Θεμα γενικο μεγαλωματος κοριτσιων και αγοριων
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Senior Member

Θεμα γενικο μεγαλωματος κοριτσιων και αγοριων

Γενικα αυτο που παρατηρω στο φορουμ και στον εαυτο μου και στην πραγματικη ζωη, παντου δηλαδη, ειναι οτι οι γυναικες εχουν μεγαλωσει πολυ καταπιεσμενες, με αποτελεσμα να θελουνε το κακο τους, οχι καποιον που τις αγαπαει αλλα καποιον που τις εκμεταλλευεται, και οι αντρες αντιστοιχα εχουν μεγαλωσει με πολλη ελευθερια, και ειτε θελουν το κακο τους και αυτοι και πεφτουν σε "κακες" ειτε απλα δεν βρισκουν την καταλληλη γιατι οι γυναικες εχουν μαθει να βασανιζονται απο το σπιτι. Δεν ξερω αν ισχυει και στα δυο φυλα αυτο, δηλαδη να εχουν καταπιεστει και να εχουν μαθει να βασανιζονται, εγω νομιζω πιο πολυ η μονο στις γυναικες. Γι'αυτο κοριτσια, και αγορια, μολις φτανετε σε μια καταλληλη ηλικια, πχ 21 χρονων ειναι καλη ηλικια, τοτε νομιζω ενηλικιωνονται στην Αμερικη, η οταν φυγετε απο το σπιτι και μπορειτε και ειστε ελευθεροι, βαλτε τα κατω, και δειτε τι θελετε απο τη ζωη σας, θελετε να μπλεκετε σε σχεσεις που δεν σας αγαπανε;;; Που σας εκμεταλλευονται; Που αφηνουν και μπαινουν αναμεσα σας αλλοι; Θελετε εσεις να εκμεταλλευεστε; Να μπαινετε αναμεσα σε ζευγαρια; Αυτη ηταν η ζωη που ειχατε ονειρευτει;;;; Επειδη τα καναν οι προγονοι μας δεν σημαινει οτι πρεπει να τα κανουμε κι εμεις!! Αμα θελετε πραγματικα να ειστε ευτυχισμενοι, βαλτε τα κατω, τοσες γυναικες - τοσοι αντρες υπαρχουν, βρειτε το σωστο/η για σας στο βαθμο που γινεται, και αν θελετε να τον/την αλλαξετε λιγο να μην σας εχει σιγουρους!! Αυτα απο μενα φιλικες συμβουλες στη νεολαια και στους πληγωμενους, για να μην κανετε τα ιδια λαθη.........
    Α, και κατι αλλο, αντρες μην κανετε κολπα για να μας κερδισετε, αυτα μονο στην αρχη, μετα οι περισσοτερες που τα εχουμε βρει με τον εαυτο μας ξενερωνουμε.........να μας διεκδικειτε την καθε μια με τον τροπο που θελει αλλα οχι με κολπα γιατι ηδη εχουμε χαμηλη αυτοπεποιθηση, μην μας την κανετε λαχανο.........εκτος και αν βλεπετε οτι η αλλη ειναι ψωνιο αλλα ναρκισσος, οχι να εχει κομπλεξ και ως αμυνα να ειναι ψωνιο..........

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Pillow/Always Sad/απογοητευμένη/dark life/λουλούδι,

Δεν ισχύει μόνο στις γυναίκες
    Επειδή μίλησες για ζευγάρια,ήθελα να σε ρωτήσω:Πιστεύεις ότι πρέπει να χωρίζουν τα ζευγάρια αν δεν είναι ευχαριστημένα από τη ζωή τους,ή να μένουν ντε και καλά μαζί?Και αν η υπέρμετρη ζήλεια θεωρείς ότι είναι καλή?

Senior Member
    Τα 'πες αναποδα τα δυο προτελευταια ψευδωνυμα! λολ
    Τα ζευγαρια δεν πρεπει ποτε να χωριζουν, πρεπει παντα να προσπαθουν για το καλυτερο, εκτος και αν ο ενας ειναι κακος και ο αλλος καλος, οποτε υπαρχει εκμεταλλευση.......αλλα αν πχ ο ενας κανει κολπα επειδη εχει χαμηλη αυτοεκτιμηση δεν σημαινει οτι η αλλη πρεπει να τον χωρισει, απλα να του βαλει μυαλο με το να του κανει τα ιδια να δει πως ειναι. Η υπερμετρη ζηλεια για μενα ηταν παρα πολυ θετικη, επειδη εδειχνε υπερβολικο ενδιαφερον αν θες την γνωμη μου..........τωρα, ολοι οι αλλοι λενε πως δεν ειναι θετικη......οποτε δεν ξερω..........ειμαι πολυ μπερδεμενη σε πολλα θεματα επειδη εβλεπα παντα ολους οπως ειχα μεγαλωσει εγω, και με τις εμπειριες που εχω εγω, δεν ειναι ομως ετσι τα πραγματα......προσπαθω να δω και αλλες πλευρες πλεον, πχ των αγοριων............αν και δεν ειναι καλο να τσουβαλιαζουμε, καποια κοινα στο μεγαλωμα των αγοριων μεταξυ τους και των κοριτσιων μεταξυ τους υπαρχουν, γι'αυτο καλο ειναι οσοι ειναι γονεις να τα μεγαλωνουν ισοτιμα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Τα 'πες αναποδα τα δυο προτελευταια ψευδωνυμα! :D
    Τα ζευγαρια δεν πρεπει ποτε να χωριζουν, πρεπει παντα να προσπαθουν για το καλυτερο, εκτος και αν ο ενας ειναι κακος και ο αλλος καλος, οποτε υπαρχει εκμεταλλευση.......αλλα αν πχ ο ενας κανει κολπα επειδη εχει χαμηλη αυτοεκτιμηση δεν σημαινει οτι η αλλη πχ πρεπει να τον χωρισει, απλα να του βαλει μυαλο με το να του κανει τα ιδια να δει πως ειναι πχ. Η υπερμετρη ζηλεια για μενα ηταν παρα πολυ θετικη, επειδη εδειχνε υπερβολικο ενδιαφερον αν θες την γνωμη μου..........τωρα, ολοι οι αλλοι λενε πως δεν ειναι θετικη......οποτε δεν ξερω..........ειμαι πολυ μπερδεμενη σε πολλα θεματα επειδη εβλεπα παντα ολους οπως ειχα μεγαλωσει εγω, και με τις εμπειριες που εχω εγω, δεν ειναι ομως ετσι τα πραγματα......προσπαθω να δω και αλλες πλευρες πλεον, πχ των αγοριων............αν και δεν ειναι καλο να τσουβαλιαζουμε, καποια κοινα στο μεγαλωμα των αγοριων μεταξυ τους και των κοριτσιων μεταξυ τους υπαρχουν, γι'αυτο καλο ειναι οσοι ειναι γονεις να τα μεγαλωνουν ισοτιμα.
    Στα 2 πρώτα όμως?Έχω δίκιο ε?
    Δηλαδή να μένουν κάποιοι άνθρωποι με το ζόρι,ζευγάρι ακόμη και αν δεν υπάρχει καλή επικοινωνία,ή πέφτουν κέρατα κλπ?
    Όσο για την ζήλεια,κάνεις λάθος.Έτσι πνίγεις τον άλλον,δεν τον αγαπάς.

Senior Member
    Ασε τα ψευδωνυμα, σου εχει γινει εμμονη!!
    Φυσικα και να μη μενουν αν υπαρχει κερατο οπως κρεββατι.
    Αν δεν υπαρχει καλη επικοινωνια λυνεται.
    Τα θεωρησα αυτονοητα αυτα τα δυο.
    Για τη ζηλεια υπαρχει ο ερωτας και η αγαπη, στον ερωτα ειναι ενδιαφερον, στην αγαπη ειναι πνιξιμο, διαλεγεις.
    Παντως οι γυναικες επιλεγουμε να μας ζηλεουν πολυ καποιες λογω χαμηλης αυτοπεποιθησης, προτιμουμε δλδ τον ερωτα απο την αγαπη, αν ειμαστε ερωτευμενες. Μπορει βεβαια αυτο να ειναι ανεξαρτητως φυλου και να το παθαινουν και οι αντρες, οταν ερωτευονται. Who knows?

Senior Member
    ......προσπαθω να δω και αλλες πλευρες πλεον, πχ των αγοριων............αν και δεν ειναι καλο να τσουβαλιαζουμε, καποια κοινα στο μεγαλωμα των αγοριων μεταξυ τους και των κοριτσιων μεταξυ τους υπαρχουν, γι'αυτο καλο ειναι οσοι ειναι γονεις να τα μεγαλωνουν ισοτιμα.

Kαλε λουλουδι , λυσατε ολα τα προβληματα σας τα τωρινα και γινατε κιολας υποψηφιοι γονεις ?

Senior Member
    Ε υπαρχουν καποιοι γονεις που διαβαζουν εδω μεσα, Μαγκαιβερ!

Senior Member
    Ε υπαρχουν καποιοι γονεις που διαβαζουν εδω μεσα, Μαγκαιβερ!
    Για να το λες .............

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Για να το λες .............
    Εχουν γραψει κατα καιρους καποιοι, εστω και ελαχιστοι, ε, απο τα 1000 ατομα ξερω γω ποσα μπαινουν καθε μερα ολο και καποιοι δεν θα ειναι γονεις μωρων η μικρων παιδιων;

Senior Member
    Εχουν γραψει κατα καιρους καποιοι, εστω και ελαχιστοι, ε, απο τα 1000 ατομα ξερω γω ποσα μπαινουν καθε μερα ολο και καποιοι δεν θα ειναι γονεις μωρων η μικρων παιδιων;

Ναι, εχεις δικιο , δεν το σκεφτηκα ετσι ............

Senior Member
    Ετσι ειναι, Μαγκαιβερ!!!!!!!

Senior Member
    Ετσι ειναι, Μαγκαιβερ!!!!!!!
    Nαι , λουλουδι , ετσι ειναι ........λεγε με Μακ ..........ολοι ετσι με λενε ....

Senior Member
    Οκ Μακ :)