Results 121 to 135 of 143
Thread: Κέρατο
-
20-12-2016, 18:40 #121
archangel, συμφωνώ με τα κορίτσια! Πάρ΄το χαλαρά, είναι βασικό το να συναντηθείτε, αρχικά για να γνωριστείτε καλύτερα και να δεις κι εσύ τις προθέσεις της. Είναι δύσκολη η φάση, καθώς είναι μητέρα, διότι οι υποχρεώσεις της σε σχέση με το παιδί θα σε φέρνουν πάντα σε δεύτερη μοίρα στη ζωή της. Όμως αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, από την προσέγγιση του παιδιού της μπορείς να κατάλαβεις τι άνθρωπος είναι πραγματικά. Όσον αφορά το κομμάτι του σεξ, κράτα χαμηλό προφίλ. Μην τις δείξεις ότι θα γίνετε φίλοι, αλλά προχώρα αργά και σταθερά, ώστε να μειωθεί και το δικό σου το άγχος. Να είσαι ειλικρινής!
- 20-12-2016, 20:02 #122
Τις εχω πει μόνο για την σχεση απο αποσταση που ειχα. Τιποτα αλλο.
Της εχω δειξει πως θελω να βρεθουμε και δειχνει πως θελει κι αυτη. Την βλεπω πολυ προθυμη. Μου ειπε πως θα βρεθουμε συντομα. Λογικα αυτην την εβδομαδα. Και μονο που το σκεφτομαι αγχωνομαι πολυ.
Αυτο θα κανω. Θα αποφυγω τετοιες ερωτησεις....Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
20-12-2016, 20:09 #123
Δεν περιμενω να με βαλει σε πρωτη μοιρα, και ουτε θελω κατι τετοιο. Μια μανα πρωτα το παιδι της πρεπει να κοιταζει και μετα οτιδηποτε αλλο. Οπως ειπες κι εσυ θα μπορω να καταλαβω τι ανθρωπος ειναι κιολας.
Της εχω δειξει ξεκαθαρα πως μου αρεσει σεξουαλικα, εχω κανει και μερικα υπονοουμενα σεξουαλικα και ηταν δεκτικη σε αυτα, και μου εχει πει οτι της αρεσω παρα πολυ.Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
20-12-2016, 20:40 #124
Μιλουσαμε τωρα στο τηλεφωνο και με ειπε μωρό της. Δεν το περιμενα. Μου αρεσε πολυ που το ακουσα, και πρεπει να σημαινει πως με βλεπει ερωτικα... σωστα;
Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
21-12-2016, 00:01 #125
Μιλησαμε με μηνυματα (ολη μερα το κανουμε αυτο) και της ειπα ξεκαθαρα πως μου αρεσει πολυ. Μου ειπε πως κι αυτη της αρεσω. Μαλλον εχουμε σχεση. :)
Μαλιστα πριν λιγο μου εστειλε μηνυμα για καληνυχτα και με ειπε αγαπη της!!!
Το ποτε θα βρεθουμε δεν το ξερω ακομα μου ειπε πολυ συντομα γτ το θελει κι αυτη πολυ, και εχω αγχοθει λιγακι με αυτο. Μη πω καλυτερα πως εχω τρομοκρατηθει....Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
21-12-2016, 01:15 #126
ωραια! χαιρομαι που κατι παει καλα.. :cool:
αγχως να μην εχεις, γιατι ολα ειναι στο μυαλο. (ξερω οτι ειναι πολυ ευκολο να το πεις αλλα δυσκολο να το κανεις)
και γω το ιδιο αγχως ειχα οταν εκανα τν πρωτη και μοναδικη σχεση μου.
οσο για την προσπαθεια που λες συμφωνω, γιατι εχω καταφερει αρκετα πραγματα στην ζωη με προσπαθεια εκτος απο το θεμα με τς γυναικες :p
21-12-2016, 01:59 #127
Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
21-12-2016, 02:26 #128
arghangel, απόλαυσε τη γνωριμία και μην αγχώνεσαι τόσο! Η εμπειρία βοηθάει, αλλά όταν είσαι απέναντι σε ένα άτομο που γουστάρεις... μια ταχυπαλμία σε πιάνει! Φρόντισε να την δεις από κοντά, να μιλήσετε, να την αγγίξεις, να σε αγγίξει, να ρθείτε πιο κοντά. Άσε τα μηνύματα. Επίσης, τα συναισθήματα είναι μεταδοτικά, αν δει ότι εσύ απολαμβάνεις τη νέα σας γνωριμία, θα χαλαρώσει κι αυτή. Έχεις την ανταπόκριση που θέλεις, προχώρα!
21-12-2016, 15:28 #129
22-12-2016, 04:51 #130
Δεν θα πανικοβληθείς! Νομίζεις ότι δεν έχεις κάτι να της πεις, διότι δεν γνωρίζεστε ακόμη. Μία καλή λύση για να βγαίνεις από την αμηχανία είναι να της αφήνεις χώρο και χρόνο για να σου μιλάει αυτή για τη ζωή της και τον εαυτό της γενικότερα... (εκτός αν βαριέσαι). Έτσι, μπορείς να την γνωρίσεις και καλύτερα. Έπειτα, αν έχετε κάποια κοινά μπορείς να αναφέρεσαι σε αυτά...
22-12-2016, 05:52 #131
Ε αυτό τώρα μόνο ο εαυτός μου δεν είναι! Να σου πω αυτή μιλάει καθόλου ή την έχεις πάρει μονότερμα την κοπέλα? :p
Γνώμη μου είναι ότι όταν στερεύουν τα θέματα και δεν έχουμε να πούμε τίποτα και υπάρχουν μεγάλες παύσεις, (γιατί μικρές υπάρχουν , δεν μιλάμε και ασταμάτητα, οι υπόλοιποι δηλαδή, για σένα δεν ξέρω :p) πάει να πει δεν υπάρχει χημεία....από κοντά εννοώ γιατί τώρα από απόσταση, λογικό είναι να στερέψεις......κάνε ερωτήσεις αν είναι...
22-12-2016, 10:40 #132
Α. Υπάρχουν τόσα θέματα επικαιρότητας π.χ. αξιολόγηση, τρομοκρατία. Ή γενικότερα κοινωνικο-πολιτικές απόψεις. Αστείρευτο θέμα. Αν είσαι και λίγο γνώστης των πραγμάτων, δημιουργείς ωραία εντύπωση ενδιαφέροντος ανθρώπου.
Β. Βάλ' την να μιλάει για το παιδί της. Μια μωρομάνα μπορεί να μιλάει για ώρες- μέρες χωρίς να βαρεθεί (εκτός να βαριέσαι εσύ).
Γ. Ταινίες (παλιές ή καινούριες)- βάση συζήτησης και προβληματισμός για τα θέματα που θίγουν. Για μένα είναι βασικό να ξέρεις πού κινείται ο άλλος και πώς σκέφτεται.
Δ. Με παραξένεψε λίγο το "αγάπη μου" που σου είπε, αλλά δε θέλω να κάνω την ξινή. Προφανώς είναι αυθόρμητος άνθρωπος κ σε γουστάρει πολύ, γι' αυτό της βγήκε.
Ε. Ειλικρινά, αν κ δεν έχουμε μιλήσει παρά ελάχιστα, χάρηκα πραγματικά για την εξέλιξη- μου είσαι συμπαθής.
23-12-2016, 00:05 #133
23-12-2016, 00:08 #134
23-12-2016, 00:14 #135
Α. Εχω ακουσει πως ΠΟΤΕ δεν πρεπει να μιλησεις με κοπελα που φλερταρεις για τα πολιτικα θεματα.
Β. Αυτο το εχω κρατησει μαζι με τα οικογενιακα για οταν βρεθουμε απο κοντα.
Γ. Αυτο ειναι ενδιαφερον θα το χρησημοποιησω :Ρ
Δ. Αυτο πιστευω κι εγω. Μου ελεγε για μια δουλεια που βρηκε πως ειναι πολλες ωρες και θα πληρωνετε με ποσοστα και μου το ειπε καπως ετσι "Αγαπη μου, εγω δεν μπορω να διακινδυνέψω το φαγητό του παιδιου μου για τετοιο ριρκο"
Ε. Ευχαριστω πολυ imagine, και εγω σε συμπαθω πολυ και σου ευχομαι τα καλυτερα :)Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει