Results 226 to 240 of 455
-
07-04-2017, 02:46 #226
ο ηττοπαθης χαρακτήρας, ο μαζοχιστικός, αντλεί ικανοποίηση απο αυτό που λες μαγικό ραβδί. Θελει να συμβαίνουν πραγματα κ όχι να τα επιδιώκει εμπρακτα. Απο εκει ξεκινα ολο το δραμα κ τα χτυπηματα της μοιρας, που κ να μην υπαρχουν (βλ. ετοιμοθανατο πατερα) τα δημιουργεί για να σου ξυπνήσει αισθημα οικτου, αναγκη να προστατευσεις κ να δικαιολογησεις κτλ. Δημιουργεί συνθηκες ανεκτικοτητας για να μπορει να σε αδειαζει χωρις να αντιδρας εντονα
- 07-04-2017, 02:54 #227
07-04-2017, 02:58 #228
δε νομιζω Remedy. ζαν ντ'αρκ 'η ουλρικε μάινχοφ θα την εχει δει για αλλη μια φορα, τυπου ειμαι αλάνι κι εγινα καλά κ σε συγχωρω κ εσενα που με πιεζες. Νοιωσε τυχερος που σε γουσταρω ακομα γιατι εμενα με κυνηγούν ολοι οι αντρακλες της πέρα ραχούλας. Το νου σου λοιπον, ανεξου με, γιατι είμαι το αλάνι που εχει @@ κ σου κανω την τιμη να σου δωσω μια ακομη ευκαιρια, να κερδισεις το επαθλο.
Η αληθεια της ομως ειναι αλλη. Λέει δωσε μου να πιω το όπιο της σημαντικοτητας μεχρι να βρω νεο ντιλερ να νοιωθω ανθρωπος στο παραλληλο συμπαν μ μεχρι να αλλαξουν (απο μονα τους) όλα
07-04-2017, 03:26 #229
τα παραπάνω δεν τα λέω για να χλευασω. Η κοπέλα αρνήται ουσιαστικά πως εχει προβλημα, αφου ουτε το εθιξε απο την αρχη ουτε κανει κατι γι αυτο, και ενδεχομενως να βρισκει μη φυσιολογικό λογακι το οτι λέει ψεμματα κ απλώς προγραμματιζει "διαιτα" ψευδους κ το σερβιρει ως "ηρεμησαμε", που προφανεστατα δε θα οδηγησει καπου αφου το προβλημα ειναι βαθυτερο και η λυση δεν ειναι να σκεπασει τα ψεμματα που εχει πει με ενα νεο κ να προσπαθησει να μην πει καινουρια, αλλά να αντιμετωπίσει την πραγματικοτητα, να εκθεσει και να αποδεχτει την αλήθεια
07-04-2017, 07:30 #230
Χαχαχα. Δεν απέχει και πολύ αυτό που γράφεις από την πραγματικότητα. Ουσιαστικά αυτό έκανε. Η ίδια μάλιστα παραδεχόταν ότι αυτοί που μου παρουσίαζε ως "αντίπαλο δέος" δεν έπιαναν μία μπροστά μου. Για κάποιους απ' αυτούς μάλιστα είχε πει σε ανύποπτο χρόνο ότι της την έδιναν στα νεύρα ή τους αποκαλούσε "άκυρους". Εξακολουθούσε όμως να τους ρίχνει στο τραπέζι ως "μπαλαντέρ" κάθε φορά που έβλεπε ότι ζοριζόταν ή ότι της πήγαινα κόντρα.
07-04-2017, 07:37 #231
07-04-2017, 07:51 #232
Το έκανε πολλές φορές αυτό. Το πιο χαρακτηριστικό το έχω αναφέρει ήδη. Κάποιο μεσημέρι άρχισε να με αποκαλεί με διάφορους τρόπους στα καλά καθούμενα και της το έκλεισα με ένα "άντε γεια". Δεν της μίλησα για ολόκληρη την υπόλοιπη μέρα. Την επόμενη που της μίλησα για αυτό, είπε ότι δε θυμόταν τίποτα και είχε την απαίτηση να της δώσω εγώ εξηγήσεις (!!!!!) για το τι ακριβώς είχε γίνει και μάλιστα, ενώ της το είχα αναφέρει το πρωί, εκείνη θυμήθηκε να μου ζητήσει τις εξηγήσεις στις 10 το βράδυ !!! Επειδή μάλιστα αρνήθηκα να το κάνω και της είπα ότι θα της τα πω όλα το επόμενο πρωί, μου κρατούσε μούτρα λες και ήταν εκείνη η θυμωμένη και όχι εγώ !!!!
Άλλες φορές, της έδειχνα έντονα τη δυσαρέσκειά μου για κάτι που είπε (να ήταν μόνο ένα και δυο τα "ακυρά" της) και της το έκλεινα με τρόπο που καταλάβαινε ότι με είχε εκνευρίσει. Η επόμενη κίνησή της ήταν να μου λέει ότι "δεν πειράζει που της το έκλεισα στα μούτρα, δεν θέλει να είμαστε μαλωμένοι κλπ.", λες και το πρόβλημα δεν ήταν τα λόγια της και οι συμπεριφορές της αλλά το ότι της το έκλεισα απότομα !!!!
Πολλά τέτοια έχω να θυμηθώ. Παλιά της τέχνη κόσκινο.
07-04-2017, 08:19 #233
Μα το έλεγε κιόλας επί ένα-ενάμιση μήνα σχεδόν. "Οι γιατροί (πολλοί γιατροί, για να δείξει ότι και καλά το έχει ψάξει) μου λένε για κάτι που θα κρατήσει ένα-δυο μήνες, εγώ μπορώ να το κάνω με τον δικό μου τρόπο και μάλλον έτσι θα κάνω."
Και όταν τη ρωτούσα πότε τέλος πάντων σκοπεύει να κάνει κάτι, έστω με τον τρόπο της, η απάντηση ήταν "το σκέφτομαι, σε λίγες μέρες μάλλον". Και έτσι πέρασε ένας μήνας μέχρι να αποφασίσω να της δώσω το "τελεσίγραφο" και να την πιέσω να κάνει αυτό που της λένε οι "γιατροί".
07-04-2017, 09:00 #234
07-04-2017, 09:18 #235
Είναι χαρακτηριστικό αυτό των χειριστικών ανθρώπων και όπως σωστά είπε και η ρεμεντυ δεν θα παραδεχτεί ποτέ οτι την εγκατέλειψες αλλά οτι εκείνη το διάλεξε. Ήδη από το μνμ της φαίνεται ξεκάθαρα πως το παρουσιάζει σαν εκείνη να σε άφησε για κάτι που "μεγαλοποίησε' κιόλας, οπότε τώρα που σε συγχώρεσε μπορεί να επιστρέψει και να σου κάνει την χάρη να είσαι ξανά φίλος της.
Όταν εγώ είπα στον πρώην μου να χωρίσουμε μετά από καναδυό μέρες μου τηλεφώνησε κι έκανε σα να μην είχε ειπωθεί ποτέ αυτό κι ότι ο ίδιος ήταν θυμωμένος μαζί μου και μου ζητούσε διαβεβαιώσεις για να μου δώσει άλλη μια ευκαιρία!
Και για να σου κάνω και μια πρόβλεψη, πάω στοίχημα ότι μετά την αδιαφορία που της έδειξες σε αυτό θα γίνει έξαλλη όταν δει οτι η χειριστικότητα της δεν πιάνει πια, οπότε τις επόμενες μέρες να είσαι προετοιμασμένος για μια "έκρηξη αγάπης" από μέρους της για την οποία βέβαια μετά πάλι θα ζητήσει συγνώμη.
07-04-2017, 10:29 #236
07-04-2017, 10:36 #237
Το μόνο που μπορώ να υποθέσω σίγουρα είναι αυτό. Το ότι θα γίνει έξαλλη. Για το πως θα αντιδράσει δεν ξέρω. Όπως ανεφερα πιο πάνω, πλέον ούτε να με ταράξει δεν μπορεί από τη στιγμή που έχω πάρει τις αποφάσεις μου. Το δύσκολο ήταν να πάρω αυτές τις αποφάσεις, όχι να τις τηρήσω. Το μόνο μήνυμα που θα μπορούσε ίσως να μου κινήσει κάποιο ενδιαφέρον θα ήταν, όπως επίσης έχω πει, το "είμαι στην πόλη σου, θέλω να βρεθούμε", κι αυτό ακόμα για ένα καφέ και τίποτα περισσότερο. Και αν.
07-04-2017, 12:45 #238
Επισης, το "ο καθενας με τον τροπο του" δεν αποκλυει το να ξερει για την νεα κοπελα σου. Ή οχι;
07-04-2017, 14:00 #239
Δεν το αποκλείω. Παρόλο που οι φωτογραφίες και οι δημοσιεύσεις μου είναι μόνο για τους φίλους μου, δεν αποκλείω να το έμαθε από ένα κοινό φίλο που έχουμε και τον οποίο γνωρίζει προσωπικά (μου τον είχε χαρακτηρίσει "κολλητό" της) ενώ εγώ όχι. Είχα ανεβάσει φωτογραφίες μου από μια έξοδό μας με την κοπέλα μου το περασμένο Σάββατο στο μαγαζί που συχνάζω (εκεί που τη γνώρισα κιόλας).
Έχω δύο λόγους για τους οποίους πιστεύω ότι με κάποιο τρόπο ενημερώνεται για το τι δημοσιεύω. Ο ένας, ήταν τότε που με είχε διαγράψει και μπλοκάρει, για μια μέρα έστω, αρχές Μαρτίου, λίγο πριν της θέσω το τελεσίγραφο. Την είχα σε λίστα με συγκεκριμένους φίλους (αυτοί που μπορούν να βλέπουν οτιδήποτε ανεβάζω) και σβήστηκε αυτόματα όταν με μπλόκαρε. Με το που με ξαναέκανε φίλο της, δεν μπήκε αυτόματα στη λίστα αυτή και δεν μπορούσε να δει κάποιες ιδιαίτερες δημοσιεύσεις που έκανα. Έξαλλη, με πήρε τηλέφωνο ένα απόγευμα και απαιτούσε να της εξηγήσω πως ανέβασα πράγμτα στο προφίλ μου τα οποία εκείνη δεν έβλεπε !!! Όταν τη ρώτησα πως τα είδε, μου απάντησε με μισόλογα. Να σημειώσω ότι οι δημοσιεύσεις που αποτέλεσαν την "πέτρα του σκανδάλου" ήταν τρία κομμάτια Hard Rock και Heavy Metal, που απευθύνονταν μόνο στους πολύ καλούς φίλους, τίποτα δηλαδή που να της δίνουν το δικαίωμα να με αποκαλεί "ψεύτικο" και "φθηνό" !!! Ούτε ποτέ μου εξήγησε πως είδε τις δημοσιεύσεις αυτές, όσο δεν ήταν στη λίστα αυτών των φίλων. Είπε κάτι για το λογαριασμό του πατέρα της που μπήκε σ' αυτόν (με τον πατέρα της ΔΕΝ είμαστε φίλοι !!!), μετά κάτι για ένα φίλο της που μπήκε και σε αυτού το προφίλ (μόνο ΚΑΙ δικός μου φίλος θα μπορούσε να τα δει). Μόλις την πρόσθεσα στη λίστα, αμέσως τα είδε. Ποτέ δεν μου έδωσε πειστική εξήγηση πως είδε τα "φοβερά και τρομερά" που είχα ανεβάσει και την είχαν κάνει έξω φρενών.
Ο δεύτερος λόγος που με κάνει να πιστεύω ότι μαθαίνει τι δημοσιεύω ήταν το μήνυμά της 2-3 μέρες αφότου ουσιαστικά τελείωσε το παραμύθι. Με είχε διαγράψει και μου είχε μπλοκάρει τη δυνατότητασ να της κάνω add. Μου ζήτησε να μην κάνω ορατά σε αυτήν όσα δημοσιεύω ούτε να έχω παρτίδες με τον κοινό μας φίλο (επειδή υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα με αυτόν, του είχα γράψει κατά καιρούς σχόλια στον τοίχο του για κάποια παιχνίδια, χωρίς να τον ξέρω προσωπικά, εκείνος με είχε κάνει add). Έτσι κι αλλιώς, αυτό που μου ζητούσε δεν είχε νόημα αφού μόνο οι φίλοι μου μπορούσαν να δουν τι ανέβαζα. Για μια βδομάδα, είχα αποκλείσει και τον κοινό μας φίλο από το "κοινό" των δημοσιεύσεων, μετά σκέφτηκα ότι δε γίνεται αυτή η δουλειά συνέχεια και τον ξαναέβαλα στη λίστα. Έτσι κι αλλιώς, πέρα από την ομάδα, δεν είχαμε άλλα πάρε-δώσε με αυτόν ώστε να γίνομαι "ορατός" σε αυτήν μέσω κάποιου σχολίου που θα μου έκανε εκείνος. Τώρα, αν από εκείνον, με κάποιον τρόπο, μάθαινε χαρτί και καλαμάρι τι κάνω στο facebook, δεν είναι κάτι που με αφορά.
Μια άλλη πιθανότητα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν ένας μυστηριώδης τύπος, με παράξενο ονοματεπώνυμο που έμοιαζε σαν συνθηματικό (δύο δισύλλαβες λέξεις, κακόηχες, που δεν έβγαζαν κανένα απολύτως νόημα), που μου είχε κάνει αίτημα φιλίας λίγο καιρό μετά απ' αυτήν (υπενθυμίζω, Μάιο του '15 με "βρήκε" αυτή). Η κοπέλα ήταν ο μόνος κοινός μας φίλος. Ο τύπος αυτός δεν δημοσίευσε ποτέ φωτογραφία προφίλ, δεν έγραψε το παραμικρό για το ποιος είναι, δε φαινόταν αν είναι άντρας ή γυναίκα, ούτε ηλικία, ούτε καν αν ήταν Έλληνας ή ξένος. Γενικά, έδειχνε να μην είναι καθόλου ενεργός στο fb. Δεν θυμάμαι να έκανε ποτέ του κάποια ανάρτηση, να μου έκανε κάποιο like, να εμφανιζόταν οπουδήποτε στις ενημερώσεις μου. Κάποιο καιρό μετά, έκανε τους φίλους του "αόρατους" οπότε δε φαινόταν ότι εκείνη ήταν ουσιαστικά ο κοινός "σύνδεσμος". Τον είχα στη λίστα των ατόμων που έβλεπε κάθε μου δημιοσίευση, έτσι κι αλλιώς δε φαινόταν να ασχολείται και ιδιαίτερα με το facebook. Πριν λίγες μέρες, διαπίστωσα ότι απενεργοποίησε το προφίλ του και τον έσβησα από φίλο. Ποτέ μου δεν έμαθα οτιδήποτε γι αυτόν, ποια η σχέση του με την κοπέλα (αν υπήρχε), ούτε φυσικά μπορώ να ξέρω τι ρόλο έπαιξε, αν έπαιξε, στο θέμα των δημοσιεύσεών μου.Last edited by avgeris; 07-04-2017 at 16:37.
10-04-2017, 13:03 #240
Κυριακή βράδυ και διαπίστωσα ότι το αίτημα φιλίας της είχε εξαφανιστεί (μέχρι το μεσημέρι, ήταν ακόμα εκεί). Χωρίς κάποια άλλη κίνηση από μέρους της. Μέχρι στιγμής, τουλάχιστον.