Results 16 to 30 of 139
Thread: Ανταλλαγή συντροφων
-
19-10-2017, 10:34 #16
- 19-10-2017, 10:37 #17
19-10-2017, 10:54 #18
19-10-2017, 11:04 #19
19-10-2017, 11:29 #20
19-10-2017, 11:45 #21
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
19-10-2017, 12:44 #22
19-10-2017, 12:47 #23
Λέγεται ότι όντως συμβαίνει σε πολύ κλειστούς κύκλους. Το συναντάς και σε άλλα (ξενόγλωσσα) forums, οπότε πιστεύω ότι δεν μπορεί να είναι μόνο φαντασίωση.
Υπάρχουν επίσης γυναίκες που ισχυρίζονται (πίσω από την ανωνυμία του ίντερνετ) ότι διεγείρονται στη θέα του άντρα τους όταν κάνει σεξ με άλλη. Το ίδιο και κάποιοι άντρες για τις γυναίκες τους. Δηλαδή, όχι απλά το δέχονται αλλά επενεργεί ως διεγερτικό πάνω τους. Τώρα τι περιπτώσεις είναι αυτές, δεν έχω ιδέα.
19-10-2017, 13:31 #24
το οτι γινεται δεν αμφισβητειται. οντως γινεται. το ερωτημα ειναι αν εχεις γνωρισει ποτε γυναικα ερωτευμενη με τον ανδρα της και αντρα ερωτευμενο με την γυναικα του να την βρισκει να την πηδανε αλλοι ανδρες, και να μην ειναι και ομοφυλοφιλος.
γιατι εγω δεν εξρω κανεναν...
στην περιπτωση που ανεφερα, μου ειχε πει η κοπελα η ιδια ξεκαθαρα οτι ποτε δεν ερωτευτηκαν μεταξυ τους, οπως και οτι ο συντροφος της ειχε περιπτυξεις και με ανδρες καποιες φορες σε τετοιες φασεις.
19-10-2017, 14:11 #25
Πιστεύω ότι κάτω απ' αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να υπάρξει το ερωτικό συναίσθημα όπως το γνωρίζουμε, γιατί αυτό είναι στενά συνδεδεμένο με την αποκλειστικότητα, τρυφερές ιδιωτικές στιγμές κλπ.
Αυτό δεν τον κάνει απαραίτητα ομοφυλόφιλο. Θα μπορούσε να είναι αμφιφυλόφιλος. Απλά δεν ξέρουμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτές οι συμπεριφορές δεν είναι συνηθισμένες και φαίνεται να αφορούν μια πολύ μικρή μερίδα του γενικού πληθυσμού.
19-10-2017, 14:22 #26
Γεια σας κ ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.
Να πω καποια πραγματα να καταλαβετε.
Ειμαστε παντρεμενη απο τον Απριλη, γνωριζομασταν 3 χρονια.
Ποτε δεν εχει πεο κατι παραπανω σε αυτο εκτος σαν αστειο αλλα μετα γελα δηθεν οτι ζηλευω πως μ το λεει κ δεν συνεχιζει. Μου λεει πως δεν το εννοει.
Γι αυτον τον ανθρωπο δε μπορω με τιποτα να πω πως δ με αγαπαει. Ειμαι δυσκολος χαρακτηρας και με εχει αντεξει στα χειροτερα μου. Ειναι τελειος πατερας με ενα παιδι π μεγαλωσε μονος του οχι δικο μου κι εγω τωρα ειμαι εγκυος. Ειναι γλυκος υπομονετικος γενναιοδωρος παντα ετοιμος να βοηθησει. Εχει πολυ καλο χαρακτηρα και ειναι ανθρωπος θετικος π βλεπει τα καλα στους αλλους. Ποτε δεν εχει κανει κατι ανηθικο ή ασχημο εναντι τριτου.
Με στηριξε οσο δε παει οικονομικα κ ηθικα οταν ειχα προβλημα γονιμοτητας και ακομα πριν το γαμο καναμε εξωσωματικη.
Μου λεει καθε μερα πως θελει να γερασουμε μαζι. Οταν ειμαι πιο κρυα πχ. Καμια φορα απο στρες μου κανει παραπονα οτι του λειπω κ να τον αγκαλιαζω πξο πολυ.
Να πω πως ειναι απο Γερμανία.
Εκει εχει γινει μοδα αυτη η σεξουαλικη συμπεριφορα.
Πραγματικα δε νιωθω πως δε με αγαπα. Και πραγματι τον πιστευω οταν λεει πως οταν το κανε ηταν μονο για εμπειρια γιατι την προηγουμενη κοπελα του που τα κανανε αυτα μαζι την αγαπουσε. Εκεινη τον απατησε τελικα μετα απο 4 χρονια.
Προς το παρον δε μου χει ζητησει σοβαρα να κανουμε τετοιο πραμα κ εγω κατα καιρους παντα του λεω οτι κατι τετοιο δε παιζει απο μερους μου απλα να του το υπενθυμιζω.
Απλα ηθελα να δω πως σκεφτονται οι αλλοι.
Εχω μπει κ σε σαιτς που ψαχνονται για τετοια απο περιεργεια κι υπαρχουν οντως ζευγαρια π μπαινουν μαζι κ το λενε..αγαπιομαστε κ ψαχνουμε απλα μια εμπειρια.
Απλα εμεις εδω Ελλαδα δεν ειμαστε ετσι τοσο πολυ ακομα κ βασικα ηθελα κυριως οι αντρες να μ πουν πως το βλεπουν.
Το κακο ειναι πως αν δεχτεις να κανεις κατι τετοιο δε ξερεις ποτε ο αλλος θα γουσταρει με καποια αλλη κι αυτο το φοβαμαι ασε που ουτως η αλλως δε μπορω να το κανω αυτο.
Κι αμα τελικα γουαταρει με την αλλη που ξερεις πως δε υα την ερωτευτει...κ τοτε παει η αγαπη για τη συζυγο. Αυτα τα θεωρω παρακινδυνευμενα κ ειμαι της φρασης προσεχουμε για να εχουμε
Απο την αλλη κ εγω δεν εχω πολυ αυτοπεποιθηση με το σωμα μου κ δεν του κανω πραγματα οπως πχ στριπτιζ ή δε νιωθω καλα να με παρατηρει πολυ. Ξερω πως αυτο μπορω ν το βελτιωσω κ γενικα δεν ειναι απαιτητικος. Εαν εκανα κ τετοια δε θα εθιγε μαλλον τετοιο θεμα ουτε στ αστεια.
19-10-2017, 14:33 #27
19-10-2017, 14:40 #28
Ο δισταγμός σου είναι εντελώς δικαιολογημένος. Και αφού δεν μπορείς να διανοηθείς τον εαυτό σου σε τέτοιο πλαίσιο, δεν έχεις παρά να ακούσεις τι λένε το ένστικτο και η επιθυμία σου γύρω από αυτά τα θέματα. Όσο ο άντρας σου δεν πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση, δεν βλέπω να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.
Καλό θα ήταν βέβαια να σταματήσει να το λέει και σαν αστείο, αφού η συζήτηση αυτή σε κάνει να δυσανασχετείς. Και πιθανόν με τον καιρό να το σταματήσει. Εξάλλου «κάηκε» μια φορά μ' αυτά.
19-10-2017, 14:54 #29
Ναι αυτο ειναι προς οφελος μου και του το υπενθυμιζω οποτε βρω εδαφος.
Επισης του θετω το ερωτημα που εθεσα κι εδω εαν δλδ μπορει να δει εμενα π τωρα ειμαι γυναικα του να κανω κατι τετοιο και με κοιταει κ μου λεει εντωμεταξυ μαλλον οχι.
Νομιζω δε μπορει να ξερει κανεις. Εγω παντως δε θελω να παθω αυτα π επαθε αυτος.
Επισης μου λεει να μη διανοηθω ποτε να κανω κατι μονη γτ τοτε θεωρειται απιστια κ πως αυτος ουδεποτε θα με απατουσε.
Οσο ισχυει αυτο καλυτερα να μην πηγαινουμε γυρευοντας...
19-10-2017, 15:04 #30
φυσικα και ηταν αμφιφυλοφικος, αφου πηγαινε και με γυναικες. αλλα σε πληροφορω οτι υπαρχουν και ομοφυλοφιλοι που μπορουν να κανουν σεξ με γυναικα, αλλα δεν τους αρεσει. με ανδρες τους αρεσει.
αν ειναι καποιος τετοιος και θελει τον γαμο του μονο για αλλοθι, ουαι και αλιμονο...
για το ερωτικο συναισθημα, συμφωνουμε.
δεν πιστευω οτι τετοια ζευγαρια μπορει να ειναι ερωτευμενα μεταξυ τους.