Results 91 to 105 of 106
Thread: Κοινωνικη δικτύωση
-
27-12-2016, 13:01 #91
Το ότι δεν πολυδίνει σημασία βοηθάει καθώς δε βγάζει προς τα έξω ανάγκη και απελπισία (από συμπεριφορές που γίνονται ασυναίσθητα). Εμείς εδώ δεν μπορούμε να ξέρουμε πως συμπεριφέρεσε εσύ με τα παιδιά της σχολής σου. Καλό είναι να εξασκηθείς στην αυτοπαρατήρηση. Ίσως έτσι να εντοπίσεις κάποιες συμπεριφορές σου που μπορεί να ευθύνονται για την όλη κατάσταση.
Σίγουρα παίζει ρόλο και η τύχη, αλλά υπάρχουν και τρόποι να μεγιστοποιήσεις τις πιθανότητες και την τύχη σου. Αυτούς εξετάζουμε εδώ. Θα πρέπει λοιπόν να εστιάζεις σε περιπτώσεις ανθρώπων σαν την παρέα της φίλης σου.
- 27-12-2016, 14:08 #92Miliva21Guest
Σε περιτωσεις ανθρώπων σαν τη παρεα της φίλη μου στη σχολή ...δεν υπάρχουν πολλοί...κάποιες κοπέλες 4 - 5 που είναι σκόρπιες ...γενικώς ναι αυτό θα το κάνω θα εστιάζω σε στυλ τετοιων ανθρώπων ( αν κ πάνω κάτω αυτο πιστεύω ότι κάνω..πλησιαζω άτομα στο στυλ π νομίζω ότι Θ μ ταιριάζει απλά το λάθος ίσως είναι ότι βρίσκω μεμονωμένα άτομα να συμπαθώ και τους κάνω φιλικές προτάσεις όπως ειπώθηκε και πριν εγώ κ αυτή γ καφε......δύσκολο να βρεις μια παρέα 4- 5 ατόμων που να συμπαθιουνται όλοι μεταξύ τους και να δέσουν καλά...σαν τη περίπτωση πχ της φίλης μ .....τ.εσπα
27-12-2016, 14:19 #93Miliva21GuestΠαιδιά άσχετα ότι δεν έχω πολλούς φίλους κ παρεες .....δεν είμαι το στυλ του ατόμου που αν έχει πρόταση να βγει να ξενύχτησει θα την απορρίψει επδ θα προτιμήσει να διαβάσει ένα βιβλίο ή να δει ταινία....μ αρέσει να βγαίνω εξω ...μ αρέσουν τα παρτυ.....γι αυτο έχω κάπως πνίγει...γτ η ζωή μου τείνει να είναι λίγο πιο μοναχική από ότι θέλω .......άρα λες ότι μια προσέγγιση και σε παράταξη εκτός των άλλων δεν θα ήταν καλή ιδέα ?
27-12-2016, 14:22 #94
27-12-2016, 18:00 #95
Miliva, γενικότερα είσαι πολιτικοποιημένη; Αν δεν ασχολήσαι με την πολιτκή δεν έχει νόημα να πλησιάσεις τις παρατάξεις. ..Πολλές φορές δεν έχει νόημα ακόμα κι αν είσαι.
27-12-2016, 20:56 #96
Εφόσον σε ενδιαφέρει να παρεβρίσκεσαι σε εκδηλώσεις, πάρτυ κλπ με συνοδεία, πίστεψέ με, μόνη σου να βγεις σε ένα μαγαζί και να κάτσεις στο bar, το ποιο πιθανό είναι να περάσεις καλύτερα και να έχεις και περισσότερες πιθανότητες να γνωρίσεις ανθρώπους τεριαστούς ανάλογα βέβαια και το χώρο (bar, club, κρασάδικο κλπ).
Αν πάλι σε ενδιαφέρει να αποκτήσεις γνωριμίες για να έχεις περισσότερες ευκαιρίες στη ζωή για επαγγελματική αποκατάσταση, τότε θα πρέπει να γίνεις πιστός ακόλουθος των εκδηλώσεων του κόμματος, ίσος να σε χρειαστούν και για άλλες κομματικές δουλειές.
27-12-2016, 21:24 #97
μπα, το 1ο που λες το εχω κανει κατα κορον. Οταν δεν υπαρχει ενας συνδετικος κρικος, κατι κοινο, δεν δενει η παρεα. Κανεις χαβαλε εκει τη στιγμη και τελος. Δεν συνεχιζεται...
Στο κομματικο, ας παει η κοπελα σε κανενα παρτυ να δει αν μπορει να ανταποκριθει στο κλιμα και αναλογως αποφασιζει και βλεπει τι κοσμος παει, αν ταιριαζει, βρισκει παρεα κλπ. Ειναι σε μια ηλικια που πρεπει να δοκιμαζεται σε διαφορετικα περιβαλλοντα. Μην κανουμε την σταγονα ωκεανο...Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
28-12-2016, 19:56 #98
Μαρα δικιο εχεις σε αυτα που λες, και εγω πιστευω χωρις γνωριμιες εισαι ενα τιποτα, αλλα μιλαμε και για μικρες ηλικιες που υποτιθεται κυριαρχει η αγνοτητα, ε που ειναι η αγνοτητα αμα πω κατσε να πλασαρω τον ευατο μου , να διχτυωθω κλπ ?
Στα 20 δεν πρεπει να θες να γινεις το τσιρακι της κοινωνιας να το πω ετσι, οταν αναγκαστεις αργοτερα ενταξει αλλα προς το παρον, οσο ο μηνας εχει 9 , πας με τον σταυρο στο χερι....γνωμη μου αυτο, μπορει και λαθος, αν αυτο σου στοιχισει αργοτερα να βρεις μια δουλεια κλπ δεν ξερω..
28-12-2016, 22:46 #99
Στα 20 κυριαρχει η αγνοτητα?? θα επρεπε, δεν λεω το αντιθετο αλλα... Τα 20χρονα πινουν αλκοολ, ξενυχτανε, καπνιζουν, κανουν σεξ, κλπ.
Πως οριζεις την αγνοτητα? μηπως εννοεις τον ιδεαλισμο και το ρομαντισμο?
αν ναι, μαζι σου κι εγω! αλλα ειμαστε η εξαιρεση... Ο κανονας ναι, πλασαρεται!
Και να παει η Miliva σε 2-3 παρτυ, σε καμια εκδρομη παραταξης κλπ δεν σημαινει οτι θα μπει στο σκληρο πυρηνα του κομματος ετσι? να καταλαβαινουμε τι λεμε. Αλλο παω σε μια παραταξη με φοιτητοπαιδα να δω τι κοσμος παει, εγω κολλαω? εχουμε κοινα? μπορω να μπω σε καλες παρεες? να με καλεσουν σε καμια εκδηλωση με καλο κοσμο? και αλλο γινομαι το κομματοσκυλο που ξημεροβραδιαζεται να κολλαει αφισσες και γλυφει.Αυτοι που γινονται τσιρακια δεν ειναι οι οποιοι ετυχε να μπουν και τους εκατσε η ευκαιρια ουτε οι γλεντοκοποι ουτε τα παιδια που συχναζουν στα παρτυ...
Αυτους που βλεπει τωρα η Miliva στις παραταξεις σε 10 χρονια θα ειναι συναδελφοι στις αντιστοιχες ενωσεις/συλλογους και θα ζητανε την ψηφο της. Καταλαβες? γιατι να μην εχει μια γνωριμια απο τωρα? κοινωνικα!!Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
29-12-2016, 11:22 #100Miliva21GuestΣυμφωνώ με αυτά που γράφεις ..Όταν έλεγα δικτύωση δεν εννοούσα σε φάση να κάνω γνωριμίες για να έχω κοννε επαγγελματικα μάλλον έγραψα λάθος κ σας μπέρδεψα...εγω περισσότερο έλεγα για ένταξη σε παρεες με κοινα ενδιαφέροντα γ χαβαλέ...για παραπάνω παρέα αν ταιριάξουν τα ενδιαφέροντά μας...αυτο..μεγαλύτερη κοινωνικοποιηση ....οί ιδέες των παρτυ των παρατάξεων π λες μάρα μ αρέσει απλά δεν έχω ιδέα πώς να τους προσεγγίσω χωρίς να γίνω όλα αυτά που είπες...δεν θέλω να μπλέξω με κόμματα και σε καμία περίπτωση να γίνω κομματοσκυλο κ μα κάθομαι να γλείφω :P
29-12-2016, 21:56 #101
Σχολή χορού δοκίμασες;
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
30-12-2016, 00:15 #102Miliva21GuestΔεν μου αρέσει τόσο ο χορος :((
30-12-2016, 01:37 #103
Ο Elis σου έδωσε απλά μια ιδέα. Εννοεί φαντάζομαι ν' ασχοληθείς με "εξωσχολικές" ας πούμε δραστηριότητες. Θα μπορούσες να μετέχεις σ' ένα σεμινάριο ή να πας γυμναστήριο ή με κάτι που σου αρέσει τέλος πάντων.
30-12-2016, 05:53 #104
Παραταξεις ισως σε πλησιασουν αν κανετε συνελευσεις και πηγαινεις....
Και αυτο που λες με τις φιλικες προτασεις, μην βιαζεσαι να προτεινεις μια εξοδο, αρχικα εντος της σχολης μιλας τους βλεπεις τους ξαναβλεπεις, αποκτας μια οικειοτητα, πας μεχρι το κυλικειο και μετα...
Δικιο εχεις, τι αγνοτητα και κολοκυθια.......
Αν και αγνοτητα εννοουσα τωρα να μην εχεις κρυμμενα κινητρα, σε συμπαθω σε κανω παρεα, μου αρεσεις κανω σεξ, το καπως αυθορμητο ....σε μεγαλυτερες ηλικιες σε κανω παρεα ισως επειδη εισαι διευθυντης , για να διχτυωθω κλπ η κανω σεξ επειδη σε θελω για πατερα των παιδιων μου ,εχεις λεφτα κλπ...σαν να σε κανει η ζωη συμφεροντολογο η ισως ειναι στο ανθρωπο δεν ξερω...
30-12-2016, 10:17 #105
Οι παρατάξεις δεν είναι κακή ιδέα. Δεν χρειάζεται να οργανωθείς, άσε τα κομματόσκυλα να σε "φλερτάρουν" ώστε να έρθεις σε επαφή με τους πιο μετριοπαθείς της παράταξης ή τους απλώς "συμπαθούντες" τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Θα σε καλέσουν για καφέ, σε συγκεντρώσεις, πάρτυ ενδεχομένως. Δε θα κάνεις παρέα με τα κομματόσκυλα, είναι απλώς το μέσον για περαιτέρω γνωριμίες. Στα πανεπιστήμια υπάρχουν επίσης οργανώσεις που δεν καθοδηγούνται από κάποιο πολιτικό κόμμα- επομένως είναι πιο ανεξάρτητες.
Στη λέσχη πηγαίνεις? Στάμπαρε ποιοι συμφοιτητές σου τρώνε εκεί και πρότεινε "πάμε λέσχη να φάμε?" Εκεί κάθεστε παρέα, μιλάτε κλπ και εδραιώνεται σιγά-σιγά συνήθεια να πηγαίνετε μαζί κάποια συγκεκριμένη μέρα. Ε μετά από 3-4 φορές, προτείνεις "χάλια το φαγητό εδώ σήμερα, θέλετε να 'ρθετε σπίτι μου το βράδυ, μαγειρεύω θεϊκή μακαρονάδα, να πιούμε και κρασάκι" Κάπως έτσι.
Βιβλιοθήκη, για διάβασμα? Κάνεις πρόταση σε παρέα συμφοιτητών "πάω βιβλιοθήκη για διάβασμα, συγκεντρώνομαι πιο εύκολα εκεί, έρχεται κανείς?"
Το ίδιο και στο κυλικείο. Συζήτηση αρχικά κάνεις για θέματα που ενδιαφέρουν και τους άλλους, κυρίως για θέματα της σχολής.