Γυναίκα - αράχνη / μυθομανής ή κάτι άλλο; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 82
    Senior Member
    Έχεις δίκιο σε αυτό όντως. Δεν έχω κάτι να φοβηθώ αλλά αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω άμα έχω πλέον την διάθεση να ασχοληθώ. Για το γαμώτο και μόνο όμως αξίζει μια προσπάθεια. Για την Έλενα δεν γνωρίζω γιατί δεν την θέλει. Δεν την αναφέρει πάντως σχεδόν καθόλου. Μια δυο φορές την ανέφερε, τη μία που είπε ότι εξαφανίστηκε κ την άλλη που την έθαψε...για άσχετο λόγο... είχε σχολιάσει το γούστο της κ τις σχέσεις με τους γονείς της (παιδί του μπαμπά την αποκάλεσε).

Senior Member
    Quote Originally Posted by Aris83 View Post
    Έχεις δίκιο σε αυτό όντως. Δεν έχω κάτι να φοβηθώ αλλά αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω άμα έχω πλέον την διάθεση να ασχοληθώ. Για το γαμώτο και μόνο όμως αξίζει μια προσπάθεια. Για την Έλενα δεν γνωρίζω γιατί δεν την θέλει. Δεν την αναφέρει πάντως σχεδόν καθόλου. Μια δυο φορές την ανέφερε, τη μία που είπε ότι εξαφανίστηκε κ την άλλη που την έθαψε...για άσχετο λόγο... είχε σχολιάσει το γούστο της κ τις σχέσεις με τους γονείς της (παιδί του μπαμπά την αποκάλεσε).
    μα δεν ειπε μονο αυτα, απ οτι ειπες.
    ειπε οτι εκεινη εξαφανιστηκε γιαυτο χαθηκατε, ενω ηταν κι αυτο ψεμα.
    καλεσε τους ολους και πες της οτι θα βρεθειτε.
    και να μην ερθει, θα ξερει οτι τα διασταυρωσατε ολα μεταξυ σας και θα εξαφανιστει μονη της, απο ντροπη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Εγώ στη θέση σου θα προσπαθούσα να ξεκαθαρίσω την θέση μου με την υπόλοιπη παρέα (εκτός της Σοφίας εννοώ) και να ξεκόψω από αυτήν. Για όποιο λόγο και να το κάνει, αυτή τη συμπεριφορά μόνο προβλήματα δημιουργεί.

Δεν θα ασχολιόμουν παραπάνω, εκτός κι αν είχα αμφιβολία και για την παρέα. Αν δηλαδή έχεις αμφιβολία και για το αν ο φίλος σου, σου λέει την αλήθεια. Μόνο τότε θα επιδίωκα συνάντηση όλων για να κόψω αντιδράσεις. Διαφορετικά, αν ήμουν σίγουρη για τους φίλους μου, απλά θα ξέκοβα από την συγκεκριμένη κι αν επέμενε κιόλας θα της το έλεγα κι ευθέως οτι δεν μου αρέσει το κλίμα που δημιουργεί με την παρέα και δεν θέλω πολλά πολλά μαζί της.
    Ούτε για τον Αλέκο είμαι σίγουρος. Πιστεύω ότι όντως γουστάρει την Έλενα κ δεν λέει την αλήθεια επειδή φοβάται μη μάθει τίποτα η δικιά του.

Senior Member
    Ούτε για τον Αλέκο είμαι σίγουρος. Πιστεύω ότι όντως γουστάρει την Έλενα κ δεν λέει την αλήθεια επειδή φοβάται μη μάθει τίποτα η δικιά του.
    αυτο ομως ειναι ενα ΑΛΛΟ θεμα απο το αν σας εξαπατα τελικα αυτη η ειναι ολα αυτα μεθοδευσεις καποιου αλλου, και ποιου?
    του αλεκου? αφου ειπε και αλλα ψεματα. και για την ελενα ειπε ψεματα. ο αλεκος δεν εμπλεκεται στο θεμα της ελενας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αυτο ομως ειναι ενα ΑΛΛΟ θεμα απο το αν σας εξαπατα τελικα αυτη η ειναι ολα αυτα μεθοδευσεις καποιου αλλου, και ποιου?
    του αλεκου? αφου ειπε και αλλα ψεματα. και για την ελενα ειπε ψεματα. ο αλεκος δεν εμπλεκεται στο θεμα της ελενας.
    Ναι σωστά. Γι αυτήν είμαι 100% σίγουρος ότι λέει ψέματα, για τον Αλέκο δεν είμαι. Και τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα... μήπως η Σοφία προσπαθεί να χρησιμοποιήσει εμένα για να χωρίσει τον Αλέκο; Μήπως το παίζει το ανυπεράσπιστο θύμα, ότι ενοχλείται και καλά, κ με πριζώνει με σκοπό όλα αυτά να πάω τα πω στη δικιά του; Μήπως τελικά αυτή είναι που τον γουστάρει;

Senior Member
    Εγώ στη θέση σου θα προσπαθούσα να ξεκαθαρίσω την θέση μου με την υπόλοιπη παρέα (εκτός της Σοφίας εννοώ) και να ξεκόψω από αυτήν. Για όποιο λόγο και να το κάνει, αυτή τη συμπεριφορά μόνο προβλήματα δημιουργεί.

Δεν θα ασχολιόμουν παραπάνω, εκτός κι αν είχα αμφιβολία και για την παρέα. Αν δηλαδή έχεις αμφιβολία και για το αν ο φίλος σου, σου λέει την αλήθεια. Μόνο τότε θα επιδίωκα συνάντηση όλων για να κόψω αντιδράσεις. Διαφορετικά, αν ήμουν σίγουρη για τους φίλους μου, απλά θα ξέκοβα από την συγκεκριμένη κι αν επέμενε κιόλας θα της το έλεγα κι ευθέως οτι δεν μου αρέσει το κλίμα που δημιουργεί με την παρέα και δεν θέλω πολλά πολλά μαζί της.
    απ οτι εχω καταλαβει,
    δεν προκειται για φιλους κολλητους, αλλα για γνωστους που κανουν παρεα.
    γι αυτο και βρισκει εδαφος η μυστηρια με το "διαιρει και βασιλευε". σε μια κοντινη σχεση, σε φιλια, σε δεσμο, αυτες οι κακομοιρες γινονται αμεσως αντιληπτες και τις πετανε εξω χωρις καμια εξηγηση. σιγα μην της προτειναν και συναντησεις αν ηταν κολλητοι η δεσμος κι αυτη καποια μουρλοκακομοιρα που προσπαθουσε να χωθει για να τους χωρισει με ψεματα και συκοφαντιες.:rolleyes: κλωτσια 3d θα ετρωγε απ ολους μαζι:cool:;)...

Senior Member
    Όχι δεν είμαστε κολλητοί. Τον Αλέκο πχ τον γνωρίζω χρόνια, μέσω της δικιάς του, αλλά έχουμε βγει ελάχιστες φορές μόνοι μας. Με την Έλενα και με αυτήν ψιλοπαρέα, μέσω κοινών φίλων. Δεν έχουμε καν καθημερινή επικοινωνία με τα παιδιά, απλά μια καλή σχέση. Πιο πολύ παρέα θα έλεγα με την Σοφία έκανα τον τελευταίο χρόνο που την γνώρισα παρά με τα άλλα δύο παιδιά τόσο καιρό.

Senior Member
    Ναι σωστά. Γι αυτήν είμαι 100% σίγουρος ότι λέει ψέματα, για τον Αλέκο δεν είμαι. Και τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα... μήπως η Σοφία προσπαθεί να χρησιμοποιήσει εμένα για να χωρίσει τον Αλέκο; Μήπως το παίζει το ανυπεράσπιστο θύμα, ότι ενοχλείται και καλά, κ με πριζώνει με σκοπό όλα αυτά να πάω τα πω στη δικιά του; Μήπως τελικά αυτή είναι που τον γουστάρει;
    τωρα που το λες, ΑΥΤΟ ακριβως το εργο το εχω δει.
    μια θεομουρλη (οντως), κυνηγουσε ενα δεσμευμενο τυπο. στον ιδιο χωνοταν κι ετρωγε απορριψη κι ειχε πιασει ασχετους που ηξεραν το ζευγαρι να διαδιδει οτι εκεινος την θελει, με σκοπο να φτασουν στα αυτια της αγαπημενης του μπας και τον διωξει εκεινη.
    δεν μπορω να σου περιγραψω ποσο πονεσε ο κωλος της απ τις κλωτσιες...
    ακομα μπουκωνεται πιτσες για να παρηγορηθει:rolleyes:

Senior Member
    τωρα που το λες, ΑΥΤΟ ακριβως το εργο το εχω δει.
    μια θεομουρλη (οντως), κυνηγουσε ενα δεσμευμενο τυπο. στον ιδιο χωνοταν κι ετρωγε απορριψη κι ειχε πιασει ασχετους που ηξεραν το ζευγαρι να διαδιδει οτι εκεινος την θελει, με σκοπο να φτασουν στα αυτια της αγαπημενης του μπας και τον διωξει εκεινη.
    δεν μπορω να σου περιγραψω ποσο πονεσε ο κωλος της απ τις κλωτσιες...
    ακομα μπουκωνεται πιτσες για να παρηγορηθει:rolleyes:
    Παίζει πολύ το σενάριο αυτό, γιατί η Σοφία ξέρει ότι γνωρίζω τη δικιά του. Και της έχω πει μάλιστα ότι την συμπαθώ την κοπέλα. Και από την άλλη πιστεύω ότι κ ο Αλέκος γουστάρει τη Σοφία απλά δεν είναι διατεθειμένος να χωρίσει γι αυτήν. Μόνο έτσι εξηγείται αυτή η συμπεριφορά. Μου μιλάει συνέχεια για τον Αλέκο, πόσο την ενοχλεί κ την πρήζει στα μνμ, μου τονίζει ταυτόχρονα ότι δεν της αρέσει καν (χωρίς να την ρωτήσω ποτέ!!!) και την ίδια ώρα συνεχίζει και τον βλέπει!!!

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί είπε ψέματα στον Αλέκο για μένα;;!!! Κ μάλιστα τα ίδια ακριβώς ψέματα!! Από μένα προσπαθεί να κερδίσει μια "παρέμβαση" ώστε ο άλλος να χωρίσει οκ το καταλαβαίνω, από τον Αλέκο τι προσπαθεί να κερδίσει;;!! Να τον κάνει να ζηλέψει ίσως;

Senior Member
    Παίζει πολύ το σενάριο αυτό, γιατί η Σοφία ξέρει ότι γνωρίζω τη δικιά του. Και της έχω πει μάλιστα ότι την συμπαθώ την κοπέλα. Και από την άλλη πιστεύω ότι κ ο Αλέκος γουστάρει τη Σοφία απλά δεν είναι διατεθειμένος να χωρίσει γι αυτήν. Μόνο έτσι εξηγείται αυτή η συμπεριφορά. Μου μιλάει συνέχεια για τον Αλέκο, πόσο την ενοχλεί κ την πρήζει στα μνμ, μου τονίζει ταυτόχρονα ότι δεν της αρέσει καν (χωρίς να την ρωτήσω ποτέ!!!) και την ίδια ώρα συνεχίζει και τον βλέπει!!!

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί είπε ψέματα στον Αλέκο για μένα;;!!! Κ μάλιστα τα ίδια ακριβώς ψέματα!! Από μένα προσπαθεί να κερδίσει μια "παρέμβαση" ώστε ο άλλος να χωρίσει οκ το καταλαβαίνω, από τον Αλέκο τι προσπαθεί να κερδίσει;;!! Να τον κάνει να ζηλέψει ίσως;
    το ειπε καπου ο αιολος.
    μην ψαχνεις να βρεις ολα τα "γιατι", ειδικα αν εχεις να κανεις με βλαμμενους η διαταραγμενους εκτος θεραπειας.
    το κομπλεξικο μυαλο πολλα μπορει να σκεφτει. απλα ΦΥΓΕ.

ναι, μπορει να προσπαθει να τον κανει να ζηλεψει με τα ψεματα για σενα, φυσικα. το εκανε και η μουρλη που σου ειπα. σκαρφιζοταν ανυπαρκτες διεκδικησεις απο αλλους ανδρες μπας και προκαλεσει καποια επιθυμια διεκδικησης. στην πραγματικοτητα παντα αυτη κυνηγουσε και παντα την απεριπταν και την απεφευγαν, προφανως γιατι καταλαβαιναν οτι δεν παει καλα. ηταν και ασχημουλα.

αν θες να της χαλασεις τα σχεδια, χωρις να κανεις καμια ζημια (σε περιπτωση που πεφτουμε εξω), εσυ οποτε σου συζηταει την γυναικα του αλεκου, λεγε της ποσο αφοσιωμενος της ειναι και ποσο αξιολογη κοπελα ειναι εκεινη , για να τρωει τα λυσσακα της.εκει θα δεις και αντιδρασεις. θα βγαλει κακια αν εχουμε δικιο, για μιαν γυναικα που δεν ξερει καν.
    αυτη που σου περιεγραψα, συκοφαντουσε την κοπελα του αλλου χωρις να την ξερει καν, κι οταν εκεινος της ειπε οτι ειναι ερωτευμενος και δενε χει καμια ελπιδα να χωρισει, επαθε παρακρουση.

κανε το ιδιο. πες της ποσο γουσταρει την γυναικα του ο αλεκος. αν της επιτεθει, ειναι αντιδραση- εγγυηση

Senior Member
    Κοίτα να δεις σύμπτωση!!! Κι αυτή έτσι λειτουργεί, βγάζει κακία για την άλλη κοπέλα χωρίς να την ξέρει καν. Την αποκαλεί χαζή που τρώει το παραμύθι του, απορεί πως δεν τον έχει χαμπάρι κ ακόμα τον ανέχεται ενώ λέει ότι είναι η μοναδική που θα τον κοιτούσε καθώς ο άλλος δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο!!!

Senior Member
    απ οτι εχω καταλαβει,
    δεν προκειται για φιλους κολλητους, αλλα για γνωστους που κανουν παρεα.
    γι αυτο και βρισκει εδαφος η μυστηρια με το "διαιρει και βασιλευε". σε μια κοντινη σχεση, σε φιλια, σε δεσμο, αυτες οι κακομοιρες γινονται αμεσως αντιληπτες και τις πετανε εξω χωρις καμια εξηγηση. σιγα μην της προτειναν και συναντησεις αν ηταν κολλητοι η δεσμος κι αυτη καποια μουρλοκακομοιρα που προσπαθουσε να χωθει για να τους χωρισει με ψεματα και συκοφαντιες.:rolleyes: κλωτσια 3d θα ετρωγε απ ολους μαζι:cool:;)...
    Ναι κατάλαβα οτι δεν είναι και κολλητοί γιατί θα την είχαν πάρει χαμπάρι νωρίτερα έτσι κι αλλιώς.

Αλλά αν κατάλαβα καλά είχαν μια καλή σχέση όπως λέει ο Aris και η άλλη τους χάλασε την παρέα. Εμένα αυτό θα με ένοιαζε στη συγκεκριμένη περίπτωση να διαφυλάξω και λιγότερο να ασχοληθώ με το γιατί κάνει αυτή οτι κάνει ή να τη ξεμπροστιάσω. Όχι πως το θεωρώ κακό, απλά για μένα μου φαίνεται πολλή χαμένη ενέργεια.

Παλιότερα είχα γνωρίσει μια παρόμοια, μου έκανε στενό μαρκάρισμα ξαφνικά σα να είμαστε κολλητές, γρήγορα κατάλαβα οτι διέδιδε παντού ψέματα για μένα (κι ας ήξερε οτι σίγουρα θα τα μάθαινα γιατί τα έλεγε και σε φίλες μου πχ). Είχα γίνει έξαλλη τότε, το είχα συζητήσει μαζί της μπροστά στην άλλη φίλη μου (στην οποία είχε πει τα ψέματα), δεν την είδα να ιδρώνει το αυτί της. Κάτι τέτοια άτομα, δεν ξέρω αν είναι διαταραγμένα ή οτι άλλο, αλλά έχουν πωρωθεί στο ψέμα και δεν ξεφτιλίζονται ούτε αν τους ξεμπροστιάσεις, μόνο χαλάς ενέργεια. Αργότερα κατάλαβα οτι τελικά αυτή γούσταρε το τότε αγόρι μου και τα έκανε αυτά, αλλά αυτό που μου έμεινε είναι ότι τελικά με τέτοια άτομα δεν αξίζει να ασχολείσαι παραπάνω και να χαλάς τη ζαχαρένια σου. Απλά φεύγεις μακριά...

Senior Member
    Εντάξει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα και φαντάζομαι δεν σε νοιάζει κιόλας αφού εσύ δεν ενδιαφέρεσαι για αυτήν.

Στη θέση σου θα επιδίωκα να ξανασυναντηθώ με την παρέα (χωρίς την λεγάμενη εννοώ). Να γίνει μια ανοιχτή συζήτηση μεταξύ σας για αυτό το θέμα και να τελειώνει.
    Φαντάζομαι οτι και η άλλη κοπέλα της παρέας μπορεί να θεωρεί οτι εσεις την κάνατε πέρα γιατί κάτι παίζει με την καινούργια. Ή ποιος ξέρει τι μπορεί να έχει πει και σε κείνη για σας τους δύο και απλά δεν σας το έχει πει! Γιατί αν το χει συνήθεια να λέει ψέματα, δεν θα μου κάνει καθόλου εντύπωση να έχει πει και στην Ελενα ψέματα για να την κάνει να απομακρυνθεί.

Αν με ενδιέφερε να κρατήσω αυτά τα άτομα, αυτό θα έκανα. Εκτός κι αν δε πολυ καίγεσαι και για αυτούς, οπότε όλα καλά.

Senior Member
    Κοίτα να δεις σύμπτωση!!! Κι αυτή έτσι λειτουργεί, βγάζει κακία για την άλλη κοπέλα χωρίς να την ξέρει καν. Την αποκαλεί χαζή που τρώει το παραμύθι του, απορεί πως δεν τον έχει χαμπάρι κ ακόμα τον ανέχεται ενώ λέει ότι είναι η μοναδική που θα τον κοιτούσε καθώς ο άλλος δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο!!!
    !!!!!
    τοτε ειναι εγγυημενο, αρη.
    η ιδια αποκλειεται να ειναι, γιατι αυτη που λες, τουλαχιστον βλεπεται. η αλλη ηταν σαν τον χατζιαβατη.
    απο απελπισμενες μουρλοκακομοιρες που τους τρεχουν τα σαλια, πηξαμε...

στα λεει για να σε μπριζωσει να της τα μεταφερεις, επειδη ξερει οτι μιλατε!!!!
    πες της για να δεις αν θα τσιμπησει "βρε μηπως να τα ελεγα στην ταδε να εχει τον νου της η κοπελα?"
    και κοψε αντιδρασεις ;)

Senior Member
    Ναι κατάλαβα οτι δεν είναι και κολλητοί γιατί θα την είχαν πάρει χαμπάρι νωρίτερα έτσι κι αλλιώς.

Αλλά αν κατάλαβα καλά είχαν μια καλή σχέση όπως λέει ο Aris και η άλλη τους χάλασε την παρέα. Εμένα αυτό θα με ένοιαζε στη συγκεκριμένη περίπτωση να διαφυλάξω και λιγότερο να ασχοληθώ με το γιατί κάνει αυτή οτι κάνει ή να τη ξεμπροστιάσω. Όχι πως το θεωρώ κακό, απλά για μένα μου φαίνεται πολλή χαμένη ενέργεια.

Παλιότερα είχα γνωρίσει μια παρόμοια, μου έκανε στενό μαρκάρισμα ξαφνικά σα να είμαστε κολλητές, γρήγορα κατάλαβα οτι διέδιδε παντού ψέματα για μένα (κι ας ήξερε οτι σίγουρα θα τα μάθαινα γιατί τα έλεγε και σε φίλες μου πχ). Είχα γίνει έξαλλη τότε, το είχα συζητήσει μαζί της μπροστά στην άλλη φίλη μου (στην οποία είχε πει τα ψέματα), δεν την είδα να ιδρώνει το αυτί της. Κάτι τέτοια άτομα, δεν ξέρω αν είναι διαταραγμένα ή οτι άλλο, αλλά έχουν πωρωθεί στο ψέμα και δεν ξεφτιλίζονται ούτε αν τους ξεμπροστιάσεις, μόνο χαλάς ενέργεια. Αργότερα κατάλαβα οτι τελικά αυτή γούσταρε το τότε αγόρι μου και τα έκανε αυτά, αλλά αυτό που μου έμεινε είναι ότι τελικά με τέτοια άτομα δεν αξίζει να ασχολείσαι παραπάνω και να χαλάς τη ζαχαρένια σου. Απλά φεύγεις μακριά...
    βρε για δες κατι συμπτωσειιιιις!!!
    κι εμενα μου συνεβη αυτο που περιγραφεις, κι οπως ακριβως το περιγραφεις και μαλιστα με ιντερνετικη "φιλη".
    επειδη βεβαιωθηκα για την κακοηθεια της και τον σκαρτο και ανηθικο χαρακτηρα της, οχι μονο δεν της ξεκαθαρισα τι εμαθα και τι δεν εμαθα, οχι μονο δεν την ρωτησα το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, οχι μονο δεν της ζητησα εξηγησεις για την αθλιοτητα της, αλλα την εστειλα τοσο αμεσα στον διαολο, που ουτε καταλαβε απο που της προεκυψε το καζανι.
    ακομα εκει ειναι. εχει γινει σαν βουβαλα απ το κακο της. κομπλε ;)

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast