αλκοολισμός, προσπαθώ να σώσω το μπαμπά μου - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 144
    Senior Member
    Αρχισαμε παλι τα ιδια....χαχαχαχαχα
    Μπορειτε να καταλαβετε οτι ο εθισμος ειναι ξεχωριστη ασθενεια η η οχι?
    Μακγκαιβερ συγγνωμη που θα σε στεναχωρησω αλλα δεν ησουν αλκοολικος φιλε απλα εκανες καταχρηση για ρνα διαστημα ο αλκοολικος δεν γινεται καλα με χαπια θα βρει μεθοδους να μην τα παρει και να συνεχισει το πιωτο.....
    Ο αλλος λεει πρωτευον ειναι η ψυχωση ποια ψυχωση? Ποια τοπικα προιοντα? Δλδ αν ο αλλος παθει κυρωση ηπατος πρωτευον θα ναι η αγωγη η η διατροφη?
    Πραγματικα χειροτερα τα κανετε τα πραγματα οχι απο αμαθεια αλλα απο ημιμαθεια....
    Ποια αγωγη ποιος γιατρος ρε? Υπαρχει γιαυρος ψυχολογος κτλπ που θεραπευει υον εθισμο? Ουτε τα χαρακτηριστικα του δεν ξερουν......χειροτερα τα κανουν....
    Slipknot-Psychosocial......

Senior Member
    Μακγκαιβερ συγγνωμη που θα σε στεναχωρησω αλλα δεν ησουν αλκοολικος φιλε απλα εκανες καταχρηση για ρνα διαστημα ο αλκοολικος δεν γινεται καλα με χαπια θα βρει μεθοδους να μην τα παρει και να συνεχισει το πιωτο.....
    Ο αλλος λεει πρωτευον ειναι η ψυχωση ποια ψυχωση? Ποια τοπικα προιοντα? Δλδ αν ο αλλος παθει κυρωση ηπατος πρωτευον θα ναι η αγωγη η η διατροφη?
    Πραγματικα χειροτερα τα κανετε τα πραγματα οχι απο αμαθεια αλλα απο ημιμαθεια....
    Ποια αγωγη ποιος γιατρος ρε? Υπαρχει γιαυρος ψυχολογος κτλπ που θεραπευει υον εθισμο? Ουτε τα χαρακτηριστικα του δεν ξερουν......χειροτερα τα κανουν....

Senior Member
    Ο εθισμος δεν ειναι καταθλιψη αγχος ψυχωση κτλπ το θεμα δεν ειναι χημικο.....
    Ειναι ετσι δομημενη η προσωπικοτητα τους οποτε τα φαρμακα ειναι αχρηστα.....αλλα τι λεω αυτα ειναι ψιλα γραμματα για σας....

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    Ο,τι του φανει!!
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Όταν αποφασίζεις να το κοψεις οπως όλοι ξέρετε υπαρχουν τα στερητικά συμπτώματα. Η αγωγή απο το γιατρό βοηθάει σ αυτο. Πολλές φορες δεν ειναι καλο να το κοψεις κ απότομα γτ σ ενα μικρό ποσοστό ανθρώπων τα στερητικά μπορει να αποβούν μοιραία. Δεν υπάρχει φάρμακο καταπολέμησης αλκοολισμού με αυτή την έννοια αλλα αν το θες υπάρχουν φάρμακα π θα σ βοηθήσουν πχ στην περίπτωση μ ένας άνθρωπος π θεωρεί τη ζωη μάταιη κ βαρετή κ εχει κακή ψυχολογία ισως χρειαστεί στην αρχη μια βοήθεια για να τα διαχειριστεί. Οπως λεει ο μπαμπάς μ με αυτα τα χάπια δε θελει να πίνει (αληθεια η ψέμα 100% δε μπορω να ξερω) οποτε τ μετριάζουν τα συναισθήματα π τον ωθούσαν στο ποτό πχ νεύρα , άγχος κτλ. Ειναι πολυδιάστατο οπως εχω πει ξανα εθισμός, γονίδιά;!, ψυχολογία οποτε πολυδιάστατη πρεπει να ειβαι κ η αντιμετώπιση κ σιγουρα οχι μονο φάρμακα αλλα κ συνεδρίες για να παραδεχτείς τι σ φταίει στη ζωη σ κ να μαθεις να διαχειρίζεσαι καταστάσεις.

Senior Member
    ....
    Εχεις δικιο , δεν ημουν αλκολικος τελειωμενος , αλλα το αλκοολ μου προκαλουσε σοβαρα προβληματα στην ζωη μου , και παρ ολιγον να μου κοστισει την ιδια μου την ζωη σε τροχαια ,................παντως μονος δεν μπορουσα ισως να μην μπορουσα να το κοψω , αλλα κρατουσα μια ρεγουλα , 400 λιτρα κρασι τον χρονο , δεν τα λες και λιγα , αλλα καταλαβα τι εννοεις με το ' αλκοολικος ' ..........ειναι λεπτη η γραμμη που διαχωριζει τον αλκοολικο απο τον αλκοολομανη , και δεν διεκδικω τιτλο αλκοολικου !
    νομιζω οτι ο αλκοολικος εχει μια δοση αυτοκαταστροφης .........ισως .....
    σεναν αλκοολικο αμα του πεις οτι αν συνεχισει να πινει καταυτον τον τροπο, εχει το πολυ ενα χρονο ζωης , δεν θα το σταματαγε , εγω αμα μου τολεγαν , θα το σταματαγα .....

Senior Member
    Ο εθισμος δεν ειναι καταθλιψη αγχος ψυχωση κτλπ το θεμα δεν ειναι χημικο.....
    Ειναι ετσι δομημενη η προσωπικοτητα τους οποτε τα φαρμακα ειναι αχρηστα.....αλλα τι λεω αυτα ειναι ψιλα γραμματα για σας....
    Σωστη η παρατηρηση σου .....

Senior Member
    Μακ έτσι είναι κ τα ναρκωτικά άλλος τα παίρνει γτ τα χρειάζεται κι άλλος επειδή παρασύρθηκε έτσι είναι κ τα φάρμακα κ το σεξ κι ο καφές κ το τσιγάρο κ μπορεί να χρειάζεσαι τσιγάρο κι εσύ να κανεισ μπαφουσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by ladylou View Post
    Όταν αποφασίζεις να το κοψεις οπως όλοι ξέρετε υπαρχουν τα στερητικά συμπτώματα. Η αγωγή απο το γιατρό βοηθάει σ αυτο. Πολλές φορες δεν ειναι καλο να το κοψεις κ απότομα γτ σ ενα μικρό ποσοστό ανθρώπων τα στερητικά μπορει να αποβούν μοιραία. Δεν υπάρχει φάρμακο καταπολέμησης αλκοολισμού με αυτή την έννοια αλλα αν το θες υπάρχουν φάρμακα π θα σ βοηθήσουν πχ στην περίπτωση μ ένας άνθρωπος π θεωρεί τη ζωη μάταιη κ βαρετή κ εχει κακή ψυχολογία ισως χρειαστεί στην αρχη μια βοήθεια για να τα διαχειριστεί. Οπως λεει ο μπαμπάς μ με αυτα τα χάπια δε θελει να πίνει (αληθεια η ψέμα 100% δε μπορω να ξερω) οποτε τ μετριάζουν τα συναισθήματα π τον ωθούσαν στο ποτό πχ νεύρα , άγχος κτλ. Ειναι πολυδιάστατο οπως εχω πει ξανα εθισμός, γονίδιά;!, ψυχολογία οποτε πολυδιάστατη πρεπει να ειβαι κ η αντιμετώπιση κ σιγουρα οχι μονο φάρμακα αλλα κ συνεδρίες για να παραδεχτείς τι σ φταίει στη ζωη σ κ να μαθεις να διαχειρίζεσαι καταστάσεις.
    Tι κανεις? Πώς εισαι? Την παλευεις? Ποτε εχετε την επομενη συνεδρια στον ψυχιατρο?
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Quote Originally Posted by savatage View Post
    Tι κανεις? Πώς εισαι? Την παλευεις? Ποτε εχετε την επομενη συνεδρια στον ψυχιατρο?
    Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον ... πότε την παλεύω ποτε οχι ... η επόμενη συνέδρια θα γινει αρχές Δεκέμβρη. Προς το παρόν εχει αρχίσει αλλη φάση, η έντονη επιθυμία για γλυκά... τρώει συνεχεια σοκολάτες κ δε μπορω να τον σταματήσω ... η γιατρός μ είχε πει οχι γλυκά γτ κανουν πιο έντονη την επιθυμία για αλκοολ και οπως διάβασα σε ξένα σάιτ ισχύει. Επίσης, ανέφεραν πως εχει “παρόμοια” αποτελέσματα με το αλκοολ. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα! μακάρι να αρχίσει λιγο οργανωμένα επισκέψεις στη γιατρό να δούμε καμία άσπρη μερα!

Senior Member
    Δε πινει καθολου?

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Μακ έτσι είναι κ τα ναρκωτικά άλλος τα παίρνει γτ τα χρειάζεται κι άλλος επειδή παρασύρθηκε έτσι είναι κ τα φάρμακα κ το σεξ κι ο καφές κ το τσιγάρο κ μπορεί να χρειάζεσαι τσιγάρο κι εσύ να κανεισ μπαφουσ
    Αυτο δεν μπορω να χωνεψω , αφου ξερεις οτι μπλεκεις με κατι εξ ορισμου επικινδυνο , γιατι το αρχιζεις ? εδω απεφυγα να παρω κανναβοελαιο, που υποτιθεται οτι ειναι αθωο , αλλα μονο και μονο η λεξη ' κανναβις ΄με τρομοκρατει ......
    αλλο το αλκοολ , λες θα το κρατησω σενα επιπεδο , και το κρατας .......αλλα απο μικρος ειχα την ταση προς το αλκοολ, ειχε στην γειτονια , Γενευη , που μεναμε ζαχαροπλαστειο, και πηγαινα 7-8 χρονων σκατο , και αγοραζα μπαμπαδες , ετρωγα 2-3 , και μαστουρωνα απο το κονιακ που ειχαν μεσα , γυρναγα σπιτι και παραπατουσα .......... μεχρι που πηγε η μανα μου και τους ειπε να μην μου ξαναδωσουν ....μαρεσε απο μικρος η αισθηση αλκοολ ......ενω σιχαινομαι το τσιγαρο.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by ladylou View Post
    Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον ... πότε την παλεύω ποτε οχι ... η επόμενη συνέδρια θα γινει αρχές Δεκέμβρη. Προς το παρόν εχει αρχίσει αλλη φάση, η έντονη επιθυμία για γλυκά... τρώει συνεχεια σοκολάτες κ δε μπορω να τον σταματήσω ... !
    Αυτο συμβαινει διοτι το αλκοολ καταναλωνει το γλυκογονο που ειναι αποθηκευμενο στο σηκωτι, και θες να το αντικαταστησεις , κι εγω το παθαινα οταν επινα .....

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αυτο συμβαινει διοτι το αλκοολ καταναλωνει το γλυκογονο που ειναι αποθηκευμενο στο σηκωτι, και θες να το αντικαταστησεις , κι εγω το παθαινα οταν επινα .....
    Καλημέρα macgyver,
    Σταμάτησε αυτή η επιθυμία από μόνη της ή έπρεπε να επιβληθείς σ αυτο;

Senior Member
    Ladylou το ενδεχομενο λεω εγω τωρα να ανυικατεστησε τον εθισμο στο αλκοολ με αλλο εθισμο οπως η υπερφαγια στη ζαχαρη την σκεφτηκες?
    Ειναι γνωστο σεναριο αυτο οι εθιαμενοι οταν καθαριζουν να κολλανε σε αλλα πραγματα φαγητο σεξ εργασια σχεσεις συνεξαρτηση.....

Το αλλο πιο πανω που λενε για τα ναρκωτικα δεν ισχυει καν το γεγονος οτι μπλεκεις.....
    Πας και τα βρισκεις μονος σου......εμμονη καταναγκασμος παρορμηση αυτοκαταστροφη και ψυχικα τραυματα συμπληρωνουν το παζλ των εθισμενων που δεν μπλεκουν απο μαγκια αλλα ψαχνουν λαθος τροπο θεραπεια γιαυτο που τους συμβαινει......νομιζω ειναι πιο λογικο αυτο που λεω απο την καραμελα που λενε οτι μπλεκεις....τι να μπλεξεις καριερα ειναι η τοξικομανια?
    Το ξαναλεω πολλοι πινουν αυτοι που κολλανε και δεν σταματανε εχουν την ασθενεια ειναι ετσι η προσωπικοτητα τους....
    Καλυπτουν τα συναισθηματικα κενα τους με κατι εξω απο αυτους....

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast