Results 76 to 88 of 88
-
24-05-2017, 11:18 #76
Το τηλέφωνο του αγοριού μου το έδωσα εγώ γιατί ήξερα πως μπορεί να το βρει άμα θέλει οπως ειχε βρει και του πρωην μου μαλλον ειχε κλεψει για λιγο το κινητο μου οταν κοιμομουν. Εδω ειχε βρει και μιας φιλης του! Επισης μπορει να ερθει σπιτι να κανει σκηνικα. Εξωτερικο δεν μπορουμε να παμε πρωτον γιατι δεν εχουμε λεφτα δευτερον γιατι θα βαλει την ιντερπολ αυτη δεν αστειευεται για απαγωγη αρρωστου.
- 24-05-2017, 11:28 #77
Αυτό μπορεί να το κάνει μόνο αν έχει οριστεί ως κηδεμόνας, αν έχει αποδείξει δηλαδή οτι δεν είσαι σε θέση να φροντίζεις μόνη σου τον εαυτό σου, ισχύει κάτι τέτοιο;
Ωραία, έστω οτι το βρίσκει το τηλέφωνο...μπορεί να μην της απαντάει, να το κλείνει...μπορεί ακόμα και να της κάνει καταγγελία οτι τον ενοχλεί ή τον εκφοβίζει και τον απειλεί. Αν φύγετε ας πουμε και ο φίλος σου αλλάξει τηλέφωνο και η μάνα σου το βρει και τον ενοχλεί, μπορεί να πάει στην αστυνομία και να της κάνει καταγγελία. Δεν έχει κανείς δικαίωμα να ενοχλεί έτσι τον άλλον. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και συ αν σε ενοχλήσει. Μπορείς να ζητήσεις να μην έχεις καμιά επαφή μαζί της.
Μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό καλή μου, προσπάθησε να ηρεμήσεις και να τα βάλεις σε μια σειρά τα πράγματα για να βρεις λύσεις.
Αν έχεις δίκιο και όντως μπορείς να είσαι λειτουργική, δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι αλλά πρέπει να το χειριστείς έξυπνα και διπλωματικά. Άσε τις εντάσεις, δείξε οτι πας με τα νερά της για να ηρεμήσει μέχρι να βρεις τρόπο να φύγεις. Αν δημιουργήσεις ένταση και την απειλήσεις ή μπλεχτείτε σε καβγά θα της δώσεις πάτημα να σε ξανακλείσει μέσα. Εσύ πρέπει να δείξεις οτι μπορείς να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και την λογική σου.
24-05-2017, 11:41 #78
Μα σου ειπα..μπορει να ρθει απο το σπιτι του αγοριου μου..και να κανει σκηνικα..δεν μπορουμε να παρουμε περιοριστικα μετρα γιατι δεν εχουμε τα λεφτα..ασε που μετα θα με κλεισει σιγουρα μεσα ξερει το διοικητη της ασφαλειας..τη λογικη μου δεν μπορω να τη διατηρησω οταν ξερω οτι υπαρχει αυτη και μου κανει ολα αυτα δυστυχως. Λειτουργικη μπορω να ειμαι μονο οσον αφορα τη φροντιδα του εαυτου μου. Δεν μπορω να δουλεψω. Θα δοκιμασω να παιρνω παραπανω χαπια αλλα και παλι για να δουλεψω δυσκολο απλα να ειμαι πιο ψυχραιμη. Η γυναικα ειναι πραγματικα τρελη τελος αυτη ειναι τρελη οχι εγω. Δεν θελω μπλεξιματα αλλα μαζι της αρκετα μου εχει κανει εχω κουραστει κι εγω και το αγορι μου και δεν θα αντεξει και πολλα θα βρει αλλη και μετα εγω τι θα κανω;
24-05-2017, 13:33 #79
24-05-2017, 15:20 #80
Όχι να μην παίρνεις παραπάνω χάπια από μόνη σου, να συμβουλευτείς τον γιατρό σου για τα χάπια. Προσπάθησε μόνο να μην της δίνεις σημασία μέχρι να είσαι έτοιμη να φύγεις.
Δεν χρειάζονται περιοριστικά μέτρα, μπορείς να πας στον εισαγγελέα να εξηγήσεις τι συμβαίνει και οτι σε απειλεί κτλ και τότε θα την καλέσουν από την αστυνομία για να της κάνουν σύσταση. Αν το επαναλάβει, γίνεται μήνυση αυτόματα από την αστυνομία.
Το αγόρι σου αφού σε αγαπάει δεν θα πάει πουθενά, άδικα φοβάσαι. Είστε καιρό μαζί;
24-05-2017, 17:25 #81
Σιγά μην είναι και ο σουπερμαν.... θα βάλει την interpol να σε ψάξει αν φύγεις στο εξωτερικό. ..θα χάσει το αγόρι σου τη δουλειά του... ξέρει το διοικητή της ασφάλειας. ..
αυτή στα έχει πει αυτα? ψέμματα σου λεει... και εσύ την πιστεύεις και φοβάσαι. ..
24-05-2017, 19:54 #82
Θα πάρω παραπάνω χάπια. Στην αστυνομία καλή ιδέα αλλά θα γίνω ρεζίλι αν πάω γιατί θα μάθουν για την ασθένειά μου. Ξερει όντως το διοικητή αυτό το ξέρω εχουν πολλές γνωριμίες με τον πατέρα μου. Τελοσπάντων παιδιά, κουράστηκα να απαντώ σας ευχαριστώ όλους πολύ. Από ότι κατάλαβα πάντως που μίλησα μαζί της πρέπει να της είπαν από το νοσοκομείο να με ελέγχει για πάντα άλλοι από κει.
Last edited by λουλούδι; 24-05-2017 at 20:34.
24-05-2017, 20:20 #83
Μολις της λεω θα φυγω απο το σπιτι σοκαρεται και με απειλει με τον τροπο της. Ειναι να τη φοβασαι..την ξερω απο μικρη δεν θα την μαθω τωρα.
25-05-2017, 04:05 #84
Eμενα ηταν διαφορετικο το κινητρο ..........ταχα με μια γνωστη της , που εμενε στο διπλανο διαμερισμα σε μας , μεσοτοιχια , και την παρατησα για την συγκεκριμενη κοπελα .......η μανα της παρατημενης απο μενα , το εφερε βαρεως , οπως κι κορη της , εκλαιγε , κι αρχισε να βαζει λογια η μανα της στην μανα μου οτι η ταδε ( η 8 χρονια ) ειναι η μπηξε η δειξε , τον κανει οτι θελει , κλπ. οποτε πειστηκε κι η μανα μου , οτι η κοπελα , η 8 χρονια , θα μου κανει τον βιο αβιωτιο , ηθελε μια κοπελα του χεριου μου , αλλα εγω δεν θελω του χεριου μου , οποτε το κινητρο της μανας μου , ηταν να με προστατεψει απο το τερας , την 8 χρονια .......που δεν ηταν ετσι οπως την ειχε περιγραψει η διπλανη , ειχε μια εντονη προσωπικοτητα , αλλα καμμια σχεση με τις περιγραφες της γειτονισσας ........πολλες μαναδες στην Ελλαδα ειναι παρεμβατικες .....για καποιο λογο ομως .........
25-05-2017, 04:12 #85
Ελισαβετ , γεια , οταν ειπα να την πλακωσει , 1ον , δεν ηξερα για ψυχιατρεια , ουτε για ξυλο ηξερα , και 2ον , δεν εννοουσα να την σπασει στο ξυλο , αμα ηταν , θα τοκανα κι εγω , εννοουσα κανα σφιξιμο στο μπρατσο ( επειδη εχω δυναμη λογω γυμναστικης ) , κανα σφιξιμο στην παλαμη , κατι λαιτ , οχι να την βγαλει νοκ-αουτ , δεν εχω παλαβωσει ................................ακομα ...αλλα στον παρανοικο ανθρωπο , δεν πιανει η λογικη , γι αυτο και την απειλησα με οπλο .....υπεφερα 8 χρονια .....πολλα ειναι .....εχει η υπομονη ορια .....
25-05-2017, 09:42 #86
Καλημέρα Μακ...
Μα δεν αναθεώρησες ούτε όταν τα είπε αυτά πέρι ξύλου, ψυχιατρείου κτλ... άσε που δεν χρειαζοταν να τα πει. Ενας άνθρωπος με τόσο κακή σχέση με τη μάνα του, αν δεν υπάρχει καποιο άλλο πρόβλημα, θα είχε φύγει ήδη από το σπίτι.
Αλλα κι εκτός από αυτό και οι απειλές ή τα λαιτ που λες κι αυτά βία είναι! Ο καθένας μπορεί να χει κάνει τις επιλογές του στο παρελθόν του δεν σε κρίνω, αλλά δεν γίνεται να το προτείνουμε αυτό ως μέσο λύσης σε ένα σαιτ ψυχολογικής υποστήριξης. Το λαιτ μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ χοντρό πάνω στην ένταση ενός καβγά χωρίς να το καταλάβουμε.
Τέλοσπάντων ελπιζω η κοπέλα να ηρεμήσει και να βρει λιγη γαλήνη στο σπίτι της.
25-05-2017, 11:57 #87
Καλημερα Ελισαβετ , σορυ που γελαω τωρα , αλλα συνειδητοποιω οτι πραματι ειμαι σε φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης , και οχι σε martial arts φορουμ ...!!!! οντως λυνω τις ανεπιλυτες διαφορες μου με οποιονδηποτε με την βια , εχοντας τα εχεγγυα γι αυτο , αλλα πραματι , ειναι λαθος μου να μιλαω για βια εδω μεσα , εγω μπορει να ασκω βια , ελεγχομενη , αμα ημουν a loose canon , δεν θαχε μεινει τιποτα ορθιο εδω μεσα , ουτε μια πορτα , εχει μεινει το σημαδι ( τρυπα ολοκληρη ) στην καρυδενια ποπρτα , απο γροθια που εριξα σε αυτην ..........ανακαλω τα περι βιας , Ελισαβετ , απλα μου ξυπνησαν οδυνηρες μνημες ..............σορυ , εχεις δικιο .......φιλικα παντα .....
25-05-2017, 15:16 #88