Results 31 to 45 of 139
Thread: Ανταλλαγή συντροφων
-
19-10-2017, 15:14 #31
συγνωμη κοπελα μου, αλλα δεν κατεβηκαμε απο τα βουνα..
εχουμε ζησει σε ξενες χωρες και ξερουμε αν ειναι μοδα η δεν ειναι....
το οτι κατι συμβαινει, δεν το κανει ουτε συνηθισμενο, ουτε και μοδα βεβαια.
ο καθενας οπως θελει τα παρουσιαζει τα πραγματα για να τα κανει να φαινονται εστω και λιγο υποφερτα....
καμια μοδα δεν ειναι. ειναι προτιμηση πολυ λιγων.. και με το λιγων δεν εννοω εκλεκτων...
πολυ ευχαριστο το ποσο σου στεκεται και ποσο καλος ανθρωπος ειναι, αλλα μας μιλας για αγαπη και νιαξιμο. αλλο το ανθρωπινο ενδιαφερον και αλλο ο ερωτας.
επισης λες οτι για αστειο το εχει πει μεχρι τωρα.
τι ειδους αστειο ειναι αυτο οταν εσυ ησουν εξαρχης τοσο αρνητικη? και μονο που ξερεις οτι το ειχε κανει ΗΔΗ στην προηγουμενη σχεση του, το κανει πολυ σοβαρο και καθολου αστειο..
ισως δεν νοιωθειε ρωτευμενος, αν μπορει να βλεπει την γυναικα του με αλλους ανδρες.
εγω δενε χω καταλαβει ακομα, αφου κατι τετοιο σε στεναχωρει και σε απωθει, για ποιον λογο το σκεφτεσαι? για να μην χασεις το ενδιαφερον του? αν το ενδιαφερον του υπαρχει για να σε δει με αλλους, να με συγχωρεις, αλλα κατι αλλο ειναι και οχι ενδιαφερον για σενα..
- 19-10-2017, 15:44 #32
Αυτο ισχυει 100% οτι ο αντρας η οι περισσότεροι τουλαχιστον μπορουν να το κανουν και να τη ξεχάσουν σε 1 λεπτο. Αν σε αγαπαει ομως θα το αποφυγει εκτος αν δε νοιωθει τυψεις μετα καθολου το οποιο σημαινει οτι νομιζει οτι σε αγαπαει.
Το να δεχτει να σε μοιρασει ομως με αλλον δεν αγαπαει ουτε σεβεται ουτε εσενα ουτε τον εαυτο του. Με λιγα λογια θα βρεθειτε σε χοντροτερα προβληματα απο αυτο
19-10-2017, 15:52 #33
19-10-2017, 15:55 #34
19-10-2017, 16:08 #35
και γιατι δεν θεωρειται απιστια το οτι σε πηδαει ενας αλλος, μπροστα του?
με το σκεπτικο του ανδρα σου, γιατι να θεωρειται απιστια αν το κανεις μονη σου με καποιον αλλον?
επειδη του αρεσει να σε βλεπει?
αν η απαντηση ειναι οτι οταν ειστε μαζι , ειναι ενημερος, ξερει, τοτε πες του οτι μπορεις να τον ενημερωσεις με ποιον θα πηδηχτεις και που κλπ και αν περασες καλα και να μην ειναι μυστικο.
θα θεωρειται απιστια?
19-10-2017, 16:43 #36
Δεν ξέρω, αλλά κάτι μου λέει, πως η εν λόγω νηματοθέτρια, έχει πάρει τις αποφάσεις της και εμείς απλά είμαστε εκτός. Όπως και είπα παραπάνω, δεν το θεωρώ ηθικά σωστό αυτό και πιο πολύ αφού υπάρχει και ένας γάμος στην μέση, όμως το να εμμένει η νηματοθέτρια σε αυτό, πιστεύω πως θέλει να κάνει το κουαρτέτο και ό,τι και να πούμε εμείς, δεν έχει καμία αξία...
19-10-2017, 17:24 #37
Θα σε παρακαλουσα εαν δε σε πειραζει να φυγεις απο τη συνομιλια.
Εχω γραψει παντου πως κατι τετοιο δε θα εκανα γιατι δε θελω και απλα ηθελα να δω πως σκεφτονται οι αλλοι επι του θεματος.
Και στο 1ο σχολιο που εκανες παλι δεν ειχες καταλαβει κ τωρα παλι δεν καταλαβες αν και ημουν παρα ππλυ σαφης.
Επισης εαν θελω ή θελησω να το κανω ειναι δικαιωμα μου και σαφως μπορω να εχω παρει αποφασεις.
Οσοι γραφουν εδω λενε τη γνωμη τους.
Το να λες εσυ να μην σχολιασουν γιατι εγω σαν θεματοθετρια "εχω παρει αποφασεις κατα τη γνωμη σου" νομιζω δεν ειναι καν δικη σου δουλεια να το πεις.
Διαβασα κ διαβαζω με προσοχη με οσα ειπωθηκαν κ βγαζω πολλα συμπερασματα που οι σχολιαζοντες ΔΕΝ μπορουν να βγαλουν γιατι πολυ απλα δε γνωριζουν τα παντα κ οσα και να γραψω παλι δε γινεται αν δε τα ζουν οι ιδιοι να ξερουν.
Εαν σε ενοχλει το θεμα μπορεις να αποχωρησεις.
Το αν εγω πηρα ή δε πηρα αποφασεις, μ' αρεσει δε μ αρεσει το κουαρτετο μαλλον δε σε αφορα και τετοια σχολια δεν εξυπηρετουν ουτε τους σκοπους του φορουμ αλλα ουτε και το λογο που εθεσα εξ αρχης την αναρτηση.
Τους υπολοιπους σας ευχαριστω πολυ.
Διαβαζω τα σχολια με προσοχη.
Για να λυσω την απορια ακομα μια φορα εαν υφισταται ειμαι καθετη στο οτι ΔΕΝ θελω να κανω απλα με ενδιαφερουν οι αποψεις των ανδρων ως προς την ψυχολογικη προσεγγιση αυτης της τασης.
Για τον/την Remedy που ειπε πως ξερει απο εξωτερικο κ δεν κατεβηκε απο τα βουνα..εγω δεν ειπα κατι τετοιο αλλα κακα τα ψεμματα στην Ελλαδα ειμαστε ψευτοπουριτανοι ακομα. Στην Γερμανια οι περισσοτεροι γκευ ειναι εκδηλωμενοι. Εδω ακομα παλευουν με γυναικες λευκους γαμους κ σκαρωνουν παιδια γισ μοστρα.
Δεν ειπα πως εχετε κατεβει απο τα βουνα. Απλα εδωσα λεπτομερειες που το πιστευετε ή οχι ειναι σημαντικες για να κρινουν μια κατασταση.
Και παλι εαν καποιος δε θελει, τσαντιζεται ή θεωρει οτι το ερωτημα μου προσκρουει στις ηθικες αρχες του μπορει απλα να μην απαντησει.
Σχολια φανατικα ή σχολια που εχουν "βγαλει συμπερασματα" για τις αποφασειε μου δεν ειναι καλοδεχουμενα γιατι δεν εξυπηρετουν το ποσταρισμα.
Οποιος μπορει να μου πει τη γνωμη του ως προς την "ταση" αυτη ευχαριστως...
19-10-2017, 17:31 #38
Θέλεις να ακούσεις την γνώμη του άλλου, αλλά μόνο εάν συμφωνείς με αυτήν. Παρ'όλα αυτά, θα σεβαστώ την επιθυμία σου, αν και είναι φασιστική νοοτροπία. Δεν μου αλλάζεις την γνώμη και ούτε θα κάτσω να απολογηθώ, για το αν θα κάνεις κουαρτέτο ή όχι. Το επιχείρημά μου, είναι ξεκάθαρο και ότι το συζητάς ακόμη, εμμένοντας σε αυτό, εμένα μου δείχνει άλλα πράγματα, από αυτά που λες. Κάτσε να ακούς γνώμες, που συμφωνείς, αφού τον αντίλογο δεν τον δέχεσαι...
19-10-2017, 17:37 #39
Μα εισαι τελειως ακυρος γιατι εβγαλεε συμπερασματα που δεν ισχυουν και δε βοηθας αλλα κρινεις και προδιαγραφεις και τι πρεπει να κανουν κι οι αλλοι μαζι κι εγω που εθεσα το θεμα και επετρεψε μου να ξερω καλυτερα. Πισω απο τον υπολογιστη δεν εχω και λογο να πω ψεμματα.
Εαν ηθελα να κανω κουαρτετο μαλλον δε θα εθετα το θεμα εξαρχης .
Φασισμος ειναι μαλλον αυτο που κανεις εσυ...να θες να πεισεις για μια γνωμη που εγω ξερω καλυτερα...
Οπως τα λες λοιπον.
Σ'ευχαριστω μεχρι εδω αλλα εισαι εκτος topic και δεν εχει νοημα.
Φαινεται και στο τελευταιο σου σχολιο που αντι να καταλαβεις τι εννοω θες να μας πεισεις και το τι θελω εγω σαν θεματοθετρια...
Πολυ δε παει;
Καλο απογευμα.
19-10-2017, 18:20 #40
Καλησπέρα! Εγώ νομίζω οτι δεν έχουμε καταλάβει πως οι νοοτροπίες των ανθρώπων διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Ας μην είμαστε τόσο απόλυτοι οτι ο άνδρας της δεν την αγαπάει. Εγώ νομίζω οτι την αγαπάει, απλά έχει μάθει σε άλλες νοοτροπίες στο σεξ.
Και είναι απλό: Αν κάτι δεν μας αρέσει δεν το κάνουμε! Όλοι έχουμε τα όριά μας στο σεξ που διαφέρουν από τα όρια του άλλου. Ακόμη και στην ίδια χώρα που ζούμε άνθρωπος από άνθρωπο διαφέρει. Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε την κοπέλα να αποκτήσει για την σχέση της αμφιβολίες και προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Κι εγώ νομίζω οτι δεν υπάρχουν. Αν κάτι δεν της αρέσει και το κάνει, ή την πιέζει ο άντρας της, τότε είναι το πρόβλημα.
Έχω παράδειγμα από φίλη μου που έχει μια υπέροχη σχέση με τον άντρα της εδώ και 24 χρόνια και δύο μεγάλα παιδιά κι όμως στον άντρα μπήκε κάποια στιγμή αυτή η ιδέα, οτι του ερχόταν αυτό ως φαντασίωση και της το είπε. Και δεν έγινε τίποτα δηλαδή, απολύτως τίποτα.
Εγώ είμαι πολύ συντηρητική και το ξέρετε, αλλά νομίζω οτι καλό είναι να μην είμαστε απόλυτοι.
19-10-2017, 18:46 #41
εγω δενε χω καταλαβει εξ αρχης, τι σε κανει να ρωτας γνωμες για κατι που αφορα μονο τα δικα σου γουστα και κανενος αλλου.
αφου οι πρωτες κουβεντες που ειπες ειναι οτι δεν σε εκφραζει και δεν σου αρεσει κατι τεοτιο/ γιατι τοζαλιζεις παραπανω?
εχεις καποιο λογο να προσπαθησεις να πεισθεις οτι εχεςι αδικο και θα ειναι καλο να κανεις κατι που σε απωθει και για ποιον λογο?
19-10-2017, 18:49 #42
κασσανδρα καλα τα λες, αλλα αλλο η αγαπη κι αλλο ο ερωτας.
αλλα περα απο αυτο, εσυ μιλας για φαντασιωσεις.
ΑΛΛΟ οι φαντασιωσεις κι αλλο η πραγματικοτητα.
ο φιλος της λολης το εχει κανει κι οταν το προτεινει μπορουμε να σκεφτομαστε οτι δεν ειναι στα πλαισια μιας φαντασιωσης που συζητουν δυο συντροφοι, αλλα ειναι μια πιεση, εφοσον επανερχεται ταχα σαν αστειο.
διοτι ΔΕΝ ειναι αστειο κατι που αλλη αρνειται, αυτος εχει κανει με μεγαλη αποτυχια κι ενω του αρνειται, επανερχεται ΕΙΝΑΙ ΠΙΕΣΗ ΚΙ ΕΠΙΜΟΝΗ.
επισης μιας και μιλαμε για τα μυαλα του καθενος, για τα δικα μου μυαλα, ειναι στα ορια της διαστροφης, να προτεινεις παρτουζες σε μια συντροφο που εχει αρνηθει και που εμτα απο αγωνα με εξωσωματικες ειναι τωρα εγγυος στο παιδι σου... για οποιαδηποτε χωρα....
19-10-2017, 18:55 #43
Γεια σας κοντα στα 40 πλεον, θα ηθελα να πω και εγω την γνωμη μου.
Εχω ζησει στο εξωτερικο αρκετα χρονια και θα ηθελα να σας πω ότι στις δυτικες κοινωνιες τουλάχιστον, τα πρωτυπα και τα στανταρ είναι περιπου τα ιδια.
Με τα δικα μου κριτήρια και μονο η αποψη μου μου ότι ανδρας που δεν εχει πρόβλημα να βλεπει την γυναικα του να το κανει με αλλον εχει η μια παθολογικα αρρωστημενη αντιληψη της αγαπης ή δεν την αγαπάει και καπου εχει κρυμμενη μια καμερα!!!
εγω πιστευω ότι τέτοιοι ανδρες στην πραγματικοτητα δεν θελουν κουαρτετο αλλα απλα να πανε με άλλη γυναικα.. την γυναικα καποιου αλλου για ολους τους σεξουαλικούς λογους που μπορει ο καθενας να φανταστεί. το ότι θελουν και την γυναικα τους στο μινι οργιακι για μενα σημαινει μονο ένα πραγμα, ότι είναι πολύ λιγοι σαν ανδρες.
19-10-2017, 18:55 #44
Οχι. Το αντιθετο.
Εγω ειχα μονο 3 σχεσεις ως τωρα απο επιλογη. Και μου αρεσουν μονο οι αποκλειστικες σχεσεις.
Οταν μ το χε πει αυτο ο αντρας μ αρχη αρχη ειχα παθει σοκ κ ειπα οπα! Αυτον θα τον χωρισω αμα κανει τετοια. Στην πορεια του εξηγηθηκα και μου πε πωα το χει δοκιμασει του αρεσει αλλα δεν ειναι απαραιτητο εαν εχει σχεση με καποια που αγαπαει. Οπως ειπα δε με πιεζει απλα καμια φορα μου ρχεται στο μυαλο και σκεφτομαι πως ισως το αναζητα και δε το λεει ή οτι ισως μου το πει στο μελλον οχι ως αστειο αλλα ως αναγκη του, γιατι οι ανθρωποι επιφυλαδσουν εκπληξεις κι εκει π λενε αδυνατον κανουν ακριβωε το αντιθετο.
Ο λογοε που ρωτησα κ ηθελα κυριως αποψεις αντρων ηταν για να προσπαθησω να καταλαβω αυτο που μ χε πει καποτε πως αγαπουσε την πρωην του αλλα μαζι κανανε αυτα κ κατα τ αλλα ειχαν αψογη σχεση συναισθηματικα. Εγω αυτο δε θα μπορουσα να το κανω κ ηθελα να δω αν υπαρχουν αντρες που οντως μπορουν να διαχωρισουν τις καταστασεις.
Εντελει ομως η πρωην του ειχε κατ οπως φαινεται αλλες ιδεες. Εκεινος ισως ηταν ετσι εκεινη ομως παρασυρθηκε.
Για να απαντησω συνοπτικα ηθελα την ψυχολογικη ερμηνεια αυτης της τασης κι αν υπαρχει αληθεια στο οτι αγαπαω τη γυναικα μ αλλα ψαχνομαι σεξουαλικως ευρυτερα παντα βεβαια με την συγκαταθεση κ την παρουσια της.
Κι οταν μ το χε πει κι ακομα καο σημερα αδυνατω να μπω σ αυτη τη λογικη.
Εν τω μεταξυ πιστευω πως αν του ελεγα τωρα πως τλκ το θελω θα ενιωθε πως δε με καλυπτει ερωτικα.
Εγω παντως εαν μ το ζητουσε και παρολο π μου χει πει αυτα θα ενιωθα πλεον μη ποθητη.
19-10-2017, 18:55 #45
Καλησπέρα
Προσωπικά έχω ακούσει για αυτήν την "τάση" ή μόδα τα τελευταία χρόνια, βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως γίνεται από την πλειοψηφία, αλλά γνωρίζω πως σαφώς τα πράγματα είναι πιο ανοιχτά στο εξωτερικό από οτι εδώ. Όχι πως εδώ δεν συμβαίνουν, αλλά νομίζω πιο κεκαλυμμένα.
Απ΄οτι κατάλαβα εσύ δεν θες να το κάνεις, ανησυχείς όμως που στο προτείνει ο άνδρας σου έστω μεταξύ αστείου και σοβαρού. Η αλήθεια είναι πως κι εγώ θα ανησυχούσα. Όχι για το αν με αγαπάει ή όχι, αυτό το ξέρεις εσύ καλύτερα από όλους μας που τον ζεις, θα ανησυχούσα όμως για το πόσο διαφορετικών αντιλήψεων είμαστε.
Δεν μου κάνει εντύπωση αυτό που σου λέει ο άντρας σου οτι και την πρώην του την αγαπούσε αλλά ήθελε να την βλέπει με άλλους, το έχω ακούσει κι από άλλους άντρες κατά καιρούς. Προσωπικά δεν το καταλαβαίνω, προφανώς επειδή εγώ δεν μπορώ να διανοηθώ το να βλέπω τον άνθρωπο μου με άλλη. Όμως θεωρώ πως δεν γίνεται να αντιμετωπίζουμε τους άλλους αποκλειστικά και μόνο από τις δικές μας αντιλήψεις, συναισθήματα κτλ ....αν ο ίδιος ισχυρίζεται πως μπορεί να το κάνει αυτό και πως μπορεί να νιώθει έτσι, ποια είμαι εγώ ή ο καθένας που θα πει πως δεν είναι έτσι; Εννοώ ότι όσο ακατανόητο κι αν μου είναι, επειδή εγώ δεν είμαι έτσι, αφήνω ένα ενδεχόμενο κάποιος άλλος άνθρωπος να είναι όντως έτσι. Να μπορεί να αγαπάει και να βλέπει να του πηδάνε την κοπέλα άλλοι.
Καταρχήν εντοπίζω ένα πολύ θετικό στην σχέση σου μαζί του. Οτι τολμάει να στο λέει. Ξέρω πολλούς που το λένε στους φίλους/φίλες τους αλλά ούτε κατά διάνοια στην γυναίκα τους. Αυτό δείχνει ότι έχετε μεγάλη άνεση και ειλικρίνεια και ελευθερία μέσα στην σχέση σας.
Εδώ θα βάλω και το αλλά όμως. Εφόσον ξέρει πως εσύ δεν θες, γιατί το επαναφέρει συνεχώς; Δηλαδή εγώ θα σκεφτόμουν οτι ίσως προσπαθεί να με πείσει, να δει πόσο τον παίρνει να το τραβήξει, να κόψει κίνηση... αυτό θα με ενοχλούσε. Συν το γεγονός που σου είπαν κι άλλοι, οτι θα σκεφτόμουν αυτόματα ότι αφού αυτό δεν το θεωρεί απιστία, άρα και το να βρεθεί με κάποια άλλη χωρίς εσένα θα το κάνει με την ίδια ευκολία.
Πάντως υπάρχουν σίγουρα ζευγάρια που ζουν με αυτόν τον τρόπο από επιλογή κι όχι απαραίτητα από απελπισία ή φόβο της γυναίκας να αρνηθεί. Υπάρχουν γυναίκες που το δέχονται αυτό ή το ζητάνε κι οι ίδιες επειδή αρέσει και σε εκείνες. Αυτό πάντως διαφέρει πολύ από το προσπαθεί να σε πείσει.