Πληγωμένος μετά από χωρισμό - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 17 FirstFirst ... 7151617
Results 241 to 255 of 255
    Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Ναι αλλα δεν μπορει να ξεσπαει τα κομπλεξ του στους αλλους αν ειναι αυτο! Κι εγω εχω πληγωθει απειρες φορες απο αντρες αλλα δεν ξεσπαγα στον πρωτο τυχοντα!! Δεν μου φταινε τιποτα οι αλλοι!! Ναι, ελεγα ολοι οι αντρες ειναι μα.... αλλα επειδη ειχα πληγωθει και ως εκει, οσο και να το σκεφτομουνα δεν το εκανα και θεμα!! Τι του φταινε οι αλλοι; Μπορει και να μην ειναι αυτο ομως στο συγκεκριμενο ατομο και απλα να ειναι μισογυνης χωρις λογο......
    Εσυ δεν το κανεις γιατι οπως ειπα πιο πανω στο μηνυμα αυτη η εμμονη συνηθως ερχετε μονο στους ανδρες στα αγορια.δεν ειναι καθολου τυχαια η ηλικια.τα αγορια που το παθαινου αυτο συνηθως ειναι σε ηλικια απο 16 εως 22 το πολυ 23.συνηθος οι πιο πολλοι το ξεπερναμε.ωστοσο μπορει να υπαρχουν περιπτωσεις που δεν καταφερνουν να το ξεπερασουν..

Δεν το κανουν επειτηδες..δηλαδη.α α εγω εφαγα χυλοπιτες κατσε τωρα να ενοχλησω τους αλλους κατσε τωρα να ξεσπασω τα κομπλεξ μου στους αλλους να πληγωσω αλλους.δεν το κανιυν καθολου ετσι μονο αυτο δεν θελουν σου οτι.
    Υποσεινυδειτα φωναζουν βοηθεια γιατι αυτη η εμμονη βρισκετε επι 24 ωρο στο μυαλο τους και δεν ησηχαζουν

Senior Member
    Πέρασαν 2 εβδομαδες απ το χωρισμο και μια εβδομαδα απ την τελευταια μας επικοινωνια και ακομα καμια κινηση απο πλευρας της. Εχω γινει κουραστικος, αλλα μου ειναι πιο ευκολο να τα λεω εδω που ειναι πιο απροσωπα. Ειναι στιγμες που νιωθω καλυτερα και μια ηρεμια σχετικα αλλα δεν θα κρυψω οτι μου λειπει αρκετα...

Senior Member
    Να παρακαλας να μην σε παρει.αν σε παρει θα υποκιψεις.και μετα αλοιμονο σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by gl08 View Post
    Πέρασαν 2 εβδομαδες απ το χωρισμο και μια εβδομαδα απ την τελευταια μας επικοινωνια και ακομα καμια κινηση απο πλευρας της. Εχω γινει κουραστικος, αλλα μου ειναι πιο ευκολο να τα λεω εδω που ειναι πιο απροσωπα. Ειναι στιγμες που νιωθω καλυτερα και μια ηρεμια σχετικα αλλα δεν θα κρυψω οτι μου λειπει αρκετα...
    Είναι πολύ νωρίς ακόμα και είναι φυσιολογικό να σου λείπει. Προσπάθησε να συνεχίσεις τις δραστηρίοτητες σου και την καθημερινότητα σου όπως πριν και σιγά σιγά θα δεις οτι θα την σκέφτεσαι όλο και λιγότερο.
    Επίσης θα πρέπει να θυμάσαι τους λόγους για τους οποίους χώρισες και δεν ήθελες άλλο να μείνεις σε αυτή τη σχέση. Οι λόγοι είναι ακόμα εκεί.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Είναι πολύ νωρίς ακόμα και είναι φυσιολογικό να σου λείπει. Προσπάθησε να συνεχίσεις τις δραστηρίοτητες σου και την καθημερινότητα σου όπως πριν και σιγά σιγά θα δεις οτι θα την σκέφτεσαι όλο και λιγότερο.
    Επίσης θα πρέπει να θυμάσαι τους λόγους για τους οποίους χώρισες και δεν ήθελες άλλο να μείνεις σε αυτή τη σχέση. Οι λόγοι είναι ακόμα εκεί.
    Υπαρχουν και οι περιπτωσεις ομως που οταν δυο ατομα τα ξαναβρισκους θετους νεες βασεις για τη σχεση τους και σημιουργουν κατι νεο που ειναι καλυτερο απ αυτο που ειχαν. Το εχω διαπιστωσει απο εναν κοντινο μου ανθρωπο. Αυτα ολα σκεφτομαι και ειμαι με το "παραπονο". Τελοσπαντων, θα δειξει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Εσυ δεν το κανεις γιατι οπως ειπα πιο πανω στο μηνυμα αυτη η εμμονη συνηθως ερχετε μονο στους ανδρες στα αγορια.δεν ειναι καθολου τυχαια η ηλικια.τα αγορια που το παθαινου αυτο συνηθως ειναι σε ηλικια απο 16 εως 22 το πολυ 23.συνηθος οι πιο πολλοι το ξεπερναμε.ωστοσο μπορει να υπαρχουν περιπτωσεις που δεν καταφερνουν να το ξεπερασουν..

Δεν το κανουν επειτηδες..δηλαδη.α α εγω εφαγα χυλοπιτες κατσε τωρα να ενοχλησω τους αλλους κατσε τωρα να ξεσπασω τα κομπλεξ μου στους αλλους να πληγωσω αλλους.δεν το κανιυν καθολου ετσι μονο αυτο δεν θελουν σου οτι.
    Υποσεινυδειτα φωναζουν βοηθεια γιατι αυτη η εμμονη βρισκετε επι 24 ωρο στο μυαλο τους και δεν ησηχαζουν
    Καταλαβα, αλλα οπως γι'αυτους δεν υπαρχουν σωστες κοπελες, ετσι και για μας δεν υπαρχουν σωστα αγορια αλλα εμεις δεν ξεσπαμε ουτε επιτηδες ουτε καταλαθος σε αλλους, ετσι νομιζω τουλαχιστον. Τελοσπαντων, μην κατηγορω γιατι μπορει να τα 'χω κανει κι εγω και να μην τα θυμαμαι, αλλα θελω να πω οτι υπαρχουν και γυναικες ετσι που ειναι πληγωμενες.

Senior Member
    Καλησπερα σας, εγω ειμαι παλι που σας τα ειχα κανει ολιγον "τσουρεκια" με τον χωρισμο μου. Αρχικα να ανφερθω οτι στο θεμα της πρωην μου εχει μπει οριστικο τελος. Υπηρξε μια επαφη δηλαδη ενας καφες εξω οπου μιλησαμε, μετα ακουλουθησαν 3-4 μερες επικοινωνιας και απ τις δυο πλευρες οπου πηρα την πρωτοβουλια να της προτεινω εξοδο και ενω μου ειπε οτι θα με επαιρνει τηλ ειτε βγαιναμε ειτε οχι δεν με πηρε ποτε. Οταν της ειπα με απο δυο μερες οτι ηταν ακομψο αυτο αρχισε να μου μιλαει ειρωνικα λες και ημουν σκουπιδι. Για να σας προλαβω δεν εχει αλλον ειναι σιγουρο αυτο και εμαθα απο κοινους γνωστους οτι ηταν μαζι μου επειδη ειχε βολευτει και περνουσε καλα. "Αηδιασα" οταν το εμαθα. Τελοσπαντων, αρκετα με την πρωην. Τωρα δυο μηνες μετα απ ολα αυτα ειμαι σιγα σιγα ξανα ο παλιος μου εαυτος, βολτες, αθληση, δουλιτσα κτλ κτλ. Εχω γνωρισει και μια κοπελα οπου βγηκαμε μια φορα, περασαμε πολυ ωραια και μιλαμε που και που. Το θεμα ειναι οτι αυτη ψηνεται πολυ κ εγω απ τη πλευρα μου βλεπω πραγματα που δεν τα ειχα δει σε αλλη, αλλα μεσα μου ειμαι πολυ διστακτικος. Δηλαδη ενω ξερω οτι αν δεν δωσω μια ευκαρια σε αυτο το καινουριο ισως να το μετανιωσω στο μελλον, απ την αλλη δε θελω να ξεκινησω κατι χωρις να ειμαι 100 τοις εκατο σιγουρος. Τι να κανω? Και δεν ειναι οτι την κοροιδευω τη καινουρια, ισα ισα εχουμε μιλησει για ολα αυτα και εχει καταννοησει την ολη φαση...

Miliva21
    Guest
    Καλησπερα σας, εγω ειμαι παλι που σας τα ειχα κανει ολιγον "τσουρεκια" με τον χωρισμο μου. Αρχικα να ανφερθω οτι στο θεμα της πρωην μου εχει μπει οριστικο τελος. Υπηρξε μια επαφη δηλαδη ενας καφες εξω οπου μιλησαμε, μετα ακουλουθησαν 3-4 μερες επικοινωνιας και απ τις δυο πλευρες οπου πηρα την πρωτοβουλια να της προτεινω εξοδο και ενω μου ειπε οτι θα με επαιρνει τηλ ειτε βγαιναμε ειτε οχι δεν με πηρε ποτε. Οταν της ειπα με απο δυο μερες οτι ηταν ακομψο αυτο αρχισε να μου μιλαει ειρωνικα λες και ημουν σκουπιδι. Για να σας προλαβω δεν εχει αλλον ειναι σιγουρο αυτο και εμαθα απο κοινους γνωστους οτι ηταν μαζι μου επειδη ειχε βολευτει και περνουσε καλα. "Αηδιασα" οταν το εμαθα. Τελοσπαντων, αρκετα με την πρωην. Τωρα δυο μηνες μετα απ ολα αυτα ειμαι σιγα σιγα ξανα ο παλιος μου εαυτος, βολτες, αθληση, δουλιτσα κτλ κτλ. Εχω γνωρισει και μια κοπελα οπου βγηκαμε μια φορα, περασαμε πολυ ωραια και μιλαμε που και που. Το θεμα ειναι οτι αυτη ψηνεται πολυ κ εγω απ τη πλευρα μου βλεπω πραγματα που δεν τα ειχα δει σε αλλη, αλλα μεσα μου ειμαι πολυ διστακτικος. Δηλαδη ενω ξερω οτι αν δεν δωσω μια ευκαρια σε αυτο το καινουριο ισως να το μετανιωσω στο μελλον, απ την αλλη δε θελω να ξεκινησω κατι χωρις να ειμαι 100 τοις εκατο σιγουρος. Τι να κανω? Και δεν ειναι οτι την κοροιδευω τη καινουρια, ισα ισα εχουμε μιλησει για ολα αυτα και εχει καταννοησει την ολη φαση...
    Καλησπερα αγαπητέ....χμμμ είδες τελικά που σου λέγαμε ότι δεν έχει μέλλον αυτή η σχέση και ότι εκείνη δεν σε θέλει άλλο.....πολύ άσχημο αυτό που εμαθες....η ωμή αλήθεια ......όμως σου έκανε καλό γιατί σε ταρακούνησε.....χαίρομαι που ήρθε κάτι νέο και ενδιαφέρον στη ζωή σου ............λες όμως ότι δεν είσαι έτοιμος και δεν νιώθεις σίγουρος εκατό τοις εκατό να προχωρήσεις με την άλλη σε σχέση παρόλο που έχεις όλη τη καλή πρόθεση για εκείνη....

Όμως τι ειναι αυτό που σε φρενάρει...; Εκείνη λες ότι δείχνει να γουστάρει με τα χίλια....εσύ όμως που κολλάς;

Senior Member
    Δε θα κρυφτώ, σίγουρα δεν έχω ξεπεράσει 100 τοις εκατό ότι έγινε με πρώην, αλλά σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι ΑΝ μου στείλει θα γυρίσω Πίσω, περισσοτερο θα τη βρίσω! Θα σου κάνω μια σύγκριση για να σου δώσω να καταλάβεις, μετά το πρώτο ραντεβού με την πρώην μου όταν γύρισα σπίτι είχα πάθει τη πλάκα μου που λέμε και είχα το άγχος για το πότε θα ξαναμιλήσουμε και τα γνωστα άσχετα από τη κατάληξη που είχε όλο αυτο. Τώρα με τη νέα κοπέλα παρόλο που πέρασα ωραία και γελασαμε πολύ όταν γύρισα σπίτι δεν είχα αυτή την ανυπομονησία, τη τρέλα. Ήμουν και είμαι πιο χαλαρός.

Miliva21
    Guest
    Δε θα κρυφτώ, σίγουρα δεν έχω ξεπεράσει 100 τοις εκατό ότι έγινε με πρώην, αλλά σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι ΑΝ μου στείλει θα γυρίσω Πίσω, περισσοτερο θα τη βρίσω! Θα σου κάνω μια σύγκριση για να σου δώσω να καταλάβεις, μετά το πρώτο ραντεβού με την πρώην μου όταν γύρισα σπίτι είχα πάθει τη πλάκα μου που λέμε και είχα το άγχος για το πότε θα ξαναμιλήσουμε και τα γνωστα άσχετα από τη κατάληξη που είχε όλο αυτο. Τώρα με τη νέα κοπέλα παρόλο που πέρασα ωραία και γελασαμε πολύ όταν γύρισα σπίτι δεν είχα αυτή την ανυπομονησία, τη τρέλα. Ήμουν και είμαι πιο χαλαρός.
    Λογικό είναι να σε προβληματίζουν όλα αυτά με τη πρώην γιατί είναι πολύ πρόσφατα....θετικό πάντως ότι έχεις ξενερωσει και δεν θα θέλες να τη ξανά δεις .......

Εεεεε εντάξει και συ τώρα....μη συγκρίνεις καταστάσεις...η πρώην ειναι ολόκληρο κεφάλαιο...όπως και να το κάνουμε έχετε περάσει πράγματα μαζί........εχετε κλάψει έχετε γελάσει έχετε τσακωθεί....τα έχετε βρει.....σου είχε μείνει και απωθημένο και είχες κολλήσει μαζί της γιατί σε έφτυνε.....νταξει.... είναι το γνωστό οικείο πραγμα ...η γνωστή παλια ιστορία...

Είναι άδικο να το συγκρίνεις με την άλλη κοπέλα γιατί είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα ....αυτή δεν τη ξέρεις καλά...δεν έχεις δεθεί...δεν ξέρεις καν τι της αρέσει και τι όχι.....δεν έχεις ιδέα πως θα είστε μαζί σαν ζευγάρι...μη περίμενεις και εσύ να φτάσεις στο βήμα 100 ενώ είστε ακόμα στο 1 ( και αυτό παιζεται)...…

Γνωμη μου να είσαι ειλικρινής απέναντι στη νέα κοπέλα γτ δεν σου φταίει σε τίποτα να τη πληγώσεις για τη πρώην.....
    Καλύτερα να της πεις να πάτε πιο αργά...πες της ότι θέλεις να γνωριστείτε πρώτα καλύτερα και ότι θα σου άρεσε να βγαίνετε αρχικά φιλικά γτ δεν θες να τη πληγώσεις.....δώσε χρόνο στον εαυτό σου και στη γνωριμία σας

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Καλύτερα να της πεις να πάτε πιο αργά...πες της ότι θέλεις να γνωριστείτε πρώτα καλύτερα και ότι θα σου άρεσε να βγαίνετε αρχικά φιλικά γτ δεν θες να τη πληγώσεις.....δώσε χρόνο στον εαυτό σου και στη γνωριμία σας
    Ναι, και εγω αυτο θα ελεγα, οχι για να μην την πληγωσεις, αλλα για να μην πληγωθεις εσυ. Εσυ τωρα εισαι σε αμυνα..........δεν δενεσαι για να μην πληγωθεις..........οποτε προχωρηστε σιγα σιγα μεχρι να μαθεις τα χουγια της και να μαθει τα δικα σου και μετα κανετε κατι.........δεν ειναι υποχρεωτικο να βιαστεις.......και αυτη αν σε αγαπαει θα σε περιμενει........μην της δειξεις ψευτικο ενδιαφερον, να εισαι ο εαυτος σου.........και ολα θα πανε καλα.........πολυ χαρηκα για την εξελιξη που ειχες, το να την ξεπερασεις την κωλοπρωην και να βρεις τον παλιο σου εαυτο και κατι καινουριο............επρεπε να πετας στα συννεφα.......νεος εισαι, μικρος εισαι, εφυγες απο μια κατασταση προβληματικη, εχεις χομπυ, και τωρα γνωρισες μια μαλλον καλη κοπελα, καιρος να προχωρησεις παρακατω!!!!!!!!!!!!! Να γελας και να χαιρεσαι!!!!!!!!!!

Senior Member
    Ναι το έχω κάνει αυτό Δηλαδή της έχω μιλήσει ανοιχτά για όλα αυτά και μου είπε ότι κάνεις δεν βιάζεται και αν είναι να γίνει κάτι θα έρθει από μόνο του. Επίσης της ζήτησα και συγγνώμη γιατί αισθάνομαι σαν αυτούς που δε ξέρουν τι θέλουν αλλά μου είπε να μη ζητάω συγγνώμη απ τη στιγμή που της εξηγησα. Γενικά στο τομέα της επικοινωνίας το έχουμε αρκετά δλδ έχουμε εμπιστευτεί πράγματα ο ενας στον άλλον που με πρώην μου ας πούμε δεν είχα κουβέντιασε ούτε κατά διαννοια. Δεν μπαίνω σε τρυπάνι συγκρίσεων απλά για να καταλάβετε. Απλά δεν έχω βρεθεί ξανά σε παρόμοια κατάσταση στο παρελθόν και "αγχωνομαι" λίγο για το πώς το διαχειριστω. Εντάξει της εξήγησα και μίλησα ανοιχτά αλλά αν δεν μου βγει θα στεναχωρηθεί και δε θα είναι ωραίο μετά...

Senior Member
    Ναι το έχω κάνει αυτό Δηλαδή της έχω μιλήσει ανοιχτά για όλα αυτά και μου είπε ότι κάνεις δεν βιάζεται και αν είναι να γίνει κάτι θα έρθει από μόνο του. Επίσης της ζήτησα και συγγνώμη γιατί αισθάνομαι σαν αυτούς που δε ξέρουν τι θέλουν αλλά μου είπε να μη ζητάω συγγνώμη απ τη στιγμή που της εξηγησα. Γενικά στο τομέα της επικοινωνίας το έχουμε αρκετά δλδ έχουμε εμπιστευτεί πράγματα ο ενας στον άλλον που με πρώην μου ας πούμε δεν είχα κουβέντιασε ούτε κατά διαννοια. Δεν μπαίνω σε τρυπάνι συγκρίσεων απλά για να καταλάβετε. Απλά δεν έχω βρεθεί ξανά σε παρόμοια κατάσταση στο παρελθόν και "αγχωνομαι" λίγο για το πώς το διαχειριστω. Εντάξει της εξήγησα και μίλησα ανοιχτά αλλά αν δεν μου βγει θα στεναχωρηθεί και δε θα είναι ωραίο μετά...
    Γιατι να μη σου βγει την εχεις δεδομενη; Λαθος σου, θα χασεις κατι πολυ καλο. Προτιμας δηλαδη την πρωην; Ε τοτε μην κλαις μετα αμα βρεις ξανα μια σαν την πρωην, ο καθενας παιρνει αυτο που του αξιζει, οντως ισχυει αυτο τελικα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Γιατι να μη σου βγει την εχεις δεδομενη; Λαθος σου, θα χασεις κατι πολυ καλο. Προτιμας δηλαδη την πρωην; Ε τοτε μην κλαις μετα αμα βρεις ξανα μια σαν την πρωην, ο καθενας παιρνει αυτο που του αξιζει, οντως ισχυει αυτο τελικα.
    Καλά ότι να ναι! Εγώ φταίω που ανοίγω θέμα και ζητάω μια 2η γνώμη από αγνώστους!

Senior Member
    Συνεχιστε να βγαινετε καμια βολτα, ο σωστος ερωτας ερχεται μεσα απο τις στιγμές. Αμα περιμενεις καμια να σου κανει τρελο κλικ απο την αρχη, μαλλον θα τραβηξεις τα ιδια. Μην λυπασε αν δεν καταληξει καπου, περαστε καλα και αν ειναι να γινει θα γινει, καλα σου ειπε η κοπελα.

Page 17 of 17 FirstFirst ... 7151617