Τελικα τι φταιει? - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 106 to 115 of 115
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lilyanna View Post
    Δεν θελει να με γνωρισει διοτι μπορει να τον αναγνωρισω επειδη εχουμε κανει τις ιδιες σπουδες ασε που στη αρχη νομιζε οτι φοιτησαμε στο ιδιο πανεπιστημιο ενω εγω δεν εχω αναφερει κατι τετοιο. Και ξερεις και κατι αλλο; διαβασα το θεμα του και απο την περιγραφη που εκανε για την εμφανιση του υπηρχε πιθανοτητα εμφανισιακα να μου αρεσε....
    δεν θελει να σε γνωρισει για να μην τον αναγνωρισεις????σορυ αλα δεν καταλαβα το συλογισμο..
    ακομα και αν εχετε κανει της ιδιες σπουδες τι πειραζη??καλο δεν ειναι αυτο???
    οριστε τωρα αγνωστε αρπατην..το εχασες το κοριτση πατριωτη..
    εγω ξερεις τι καταλαβα γενικοτερα με τον φιλο μας??οτι και να υπαρχει περιπτωσει να αρεσει σε μια γυναικα και να τον θελει αυτοος τη γειωνει με τον τροπο του ωστε αυτες να του λενε σε θελω για φιλο οχι κατι αλλο και μετα αυτοεπιβεβαιωνετε.ειδες καμια δεν με θελει..μαλλον το κανει επειδη κολονει..αλλα δεν ξερω γιατι κολονει

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    δεν θελει να σε γνωρισει για να μην τον αναγνωρισεις????σορυ αλα δεν καταλαβα το συλογισμο..
    εγω ξερεις τι καταλαβα γενικοτερα με τον φιλο μας??οτι και να υπαρχει περιπτωσει να αρεσει σε μια γυναικα και να τον θελει αυτοος τη γειωνει με τον τροπο του ωστε αυτες να του λενε σε θελω για φιλο οχι κατι αλλο και μετα αυτοεπιβεβαιωνετε.ειδες καμια δεν με θελει..μαλλον το κανει επειδη κολονει..αλλα δεν ξερω γιατι κολονει
    Ναι διοτι απο οτι φαινεται ειναι "μουρη" στον κλαδο μας!

Senior Member
    Quote Originally Posted by agnostosgnostos View Post
    Απλά δεν θέλω να δώσω παραπάνω στοιχεία για το άτομο μου σε περίπτωση που κάποιος καταλάβει την ταυτότητα μου. Δεν είμαι και κάποιος τελείως αφανής, μπορεί να με αναγωρίσει κάποιος που προέρχεται από τον πανεπιστημιακό και επιχειρηματικό χώρο. Το ότι είσαι ψυχολόγος δεν έχει κάποια άμεση σχέση. Το ότι σπούδασες στο καποδιστριακό έχει γιατί ίσως με γνώριζες.

Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Αυτο εννοω! πρωτον εβγαλε το συμπερασμα οτι φοιτησα στο ΕΚΠΑ ενω δεν εχω αναφερει σε ποιο πανεπηστημιο σπουδασα ψυχολογια και δευτερον ειναι ουτως η αλλος γνωστος στην πανεπηστιμιακη κοινοτητα! Δηλαδη και αλλες σπουδες να ειχα να ειχα πχ τελειωσει ΑΣΟΕ η Νομικη η οτι αλλο παλι δεν θα ηθελε να με γνωρισει διοτι ειναι γνωστος στον χωρο! Με αυτη τη λογικη να παει να τα φτιαξει με καμια κοπελα που δεν εχει σπουδασει τιποτα ωστε να μην τον αναγνωρισει.

Junior Member
    κουλαμαρα προφανως δεν εχεις ΜΟΝΟ στα χερια

Senior Member
    Quote Originally Posted by EricHarris View Post
    κουλαμαρα προφανως δεν εχεις ΜΟΝΟ στα χερια
    Ευτηχως που δεν εχω πληρη ελλειψη εκεφαλου οπως εσυ!!

Μαλιστα,ενδιαφερον το θεμα με δυο ψυχολογους να εκφερουν τις αποψεις τους!!:)
    Δυσκολες οι σχεσεις αυτη την εποχη αλλα και γενικοτερα...μεγαλο κεφαλαιο...
    Και εσυ λιλιαννα δεν μας ειπες τι ψαχνεις ακριβως...
    Απαραδεκτο το τελευταιο σχολιο που βλεπω..

Εστάλη από SM-T815 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    ποιο ακριβως σχολιο μιλας της λιλιανας η του ερικ??

Του ερικ!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by drjai View Post
    Του ερικ!!

Α καλα αστον αυτον ενα πειραγμενο τρολ ειναι που δεν γουσταρει τα αμεα, παλι καλα λοιπον που εχω την συγκεκριμενη αναπηρια και μπορω να κρινω πιος αξιζει σαν ανθρωπος απο τον τροπο που μου συμπεριφερεται και στο θεμα αυτο! :)

Το πρόβλημα σου θεωρώ πως έγγειται στην έλλειψη συναναστροφής σου με το άλλο φύλο, η οποία μπορεί να είναι τυχαία ή όχι.. Το να συναναστρεφόμαστε και με το άλλο φύλο ανεξαρτήτως του είδους της σχέσης, θεωρώ είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ψυχοσεξουαλικής μας ανάπτυξης. Πιθναόν τα περιβάλλοντα που περνάς χρόνο να μην σου έδιναν την ευκαιρία να γνωρίσεις πολλά αγορια ώστε να υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να ταιριάξεις φιλικά και ερωτικά, όμως το να γνωρίσεις αγορια από τη σχολή ή τη δουλειά είναι ένας τρόπος από τους πολλούς. Αν σε προβληματίζει αρκετά λοιπόν μπορείς να κάνεις λίγο χώρο στη ζωή σου για ενδιαφέροντα, πράγματα, μέρη που υπάρχει μεγαλύτερη ευκαιρία να γνωρίζεις αγόρια συνομίληκους. Αν δεν έχεις επαφές και τριβή με το άλλο φύλο είναι δώρο άδωρο να μην βρίσκεις και ταίρι. Απτον ουρανό θα σου έρθει?

Καταταλλα όλα αυτά που φοβάσαι για σένα (ότι κανεις δεν θα σε θελει για κάτι παραπάνω) είναι απλά ο φόβος σου και η τάση να το παίζουμε μέντιουμ σύμφωνα με όσα νομίζουμε μας συμβαίνουν.
    Σίγουρα η σχέση δεν είναι και δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός.
    Αν αυτό ζητάς εξαρχής είναι σαν να ζητάς μια εγγυήση από έναν άγνωστο, μια ασφάλεια να βολευτείς..
    Απλά γνώρισε αγορια της ηλικίας σου (Αν το θέλεις υπάρχει τρόπος) και προσπάθησε να έχεις για αρχή κάτι να κινείται ερωτικά..

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678