Ενθουσιασμός, Ερωτας, Αγάπη, καψούρα κόλλημα, απωθημένο.. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 74
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ε καλα ο ερωτας ειναι η αιτια σχεσης και εγω το πιστευω/....

αλλα σεξ μπορεις να κανεις και χωρις ερωτα
    πολλες γυναικες δεν μπορουν, πιστευω οι αντρες το βλεπουν αλλιως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by maria eleni View Post
    πολλες γυναικες δεν μπορουν πιστευω οι αντρες το βλεπουν αλλιως...
    ναι ενταξει εσεις ειστε και ποιο ρομαντικες απο την φυση σας....οποτε δεν θα πω κατι αλλο γτ ειστε και πολλες και θα με φατε :p

Senior Member
    ναι ενταξει εσεις ειστε και ποιο ρομαντικες απο την φυση σας....οποτε δεν θα πω κατι αλλο γτ ειστε και πολλες και θα με φατε :p
    ετσι ετσι το πιασες το νοημα :P υπαρχουν και εξαιρέσεις ειχα μια τέτοια φίλη και είχα φάει φρίκη.. τεσπα όπως νιώθει ο καθένας..

Senior Member
    ετσι ετσι το πιασες το νοημα :P υπαρχουν και εξαιρέσεις ειχα μια τέτοια φίλη και είχα φάει φρίκη.. τεσπα όπως νιώθει ο καθένας..
    χαχα ε ναι με το μαχαιρι στο λαιμο μιλαγα :p
    ενοεις οτι η φιλη σ καθοταν σ οποιον εβρισκε?

Senior Member
    χαχα ε ναι με το μαχαιρι στο λαιμο μιλαγα :p
    ενοεις οτι η φιλη σ καθοταν σ οποιον εβρισκε?
    σχεδόν και τριβόταν παντού αηδία.. το κορυφαίο ήταν αυτό που έλεγε οποιον θέλω τον έχω... χαχα οτι κατσει ειχες κοπελια.. δεν εχω καμια επαφη πλεον μαζι της σιχαθηκα

Senior Member
    σχεδόν και τριβόταν παντού αηδία.. το κορυφαίο ήταν αυτό που έλεγε οποιον θέλω τον έχω... χαχα οτι κατσει ειχες κοπελια.. δεν εχω καμια επαφη πλεον μαζι της σιχαθηκα
    τετοιες γυναικες δεν μ αρεσουνε....σε κανεναν δεν αρεσουνε.....
    ε θα ηταν *******κι...με συγχωρεις για την λεξη :p
    αυτη δεν καταλαβαινε οτι ,στην ουσια οι αντρες την εκμεταλευοταν και την ειχαν τ πεταματου ομως.....νομιζε το αντιθετο...

Senior Member
    τετοιες γυναικες δεν μ αρεσουνε....σε κανεναν δεν αρεσουνε.....
    αυτη δεν καταλαβαινε οτι ,στην ουσια οι αντρες την εκμεταλευοταν και την ειχαν τ πεταματου ομως.....νομιζε το αντιθετο...
    ναι ναι και προσπαθουσε να κανει οτι ειχε διπλα της το ιδιο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Εχεις απόλυτο δίκιο που το λες αυτό. Δεν θεωρώ πάντως πως είμαι και ο μέσος όρος. Δηλαδή ο μέσος άνθρωπος δεν έχει κακοποιηθεί και ούτε βρίσκεται σε κατάθλιψη για να μην ξέρει να αγαπά έστω και λίγο τον εαυτό του.
    Αν ποτέ για οποιονδήποτε λόγο σταματήσει να υπάρχει ο ερωτας ή η αγάπη μεταξύ μας, εμενα κ του αντρα μου δηλαδή, δεν θα επιστρέψω στο σημείο μηδεν. Και το λέω με απόλυτη σιγουριά, επειδή το να μάθω να με αγαπώ δεν έχει προσδιοριστεί μόνο μέσω ενς έρωτα. Ο ερωτας μου εδωσε το εναυσμα, αλλα για να πω από εκει και πέρα πως αρχισα να αγαπω τον εαυτό μου και το εχω καταφέρει σε κάποιο βαθμό, έκανα μεγάλη προσπάθεια. Πως να στο πω. Εγω λόγω βιωμάτων ΄ζούσα σε μια πραγματικότητα η οποία κατά κύριο λόγο, με είχε καταστήσει θυμα πάντα, το επεδίωκα και μάλιστα εσκεμένα χωρις να το αντιλαμβάνομαι, όχι μονο σε σχέση με τους άλλους ανθρώπους, αλλα σε σχέση και με εμένα την ίδια. Η κακοποίηση που είχα υποστεί ήταν για εμένα η φυσιολογική κατάσταση στην οποία θα επρεπε να ζω και να δρω. Μπορεί στα 18 μου που εφυγα από το πατρικό μου σπίτι να μην είχα τους βασανιστές γονείς μου να με κακοποιούν, αλλά η αλήθεια είναι πως επέτρεπα την κακοποίησή μου από πλευράς τους μέσω του ίδιου μου του εαυτού. Αυτό δε το αντιλαμβανόμουν όμως. Εμενα στη μιζέρια του "κοιτα τι μου εκαναν" χωρίς να συνειδητοποιώ πως το συνέχιζα, επειδή δεν είχα άλλη οπτική για το πως μπορεί να οριστώ, δλδ να οριστώ ως κάτι διάφορο του θύματος. Όταν με αγάπησαν και μου έδειξαν την οπτική του ανθρώπου που μπορεί να αγαπηθεί, τότε "ξυπνησα". Είδα έμπρακτα πως εκτός από το μονίμως κακοποιημένο πλάσμα, μπορώ να είμαι και είμαι κάτι άλλο, διαφορετικό και ευχάριστο. Αυτό το δουλεψα μόνη μου, είχα στηριξη πάντα, αλλά όσο και να σε στηρίξει κάποιος, δεν μπορεί να σε κάνει να αγαπήσεις τον εαυτό σου, να τον υπερασπίζεσαι, να θέλεις το καλύτερο για σενα και να προσπαθείς γι αυτό κτλ κτλ.
    Συνεχίζω να θεωρώ πως όλη αυτή την προσπάθεια που έκανα για να ξεφύγω από τον καταθλιπτικό μου εαυτό, την πέτυχα επειδή η ζωή με δικαίωνε μέσω του έρωτα μου με τον αντρα μου. Εβλεπα έμπρακτα πως αξίζει να αγωνίζομαι και πλέον δεν κάνω πράγματα ή παίρνω αποφάσεις πριν σκεφτώ τι αξίζει σε μένα επειδή θέλω να αλλάξω, αλλά γίνεται μηχανικά και με κάποια αυτοπεπηθηση.
    Εχει αλλάξει η νοοτροπία μου ως άνθρωπος. Δεν το έκανε ετσι από μόνη της μια κατάσταση έρωτα, πέρασα από 40 κυμματα για να συμβεί και είχε πολύ κόπο η όλη διαδικασία, χωρίς να σου λέω πως δεν περιείχε και στεναχώρια και ήταν όλα ρόδινα, καμία σχέση.
    Αλλά πχ αν είχα μόνο επαγγελματική επιτυχία, δεν θα πετύχαινα τοσα πραγματα σε προσωπικό ή συναισθηματικό ή συμπεριφοριστικό επίπεδο, γιατί η πλήρωση η συναισθηματική που είναι απόρια ενός ερωτα ή μιας αγάπης, είναι πολύ μεγαλύτερη΄/ έντονη άπόδειξη για εμένα του ότι αξίζει να σε αγαπάς.
    Αν έχανα την αγάπη του αντρα μου, σίγουρα θα ήμουν δυστυχισμένη όμως και πάλι, θεωρώ πως μου έχει δώσει τοσα πολλά που σιγουρα δεν θα επέστρεφα στην πρότερη κατάστασή μου. Με έχει κάνει ως μονάδα καλύτερη η όλη εμπειρία. Πιο σίγουρη για εμένα, πιο ανεξάρτητη συναισθηματικά, με περισσότερη αυτοπεποιθηση και κυρίως με εικόνα για εμένα πιο ρεαλιστική και με μηχανισμό κρίσης του εαυτού μου μέσα στο σύνολο που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και όχι στη συναισθηματική φορτιση που ξεχύλιζε από το τραύμα της κακοποίησης.
    Μπορεί ετσι όπως το ακούς να σου φαίνεται ότι η κοπελιά βρήκε ένα δεκανίκι και του χει φορτώσει το βάρος της ασθένειας και το ρουφάει συναισθηματικά για να καλύψει την κενότητα που φέρνει η κατάθλιψη, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι.
    Σε πιστεύω και χαίρομαι πολύ αν στα αλήθεια ο ερωτας σου ήταν το έναυσμα για να κοπιασεις και να χτισεις μία σταθερή βάση αυταγαπης και προσωπικής εξέλιξης γνωριζοντας καλύτερα τον εαυτό σου και μάθαινοντας να τον φροντιζεις... αυτο ειναι πολύ καλό.

Senior Member
    ναι ναι και προσπαθουσε να κανει οτι ειχε διπλα της το ιδιο..
    ειναι αυτο π λεμε κακες επιρροες :p
    εσυ παντως μ φενεσαι πολυ σοβαρη κοπελα σε αυτη τα θεματα και μπραβο...ειναι ωραιο να ακους μια κοπελα.....να βλεπει ετσι τα πραγματα

Senior Member
    αλλα σεξ μπορεις να κανεις και χωρις ερωτα
    αυτο το βλεπω στις περισσοτερες φιλες μου που παντρευτηκαν για να κανουν ενα παιδι και απορω πως μπορεσαν.... εγω δεν θα μπορουσα με την καμια...
    Να χρησιμοποιεις το σεξ και τον αλλο ως αντικειμενο, οχι για να εκφραστείς, αλλα για να πετυχεις ενα σκοπο πχ ναι ειμαι παντρεμενη, ναι εχω παιδι, ναι ειμαι κυρια, το θεωρω τελειως ποταπο και χυδαιο....
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    ειναι αυτο π λεμε κακες επιρροες :p
    εσυ παντως μ φενεσαι πολυ σοβαρη κοπελα σε αυτη τα θεματα και μπραβο...ειναι ωραιο να ακους μια κοπελα.....να βλεπει ετσι τα πραγματα
    γι αυτό πρόκοψα χαχα αυτή βρήκε καποιον που ειναι τοσο καλος ανθρωπος αλλα θυμα μαλλον και την αγαπησε παραφορα και εγω ασ μην το θίξουμε καλύτερα..απλα στεναχωριεμαι για εκεινον δεν νομιζω να εχει ψυχη αυτο το κοριτσι να αγαπησει μου ανοιξε και μενα τον λακο και πλεον την καταλαβα.. σε ευχαριστώ πολύ το έχασα για λιγο αλλά δεν θα ξανα συμβεί !!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    αυτο το βλεπω στις περισσοτερες φιλες μου που παντρευτηκαν για να κανουν ενα παιδι και απορω πως μπορεσαν.... εγω δεν θα μπορουσα με την καμια...
    Να χρησιμοποιεις το σεξ και τον αλλο ως αντικειμενο, οχι για να εκφραστείς, αλλα για να πετυχεις ενα σκοπο πχ ναι ειμαι παντρεμενη, ναι εχω παιδι, ναι ειμαι κυρια, το θεωρω τελειως ποταπο και χυδαιο....
    αα οι φιλες σ ειναι λαθος....
    εγω μιλαω για σεξ και μονο...
    π.χ γνωριζω μια κοπελα στο κλαμπ την παω σπιτι μ,κανουμε σεξ ,τελος.....εννοω οχι γνωριμια τους ενος μηνα π εχεις αρχισει συαισθηματα και τετοια...με την μια

Senior Member
    συνηθως Νικ τα *******κια το παιζουν αθωουλες και γλυκιες μεχρι αηδιας...
    Η κοπελα αυτη μαλλον χαζη ηταν και λαϊκαντζα...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    και απάνθρωπο δεν ειναι οι ανθρωποι παιχνιδια κανενος.. δεν πρεπει να γινονται μανες χρησιμοποιωντας καποιον αυτες εχει και τραπεζα σπερματος οχι ορκους αιωνιας αγαπης.. χωρις αγαπη ..ερωτα σεβασμο ..

Senior Member
    συνηθως Νικ τα *******κια το παιζουν αθωουλες και γλυκιες μεχρι αηδιας...
    Η κοπελα αυτη μαλλον χαζη ηταν και λαϊκαντζα...
    οχι αθωα δεν το επαιζε απλα πολυ καλη χαχα τον κλαιω τον αντρα της αλλα θα ξυπνησει και αυτος που θα παει...

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast