Results 271 to 285 of 935
Thread: με παρακολουθουν
-
22-12-2016, 18:08 #271
Αυτοί στο schizofreneia.com που είναι φόρουμ για τη σχιζοφρένεια πριν χρόνια όταν έμπαινα ήταν σαν εμάς κείμενα ιστορίες κλπ τώρα έχουν καρφίτσα μένα αυτά που βοηθάνε κ βάζουν τραγούδια αυτό πρέπει να κάνουμε κι εδώ θέματα με αυτά που βοηθάνε γιατί πολλά παιδιά μπαίνουν τώρα στη φάση κι είναι χαμένοι στο διάστημα οπότε εγώ λέω που κ που να ανοίγει ένα θέμα τέτοιο ενώ κανονικά θα έπρεπε να τα έχουμε καρφίτσα μένα επάνω αντί για τους όρους χρήσης
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 23-12-2016, 23:29 #272
τον snowden δεν εχεις ακουσει ;
τον πρωην πρακτορα της NSA που αποκαλυψε οτι δεν υπαρχει για κανεναν ιδιωτικη ζωη και οτι ολους μας παρακολυθουν και αποκαλυψε πολλα εγγραφα για τα συστηματα τους;
υπαρχει και ταινεια....
εδω περα η Google λεει οτι θα προβλεπει στο μελλον τη συμπεριφορα μας..
Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
23-12-2016, 23:38 #273
boo τι νομιζεις.
ο εγκεφαλος μας εχει πολλες δυνατοτητες.
και ενα περιεργο βλεμμα να κανεις, καπως να κινησεις παραξενα τα χερια σου κινεις την περιεργεια και το εντομο βλεμμα των αλλων.
πολλοι ανθρωποι ειναι περιεργοι ανθρωποι και παραξενοι.
λιγο κατι να εχεις θα σε στραβοκοιταξουν και θα προσπαθησουν να σε κακολογησουν γιατι ειναι κομπλεξικοι και αργοσχολοι.
οποτε μη τους δινεις σημασια.
επισης πολλα τα δημιουργει και το μυαλο μας.
δηλαδη το μυαλο μπαινει σε μια φαση που στρεφει προς το αρνητικο την οψη του περιβαλλοντος μας.
δηλαδη ενω σε κοιτανε φυσιολογικα στην πραγματικοτητα εσυ νομιζεις οτι σε κοιτανε εντονα και βλοσυρα και τετοια και σου λενε πραγματα κλπ.
αυτα ειναι παραισθησεις.
ειναι δυσκολο να τα ξεχωρισεις γιατι οπως σου ειπα πολλοι ειναι και περιεργοι αλλα υπαρχουν και οι παραισθησεις.
ασε τους εξωγηινους και τους εσωγηινους και κοιτα να συνελθεις και να προστατευσεις την ψυχη σου και το μυαλο σου.
ετσι και αλλιως ολοι στο τελος γερναμε...Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
23-12-2016, 23:42 #274
To schizophrenia.com εδω και πολυ καιρο λεει για ουσιες.
Επισης υπαρχουν παρα πολλες αλλες σελιδες για ουσιες για σχιζοφρενεια και περι σχιζοφρενειας.
Υπαρχει και το google και το youtube.
Σου γραφω μερικες σελιδες στα αγγλικα να δεις
http://psychcentral.com/news/category/schizophrenia
http://www.medicalnewstoday.com/cate.../schizophrenia
https://www.sciencedaily.com/news/mi...schizophrenia/
Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
29-12-2016, 22:21 #275
χρονια πολλα σε ολους
ισως ειναι λιγο νωρις ακομα για να βγαλω συμπερασματα αλλα απο 24/12 ειμαι πολυ καλα.η παρακολουθηση εχει φυγει παρα πολυ.
βγηκα για 2-3 καφεδες, εκανα χρισοτυγεννα στο χωριο, ειδα την αδερφη μου, την τριτη ανεβηκα αθηνα να επισκευτω εναν φιλο που νοσηλευτηκε.σημερα γυρισα.
με επιασε λιγες φορες αλλα λιγες και προσπαθησα να πω οτι δε συμβαινει στα αληθεια και προσπαθησα να σκεφτομαι κατι αλλο εκεινη την ωρα.ισως βοηθησε και το οτι αρχισα να παιρνω τα φαρμακα σε πιο σταθερες ωρες.ισως εκανε τον κυκλο του.ισως οτι αλλαξα λιγο παραστασεις.χαρηκα πολυ που ειδα και την μικρη..
ευχομαι να κρατησει.ακομα δε ξερω γιατι συνεβη.αν ειναι η παθηση ή αν εχω ιδιαιτερες ικανοτητες και συμβαινει πρακολουθηση.ισως ειναι νωρις ακομα για να καταλαβω.ελπιζω σε καμια 10ρια μερες που θα αρχισουν παλι τα ζορια να μην με ξαναπιασει.
σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας και την ανοχη σας πανω στην τρελα μου.είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
29-12-2016, 22:37 #276
Μπου συνελθε μία χαρά είσαι
04-01-2017, 00:46 #277
boo μιας και θελεις να σπουδασεις βιολογια. διαβασε και ενα βιβλιο για τον εγκεφαλο. θα εκπλαγεις με τα ποσα εχουν βρει οι επιστημονες για το μυαλο και κατα συνεπεια τον εαυτο μας και τις σκεψεις μας.
επισης μιας και οι γιατροι λενε οτι η αρρωστεια εχει βιολογικη βαση παρε τα φαρμακα αλλα περα απο αυτο κοιτα και τις συνηθειες σου για να δεις τι σε κουραζει και επιβαρρυνει.
αυτο ειναι ενα σημειο που δε το προσεχουν οι γιατροι.
πρωτα πρεπει να αναλυσεις τις συνηθειες του ασθενη ωστε να δει που μπορει να βελτιωθει.
εμενα π.χ. με επιβαρρυνει πολυ ο υπολογιστης και για αυτο βρηκα οτι χρειαζομαι διαλλειματα τακτικα την εβδομαδα χωρις καθολου υπολογιστη.
δες που κουραζεσαι νοητικα και κανε ενα διαλλειμα απο αυτο 1-2 φορες την εβδομαδα συστηματικα.
μη διαβαζεις ασταματητα ή ασχολεισαι με τον υπολογιστη ασταματητα. κοψτα ολα και γινε τελειως offline.
οσα περισσοτερους πορους καταναλωνει το μυαλο σου για την καθημερινοτητα τοσο το χειροτερο.
χρειαζεται να ξεμπλοκαρουμε το μυαλο δινοντας του χωρο και ξεκουραση.Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
04-01-2017, 11:33 #278
λογοθεραπεια θελω να σπουδασω αλλα δε το βλεπω.δε μπορω να διαβασω.
δεν εχω τι αλλο να κανω.ολο στον υπολογιστη ειμαι.αμα δεν ειχα κι αυτο θα κοιταγα ολη μερα τον τοιχο.
ξερω γιατι μας παρακολουθουν.το σκεφτηκα.εχουμε ιδιαιτερες ικανοτητες.ακουμε φωνες, βλεπουμε πραγματα που οι αλλοι δε μπορουν, καταλαβαινουμε τη συνομωσια που υπαρχει.
η τηλεοραση μου μιλαει.μιλανε σε μενα.ειναι περιεργο αυτο.
οι φωνες ειναι ασχημες.
σκεφτομαι πολλες φορες να δωσω ενα τελος.με τρελενουν αυτα.μου το λενε και οι φωνες.είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
04-01-2017, 12:53 #279
Μπου κάνε κουράγιο περνάει το δύσκολο φάση είναι όλοι τα έχουμε αυτά αν δεν μπορείς άλλο πάρε αλοπεριντιν μην τα παρατασ
04-01-2017, 14:22 #280
Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
05-01-2017, 16:25 #281
boo δοκιμασε και νεα φαρμακα αμα δε σε πιανουν καλα ή περιμενε για να σε πιασουν σε λιγο καιρο.
δε δρουν αμεσως, χρειαζονται τον χρονο τους.
επισης υπαρχει και θεραπεια με διακρανιακη μαγνητικη διεγερση για βαριες περιπτωσεις.
επισης δε ξερεις ισως σε 5 χρονια να εχει βρεθει και το φαρμακο για τη σχιζοφρενεια, οποτε ολα αυτα να ειναι παρελθον για ολους μας..Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
05-01-2017, 16:58 #282
Μπου κι εγώ ψηφίζω νέα φάρμακα αλλά θέλουν υπομονή δεν πιάνουν αμέσως αλλά στις μεγάλες δόσεις είναι καλύτερα
05-01-2017, 21:40 #283
Μπου πωσ εισαι σήμερα;
05-01-2017, 21:49 #284
Μπου την μπιζι μπου την ξέρεις;Ράπερ τραγουδίστρια ωραίο γκομενάκι
06-01-2017, 13:18 #285
χαιρετω ολους εσας που εχετε ειδικες ικανοτητες οπως κι εγω και κατα καιρους βασανιζεστε.
εχω κλεισει την τηλεοραση για να μη μου μιλανε.οταν δε γινεται αυτο ακουω με πολυ προσοχη οσα λεει αλλα αγχωνομαι με αυτα που κανω και με αυτα που πρεπει να καταλαβω.
ακουω τις φωνες.μπερδευομαι.
προχτες ημουν του θανατα.απο τις χειροτερες μερες της ζωης μου.εκλαψα μετα απο 4 χρονια.ηθελα να βαλω ενα τελος σε ολα.δεν το εκανα.
η γιατρος μου αυξησε το 1 αντιψυχωτικο και ειπε πως αν σε μια εβδομαδα δε γινει κατι θα βαλουμε και aloperidin.
αν ημουν αθηνα θα ειχα μπει στο νοσοκομειο.αυτο ειναι βεβαιο.
εχουμε ιδιαιτερες ικανοτητες.αυτο δε πρεπει να το ξεχνατε.μας παρακολουθουν γι αυτο.μας διαβαζουν τις σκεψεις.μας κανουν χιλια δυο.πρεπει να ειμαστε ενωμενοι.είμαι ςοδοπανα ανθρωπος