απιστευτα λιγες.......
ερωτας να φανταστω εχει φυγει ε?
νομιζω οτι η σχεση σας εχει και αλλα προβληματα...
νταξει το οτι κανετε 2-3 φορε σεξ την εβδομαδα απο 2-3 λεπτα δεν το σχολιαζω.....πραγματικα......ν� � μ ελεγες εισαι 50-60 χρονων να σ ελεγα ναι οκ...αλλα εισαι νεα κοπελα....
θα σκεφτοσουν με αυτον τον αντρα να περασεις το υπολοιπο της ζωης σ δλδ?γτ και στην αρχη ειπες τα πατε καλα....αλλα δεν ειπες για ερωτες και τετοια τπτ...
14-10-2016, 10:53 #43
14-10-2016, 11:02 #44
Αχαχαχαχα! Αυτό είναι ό,τι πιο αστείο και παραπληροφορητικό έχω διαβάσει εδώ μέσα. Τα περισσότερα ζώα κάνουν σεξ μόνο για την αναπαραγωγή. Δηλαδή, όταν τα θηλυκά είναι σε οίστρο -δηλαδή σε φάση γονιμοποίησης- θα επιτρέψουν την σεξουαλική επαφή στα αρσενικά. Κοινώς αν το πας βιολογικά θα έπρεπε οι άνθρωποι να κάνουν σεξ μόνο μια εβδομάδα τον μήνα - στις γόνιμες μέρες των γυναικών-. Ευτυχώς για εμάς η ερωτική επιθυμία στις γυναίκες δεν έχει χρονικούς περιορισμούς. Και εφόσον δεν το κάνει για την αναπαραγωγή (όπου τα 2-3 λεπτά θα της ήταν υπεραρκετά) τότε απαιτεί κι αυτή κάποια απόλαυση από την όλη διαδικασία. Η οποία δεν έρχεται μέσα σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα, λυπάμαι.
14-10-2016, 11:04 #45