Κέρατο - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast
Results 121 to 135 of 143

Thread: Κέρατο

Senior Member
    archangel, συμφωνώ με τα κορίτσια! Πάρ΄το χαλαρά, είναι βασικό το να συναντηθείτε, αρχικά για να γνωριστείτε καλύτερα και να δεις κι εσύ τις προθέσεις της. Είναι δύσκολη η φάση, καθώς είναι μητέρα, διότι οι υποχρεώσεις της σε σχέση με το παιδί θα σε φέρνουν πάντα σε δεύτερη μοίρα στη ζωή της. Όμως αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, από την προσέγγιση του παιδιού της μπορείς να κατάλαβεις τι άνθρωπος είναι πραγματικά. Όσον αφορά το κομμάτι του σεξ, κράτα χαμηλό προφίλ. Μην τις δείξεις ότι θα γίνετε φίλοι, αλλά προχώρα αργά και σταθερά, ώστε να μειωθεί και το δικό σου το άγχος. Να είσαι ειλικρινής!

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Γιαυτό στο είπα, επειδή κάπου είδα οτι ανέφερες οτι είχες σχέση από απόσταση και επειδή δεν έχεις άλλες εμπειρίες μπορεί και συ να βολευτείς σε αυτό. Είναι φυσικό να αγχώνεσαι για ενδεχόμενη συνάντηση, αλλά όσο πιο γρήγορα γίνει, τόσο το καλύτερο θα είναι για σένα. Όσο μένετε έτσι, αυξάνονται οι προσδοκίες σου και μεγαλώνει το άγχος σου. Πριν αρχίσεις να δένεσαι λοιπόν ή να αποκτάς προσδοκίες, φρόντισε να συναντηθείτε γιατί μόνο εκεί θα φανεί πόσο μπορεί να προχωρήσει. Μην την πιέσεις βέβαια, αλλά σαφώς πρότεινε το και καντο σαφές οτι το θες. Ετσι θα δεις και τις δικές της προθέσεις.

Όσο για το άλλο, συμφωνώ με αυτό που σου λέει η cube. Καλό είναι να μην το πεις από την αρχή αν δεν ερωτηθείς. Προσπάθησε τουλάχιστον να το αποφύγεις μέχρι να δεις τι άνθρωπος είναι και πώς θα πάει.

Quote Originally Posted by cube View Post
    Εγώ λέω να αποφύγεις τέτοιες συζητήσεις, αν σε ρωτήσει , γιατί μπορεί να συμβεί, πες της κάτι παραπάνω, ότι είχες μια σχέση με απόσταση με λίγες επαφές ή καμιά περιπετειούλα κλπ
    Δες τι άνθρωπος είναι , δεν ξέρεις τι έχει ο άλλος στο κεφάλι του........
    Ότι και να αποφασίσεις, να ξέρεις τι θα της πεις πριν σε ρωτήσει, αν σε ρωτήσει, μην σου ρθει κεραμίδα και δεν ξέρεις τι να πεις......

Τις εχω πει μόνο για την σχεση απο αποσταση που ειχα. Τιποτα αλλο.

Της εχω δειξει πως θελω να βρεθουμε και δειχνει πως θελει κι αυτη. Την βλεπω πολυ προθυμη. Μου ειπε πως θα βρεθουμε συντομα. Λογικα αυτην την εβδομαδα. Και μονο που το σκεφτομαι αγχωνομαι πολυ.

Αυτο θα κανω. Θα αποφυγω τετοιες ερωτησεις....
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Έρις View Post
    archangel, συμφωνώ με τα κορίτσια! Πάρ΄το χαλαρά, είναι βασικό το να συναντηθείτε, αρχικά για να γνωριστείτε καλύτερα και να δεις κι εσύ τις προθέσεις της. Είναι δύσκολη η φάση, καθώς είναι μητέρα, διότι οι υποχρεώσεις της σε σχέση με το παιδί θα σε φέρνουν πάντα σε δεύτερη μοίρα στη ζωή της. Όμως αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, από την προσέγγιση του παιδιού της μπορείς να κατάλαβεις τι άνθρωπος είναι πραγματικά. Όσον αφορά το κομμάτι του σεξ, κράτα χαμηλό προφίλ. Μην τις δείξεις ότι θα γίνετε φίλοι, αλλά προχώρα αργά και σταθερά, ώστε να μειωθεί και το δικό σου το άγχος. Να είσαι ειλικρινής!

Δεν περιμενω να με βαλει σε πρωτη μοιρα, και ουτε θελω κατι τετοιο. Μια μανα πρωτα το παιδι της πρεπει να κοιταζει και μετα οτιδηποτε αλλο. Οπως ειπες κι εσυ θα μπορω να καταλαβω τι ανθρωπος ειναι κιολας.

Της εχω δειξει ξεκαθαρα πως μου αρεσει σεξουαλικα, εχω κανει και μερικα υπονοουμενα σεξουαλικα και ηταν δεκτικη σε αυτα, και μου εχει πει οτι της αρεσω παρα πολυ.
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Μιλουσαμε τωρα στο τηλεφωνο και με ειπε μωρό της. Δεν το περιμενα. Μου αρεσε πολυ που το ακουσα, και πρεπει να σημαινει πως με βλεπει ερωτικα... σωστα;

Senior Member
    Μιλησαμε με μηνυματα (ολη μερα το κανουμε αυτο) και της ειπα ξεκαθαρα πως μου αρεσει πολυ. Μου ειπε πως κι αυτη της αρεσω. Μαλλον εχουμε σχεση. :)

Μαλιστα πριν λιγο μου εστειλε μηνυμα για καληνυχτα και με ειπε αγαπη της!!!

Το ποτε θα βρεθουμε δεν το ξερω ακομα μου ειπε πολυ συντομα γτ το θελει κι αυτη πολυ, και εχω αγχοθει λιγακι με αυτο. Μη πω καλυτερα πως εχω τρομοκρατηθει....

Junior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ!!!
    Νομιζω πως εκανα ακομα μια ρογμη στον τοιχο. Μια κοπελα χθες στην δουλεια, πιασαμε την κουβεντα και χωρις να της το ζητησω καν μου εδωσε το τηλεφωνο της. Δεν εδωσα και πολυ σημασια, γτ δεν περιμενα πολλα αλλα σημερα την πηρα και.... δεν θα το πιστεψετε. μιλουσαμε όλη την μερα, απο το πρωι. Ελαχιστες φορες εχω μιλησει τόσες ωρες με κοπελα (αλλη μια φορα με μια κοπελα που ειχαμε σχεση απο αποσταση) και πριν λιγο εκλεισε γτ θα ξυπνουσε απο της 6, και θελει να μιλησουμε και αυριο.

Ειναι λιγακι πληγωμενη βεβαια :( . Ο πρωην αρραβωνιαστηκος της την αφησε επιτιδες εγκυος απο τα 20 της και μετα μετανιωσε και την αφησε... (αναδρος). Τωρα εχει ενα μικρο παιδι και το μεγαλωνει μόνη της.
    Ειναι λιγο κοντουλα και εχει λιγα κιλακια παραπανω (λογω της εγκυμοσυνης) αλλα ειναι πολυ ενδιαφερον ατομο. Ειναι δυνατη και ταυτοχρονα ευαισθητη.
    Μου ειπε μαλιστα πως της αρεσω και οταν με ειδε στην δουλεια ειπε απο μεσα της οτι ειμαι ενας πολυ γοητευτικός και αστείος νεαρός, και πως θελει να δοκιμασουμε να κανουμε σχεση και οσο κρατησει. Ειμαι η πρωτη σχεση που προσπαθει απο τοτε που γεννησε

Giwrg0s.... αν προσπαθεις συνεχεια στο τελος θα τα καταφερεις. Εγω την ωρα που ημουν ετοιμος να πω πως δεν αντεχω αλλο τσουπ
    εμφανιστηκε μπροστα μου μια ομορφη κοπελα. Ολη μερα χαμογελαω σημερα.
    Θα βγουμε για καφε να γνωριστουμε και απο κοντα καλυτερα, αλλα επειδη εχει το παιδι πρεπει να κανονισει πρωτα να το αφησει καπου, οποτε περιμενω να μου πει ποτε.....

Ελπιζω μην κανω μια μαλακια

ωραια! χαιρομαι που κατι παει καλα.. :cool:

αγχως να μην εχεις, γιατι ολα ειναι στο μυαλο. (ξερω οτι ειναι πολυ ευκολο να το πεις αλλα δυσκολο να το κανεις)
    και γω το ιδιο αγχως ειχα οταν εκανα τν πρωτη και μοναδικη σχεση μου.

οσο για την προσπαθεια που λες συμφωνω, γιατι εχω καταφερει αρκετα πραγματα στην ζωη με προσπαθεια εκτος απο το θεμα με τς γυναικες :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by giwrg0s View Post
    ωραια! χαιρομαι που κατι παει καλα.. :cool:

αγχως να μην εχεις, γιατι ολα ειναι στο μυαλο. (ξερω οτι ειναι πολυ ευκολο να το πεις αλλα δυσκολο να το κανεις)
    και γω το ιδιο αγχως ειχα οταν εκανα τν πρωτη και μοναδικη σχεση μου.

οσο για την προσπαθεια που λες συμφωνω, γιατι εχω καταφερει αρκετα πραγματα στην ζωη με προσπαθεια εκτος απο το θεμα με τς γυναικες :p

Εχουν δικιο οταν λενε να μην τα παραταμε. για αυτο φίλε μου μην τα παρατας κι εσυ :)

Καθε αρχη και δυσκολη δεν λενε. Δεν εχω ξανα κανει σεξ και με αγχωνει πολυ ακομα και η σκεψη.

Ελπιζω μονο να μην τα σκατωσω

Senior Member
    arghangel, απόλαυσε τη γνωριμία και μην αγχώνεσαι τόσο! Η εμπειρία βοηθάει, αλλά όταν είσαι απέναντι σε ένα άτομο που γουστάρεις... μια ταχυπαλμία σε πιάνει! Φρόντισε να την δεις από κοντά, να μιλήσετε, να την αγγίξεις, να σε αγγίξει, να ρθείτε πιο κοντά. Άσε τα μηνύματα. Επίσης, τα συναισθήματα είναι μεταδοτικά, αν δει ότι εσύ απολαμβάνεις τη νέα σας γνωριμία, θα χαλαρώσει κι αυτή. Έχεις την ανταπόκριση που θέλεις, προχώρα!

Senior Member
    arghangel, απόλαυσε τη γνωριμία και μην αγχώνεσαι τόσο! Η εμπειρία βοηθάει, αλλά όταν είσαι απέναντι σε ένα άτομο που γουστάρεις... μια ταχυπαλμία σε πιάνει! Φρόντισε να την δεις από κοντά, να μιλήσετε, να την αγγίξεις, να σε αγγίξει, να ρθείτε πιο κοντά. Άσε τα μηνύματα. Επίσης, τα συναισθήματα είναι μεταδοτικά, αν δει ότι εσύ απολαμβάνεις τη νέα σας γνωριμία, θα χαλαρώσει κι αυτή. Έχεις την ανταπόκριση που θέλεις, προχώρα!

Μεχρι την παρασκευη μαλλον δεν, γτ δουλευει σε δυο δουλειες, πρωι και απογευμα. Μεχρι το Σαββατο δουλευω εγω, οποτε μονο αν τα Χριστουγεννα γινει κατι.

Το θεμα ειναι πως με τοσες ωρες που μιλαμε εχω αρχισει να μην εχω τι αλλο να της πω..... ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ;;;;;;;;;

Senior Member
    Μεχρι την παρασκευη μαλλον δεν, γτ δουλευει σε δυο δουλειες, πρωι και απογευμα. Μεχρι το Σαββατο δουλευω εγω, οποτε μονο αν τα Χριστουγεννα γινει κατι.

Το θεμα ειναι πως με τοσες ωρες που μιλαμε εχω αρχισει να μην εχω τι αλλο να της πω..... ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ;;;;;;;;;
    Δεν θα πανικοβληθείς! Νομίζεις ότι δεν έχεις κάτι να της πεις, διότι δεν γνωρίζεστε ακόμη. Μία καλή λύση για να βγαίνεις από την αμηχανία είναι να της αφήνεις χώρο και χρόνο για να σου μιλάει αυτή για τη ζωή της και τον εαυτό της γενικότερα... (εκτός αν βαριέσαι). Έτσι, μπορείς να την γνωρίσεις και καλύτερα. Έπειτα, αν έχετε κάποια κοινά μπορείς να αναφέρεσαι σε αυτά...

Banned

Ε αυτό τώρα μόνο ο εαυτός μου δεν είναι! Να σου πω αυτή μιλάει καθόλου ή την έχεις πάρει μονότερμα την κοπέλα? :p
    Γνώμη μου είναι ότι όταν στερεύουν τα θέματα και δεν έχουμε να πούμε τίποτα και υπάρχουν μεγάλες παύσεις, (γιατί μικρές υπάρχουν , δεν μιλάμε και ασταμάτητα, οι υπόλοιποι δηλαδή, για σένα δεν ξέρω :p) πάει να πει δεν υπάρχει χημεία....από κοντά εννοώ γιατί τώρα από απόσταση, λογικό είναι να στερέψεις......κάνε ερωτήσεις αν είναι...

Senior Member
    Α. Υπάρχουν τόσα θέματα επικαιρότητας π.χ. αξιολόγηση, τρομοκρατία. Ή γενικότερα κοινωνικο-πολιτικές απόψεις. Αστείρευτο θέμα. Αν είσαι και λίγο γνώστης των πραγμάτων, δημιουργείς ωραία εντύπωση ενδιαφέροντος ανθρώπου.

Β. Βάλ' την να μιλάει για το παιδί της. Μια μωρομάνα μπορεί να μιλάει για ώρες- μέρες χωρίς να βαρεθεί (εκτός να βαριέσαι εσύ).

Γ. Ταινίες (παλιές ή καινούριες)- βάση συζήτησης και προβληματισμός για τα θέματα που θίγουν. Για μένα είναι βασικό να ξέρεις πού κινείται ο άλλος και πώς σκέφτεται.

Δ. Με παραξένεψε λίγο το "αγάπη μου" που σου είπε, αλλά δε θέλω να κάνω την ξινή. Προφανώς είναι αυθόρμητος άνθρωπος κ σε γουστάρει πολύ, γι' αυτό της βγήκε.

Ε. Ειλικρινά, αν κ δεν έχουμε μιλήσει παρά ελάχιστα, χάρηκα πραγματικά για την εξέλιξη- μου είσαι συμπαθής.

Senior Member
    Δεν θα πανικοβληθείς! Νομίζεις ότι δεν έχεις κάτι να της πεις, διότι δεν γνωρίζεστε ακόμη. Μία καλή λύση για να βγαίνεις από την αμηχανία είναι να της αφήνεις χώρο και χρόνο για να σου μιλάει αυτή για τη ζωή της και τον εαυτό της γενικότερα... (εκτός αν βαριέσαι). Έτσι, μπορείς να την γνωρίσεις και καλύτερα. Έπειτα, αν έχετε κάποια κοινά μπορείς να αναφέρεσαι σε αυτά...

Αυτο κανω συνηθως οταν μιλαω με γυναικες.

Χθες την ρωτησα για το πως περναει τον ελευθερο χρόνο της και μου ειπε οτι διαβαζει βιβλια, οπως εγω, αλλα εχουμε διαφορετικο γουστο. Της αρεσουν τα ρομαντικα και μισει τα φαντασίας, κι εγω λατευω τα φαντασίας.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Ε αυτό τώρα μόνο ο εαυτός μου δεν είναι! Να σου πω αυτή μιλάει καθόλου ή την έχεις πάρει μονότερμα την κοπέλα? :p
    Γνώμη μου είναι ότι όταν στερεύουν τα θέματα και δεν έχουμε να πούμε τίποτα και υπάρχουν μεγάλες παύσεις, (γιατί μικρές υπάρχουν , δεν μιλάμε και ασταμάτητα, οι υπόλοιποι δηλαδή, για σένα δεν ξέρω :p) πάει να πει δεν υπάρχει χημεία....από κοντά εννοώ γιατί τώρα από απόσταση, λογικό είναι να στερέψεις......κάνε ερωτήσεις αν είναι...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχα
    Για ποιον με περασες κοπελια :p . Φυσικα και την αφηνω και μιλαει. Στα μηνυματα μια γραφω εγω μια γραφει αυτη.
    Απο αποσταση μιλαμε ακομα, απο κοντα ως τωρα δεν εχω προβλημα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Α. Υπάρχουν τόσα θέματα επικαιρότητας π.χ. αξιολόγηση, τρομοκρατία. Ή γενικότερα κοινωνικο-πολιτικές απόψεις. Αστείρευτο θέμα. Αν είσαι και λίγο γνώστης των πραγμάτων, δημιουργείς ωραία εντύπωση ενδιαφέροντος ανθρώπου.

Β. Βάλ' την να μιλάει για το παιδί της. Μια μωρομάνα μπορεί να μιλάει για ώρες- μέρες χωρίς να βαρεθεί (εκτός να βαριέσαι εσύ).

Γ. Ταινίες (παλιές ή καινούριες)- βάση συζήτησης και προβληματισμός για τα θέματα που θίγουν. Για μένα είναι βασικό να ξέρεις πού κινείται ο άλλος και πώς σκέφτεται.

Δ. Με παραξένεψε λίγο το "αγάπη μου" που σου είπε, αλλά δε θέλω να κάνω την ξινή. Προφανώς είναι αυθόρμητος άνθρωπος κ σε γουστάρει πολύ, γι' αυτό της βγήκε.

Ε. Ειλικρινά, αν κ δεν έχουμε μιλήσει παρά ελάχιστα, χάρηκα πραγματικά για την εξέλιξη- μου είσαι συμπαθής.

Α. Εχω ακουσει πως ΠΟΤΕ δεν πρεπει να μιλησεις με κοπελα που φλερταρεις για τα πολιτικα θεματα.

Β. Αυτο το εχω κρατησει μαζι με τα οικογενιακα για οταν βρεθουμε απο κοντα.

Γ. Αυτο ειναι ενδιαφερον θα το χρησημοποιησω :Ρ

Δ. Αυτο πιστευω κι εγω. Μου ελεγε για μια δουλεια που βρηκε πως ειναι πολλες ωρες και θα πληρωνετε με ποσοστα και μου το ειπε καπως ετσι "Αγαπη μου, εγω δεν μπορω να διακινδυνέψω το φαγητό του παιδιου μου για τετοιο ριρκο"

Ε. Ευχαριστω πολυ imagine, και εγω σε συμπαθω πολυ και σου ευχομαι τα καλυτερα :)

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast