ΧΩΡΙΣΜΟΣ - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 12 FirstFirst ... 9101112 LastLast
Results 151 to 165 of 167
    Junior Member
    τις προαλλες η αλλη ηθελε να πεθανει επειδη ειχε ερπη γεννητικων οργανων ....σιγουρα ειναι δυσκολο οταν το μαθαινεις κ γω εχω κ το εμαθα προσφατα αλλα πρεπει να βρισκεις σε καθετι που σε προβληματιζει κατι θετικο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by sick and tired View Post
    τις προαλλες η αλλη ηθελε να πεθανει επειδη ειχε ερπη γεννητικων οργανων ....σιγουρα ειναι δυσκολο οταν το μαθαινεις κ γω εχω κ το εμαθα προσφατα αλλα πρεπει να βρισκεις σε καθετι που σε προβληματιζει κατι θετικο...
    γτ τι σου προκαλει ο ερπης γενητικων οργανων?

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Sick να σ πω κατι εγω? στις συμβουλες ειμαστε ολοι καλοι στις πραξεις δυσκολευομαστε :p
    Όλοι μας λέμε αυτά που θέλουμε για να ακούσουμε και μεις :p

Junior Member
    οταν το ανοσοποιητικο σου ειναι πεσμενο ,εισαι αρρωστος ,στεναχωρημενος ή αγχωμενος εμφανιζεται αποκτας φαγουρα,τσουξιμο εκει κατω πονο αλλα κανεις τη θεραπεια σου κ φευγει ...μονο που ακομη κ αν δεν εχεις τα συμπτωματα αυτα αν εισαι φορεας του ιου χωρι να το ξερεις κ σ κανει κ τετοια κολπα δεν εκδηλωνεται αμα δε σε βρει σε ευαλωτη στιγμη το μεταδιδεις ειτε με στοματικο ή κανονικο σεξ ακομη κι αν βαλεις προφυλακτικο...

Senior Member
    οταν το ανοσοποιητικο σου ειναι πεσμενο ,εισαι αρρωστος ,στεναχωρημενος ή αγχωμενος εμφανιζεται αποκτας φαγουρα,τσουξιμο εκει κατω πονο αλλα κανεις τη θεραπεια σου κ φευγει ...μονο που ακομη κ αν δεν εχεις τα συμπτωματα αυτα αν εισαι φορεας του ιου χωρι να το ξερεις κ σ κανει κ τετοια κολπα δεν εκδηλωνεται αμα δε σε βρει σε ευαλωτη στιγμη το μεταδιδεις ειτε με στοματικο ή κανονικο σεξ ακομη κι αν βαλεις προφυλακτικο...
    σκαρτο μ φενεται ,ελπιζω να μην το κολησω...

Junior Member
    ειναι μαλακια κ αν ισχυει κατι που διαβασα στο νετ οτι μετα τη μολυνση εχεις συμπτωματα 2-10 μερες μαλλον το κολλησα απο καμια τουαλετα ή ξαπλωστρα ...εχω σταθερη σχεση απο το καλοκαιρι του 2015 κ δεν ειχα ποτε συμπτωμα .δεν ξερω θα ρωτησω το γιατρο στην επομενη επισκεψη

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Όλοι μας λέμε αυτά που θέλουμε για να ακούσουμε και μεις :p
    α αυτο ειναι το συστημα σας δλδ?:p

Senior Member
    ειναι μαλακια κ αν ισχυει κατι που διαβασα στο νετ οτι μετα τη μολυνση εχεις συμπτωματα 2-10 μερες μαλλον το κολλησα απο καμια τουαλετα ή ξαπλωστρα ...εχω σταθερη σχεση απο το καλοκαιρι του 2015 κ δεν ειχα ποτε συμπτωμα .δεν ξερω θα ρωτησω το γιατρο στην επομενη επισκεψη
    μηπως ξεχαστηκες και πηγες μ κανα αλλον? χαχααχ :p πλακα πλακα μην φωναζεις
    μηπως το αγορι σ στο μετεφερε?και απλα σ αυτον δεν εκανε συμπτωφματα η δεν το πηρε χαμπαρι?

Junior Member
    δε φωναζω ακομη κ να πηγα θα τον περνουσα απο ακτινογραφια δε θα ηθελα να παω να κολλησω το αγορι μου...θα επελεγα καποιον ακινδυνο οχι καπιον που θα ηξερα οτι πηδαει πολυ!μπορει να με κολλησε το αγορι μου αλλα δεν πειραζει γιατι δεν εχει σημασια....

Junior Member
    κ τον αυγουστο δε θα μπορουσα να παω με αλον οταν εμφανιστηκε το πρωτο σπυρακι ειχα αναθεωρησει πολλα κ ειχα απαντησει θετικα σε προταση γαμου εσβησα πρωην,καβαντζες ,κ πιθανες μελλοντικες κατακτησεις...

Senior Member
    δε φωναζω ακομη κ να πηγα θα τον περνουσα απο ακτινογραφια δε θα ηθελα να παω να κολλησω το αγορι μου...θα επελεγα καποιον ακινδυνο οχι καπιον που θα ηξερα οτι πηδαει πολυ!μπορει να με κολλησε το αγορι μου αλλα δεν πειραζει γιατι δεν εχει σημασια....
    και ακτινογραφια να περασεις καποιον δεν ξερεις π θα σ τυχει...
    μπορει καποιος να πηδαει πολυ και να μην εχει τπτ ,μπορει καποιος μ το 1ο του σεξ να κολησει....
    θα σ πω κατι αλλα ελπιζω να μην τρομαξεις.....εχω ακουσει οτι ο ερπης γενητικων ειναι συμπτωμα hiv

Junior Member
    και να ναι το εχω με το μονο αντρα που αγαπησα στη ζωη μου ...οποτε δε με απασχολει αλλα δεν πιστευω οτι ειναι οντως τοσο σοβαρο...θεωρω χειροτερα τα κονδυλωματα

Senior Member
    μαλλον δεν ξερεις τι ειναι ο HIV γι αυτο μ απαντας ετσι...
    τεσπα εγω ευτυχως παρολο π ειχα πολλες κοπελες δεν εχω απολυτως τπτ ουτε ερπη χειλιων.......
    μονο με δυο κοπελες εχω κανει σεξ χωρις προφυλακτικο ,με ολες τις υπολοιπες παντα εβαζα και θα βαζω........η μια ηταν παρθενα και η αλλη σχεση μ 3 χρονια.......
    μικρουλα ακουγεσαι παντως :p
    Τεσπα σε καληνυχτω κοπελια

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    α αυτο ειναι το συστημα σας δλδ?:p
    Ε τι να πούμε... Όλοι μας έχουμε πέσει στα πατώματα κάποια στιγμή για έναν έρωτα... άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο.
    Η κοπέλα εδώ το παρακάνει λίγο, οπότε της τα λέμε για να τα ακούμε και εμείς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Ε τι να πούμε... Όλοι μας έχουμε πέσει στα πατώματα κάποια στιγμή για έναν έρωτα... άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο.
    Η κοπέλα εδώ το παρακάνει λίγο, οπότε της τα λέμε για να τα ακούμε και εμείς.
    στα πατωματα δεν πρεπει να πεφτεται γτ δεν ειστε σφουγγαριστρες χαχααχχα :p
    οντως την κοπελα σ αυτο το νημα την εχει παρει πολυ απο κατω

Page 11 of 12 FirstFirst ... 9101112 LastLast