Πώς να αυξήσω τό ύψος μου - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 15 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 221
    Senior Member
    ο NeMeCiS ταυτίζεται με τόν sok. Πολύ σταθερόποιημενο μυαλό Μπράβο.. χειροκροτήστε.. Να εκμεταλευεσαι τούς φίλους σού λέει.. κλπ.. ξέχασα εγώ δεν έχω μυαλό...

Senior Member
    Σοκ φίλε εσύ τι θέλεις να κάνεις εδώ να μας συμμαζέψεις ;δηλαδή οι γιατροί που δε λένε αλήθεια για τίποτα αυτοί μαλακεσ είναι;
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Επίσης αν θέλεις να συμμετέχεις άνοιξε ένα θέμα κανονικά

Senior Member
    'Η είμαι εγώ χαζή, ή ο elis και η IreneGi έχουν συγκεχυμένη σκέψη και λένε ασυναρτησίες... Συνεννοούνται μεταξύ τους ευτυχώς...

Senior Member
    Quote Originally Posted by sok View Post
    Για παραδειγμα καποια μπορει να εχει ιδεες μεγαλειου οτι ειναι πολυ ομορφη, ενω ειναι σαν αναποδο γαμωτο, να πιστευει οτι το περιβαλλον της εχθρικο και να εχει μανια καταδιωξης π.χ. οτι οι γυρω απο αυτη ειναι μισογυνηδες και δεχεται κακοβουλες συμπεριφορες, οτι επιτελει καποιο σημαντικο εργο π.χ. να λεει φιλοσοφιες και να βοηθαει σε ενα φορουμ, να πιστευει σε φανταστικα πραγματα π.χ. οτι καποιος αγνωστος ειναι ενα συγκεκριμενο ατομο, και αλλα πολλα. Irene επειδη εισαι μικρη προσεχε πως το πας γιατι απο κοινωνικη φοβια μπορεις να γινεις σαν την καποια.Εγω σου ειπα απο την αρχη ετσι κι αλλιως να αποφυγεις το τσατ.
    Ναι νομιζεις δεν καταλαβα απο το υφος σου ποιος εισαι. Και το παιζεις στην Ειρηνη φιλος και καλα. Ενω δεν εχεις αφησει γυναικα, α μονο τη Νεμεσις που ειναι κι αυτη μισογυνης και ας ειναι γυναικα που να μην την προσβαλλεις. Κατα τα αλλα ειναι ιδεα μου και εγω ειμαι η φαντασιοπληκτη. Α, και μονο εγω εχω παρανοικες ιδεες, εσυ δεν εχεις πχ που εχεις γραψει οτι εισαι σχιζοφρενης. Αλλα δεν θελω να πω αλλα για να μην σε προσβαλλω και θιξω την ευαισθητη καρδουλα σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by NeMeCiS View Post
    'Η είμαι εγώ χαζή, ή ο elis και η IreneGi έχουν συγκεχυμένη σκέψη και λένε ασυναρτησίες... Συνεννοούνται μεταξύ τους ευτυχώς...
    Μαλλον το πρωτο.....

Senior Member
    Άστο δεν είσαι ικανή να βοηθήσεις NeMeCiS.. άχρηστη είσαι!

Όπου δεν μπορείς να κάνεις το καλό μην κάνεις τίποτα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Ναι νομιζεις δεν καταλαβα απο το υφος σου ποιος εισαι. Και το παιζεις στην Ειρηνη φιλος και καλα. Ενω δεν εχεις αφησει γυναικα, α μονο τη Νεμεσις που ειναι κι αυτη μισογυνης και ας ειναι γυναικα που να μην την προσβαλλεις. Κατα τα αλλα ειναι ιδεα μου και εγω ειμαι η φαντασιοπληκτη. Α, και μονο εγω εχω παρανοικες ιδεες, εσυ δεν εχεις πχ που εχεις γραψει οτι εισαι σχιζοφρενης. Αλλα δεν θελω να πω αλλα για να μην σε προσβαλλω και θιξω την ευαισθητη καρδουλα σου.
    Με την απάντησή σου, επιβεβαίωσες αυτά που ανάρτησε λίγο πριν ο sok. Μανία καταδίωξης και έβγαλες και εμένα μισογύνη ενώ είμαι γυναίκα...

Senior Member
    Με την απάντησή σου, επιβεβαίωσες αυτά που ανάρτησε λίγο πριν ο sok. Μανία καταδίωξης και έβγαλες και εμένα μισογύνη ενώ είμαι γυναίκα...
    Ναι αυτο ειπα, οτι εισαι μισογυνης αν και γυναικα, στα λογια μου ερχεσαι. Εσυ και αλλες δυο τρεις εδω μεσα ασκειτε συνεχως μπουλινγκ και λεω αλλες γιατι ειστε κοτουλες δεν μπορειτε να τα βγαλετε περα με καλοσυνη και ξεσπατε πανω στους αλλους. Εχουμε περισσοτερη αξια ομως εμεις και εγω και ο ελις και η Ειρηνη απο σας και δεν θα μας βγειτε και απο πανω γκεγκε;

Senior Member
    Νέμεσις κούκλα εγώ μπορώ να σε καταλάβω εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις εμένα αυτό που λέει ο χορεύει εδώ πρώτα θα καταλαβαίνεις κι ύστερα θα λες ότι θέλεις σε παρακαλώ κούκλα για να καταλάβεις πρέπει να το ζήσεις δεν μπορείς δεν με πειράζει αλλά προσεκτικά τι λες μέχρι να καταλάβεις

Αστα μωρε στον κοσμο τους.Elis αι eirini εχουν ιδια συμπτωματα αποσυρσης και αποφυγης για αυτο συμφωνουν.Μετα ερχονται κανα δυο με ιδεες μεγαλειου που πιστευουν οτι ειναι μητερες τερεζες σε αυτο το φορουμ επειδη ετσι πιστευουν ετσι αντισταθμιζουν αλλα ελαττωματα τους. Το κερασακι στην τουρτα ειναι μια με παραληρητικες ιδεες που μπαινει σφηνα και κατηγορει αυτους που διαφωνουν και συμφωνει με τους υπολοιπους.Το θεατρο του παραλογου με λιγα λογια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sok View Post
    Αστα μωρε στον κοσμο τους.Elis αι eirini εχουν ιδια συμπτωματα αποσυρσης και αποφυγης για αυτο συμφωνουν.Μετα ερχονται κανα δυο με ιδεες μεγαλειου που πιστευουν οτι ειναι μητερες τερεζες σε αυτο το φορουμ επειδη ετσι πιστευουν οτι ετσι αντισταθμιζουν αλλα ελλαττωματα τους. Το κερασακι στην τουρτα ειναι μια με παραληρητικες ιδεες που μπαινει σφηνα και κατηγορει αυτους που διαφωνουν και συμφωνει με τους υπολοιπους.Το θεατρο του παραλογου με λιγα λογια.
    Εσυ τα ξερεις ολα απο οτι φαινεται. Χαχαχαχαχα ιδεες μεγαλειου

Senior Member
    Μαλλον το πρωτο.....
    Ναι αυτο ειπα, οτι εισαι μισογυνης αν και γυναικα, στα λογια μου ερχεσαι. Εσυ και αλλες δυο τρεις εδω μεσα ασκειτε συνεχως μπουλινγκ και λεω αλλες γιατι ειστε κοτουλες δεν μπορειτε να τα βγαλετε περα με καλοσυνη και ξεσπατε πανω στους αλλους. Εχουμε περισσοτερη αξια ομως εμεις και εγω και ο ελις και η Ειρηνη απο σας και δεν θα μας βγειτε και απο πανω γκεγκε;
    Bullying!!!! χααχαχχααχαχαχαχχα! Και να ήθελε κάποιος να σας κάνει bullying δε θα έβρισκε ενδιαφέρον... τα καταφέρνετε μόνοι
    σας!
    Τέλος πάντων IreneGi ήρεμα κι ωραία σου ξαναλέω να σταματήσεις να ασχολείσαι και να προβληματίζεσαι σε τετοιο βαθμό επιφανειακά πράγματα. Να περιποιείσαι τον εαυτό σου αλλά όχι να αγχώνεσαι κι όλας. Αποδέξου ότι δεν μπορείς να αλλάξεις και κοίτα να βελτιώσεις πράγματα σε σένα που μπορούν να βελτιωθούν.

Senior Member
    Άμα δε σ αρέσει κλείσε την πόρτα κ φύγε

Page 7 of 15 FirstFirst ... 56789 ... LastLast