Απόρριψη στο γάμο και ζήλεια - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 13 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 185
    Senior Member
    κοοκ, λυπηθηκα με αυτα που διαβασα στα τελευταια μηνυματα σου.
    το προσφατο μνμ της νεφελης μου θυμισε οτι η γυναικα σου δεν ειναι οικονομικα ανεξαρτητη, δεν το ειχα προσεξει.
    αυτο, απο μονο του δινει απαντησεις σε πολλα και μαλιστα πολυ δυσαρεστες απαντησεις.
    θα απαντησω παρακατω σε καποιες σκεψεις που εκανα διαβαζοντας το μεγαλο μνμ. πιριμινι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by cookerman View Post
    Έφτιαξα μια μεγάλη ασπίδα εξωτερικά για να το προστατεύσω. Μέγα λάθος. Η ασπίδα με τον ένα ή άλλο τρόπο κάποτε θα σπάσει, όπως και έσπασε. Όμως τα γερά θεμέλια είναι αυτά που θα κρατήσουν το σπίτι.
    Γειά. Μέσα από κείμενο είναι δύσκολο ως αδύνατο να καταλάβεις πώς είναι ο άλλος. Έτσι, δεν ξέρω αν είναι η σωστή στιγμή να γράψω αυτά που θα γράψω.
    Αυτό που λες (ασπίδα εξωτερικά) ήθελα να σου το πω. Αλλά να σου πω την αλήθεια, με κουράζει να γράφω πολλά. Ναι, θέλει να έχουμε επαφή με όλο τον κόσμο, να βλέπουμε τους άλλους, τα προβλήματα που έχουν και που είναι τα ίδια με τα δικά μας, άλλωστε όλοι οι άνθρωποι στην ουσία με παρόμοια πράγματα υποφέρουμε. Μπορεί σε κάποιον να έχουν κλείσει τα σύνορα γιατί υπάρχει και ο κοινωνικός αποκλεισμός, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

Μερικά πράγματα ακούγονται σαν αληθινά, αλλά δεν είναι. Π.χ. επικρατεί η γενική άποψη, να σώσουμε πρώτα τον εαυτό μας. Δεν είναι αλήθεια. Δεν ξέρω αν τυχόν έχεις προσέξει τις αφηγήσεις ατόμων που επέζησαν από ένα ναυάγιο (στις ειδήσεις). Θα διαπιστώσει κανείς ότι υποφέρουν περισσότερο γιατί αυτοί επέζησαν και όχι οι άλλοι δίπλα τους, παρά χαίρονται που επέζησαν.
    Αυτό το λέω για να καταλάβουμε ότι, πολλά είναι καθιερωμένα να θεωρούνται αλήθειες αλλά δεν είναι απαράτητα και η πραγματικές αλήθειες. Έχω λόγο που το ανέφερα αυτό, είναι η εισαγωγή για κάτι που θέλω και ελπίζω να γράψω σε επόμενο post.

Γράφεις: "... ο τρόπος που επεξεργάζομαι πια όλα γύρω μου με συζήτηση και με ενδιαφέρον, η ακύρωση όλων των άσκοπων συνηθειών ...".
    Μ'' αρέσει.
    Έχω τώρα ημικρανία (ευτυχώς όχι έντονη), και δυσκολεύομαι αυτή τη στιγμή να γράψω περισσότερα.
    It's hard to speak the truth, in a world full of people that don't realize they 're living a lie.

Senior Member
    Quote Originally Posted by cookerman View Post
    Τα νεότερα είναι πολλά........Τον γνώριζε εδώ και λίγους μήνες αλλά ήρθαν σε ερωτική επαφή μόλις λίγες ημέρες αφού μου είχε φανερώσει πως έχουμε πρόβλημα. Δικαιολόγησε την πράξη της στο ότι θεωρούσε πως πλέον ήμασταν τελειωμένοι ως γάμος και "υπέκυψε"..
    ... είχε σκοπό να το αποκαλύψει στη ψυχολόγο μας για να τη βοηθήσει να καταλάβει κάποια πράγματα για τη συμπεριφορά και τις πράξεις της για να φύγει από αυτή τη παράνομη σχέση και να δουλέψει για το γάμο μας. Όμως την πρόλαβα, και για μένα αυτό μπορεί απλά να είναι λόγια..
    . ..
    Είπα πολλά, άσχημους χαρακτηρισμούς εναντίον της, δεν πίστευα ποτέ στον εαυτό μου, πως ενώ με πρόδωσε δεν θα την έδιωχνα, πάντα έλεγα πως η απιστία ήταν το μόνο ασυγχώρητο.
    Μετά προτίμησα να ρίξω τους τόνους και να δώσω λίγο χρόνο στο μυαλό μου να δει τί έχει συμβεί πιο καθαρά, κυρίως για χάρη των παιδιών, να αναλογιστω Ίσως και τις ευθύνες μου σε όλο αυτό.Ναι, μέσα στον πόνο μου έψαχνα για ελαφρυντικά.Για ποιον τα έψαχνα δεν ξέρω τελικά...
    Η γυναίκα μου διέκοψε τη σχέση της με το τρίτο πρόσωπο και ενημέρωσε για όλα την ψυχολόγο μας και ξεκίνησε και αυτή τις ατομικές συνεδρίες, όπως ανέφερα στην αρχή με σκοπό να βρει επιτέλους τί της συμβαίνει. Πλέον δηλώνει αηδιασμενη με την πράξη της αυτή, αλλά για μένα αυτή η χαρακιά στην ψυχή, την καρδιά και το μυαλό μου έχει γίνει...
    ....
    Το μόνο που άλλαξε ήταν μια πιο ήρεμη στάση της απέναντι μου, χωρίς εντάσεις.. "... Στεναχωριέται (λέει) να βλέπει να δίνω το 200% αυτού που μπορώ και η ίδια να μη μπορεί να ανταποκριθεί..".......
    ως για τα παιδιά αλλά και γιατί δε μπορούσαμε να λειτουργήσουμε καθόλου. Αφιερώνουμε μια ώρα την ημέρα να παίζουμε μαζί με τους για να τα ηρεμήσουμε λίγο από την ένταση, όμως η μεγάλη έχει νιώσει ότι κάτι δεν πάει καλά..

Στην τελευταία κουβέντα που κάναμε χθες, όταν για πολλοστή φορά ζήτησα να μου εντοπίσει τον πυρήνα του προβλήματος και τί είναι τελικά αυτό που της λείπει ή την μπερδεύει, μου απάντησε πως της λείπει ο πόθος πια, αυτό που σε ελκύει μαγικά σε κάποιον..Δεν είναι ούτε η εμφάνιση μου το πρόβλημα (θεωρεί μάλιστα πως όσο μεγαλώνω γίνομαι και καλύτερος), ούτε η (τωρινή) συμπεριφορά μου, το σεξ ως πράξη και αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό, αλλά το θέμα της είναι "...η έλλειψη του πόθου από τη μεριά της στη σχέση μας. Και είναι κάτι που η ίδια δε βλέπει να αλλάζει μέσα της. Είναι ή η ρημάδα έλλειψη διακοπτη on/off. Τόσα χρόνια είχε σχεδόν παγιώσει το κενό ανάμεσα μας μέσα της και τώρα που είδε πραγματικά το τί αισθάνομαι για αυτή έχει τύψεις για ότι έκανε και για το ότι ενώ με αγαπάει πάρα πολύ δεν αισθάνεται αυτό που αισθάνομαι και εγώ ερωτικά. Θέλει να είμαι εγώ καλά, τα παιδιά καλά αλλά φοβάται πως αν μείνει στο γάμο μας μπορεί να γυρίσει αργότερα πάλι στα ίδια ψυχολογικά.Και τότε ίσως θα βρεθεί πάλι κάποιος άλλος που θα της ανάψει αυτή τη φλόγα που αυτή τη στιγμή δεν έχει μαζί μου.." Αυτά είναι δικά της λόγια..

Η ψυχολόγος λέει πως για όλα είναι νωρίς, θα πρέπει να εχω/εχουμε υπομονή.
    Όταν ρώτησα τη γυναίκα μου αν θέλει να χωρίσουμε μήπως έτσι της εκμαιεύσω μια απόφαση που απλά δε μπορεί να ξεστομίσει το αρνήθηκε γιατι "σε αγαπάω πολύ" αλλα "δε μπορεί να μου κάνει κι άλλο κακό και σε μένα και στα παιδιά" και "δε θέλω να πάρω μια τέτοια απόφαση, δε μπορώ".. Προφανώς στην παρούσα φάση δε μπορώ ούτε εγώ, και της το εξήγησα. Είμαστε γατζωμενοι ο ένας στον άλλο.
    Σκέφτομαι πως φοβάται να κάνει το βήμα λόγω των παιδιών, των οικονομικών δυσκολιών αλλά και γιατί δεν είναι σίγουρη για το αν τελικά είναι μη αναστρέψιμη η κατάσταση της έλλειψης πόθου. Εγώ της έδωσα χρόνο να το δουλέψει με την ψυχολόγο αλλά της έδωσα να καταλάβει πως οποία απόφαση παρθεί είναι οριστική. Αν δεν είναι, εγώ δε θα μπορέσω να προχωρήσω στη ζωή μου έχοντας το μυαλό μου εκεί..

Επιπλέον χθες συμφωνήσαμε πως αφού απολαμβάνουμε το σεξ μαζί να λειτουργήσουμε ως fuck-buddies. Έχω ξεκαθαρίσει στο μυαλό μου πως είναι απλά σωματικό, δε θα πρέπει να σημαίνει κάτι παραπάνω για μένα εκτός αν η ίδια μου έλεγε κάτι διαφορετικό. Και για αυτή είναι καθαρά σωματικό. Σκέφτομαι πως ίσως αυτό το σεξουαλικό παιχνίδι θα επαναφέρει τον χαμένο πόθο..ή θα τα μπερδέψει ακόμα χειρότερα. Ίσως οι περισσότεροι (ίσως και η ψυχολόγος μου) θα μου πείτε πως όντως είναι λάθος, όμως τη θέλω..

Η ψυχολόγος μου αφού ενημερώθηκε και από τους δύο ξεχωριστά για ότι έγινε τις προηγούμενες μέρες και για την επιθυμία μου να πολεμήσω και να αφήσω πίσω το θέμα της απιστίας, στην τελευταία ατομική συνεδρία μου, μου είπε πως δε χρειάζεται πολύς καιρός για να ξεκαθαρίσουν όλα (με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά) ίσως η απιστία να λειτουργήσει θετικά για μια ενδεχόμενη επανασύνδεση ή πάλι αρνητικά για ευνόητους λόγους, είναι θέμα διαχείρισης αφού έχουν μπει πολλές παράμετροι που μας επηρεάζουν και τους δύο πλέον.... Απλά έγιναν πολλά πολύ γρήγορα και θα χρειαστεί λίγο επιπλέον χρόνος ώστε να βρούμε την άκρη στο κουβάρι μας και να αντιμετωπίσουμε την νέα πραγματικότητα μπροστά μας ωστε να κινηθούμε μαζί για μια φορά προς μια κοινή κατεύθυνση..

Ρίχνω πολλές ευθύνες στον εαυτό μου που ήμουν αυτός που ήμουν και με τρώνε οι τύψεις μου καθημερινά. Σκέφτομαι πόσο διαφορετικά θα μπορούσαν να είναι όλα.. Έκανα χοντρές μλκς, το τίμημα όμως είναι για μένα πολύ βαρύ, ακόμα δε μπορώ να το αντέξω,,,,,

Ολα αυτά είναι μια περίληψη, ξέρω πως πολλοί θα με έχετε ήδη χαρακτηρίσει τουλάχιστον θύμα (για να μην πω τα χειρότερα), που διαλέγει τον δύσκολο (αδιέξοδο;; ) δρόμο..
    το οτι υπηρξε τριτο προσωπο ηταν το πλεον αναμενομενο με αυτα που περιεγραφες να λεει και να κανει.
    αλλα δεν σταματαει εκει το θεμα..

κατ αρχας, αφου σου ειπε τετοια ψεματα, μην πιστευεις λεξη για τις λεπτομερεις που ταχα την δικαιολογουν ( το οτι γνωριστηκαν αφου εσεις τα τσουγκρισατε κλπ), απλα προσπαθει να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα. αν ηταν δικαιολογημενη, θα το ελεγε οτι προχωραει παρακατω, δεν θα σε αφηνε να το ανακαλυψεις και μαλιστα πετωντας σου τετοιο φορτιο φταιξιματος (που παρελαβες μετα χαρας ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ).

παμ παρακατω.

αυτο που με κανει εξαλλη σε οτι διαβαζω ειναι το ποσο χειριστικη ειναι η γυναικα σου και ποσο προθυμος να την αφησεις να παιξει το θυμα και να αναλαβεις το φταιξιμο εσυ.
    σορι κιολας, αλλα οτανε χει κανει τετοια κουτσουκελα, ειναι, το λιγοτερο που μπορω να πω, ΜΕΓΑΛΟ ΘΡΑΣΣΟΣ να σου μιλαει για την σταση σου που την "οδηγησε' εκει.
    αν ειχε παραπονα απ την σταση σου, μπορουσε να το συζητησει, οχι να βρει γκομενακο και να σε χρησιμοποιει σαν στηριγμα, γιατι αυτο εκανε. μιας και απο την μια δηλωνει οτι δεν σε ποθει πια, κι απο την αλλη οτι θα προσπαθησει για τον γαμο σας.
    θα προσπαθησει να κανει τι? να σε ποθησει??? ο ποθος δεν ερχεται ουτε με δουλεια, ουτε με προσπαθεια. ειτε υπαρχει, ειτε δεν υπαρχει.
    κι αν η ψ σας λεει οτι προς αυτη την κατευθυνση δουλευετε, σας δουλευει...

απο την στιγμη μαλιστα που σου λεει οτι της λειπει το παθος και φοβαται οτι ισως και αργοτερα για τον ιδιο λογο κανει την ιδια πραξη, πιθανολογω οτι ο τυπος της σουταρε κι οχι οτι διεκοψε η ιδια... αν ειχε διακοψει η ιδια δεν θα σου μιλουσε για ελλειψη παθους και απομακρυνση. αυτη ετοιμαζε τον δρομο για να φυγει και ο τυπος την σουταρε (η απλα δεν ειχε καμια προθεση να ζησει μαζι της και να την συντηρει).

καποιος που ποθει κι ωστοσο (για τι λογους αραγε) κανει μια ξεπετα, επιστρεφει με μεγαλυτερο παθος στην σχεση του.τετοια περιπτωση ξερω μονο μια, οπου ενας τυπος ενω ηταν τρελλα ερωτευμενος, ειχε απωθημενο να παει με ******* γιατι νομιζε οτι το εχουν στο μετωπο κι οταν δοκιμασε και ξενερωσε η ζωη του με την αποτυχημενη δοκιμη και τα χαλια που ειδε, εγινε τυπος και υπογραμμος με την γυναικα του και οντως δειχνει πολυ ερωτευμενος. αυτη γυρισε για να σου πει οτι της τελειωσε και δεν το χει και δεν της βγαινει. κι οτι θα προσπαθησει να κανει τι??? να πιει τον κοινο σας βιο σαν πικρο φαρμακο????
    για ποιον λογο??? για τα παιδια??? τα παιδια μια χαρα ειναι και με χωρισμενους γονεις, μην την αφηνεις να σε παραμυθιαζει, τον κωλο της παει να καλυψει κατα την εμπαθη και ταπεινη μου γνωμη. ΚΛΩΤΣΕΣ!!
    αν την εδιωχνες πραγματικα εκεινη τη μερα, ισως τα ρπαγματα να ηταν καλυτερα.
    λεω εγω, τωρα..

απο αυτα που λεω αντιλαμβανεσαι οτι η αντιδραση μου ειναι πιο κοντα σε οσα ειπε νατ και ΣΒ.
    ωστοσο το φρονιμο ειναι να σκεφτεις και να κανεις οτι λεει η κονσταντλι και η ελισαβετ ..
    κανε οτι σε φωτισει κι οτι νοιωθεις και στον χρονο που θα επιλεξεις εσυ. με τον τροπο που σου φερθηκε, δεν οφειλεις καμια συνεπεια.

αλλα, να χαρεις, μην της επιτρεπεις να σου επταει αυτο το αθλιο μπαλακι ενοχων οτι ΕΣΥ κατεστρεψες το παθος ΤΗΣ στην σχεση ΣΑΣ.
    ειναι ΜΟΥΦΑ αγαπητε μου, μην της το επιτρεπεις! σεβασου τον εαυτο σου οτι κι αν αποφασισεις.
    ειναι εξισου υπευθυνη με σενα στην φθορα, και Η ΜΟΝΑΔΙΚΛΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΣΙΧΤΙΡΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΛΟΓΟΣ!!!!
    η συζητηση που παει ν ανοιξει πανω απ το χυμενο γαλα ειναι ατοπη. ειναι συζητηση πριν την προδοσια. τωρα παρε τις αποφασεις σου, μην την αφηνεις να σου ζηταει και τα ρεστα οτι κι αν αποφασισεις.
    για το τελευταιο και πιστευω οτι η ψ ειτε ειναι τερμα ασχετη , ειτε σε εκμεταλλευεται ( κι αυτη).
    Last edited by Remedy; 21-01-2017 at 18:12.

Banned
    Ωραία όλα αυτά, αλλά αναρωτιέμαι, είναι δυνατόν να έχουμε έναν άνθρωπο ως ερωτικό σύντροφο και να μην έχουμε καταλάβει τι ρόλο βαράει; Ας πούμε ότι η κοπέλα είναι δολοπλόκος (όπως την παρουσιάζουν ορισμένοι εδώ), αυτό το χαρακτηριστικό πότε εμφανίστηκε; Μόλις ξενέρωσε; Μέχρι τότε ήταν παιδί μάλαμα η κοπέλα; Κι αν όχι, δεν φαινόταν καθόλου από την εν γένει στάση και συμπεριφορά της έως σήμερα; Μου φαίνονται απίστευτα γενικά ορισμένα πράγματα.

Επίσης, το τελευταίο σχόλιο του θεματοθέτη νομίζω πως δείχνει μία στροφή προς το πραγματικό ενδιαφέρον προς τον εαυτό του, θέτοντας σε σωστή βάση και το θέμα των παιδιών.

Senior Member
    Σμπ οι άνδρες δεν καταλαβαίνουν πάντα ενώ οι γυναίκες καταλαβαίνουν πάντα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by SB_ View Post
    Ωραία όλα αυτά, αλλά αναρωτιέμαι, είναι δυνατόν να έχουμε έναν άνθρωπο ως ερωτικό σύντροφο και να μην έχουμε καταλάβει τι ρόλο βαράει; Ας πούμε ότι η κοπέλα είναι δολοπλόκος (όπως την παρουσιάζουν ορισμένοι εδώ), αυτό το χαρακτηριστικό πότε εμφανίστηκε; Μόλις ξενέρωσε; Μέχρι τότε ήταν παιδί μάλαμα η κοπέλα; Κι αν όχι, δεν φαινόταν καθόλου από την εν γένει στάση και συμπεριφορά της έως σήμερα; Μου φαίνονται απίστευτα γενικά ορισμένα πράγματα.

Επίσης, το τελευταίο σχόλιο του θεματοθέτη νομίζω πως δείχνει μία στροφή προς το πραγματικό ενδιαφέρον προς τον εαυτό του, θέτοντας σε σωστή βάση και το θέμα των παιδιών.
    Αυτα τα "καλα τοσο καιρο δεν ηξερες/δεν εβλεπες" τα θεωρω το λιγοτερο χαζα για να το πω ευγενικα. Οι ανθρωποι ναι εχουν καποια βασικα στοιχεια παγιωμενα απο τη παιδικη τους ηλικια, μια ταυτοτητα και εναν χαρακτηρα αλλα ποτε δεν μπορεις να φτασεις με ασφαλεια στο συμπερασμα οτι "αυτον τον ξερω απ'εξω κι ανακατωτα".
    Πολλα πραγματα τα μαθαινεις για τον αλλον μεσα απο στιγμιαιες αποφασεις του που μπορει να μην ειχε καλεστει να παρει μεχρι προτινος ενω μπορει να εχουν περασει χρονια που ειστε μαζι και μονο τοτε βλεπεις ποιος ειναι ο αλλος σε ΑΥΤΗ τη περιπτωση. Αυτα προκυπτουν στη πορεια...σιγα σιγα. Επισης για τον αλφα η βητα λογο πολυς κοσμος μεσα στην αναγκη του να καλυψει καποιες αναγκες του, κυριως ψυχολογικες, εθελοτυφλει οσο προκυπτουν τετοια κρισιμα σημεια και θα μπορουσε να πει "ωπ τι γινεται εδω;"
    Το μυαλο μας εχει εναν τροπο να εξομαλυνει αυτα τα οποια θα μπορουσαν να μας "τσιγκλανε" ενστικτωδως για να μας "προστατευσει"...ειναι ωραιες οι φουσκιτσες...ειδικα αυτη της αγαπης. Απολυτα φυσιολογικο το να βρεθει καποιος προ εκπληξεως σε τετοιες περιπτωσεις λοιπον.
    Ασε που παρα πολυ συχνα εκ των υστερων τη τρωει ο κοσμος την επιφυτηση οτι" αααα ναι υπηρχαν σημαδια".
    Επισης ειναι πολυ εντυπωσιακο το ποσος κοσμος παρουσιαζει κατι αλλο απο αυτο που ειναι και χειραγωγει τους αλλους χωρις να το συνειδητοποιει ΚΑΝ. Οποτε θα προσπαθησω παλι να ειμαι ευγενικη..
    Η γυναικα σου αγαπητε θεματοθετη ειναι για τα μπαζα.
    Αμα παιζει και οικονομικη εξαρτηση στη μεση οπως ειδα καπου να γραφεται....αστο. Γραψε μας οταν ξεπερασεις τη κατασταση αρνησης στην οποια βρισκεσαι.
    Δεν υπαρχει κατι για να σωθει...αλλα θα τυρρανιεσαι μεχρι να το συνειδητοποιησεις και να το αποδεχτεις ο ιδιος...

Banned
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Αυτα τα "καλα τοσο καιρο δεν ηξερες/δεν εβλεπες" τα θεωρω το λιγοτερο χαζα για να το πω ευγενικα. Οι ανθρωποι ναι εχουν καποια βασικα στοιχεια παγιωμενα απο τη παιδικη τους ηλικια, μια ταυτοτητα και εναν χαρακτηρα αλλα ποτε δεν μπορεις να φτασεις με ασφαλεια στο συμπερασμα οτι "αυτον τον ξερω απ'εξω κι ανακατωτα".
    Πολλα πραγματα τα μαθαινεις για τον αλλον μεσα απο στιγμιαιες αποφασεις του που μπορει να μην ειχε καλεστει να παρει μεχρι προτινος ενω μπορει να εχουν περασει χρονια που ειστε μαζι και μονο τοτε βλεπεις ποιος ειναι ο αλλος σε ΑΥΤΗ τη περιπτωση. Αυτα προκυπτουν στη πορεια...σιγα σιγα. Επισης για τον αλφα η βητα λογο πολυς κοσμος μεσα στην αναγκη του να καλυψει καποιες αναγκες του, κυριως ψυχολογικες, εθελοτυφλει οσο προκυπτουν τετοια κρισιμα σημεια και θα μπορουσε να πει "ωπ τι γινεται εδω;"
    Το μυαλο μας εχει εναν τροπο να εξομαλυνει αυτα τα οποια θα μπορουσαν να μας "τσιγκλανε" ενστικτωδως για να μας "προστατευσει"...ειναι ωραιες οι φουσκιτσες...ειδικα αυτη της αγαπης. Απολυτα φυσιολογικο το να βρεθει καποιος προ εκπληξεως σε τετοιες περιπτωσεις λοιπον.
    Ασε που παρα πολυ συχνα εκ των υστερων τη τρωει ο κοσμος την επιφυτηση οτι" αααα ναι υπηρχαν σημαδια".
    Επισης ειναι πολυ εντυπωσιακο το ποσος κοσμος παρουσιαζει κατι αλλο απο αυτο που ειναι και χειραγωγει τους αλλους χωρις να το συνειδητοποιει ΚΑΝ. Οποτε θα προσπαθησω παλι να ειμαι ευγενικη..
    Η γυναικα σου αγαπητε θεματοθετη ειναι για τα μπαζα.
    Αμα παιζει και οικονομικη εξαρτηση στη μεση οπως ειδα καπου να γραφεται....αστο. Γραψε μας οταν ξεπερασεις τη κατασταση αρνησης στην οποια βρισκεσαι.
    Δεν υπαρχει κατι για να σωθει...αλλα θα τυρρανιεσαι μεχρι να το συνειδητοποιησεις και να το αποδεχτεις ο ιδιος...
    Αυτό με την ασυνείδητη χειραγώγηση του ενός προς τον άλλο συμβαίνει όντως σε αρκετές περιπτώσεις.

Banned
    Ελις συμβαίνει κι αυτό.

Senior Member
    Ναταλία μέχρι να φας το πρώτο κέρατο είναι μετά τα βλέπεις τα σημάδια

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ναταλία μέχρι να φας το πρώτο κέρατο είναι μετά τα βλέπεις τα σημάδια
    Νομιζω εχει να κανει με το ποσο ετοιμος εισαι να προσπαθησεις να επενδυσεις ξανα σε κατι υγιες ελις...δηλαδη αν οντως εισαι ετοιμος για κατι τετοιο και δεν εισαι συνεχεια στη τσιτα μετα για "σημαδια" και ας εχεις φαει κερατο πριν...τα κοκκινα γυαλια ειναι κοκκινα γυαλια, αλλα και αν δε τα φορεσεις εστω λιγο παλι δυστυχισμενος θα εισαι με τη καχυποψια σου.
    Ασε που ξερω τουλαχιστον δυο ζευγαρια που επεσε κερατο και δεν υπηρξε κανενα σημαδι, κανενα "δικαιωμα" και εχουν περασει χρονια και ειναι ακομα μαζι και εχουν κανει παιδια σκυλια κλπ μαζι...
    Επισης αυτη τη στιγμη ζω με τα ματια μου μια γυναικα που εχει σημαδια και εθελοτυφλει, και απο ερωτα και για οικονομικους λογους/λογους βολεματος. Αλλα αυτο ειναι διαφορετικο.
    Αλλα τελοσπαντων με συγχωρεις cookerman που ξεφυγα λιγο μεσα στο θεμα σου.

Banned
    Άμα περιμένεις να δεις σημάδια, πάει να πει πως εστιάζεις σε λάθος πράγματα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by SB_ View Post
    Άμα περιμένεις να δεις σημάδια, πάει να πει πως εστιάζεις σε λάθος πράγματα...
    Αυτο ακριβως....

Senior Member
    Δεν ξέρω παιδιά εγώ πάντα το καταλάβαινα χτυπούσε καμπανάκι

Senior Member
    Μετά το κέρατο εννοείται

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    κοοκ, λυπηθηκα με αυτα που διαβασα στα τελευταια μηνυματα σου.
    το προσφατο μνμ της νεφελης μου θυμισε οτι η γυναικα σου δεν ειναι οικονομικα ανεξαρτητη, δεν το ειχα προσεξει.
    αυτο, απο μονο του δινει απαντησεις σε πολλα και μαλιστα πολυ δυσαρεστες απαντησεις.
    θα απαντησω παρακατω σε καποιες σκεψεις που εκανα διαβαζοντας το μεγαλο μνμ. πιριμινι.
    Είναι οικονομικά ανεξάρτητη, έχει τη δουλειά της και το σταθερό μισθό της.

Page 6 of 13 FirstFirst ... 45678 ... LastLast