Ζηλευω.... - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 118
    Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Μα ακριβως επειδη θελει να δειχνει ευκολη δεν την θελουν οι αντρες. Οι αντρες θελουν τις δυσκολες. Και εκτος απο αυτο εχουμε μυαλο οι γυναικες, δεν εχουμε μονο απο το αλλο που ειπες. Νιωθω οτι προσβαλλεις τις γυναικες μ'αυτο. Οι αντρες πολλες φορες ειναι παρτακηδες και κανουν μια σχεση μονο για το σεξ, δεν το λεω εγω, το λενε οι ιδιοι αν και εγω πιστευω οτι κανουν σχεσεις επειδη ερωτευονται και απατουν για το σεξ, οποτε πιστευω κολπο ειναι και αυτο των αντρων για να μην τους εχουμε δεδομενους.
    Λουλουδι ....το οτι ειπα οτι δεν εχουν μυαλο ολες οι γυναικες ηταν γενικο...δν ηθελα να μειωσω κανεναν..ειναι μια πραγματικοτητα..το ιδιο ισχυει κ με τους αντρες κ ολους τους ανθρωπους δεν εχουν μυαλο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Λουλουδι ....το οτι ειπα οτι δεν εχουν μυαλο ολες οι γυναικες ηταν γενικο...δν ηθελα να μειωσω κανεναν..ειναι μια πραγματικοτητα..το ιδιο ισχυει κ με τους αντρες κ ολους τους ανθρωπους δεν εχουν μυαλο
    Α ενταξει απο αυτη την αποψη εχεις δικιο..αν το λες και για τους δυο.

Miliva21
    Guest
    Κοριτσια σας παρακαλω...ας ληξει εδω αυτη η διαφωνια αποψεων κ η μικρη συγκρουση...

Δεν θελω να μαλωνετε....χαλαρωστε και οι δυο πλιζ ....το οτι η καθεμια σας εχει διαφορετικη αποψη ειναι σεβαστο απο ολους κ πρεπει να ειναι κ απο εσας.....πειτε την αποψη σας εξαλλου γ αυτο ειστε εδω και αν δεν συμφωνειτε..δεν πειραζει...ψωμι και αλατι...δεν μπορουμε να συμφωνουμε ολοι....ομως

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ..ΜΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ...Κ ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ....

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ..ΕΠΔ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ...ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Σου γραψε μια παρα πολυ ωραια απάντηση η Ναταλία σε άλλο θέμα με την οποία συμφωνώ απόλυτα και λόγω χρόνου δεν σου έγραψα νωρίτερα.
    Διόρθωσε με αν κάνω λάθος, αλλά από όσο σε έχω καταλάβει είσαι συναισθηματική, ίσως και λίγο ντροπαλή ή συνεσταλμένη με τους άντρες και δεν πιστεύω καθόλου πως ζητάς απλώς εμπειρίες οτι να ναι. Θες να ζήσεις τον απόλυτο έρωτα να το γευτείς ολόκληρο κι όπου βγάλει. Νομίζω οτι βαθιά μέσα σου θα ήσουν χαρούμενη αν ήξερες οτι μπορούσες να βρεις έναν μόνο άντρα και να μείνεις για πάντα μαζί του χωρίς να χρειαστεί να ψάξεις τίποτα άλλο.
    Νομίζω οτι εσύ πρώτη κρίνεις τον εαυτό σου ως μυξοπαρθένα, ρομαντική κι όλα αυτά τα ωραία ακριβώς επειδή αναγνωρίζεις αυτές σου τις επιθυμίες. Κι επειδή σε κρίνεις προσπαθείς να παρουσιάσεις στους άλλους μια άλλη εικόνα που δεν είσαι. Το παίζεις άνετη ενώ δεν είσαι, το παίζεις σουπερ κουλ κι ότι θες εμπειρίες κτλ κι όλα αυτά μπερδεύουν τους άλλους. Γιαυτό ακους αυτά τα αντιφατικά σχόλια.

Λες "δεν θέλω να είμαι πολυ δύσκολη", τι σημαίνει αυτό; Να είσαι όσο δύσκολη σου βγαίνει κι όπως νιώθεις!!! έχεις κολλήσει υπερβολικά πολύ με τα ταμπελάκια του τι είσαι και ξεχνάς τι νιώθεις! Έχεις μπερδευτεί και η ίδια και ξεχνάς ποια είσαι γιατί σκέφτεσαι πάρα πολύ τι αρέσει στους άλλους να είσαι. Είναι σα να είσαι σε ένα συνεχή αγώνα να πιάσεις τον παλμό των αντρών, τι τους αρέσει, πιο στυλ προτιμάνε, αν θέλουν τις εύκολες ή τις λίγο πιο δύσκολες ή τις έτσι ή τις αλλιώς και χάνεις τον εαυτό σου με όλο αυτό το ψάξιμο! Η Μιλίβα που είναι να πει κι εκεινη τι θέλει;

Στα λεω εκ πείρας αυτά, πέρασα χρόνια με την μάσκα της άνετης ενώ η ψυχή μου από μέσα ούρλιαζε! Σταμάτα να σκέφτεσαι τι θέλουν κι άρχισε να είσαι αυτό που είσαι χωρίς να σε νοιάζει πως θα σε χαρακτηρίσουν. Μπορεί να γουστάρεις να είσαι ρομαντική, τι κακό έχει αυτό; Όταν θα το κάνεις θα νιώσεις τέτοια απελευθέρωση που δεν θα το πιστεύεις.
    Ναι διαβασα την απαντηση σου ελισσαβετ οπως κ αυτη της ναταλιας κ σας ευχαριατω κ τις δυο...

Απλα το οτι δειχνω ευκολη στους αντρες ακομα δεν με βρισκει εντελως απολυτη κατα τ αλλα εχετε δικιο

Miliva21
    Guest
    Θα ηταν πολυ μονολευρο να το πω για τις γυναικες...γ ολους τους ανθρωπους ισχυει αυτο...ασε που το ειπα περισσοτερο αναλαφρα απο οτι το πηρες...σαν πλακα....

Banned
    Κοριτσια σας παρακαλω...ας ληξει εδω αυτη η διαφωνια αποψεων κ η μικρη συγκρουση...

Δεν θελω να μαλωνετε....χαλαρωστε και οι δυο πλιζ ....το οτι η καθεμια σας εχει διαφορετικη αποψη ειναι σεβαστο απο ολους κ πρεπει να ειναι κ απο εσας.....πειτε την αποψη σας εξαλλου γ αυτο ειστε εδω και αν δεν συμφωνειτε..δεν πειραζει...ψωμι και αλατι...δεν μπορουμε να συμφωνουμε ολοι....ομως

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ..ΜΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ...Κ ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ....

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ..ΕΠΔ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ...ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
    καλα μη κανεις ετσι το πολυ πολυ να γυρισει η ροδα και να ανοιξεις αλλο...

Senior Member
    Ναι διαβασα την απαντηση σου ελισσαβετ οπως κ αυτη της ναταλιας κ σας ευχαριατω κ τις δυο...

Απλα το οτι δειχνω ευκολη στους αντρες ακομα δεν με βρισκει εντελως απολυτη κατα τ αλλα εχετε δικιο
    Και εγω διαφωνω οτι δειχνεις η εισαι ευκολη...ισα ισα εισαι πολυ ψιλιασμενη και προσεκτικη και υπεραναλυτικη. Αυτο που εννοουσα εγω ειναι οτι πιστευεις πως οι αντρες θελουν να εισαι "μαγκακι", προχωρημενη ξερω γω και πιεζεις τον εαυτο σου να εισαι ετσι ενω δεν σου βγαινει αυθορμητα. Και οταν κατι δεν μας βγαινει αυθορμητα αλλα το κανουμε παρ'ολα αυτα φαινεται αφυσικο..κατι δεν κολλαει...και λογικο ειναι να μην κολλας με καποιον και να μην γινεται το κλικ αν αναλωνεσαι στο "τι θελουν", ειτε ειναι η δυσκολη οσια μυξοπαρθενα ειτε ειναι το προχωρημενο και καλα μαγκακι (που προσωπικα τα θεωρω αστοχα και ηλιθια κονσεπτ και τα δυο και δεν επιτρεπω κανεναν απο τους δυο χαρακτηρισμους για εμενα, αποποιουμαι καθε τετοιον ρολο). Μπορει δηλαδη απλα να προσπαθεις να δειχνεις πιο αποστασιοποιημενη, πιο χοντροπετση, πιο μπιτς απο οτι εισαι...οχι οτι εισαι ευκολη, εγω διαφωνω καθετα με αυτο, αλλο το ενα αλλο το αλλο. (Διαφωνω και με τον ρολο της ευκολης αλλα αλλη συζητηση αυτο, χαριν του επιχειρηματος με αυτο τον ορο ας πουμε οτι εννοουμε εκεινη που πεφτει γρηγορα στο κρεβατι).
    Δεν βοηθαει και το οτι νομιζω οτι κι εσυ (οπως κι εγω) δυσκολευεσαι να βρεις μια ισορροπια εκτος τετοιων ρολων και ενα κομματι μεσα σου φοβαται οτι εισαι σαχλορομαντικη η υπερβολικα σοβαρη και το αποδοκιμαζεις η ιδια αυτο το ακρο...πιστευω πως θα νιωσεις καλυτερα αν απελευθερωθεις και απο αυτο τον φοβο, απο την δικη σου εσωτερικη αποδοκιμασια και αν παψεις να πιεζεσαι να ακροβατεις σε τετοια "ρολακια".

Εκτος αυτου αμα το παιζεις χοντροπετση πως γινεται να μην ελκυσεις χοντρομαλακες; :P
    Ειχα μπει και εγω στη διαδικασια να απορριψω το πιο "τρυφερο" και περιποιητικο μου ας πουμε κομματι αλλα τελικα μαλακια ηταν, χωρις αυτο ειμαι μιση. Χωρις να σημαινει οτι δεν εχω και αλλα.
    Το εκανα σε μια περιεργη περιοδο της ζωης μου κι επεσα σε κανα δυο χοντρομαλακες σε μικρο σχετικα χρονικο διαστημα...αλλα τελικα αποφασισα οτι χεστηκα για το πως με βλεπουν οι αντρες. Αμα βλεπουν κατι λαθος αυτοι χανουν :P
    Και το τραγικο της υποθεσης για τετοιους που σκεφτονται μεσα σε κουτακια ειναι οτι δεν ξερουν και τι χανουν :P
    Ετσι να σκεφτεσαι κι εσυ. Αμα καποιος για καποιο λογο σε θεωρει πολυ χοντροπετση η ψυχρη χανει μια δυνητικα υπεροχη συντροφο, απο οσα βλεπω εισαι εξυπνη, με ενσυναισθηση, ενδιαφερουσα, και ενταξει σε ολα σου, θα μπορουσες να εισαι πολυ τρυφερη και υποστηρικτικη.
    Απο την αλλη αμα καποιος σε θεωρει πολυ μυξοπαρθενα χανει ολη την διασκεδαστικη και περιπετειωδη σου πλευρα, που απλα δεν την διαφημιζεις δεξια και αριστερα και δεν σου ξεκλειδωνεται τοσο ευκολα με ευκαιριακες καταστασεις. Αλλα μπορει καλλιστα να ειναι συναρπαστικοτερη απο οτιδηποτε εχει να προσφερει μια κοπελα που εσυ θεωρεις πιο "προχω".

Επισης αμα τους ρωτησεις οι αντρες ειναι λιγο χαζοι, δεν τα καταλαβαινουν αυτα :P Ταμπελωνουν τις γυναικες ευκολα ειναι η αληθεια... Αλλα αυτο δεν σημαινει πως αμα εισαι αυθεντικη με τον εαυτο σου δεν θα ελκυσεις καθαρα σε προσωπικο επιπεδο και οχι σε "ταμπελοεπιπεδο" χωρις πολλες αναλυσεις αυτον που σου ταιριαζει διπλα σου...πιστευω γινεται.
    Και αμα δεν γινεται να σου πω την αληθεια δεν θεωρω πως ειναι δικο σου προβλημα η δικο μου, δικο τους ειναι λολ.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Και εγω διαφωνω οτι δειχνεις η εισαι ευκολη...ισα ισα εισαι πολυ ψιλιασμενη και προσεκτικη και υπεραναλυτικη. Αυτο που εννοουσα εγω ειναι οτι πιστευεις πως οι αντρες θελουν να εισαι "μαγκακι", προχωρημενη ξερω γω και πιεζεις τον εαυτο σου να εισαι ετσι ενω δεν σου βγαινει αυθορμητα. Και οταν κατι δεν μας βγαινει αυθορμητα αλλα το κανουμε παρ'ολα αυτα φαινεται αφυσικο..κατι δεν κολλαει...και λογικο ειναι να μην κολλας με καποιον και να μην γινεται το κλικ αν αναλωνεσαι στο "τι θελουν", ειτε ειναι η δυσκολη οσια μυξοπαρθενα ειτε ειναι το προχωρημενο και καλα μαγκακι (που προσωπικα τα θεωρω αστοχα και ηλιθια κονσεπτ και τα δυο και δεν επιτρεπω κανεναν απο τους δυο χαρακτηρισμους για εμενα, αποποιουμαι καθε τετοιον ρολο). Μπορει δηλαδη απλα να προσπαθεις να δειχνεις πιο αποστασιοποιημενη, πιο χοντροπετση, πιο μπιτς απο οτι εισαι...οχι οτι εισαι ευκολη, εγω διαφωνω καθετα με αυτο, αλλο το ενα αλλο το αλλο. (Διαφωνω και με τον ρολο της ευκολης αλλα αλλη συζητηση αυτο, χαριν του επιχειρηματος με αυτο τον ορο ας πουμε οτι εννοουμε εκεινη που πεφτει γρηγορα στο κρεβατι).
    Δεν βοηθαει και το οτι νομιζω οτι κι εσυ (οπως κι εγω) δυσκολευεσαι να βρεις μια ισορροπια εκτος τετοιων ρολων και ενα κομματι μεσα σου φοβαται οτι εισαι σαχλορομαντικη η υπερβολικα σοβαρη και το αποδοκιμαζεις η ιδια αυτο το ακρο...πιστευω πως θα νιωσεις καλυτερα αν απελευθερωθεις και απο αυτο τον φοβο, απο την δικη σου εσωτερικη αποδοκιμασια και αν παψεις να πιεζεσαι να ακροβατεις σε τετοια "ρολακια".

Εκτος αυτου αμα το παιζεις χοντροπετση πως γινεται να μην ελκυσεις χοντρομαλακες; [emoji14]
    Ειχα μπει και εγω στη διαδικασια να απορριψω το πιο "τρυφερο" και περιποιητικο μου ας πουμε κομματι αλλα τελικα μαλακια ηταν, χωρις αυτο ειμαι μιση. Χωρις να σημαινει οτι δεν εχω και αλλα.
    Το εκανα σε μια περιεργη περιοδο της ζωης μου κι επεσα σε κανα δυο χοντρομαλακες σε μικρο σχετικα χρονικο διαστημα...αλλα τελικα αποφασισα οτι χεστηκα για το πως με βλεπουν οι αντρες. Αμα βλεπουν κατι λαθος αυτοι χανουν [emoji14]
    Και το τραγικο της υποθεσης για τετοιους που σκεφτονται μεσα σε κουτακια ειναι οτι δεν ξερουν και τι χανουν [emoji14]
    Ετσι να σκεφτεσαι κι εσυ. Αμα καποιος για καποιο λογο σε θεωρει πολυ χοντροπετση η ψυχρη χανει μια δυνητικα υπεροχη συντροφο, απο οσα βλεπω εισαι εξυπνη, με ενσυναισθηση, ενδιαφερουσα, και ενταξει σε ολα σου, θα μπορουσες να εισαι πολυ τρυφερη και υποστηρικτικη.
    Απο την αλλη αμα καποιος σε θεωρει πολυ μυξοπαρθενα χανει ολη την διασκεδαστικη και περιπετειωδη σου πλευρα, που απλα δεν την διαφημιζεις δεξια και αριστερα και δεν σου ξεκλειδωνεται τοσο ευκολα με ευκαιριακες καταστασεις. Αλλα μπορει καλλιστα να ειναι συναρπαστικοτερη απο οτιδηποτε εχει να προσφερει μια κοπελα που εσυ θεωρεις πιο "προχω".

Επισης αμα τους ρωτησεις οι αντρες ειναι λιγο χαζοι, δεν τα καταλαβαινουν αυτα [emoji14] Ταμπελωνουν τις γυναικες ευκολα ειναι η αληθεια... Αλλα αυτο δεν σημαινει πως αμα εισαι αυθεντικη με τον εαυτο σου δεν θα ελκυσεις καθαρα σε προσωπικο επιπεδο και οχι σε "ταμπελοεπιπεδο" χωρις πολλες αναλυσεις αυτον που σου ταιριαζει διπλα σου...πιστευω γινεται.
    Και αμα δεν γινεται να σου πω την αληθεια δεν θεωρω πως ειναι δικο σου προβλημα η δικο μου, δικο τους ειναι λολ.
    Ναι ναταλια μου....συμφωνω σε ολα..οντως ετσι ειναι....μπορει να μην δειχνω στη τελικη ευκολη..αλλα εχω στο μυαλο μου κατι σαν "προτυπο" γυναικας που αρεσει....της κουλ..ανετης...προχω .... ενω πιατευω πως αν δειξω την αλλη πλευρα οτι δεν θα αρεσει αυτο..που ειναι κ λιγο ατοπο γτ ειμαι κοριτσι για σχεση...και ανθρωπος που μπορω να δεθω συναισθηματικα κ ν ειμαι γλυκια κ τρυφερη....τεσπα...

Νταξει...το κουλ κ ανετη βεβαια...το εχω υιοθετησει...γτ δεν θελω γενικως να γινομαι σπασαρχιδω κ τσιμπουρι....αλλα σε ολα αυτα που τοσο καλα αναλυεις εχεις μεγαλο δικιο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post

Εκτος αυτου αμα το παιζεις χοντροπετση πως γινεται να μην ελκυσεις χοντρομαλακες; :P
    Το εκανα σε μια περιεργη περιοδο της ζωης μου κι επεσα σε κανα δυο χοντρομαλακες σε μικρο σχετικα χρονικο διαστημα...αλλα τελικα αποφασισα οτι χεστηκα για το πως με βλεπουν οι αντρες. Αμα βλεπουν κατι λαθος αυτοι χανουν :P
    Και το τραγικο της υποθεσης για τετοιους που σκεφτονται μεσα σε κουτακια ειναι οτι δεν ξερουν και τι χανουν :P

Επισης αμα τους ρωτησεις οι αντρες ειναι λιγο χαζοι, δεν τα καταλαβαινουν αυτα :P Ταμπελωνουν τις γυναικες ευκολα ειναι η αληθεια... Αλλα αυτο δεν σημαινει πως αμα εισαι αυθεντικη με τον εαυτο σου δεν θα ελκυσεις καθαρα σε προσωπικο επιπεδο και οχι σε "ταμπελοεπιπεδο" χωρις πολλες αναλυσεις αυτον που σου ταιριαζει διπλα σου...πιστευω γινεται.
    Συμφωνώ σε όλα. Να συμπληρώσω επίσης πως οι άντρες γενικά τον χαρακτηρισμό "εύκολη" τον έχουν ψωμοτύρι.
    Ειδικά σε αυτές τις ηλικίες και με δεδομένο οτι οι άντρες ωριμάζουν γενικά αργότερα από τις γυναίκες τα έχουν όλα πολύ άσπρο- μαύρο στο κεφάλι τους και βλέπουν πιο μονοδιάστατα.
    Γιατί συγγνώμη αλλά κάλλιστα μπορεί να είναι κάποια και "μαγκάκι" εκεί που θέλει και "μυξοπαρθένα" (τα ταμπελάκια τα χρησιμοποιώ για χάρη ευκολίας στη μεταξύ μας συζήτηση).
    Έχω ακούσει από άντρα πχ ακόμα και σχόλια για τα εσώρουχα της άλλης οτι ενώ του φαινόταν πολύ συναισθηματική κτλ μετά από τα εσώρουχα κατάλαβε ότι ήταν προχώ λες κι αμα ήταν συναισθηματική έπρεπε να φοράει τα εσώρουχα της γιαγιάς της για να χωρέσει στο κουτάκι που την ήθελε.

Senior Member
    Συμφωνώ σε όλα. Να συμπληρώσω επίσης πως οι άντρες γενικά τον χαρακτηρισμό "εύκολη" τον έχουν ψωμοτύρι.
    Και το "μου το παιζει δυσκολη" το εχουν επισης ψωμοτυρι

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Και το "μου το παιζει δυσκολη" το εχουν επισης ψωμοτυρι
    ε κατι πρέπει να πουν κι αυτοί αμα δεν τους κάθεσαι. αμα αργήσεις πολύ μετά θα σε πουν μυξοπαρθένα! χαχα

Junior Member
    Όταν είναι να συμβεί θα συμβεί. Καλό είναι που σε απασχολεί αλλά μην το ζορίζεις.

Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Miliva21
    Guest
    Ειδικά σε αυτές τις ηλικίες και με δεδομένο οτι οι άντρες ωριμάζουν γενικά αργότερα από τις γυναίκες τα έχουν όλα πολύ άσπρο- μαύρο στο κεφάλι τους και βλέπουν πιο μονοδιάστατα.
    Γιατί συγγνώμη αλλά κάλλιστα μπορεί να είναι κάποια και "μαγκάκι" εκεί που θέλει και "μυξοπαρθένα" (τα ταμπελάκια τα χρησιμοποιώ για χάρη ευκολίας στη μεταξύ μας συζήτηση).
    Έχω ακούσει από άντρα πχ ακόμα και σχόλια για τα εσώρουχα της άλλης οτι ενώ του φαινόταν πολύ συναισθηματική κτλ μετά από τα εσώρουχα κατάλαβε ότι ήταν προχώ λες κι αμα ήταν συναισθηματική έπρεπε να φοράει τα εσώρουχα της γιαγιάς της για να χωρέσει στο κουτάκι που την ήθελε.
    Στα λογια μου ερχεσαι....οι αντρες κανουν διαχωρισμους του στυλ ή παρθενα ή *******..ακους εκει πού κολλαει το στρινγκ με το αν καποια ειναι συναισθηματικη ή οχι..xD
    Quote Originally Posted by V555 View Post
    Όταν είναι να συμβεί θα συμβεί. Καλό είναι που σε απασχολεί αλλά μην το ζορίζεις.

Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Σε ευχαριστω πλ ....οντως δν πρεπει να τα ζοριζουμε

Senior Member
    Στα λογια μου ερχεσαι....οι αντρες κανουν διαχωρισμους του στυλ ή παρθενα ή *******..ακους εκει πού κολλαει το στρινγκ με το αν καποια ειναι συναισθηματικη ή οχι..xD
    Ε γιατί ο συγκεκριμένος τα είχε ωραία και τακτοποιημένα στο μυαλό του
    "Δεν μου κάθησε με τη πρώτη άρα συναισθηματική άρα μυξοπαρθένα άρα η βράκα της γιαγιάς."
    Ε δεν του κατσε κάποιο από τα άρα και έπαθε κοκομπλόκο!

Το θέμα είναι οτι ο καθένας μπορεί να χει στο μυαλό του όσα άρα" κι όσα κουτάκια θέλει. Εσύ δεν είσαι υποχρεωμένη να μπεις στα κουτάκια του. Εσύ και όλοι μας, οφείλεις να προσπαθείς να μην χωράς σε κανένα κουτάκι. Ουτε δικό του ούτε δικό σου. Οπότε ασε τις ταμπέλες για τους άλλους και απαγόρευσε στον εαυτό σου να σε χαρακτηρίζεις δύσκολη, εύκολη, μυξοπαρθένα,, μαγκάκι, καλή , κακή... ή οτιδήποτε. Κάνε απλά ο, τι νιώθεις! Τα συναισθήματα σου να είναι ο οδηγός σου. Νιώθεις καλά σε μια κατάσταση και θες να τη προχωρήσεις; Κάντο. Δεν νιώθεις; Φύγε με συνοπτικές διαδικασίες και μη σκέφτεσαι ούτε εμπειρίες ούτε τίποτα. Βασικά μη σκέφτεσαι τόσο. Βασανίζεσαι χωρίς λόγο.
    Εμένα ο άλλος γύρισε και μου είπε μετά τον χωρισμό κι ενώ πάσχιζα να τον πείσω όσο ήμασταν μαζί ότι δεν είμαι μόνο το κουτάκι που είχε στον νου του : "τελικά είσαι πολύ κρεμμύδι! Όσο βγαίνουν φλούδες έχει κ άλλο από κάτω" και μου το πε όλο έκπληξη λες και υπάρχει κανείς μας που δεν είναι κρεμμύδι! Δεν είμαστε χαρακτήρες σε κομικς οι άνθρωποι να χουμε ταμπελάκια "ο γκρινιάρης", "ο υπναράς", "ο χαρούμενος"...απ' όλα είμαστε!!!

Senior Member
    Ελισάβετ αυτό με το κρεμμύδι είναι το βάθος της προσωπικότητας που το λέω εγώ δε στη πέφτω αλλά εμένα μ αρέσει αυτό οπωσ καταλαβεσ δεν το έχουν όλοι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast