Results 76 to 90 of 221
Thread: Πώς να αυξήσω τό ύψος μου
-
02-09-2017, 22:37 #76Miliva21Guest
[QUOTE=NeMeCiS;690024]Το κοριτσι εχει και αλλους προβληματισμους απλα εδω γραφει πιο χαλαρα γιατι ηθελε να παραμεινει στο φορουμ για να ξεπερασει τη φοβια της να εκραζεται στους αλλους...και της προτειναμε να συμμετεχει εδω και οτι θα τη βοηθησει να ξεπερασει το φοβο της κριτικης και της απορριψης που εχει και τη δυσκολευει σε μεγαλο βαθμο στη ζωη της.......αντι να συνεχισεις να γραφεις καλυτερα να διαβασεις το θεμα κοινωνικη φοβια που ανοιξε...
Εχει βαθυτερους προβληματισμους και ανησυχιες ομως εχει και τρομερο αγχος και φοβο να τα εκφραζει αυτα σε τριτους....γτ φοβαται την κριτικη.....κ η ιδια μου εστειλε σε προσωπικο μηνυμα αν υπαρχει μια πιο χαλαρη ενοτητα για να ανταλλασει αποψεις κ να ξεπερασει το προβλημα της....και της απαντησα οτι αυτη η ενοτητα ειναι πιο χαλαρη κ μπορει να γραφει οτι θελει..
Δεν ειναι το προβλημα της οτι θελει να γινει μοντελο αλλο ειναι το προβλημα της ...αυτα ειναι κουβεντα να γινονται
- 02-09-2017, 22:38 #77
Νέμεσις φίλη μου.. εφηβεία λέγεται το πρόβλημα.. τηλεόραση λέγεται το πρόβλημα..περιοδικά λέγεται το πρόβλημα.. διαδίκτυο λέγεται το πρόβλημα..
02-09-2017, 22:40 #78
02-09-2017, 22:44 #79
02-09-2017, 22:45 #80
02-09-2017, 22:52 #81Miliva21Guest[QUOTE=NeMeCiS;690029]Οχι δεν ειναι υποχρεωση σου να το κανεις αυτο....ουτε κανενας εχει ευθυνη να μεταχειριζεται το καθε μελος αναλογα με το προβλημα του...
Η ιδια η ειρηνη πρεπει να καταλαβει οτι το να εκτειθεσαι σε αλλους εχει και την κριτικη απο καποιους αλλα και την αποδοχη απο καποιους αλλους ....
Το φορουμ ειναι σαν μια κοινωνια ....
Πρεπει να εκτειθεσαι γτ αλλιως δεν θα επιβιωσεις...
Θα δεχτεις κριτικη απο καποιους
Και αποδοχη απο αλλους..
Εκεινη θα φροντιζει να αδιαφορει γι οσους ειναι επικριτικοι
Και θα δινει σημασια σε οσους την αποδεχονται....οπως κανουμε ολοι...
Και χαλαρωστε η ενοτητα ειναι με καφε και συμπαθεια
03-09-2017, 11:01 #82
Είναι δύσκολο να γράψω τρ. Με βάζετε σέ δύσκολη καταστηση. Κκ δεν μ έρχεται κατι ν πω... Αναστάτωση..
Και όχι δεν είμαι χαζή και αμυαλη όπως λές.. μήν τό ξανά πειςς! Επειδή έκανα μια απορία.. επειδή μπορεί να είχα ένα ξαφνικό ερώτημα, δεν σημαίνει ότι έχω χαμηλότερο iq και άμυαλη. Αντιθετα πέρα από Μαθηματικά κ τεχνολογία και κάτι αλλά πού σέ βάζουν σέ σκέψεις.και ο τροπος ομιλιας μ.. που μ ελεγε ο sok...λογος,που τα παρατουσα απο μικρη και μπορει κακος. Και ήταν επιλογή μου τέτοια . Έτρεχα σέ στίβους....ειμαι και δισλεκξικια και δεν τα ποιανω πολυ. Δεν άντεχα τό διάβασμα και έτσι κατέληξα.Μήν με θεωρείται αμόρφωτη και κτήνος κσερω γω.. αντίθετα από αυτά, έχω πολύ καλή αντίληψη.... Και να βάζω τής σκέψης μου σέ βάθος γενικά συναισθήματα.... και ξέρεις κάτι πες με ότι θες!!!!.. Θεωρώ τόν εαυτό μου ανώτερη από τούς άλλους.. (αμόρφωτη). Μόνο εγώ μπορώ να τό λέω .... . Και από εκεί πού προσπαθούσα να γίνω πιο αυθόρμητη μέσα στο πολύ ανχος.οτι λέω τά δοκιμάζω, για να δω πώς θά αντιδράσετε. και πού είδη κάπως βελτιωθηκα μου έκλεισες τήν πόρτα.....Λέγοντας μου ότι δεν έχω μυαλό, ΕΕε με είδες κ κλειστή χωρίς γνώμες...και πέταξες άλλες δύο. Και άμα όντος θες να νιώσω άσχημα. Αποτυχες κ θά Αποτύχεις.. πάσχω και από πολύ έντονη κοινωνική φοβία.. και τώρα πού τά διαβάσεις αυτήν την στιγμή να μήν πεις ΑααχχΧΧχ συγγνώμηη!!!....Σέ παρακαλώ!.... επειδή έγραψα. Και δεν θέλω ψευτιες δεν θά τά επιτρέψω αυτά τά κολοχαιδολογια .. εχθές έπαθα μια μικρή διάρκεια ψυχολογικά. Μπράβο...θά πώ τρ για το ερώτημα μου..πού αντί να προχωρήσεις να τό προσπεράσεις να συνεχίζεις να με συμβουλεύεις. Εσύ έκατσες εκεί και κόλλησες.. και δεν λέω ότι θέλω να γίνω μοντέλο.. ήθελα απλά να καταλάβω τί είναι μοντέλο;; Ακριβώς.. εχουν αυτο τό μοναδικό στυλ; Ή είναι απλές κοπέλες όμορφες; Και εγώ είπα ότι ωραίο θά ήταν να ειμουν έτσι κάπως εμφανισιακά ψηλόλιγνη. Όχι σέ εππαγελμα!! Αν και μαρεσει τό πολύ λευτο με μυεις πού είμαι εγώ. Και κάνω βάρη.. Τέλος αν με θεωρείς αποτυχημένη πού ξέρεις μπορεί στο μέλλον να γίνω αθλήτρια....και εσύ σέ γραφείο... Όλα αυτά πού έγραψα σχετίζονται και με τά υπόλοιπα σχόλια...και όταν βελτιωθώ θα δείτε πώς θά τις ρίχνω.
03-09-2017, 11:02 #83
Νέμεσις κούκλα αυτά που λες να τα λες και στο παιδί σου πρώτον δεύτερον όλες οι αναρτήσεις σου είναι σαν να είσαι δημοσιογράφος τίποτα πρακτικό τίποτα μέσα από τη ζωή αν είσαι δημοσιογράφος κι έχεις καλή διάθεση καλό είναι να μάθεις από εμάς δυο πράγματα ότι στη ζωή όλα γίνονται αν δεν έχεις καλή διάθεση συνέχισε έτσι όλα τα κόλπα σου τα ξέρουμε θες να μιλάς μιλά αλλά εδώ είναι κοινωνία και η κοινωνία έχει τα πάντα κ τέλος εγώ είμαι παιδί της πιάτσας σαν κι εσένα έχω δει άπειρους
ΦιλικάΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
03-09-2017, 11:11 #84
elis και IreneGi... ότι να' ναι πραγματικά... τσάμπα χρόνο θα χαλάσω για να απαντήσω...
Φιλικά
03-09-2017, 11:17 #85
Πειτε τα ρε παιδια Ιρενε και ελις να μην τα λεω εγω.
03-09-2017, 11:22 #86
Να μην τον χαλάσεις τον πολύτιμο χρόνο σου κι επίσης ζουμπαδιασου κ σακουλεψου κ μην μας κανεισ χαλί Γκάλι την καρδιά
https://youtu.be/mGlv0lwg0nsΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
03-09-2017, 11:22 #87
03-09-2017, 11:24 #88
03-09-2017, 11:26 #89
03-09-2017, 11:41 #90
Η παραληρητική διαταραχή (ή αλλιώς παράνοια), είναι μια διαταραχή της οποίας μοναδική και προεξάρχουσα εκδήλωση είναι μια αλλόκοτη παραληρητική ιδέα, η οποία είναι σταθερή και αμετακίνητη (Kaplan & Sadock’s, 2004). Οι παραληρηματικές ιδέες είναι ένα από τα βασικά συμπτώματα μίας έντονης ψυχωσικής κατάστασης.
Η διαταραχή αυτή, είναι κυρίως ψυχοκοινωνικής προέλευσης και συνήθως περιλαμβάνονται ιστορικό συναισθηματικής ή σωματικής κακοποίησης, μια υπερβολικά απαιτητική ή τελειοθηρική ανατροφή και δεν αναπτύσσεται η βασική εμπιστοσύνη, οπότε το άτομο πιστεύει ότι το περιβάλλον είναι συνεχώς εχθρικό και δυνητικά επικίνδυνο.
Οι παραληρηματικές ιδέες εμφανίζουν μεγάλη ποικιλία περιεχομένου, όπως αναφοράς, καταδίωξης, μεγαλομανίας, θρησκευτικές, υποχονδριακές, ερωτομανιακές, ζηλοτυπικές κ.α.
Σύμφωνα με το DSM –IV τα διαγνωστικά κριτήρια της παραληρητικής διαταραχής είναι:
Α. Μη αλλόκοτες παραληρητικές ιδέες (δηλ. καταστάσεις που συμβαίνουν στην πραγματική ζωή, όπως ότι το άτομο νιώθει ότι το παρακολουθούν, το δηλητηριάζουν, το μολύνουν, το αγαπούν από απόσταση ή ότι απατάται από τον σύντροφο του), και διαρκούν τουλάχιστον ενα μήνα.
Β. Πέρα από τον αντίκτυπο των παραληρητικών ιδεών ή τις συνέπειες τους, στη λειτουργικότητας του ατόμου δεν υπάρχει αξιοσημείωτη έκπτωση και η συμπεριφορά του δεν είναι εμφανώς παράξενη ή αλλόκοτη.
Γ. Εάν εμφανίζονται ταυτόχρονα με τις παραληρητικές ιδέες και επεισόδια διαταραχής της διάθεσης, και η συνολική τους διάρκεια είναι βραχεία σε σχέση με την διάρκεια των παραληρητικών περιόδων.
Δ. Η διαταραχή δεν οφείλεται στα άμεσα φυσιολογικά αποτελέσματα της δράσης μίας ουσίας (π.χ. κατάχρησης φαρμάκου, ψυχοτρόπων ουσιών) ή μίας γενικής ιατρικής κατάστασης, ή σε σωματική νόσο.
Στις παραληρητικές ιδέες παρουσιάζονται οι παρακάτω μορφές/τύποι, οι οποίοι προσδιορίζονται ανάλογα με το θέμα του παραληρήματος:
• Ερωτομανής τύπος: παραληρητικές ιδέες ότι κάποιο άλλο άτομο, συνήθως ανώτερης κοινωνικοοικονομικής τάξης, είναι ερωτευμένο μαζί του.
• Τύπος μεγαλείου / Μεγαλειώδης τύπος: παραληρητικές ιδέες υπερτίμησης της προσωπικής αξίας, δύναμης, γνώσης, ταυτότητας ή ειδικής σχέσης με μια θεότητα ή ένα διάσημο πρόσωπο.
• Ζηλοτυπικός τύπος: παραληρητικές ιδέες ότι ο σεξουαλικός σύντροφος του ατόμου το απατά.
• Διωκτικός τύπος: παραληρητικές ιδέες ότι το άτομο (ή κάποιος κοντινός του άνθρωπος) αποτελεί στόχο κακόβουλων συμπεριφορών.
• Σωματικός τύπος: παραληρητικές ιδέες ότι το άτομο έχει κάποιο σωματικό ελάττωμα ή κάποια γενική σωματική ή ιατρική κατάσταση.
• Μεικτός τύπος: παραληρητικές ιδέες χαρακτηριστικές περισσότερων του ενός από τους παραπάνω τύπους, χωρίς να κυριαρχεί κάποιος συγκεριμένος.
• Απροσδιόριστος τύπος (Kaplan & Sadock’s, 2004).
Στη θεραπεία χρησιμοποιείται συνδυασμός ψυχοθεραπείας και αντιψυχωσικής αγωγής. Σε περιπτώσεις που το άτομο κινδυνεύει να γίνει βίαιο μπορεί και να νοσηλευθεί.