Τρόποι με τους οποίους θα μπορούσα να γνωρίσω μια καινούρια γυναίκα! - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 123
    Senior Member
    Τα κυβικά της είναι πενηντάρης με βίλα κ κότερο τα κυβικά σου αναρωτησου τι είναι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Σε κλαμπ που συχνάζει κόσμος κάτω των 30. Με ποτά, δυνατή μουσική, φωτισμό που σε ζαλίζει, κλπ. Πήγα μετά από χρόνια μποϋκοταζ, μιας και ήταν γιορτές και δεν είχα να κάνω κάτι άλλο.
    Ε καλά, ο χώρος μια χαρά είναι άσχετα αν δεν είναι για την ηλικία μου πλέον, κάποτε υπήρξα κι εγώ νέα :p

Στα υπόλοιπα έχεις δίκιο όπως είπα και στο προηγούμενο ποστ μου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 05-01-2018 at 12:23.
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    ενταξει, θεωρησε το κακο χιουμορ η αηδιες , παντως σε καμμια περιπτωση δεν ειναι ειρωνια

Senior Member
    Quote Originally Posted by mila View Post
    Poet, έχει κανένα 2ωρο που σερφάρω στο φόρουμ, και η δημοσίευση σου με έπεισε να ανοίξω λογαριασμό. Καλώς σας βρήκα λοιπόν. :)
    Καλώς μας ήρθες λοιπόν! Θα χαρώ να δώσεις απαντήσεις και στα άλλα θέματα που άνοιξα!

Junior Member
    Last edited by Aeon; 05-01-2018 at 11:18.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Saint Marc Lepine View Post
    Πολύ ωραία συμβουλή, μας έλειπε μια τέτοια!!!
    ¨Ετσι εκτός από μόνος και δυστυχής θα είσαι και τοξικομανής. Δεν θα αλλάξει κάτι, απλά εσύ δεν θα το καταλαβαίνεις γιατί θα είσαι στην κοσμάρα σου και θα είσαι χαρούμενος με την ατομάρα σου. Τρομερή ιδέα!!! Σου πήρε πολύ καιρό να το σκεφτείς αυτό να το προτείνεις σε κάποιον;
    Last edited by Aeon; 05-01-2018 at 11:18.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    ενταξει, θεωρησε το κακο χιουμορ η αηδιες , παντως σε καμμια περιπτωση δεν ειναι ειρωνια
    Εντάξει, το δέχομαι αφού το λες αλλά σε παρακαλώ να μην το ξανακάνεις γιατί πραγματικά με ταράζει αυτή η συμπεριφορά, είμαι τόσο πολύ πληγωμένη απ' ότι έχει συμβεί που έχω γράψει που μου κάνουν κακό τέτοια αστεία...όχι ότι ήταν ποτέ του στυλ μου να πηγαίνω με όποιον να είναι αλλά και να ήθελα δεν θα μπορούσα μετά από εκείνο το γεγονός... Γι' αυτό και με ταράζουν τα μισογυνικά σχόλια που κάνεις κατά καιρούς, τουλάχιστον αν μπορείς μην τα κάνεις σ' εμένα, ευχαριστώ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Saint Marc Lepine View Post
    Σώπα ρε που θ' αμφισβητήσεις την ειλικρίνεια μας και θα μας προσβάλλεις σαν φύλο...σώπα που ξέρεις εσύ καλύτερα από εμάς τις ίδιες πως νιώθουμε και τι σκεφτόμαστε...Μια χαρά ευγενικές μπορούμε να είμαστε κάποιες ακόμα κι αν δεν μας αρέσει αυτός που μας πλησιάζει, μου την έχουν πέσει κι εμένα σε κλαμπ και χωρίς βία κι ευγενικά έδειξα ότι δεν ενδιαφέρομαι και ξέρεις γιατί; Όχι γιατί αυτός που με πλησίασε ήταν άσχημος, νορμάλ ήταν, αλλά γιατί δεν μου άρεσε η συμπεριφορά του, μου μιλούσε για το ότι έχει περιουσία και τέτοια κι αυτό με πρόσβαλλε, σε μια απλή κοπέλα μιλούσε όχι σε χρυσοθήρα...

Η "συμβουλή" που έδωσες για την χρήση ναρκωτικών είναι επικίνδυνη, πέρα του ότι είναι αντίθετη προς τους κανόνες του φόρουμ τους οποίους αποδέχτηκες κατά την εγγραφή σου, χρειάζεσαι γυαλιά; Ντροπή σου!

Senior Member
    Μακελειό έχει γίνει στο thread! Ειρήνη ημίν αδέρφια!

Η πλάκα είναι πως εγώ ούτε καν πρόλαβα να της μιλήσω, πόσο μάλλον δε να την ενοχλήσω, να την προσβάλλω, κλπ. Απλά πήγα προς το μέρος της. Πως έρχεται ένας άγνωστος προς το μέρος σου να σε ρωτήσει αν πέρασε το τάδε λεωφορείο; Κάπως έτσι. Μόνο που εγώ δεν άρθρωσα κουβέντα και εκείνη μιλούσε σαν πολυβόλο.

Αλλά ο ένας λέει: οι άντρες τα κάνουν όλα καλά και οι γυναίκες που είναι χρυσοθήρες. Η άλλη λέει: οι άντρες είναι χυδαίοι και άξεστοι, οι γυναίκες είναι Αγίες. Επειδή η αμετροέπεια δε βοηθά, εγώ θα σας πω πως απλά προσπάθησα κάτι πολύ φιλόδοξο και ότι δε χρειάζεται να σπαταλάω άλλο τη σκέψη και την ενέργειά μου με αυτό. Ξέρω πως υστερώ σε εξωστρέφεια, σε λέγειν, σε εμπειρίες, σε εφέ και σε "έχειν" (με την έννοια του πλούτου).

Έχω όμως λίγη γνώση και λίγη σοφία, συσσωρευμένα στα λίγα χρόνια ζωής μου και θα κάνω τα κουμάντα μου. Τα σκουπίδια του ενός, ο θησαυρός του άλλου. Και το αντίστροφο...

Άρα, αν εγώ ήμουν "σκουπίδι" για κάποια, θα είμαι θησαυρός για κάποια άλλη. Επίσης, αν αυτή ήταν "θησαυρός" για μένα, για πολλούς ήταν, είναι και θα είναι σκουπίδι. Γιατί; Γιατί αφού τη "γλεντήσουν", θα την παρατήσουν.

Συνεπώς, το νόμισμα έχει δυο όψεις και δε χρειάζεται να τα βάψω μαύρα.
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Senior Member
    Και με αυτήν μπορείς να πας αν είναι αυτή 25 κι εσύ έχεις δουλειά ή χυλοπιτα είναι για τώρα δεν είναι για πάντα αυτό πρέπει να καταλάβεις
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Εντάξει, το δέχομαι αφού το λες αλλά σε παρακαλώ να μην το ξανακάνεις γιατί πραγματικά με ταράζει αυτή η συμπεριφορά, είμαι τόσο πολύ πληγωμένη απ' ότι έχει συμβεί που έχω γράψει που μου κάνουν κακό τέτοια αστεία...όχι ότι ήταν ποτέ του στυλ μου να πηγαίνω με όποιον να είναι αλλά και να ήθελα δεν θα μπορούσα μετά από εκείνο το γεγονός... Γι' αυτό και με ταράζουν τα μισογυνικά σχόλια που κάνεις κατά καιρούς, τουλάχιστον αν μπορείς μην τα κάνεις σ' εμένα, ευχαριστώ...
    ενταξει!!!

Senior Member
    @PositiveWave και @Poet, από τα λίγα που έχω διαβάσει στο φόρουμ, πιστεύω ότι πέρα της ηλικιακής διαφοράς (και κάποιοων άλλων διαφορών που ίσως δεν είναι προφανείς), πιστεύω ότι έχετε πολλά κοινά. Είστε και οι δυο ντροπαλοί, ευαίσθητοι, κι εσωστρεφείς. Δεν είναι κακό πράγμα η εσωστρέφεια, καθόλου. Πολλές φορές είναι προτιμότερη της καφρίλας που βγάζουν κάποιοι άλλοι (γκούχου γκούχου - nikos2, σε εσένα αναφέρομαι).

Αρκεί βέβαια η εσωστρέφεια αυτή να μην πηγάζει από ανασφάλεια, φόβο απόρριψης κι ένα μόνιμο άγχος για την άποψη των άλλων γύρω σας. Αν είναι μια "υγιής" εσωστρέφεια, που δεν κρύβει έλλειψη αυτοπεποίθησης, τότε ίσως θα έπρεπε απλά να εστιάσετε σε κοπέλες που έχουν τα ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά με εσάς. Όχι απαραίτητα εσωστρεφείς κοπέλες, αλλά κοπέλες που εκτιμούν την ευθαισθησία σας. Δυστυχώς, κοπέλες τύπου μπίμπω, μοντέλα, ρηχές, κτλ. δεν είναι ανάμεσα σε αυτές. Πολύ απλά γιατί όσο μπίμπω είναι αυτές, άλλο τόσο μάτσο τύπους θα ψάχνουν. Κι όταν λέω "μάτσο" δεν εννοώ λεφτά, αλλά macho, δηλαδή υπέρμετρο ανδρισμό.

Δυστυχώς σε κοινωνίες άκρως πατριαρχικές (όπως οι μεσογειακές κουλτούρες) αυτού του είδους ο μάτσο τύπος είναι που θεωρείται ο "σωστός" για τους άνδρες, ενώ αντιθέτως σε βόρειες χώρες (πχ. Ολλανδία, Δανία) θεωρείται αποκρουστικός. Στην Ολλανδία πχ. μια κοπέλα ποτέ δεν θα ακούσει καμάκι στο δρόμο από Ολλανδό. Θεωρείται προσβλητικό, σχεδόν σεξουαλική παρενόχληση. Στην Ελλάδα από την άλλη μια κοπέλα ακούει τα απίστευτα, και πολλές έχοντας μεγαλώσει με τέτοια "ουγκ" πρότυπα θεωρούν ότι είναι η νόρμα.

Πχ. Poet, λες ότι σου αρέσει να γράφεις ποιήματα. Έχεις ψάξει καθόλου για ποιητικές βραδιές και φόρουμς με θέμα τη συγγραφή; Πιστεύω ότι σε τέτοιους χώρους μπορείς να βρεις κοπέλα που θα εκτιμούσε το ποίημα που θα γράψεις μέσα από την καρδιά σου.

@Κύκνος, συγνώμη αν το σχόλιο για τα one night stands δημιούργησε αρνητικά σχόλια από τρίτους. Δεν ήθελα με τίποτα κάτι τέτοιο. Σαφώς δεν είμαστε όλες οι κοπέλες το ίδιο ακριβώς, και για κανένα λόγο δεν αμφισβητώ ότι μια μεγάλη μερίδα από εμάς δεν θα έκανε one night stand για λόγους ηθικής.

Τέλος πάντων, κρίμα είναι να χαλάσει το θέμα και να καταλήξει σε διαφωνία μεταξύ ανδρών και γυναικών. Ελπίζω να καταλαβαίνουν όλοι ότι εδώ μέσα είμαστε για ψυχολογική υποστήριξη, όχι για να βγάλουμε την κακία από μέσα μας.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    @PositiveWave και @Poet, από τα λίγα που έχω διαβάσει στο φόρουμ, πιστεύω ότι πέρα της ηλικιακής διαφοράς (και κάποιοων άλλων διαφορών που ίσως δεν είναι προφανείς), πιστεύω ότι έχετε πολλά κοινά. Είστε και οι δυο ντροπαλοί, ευαίσθητοι, κι εσωστρεφείς. Δεν είναι κακό πράγμα η εσωστρέφεια, καθόλου. Πολλές φορές είναι προτιμότερη της καφρίλας που βγάζουν κάποιοι άλλοι (γκούχου γκούχου - nikos2, σε εσένα αναφέρομαι).

Αρκεί βέβαια η εσωστρέφεια αυτή να μην πηγάζει από ανασφάλεια, φόβο απόρριψης κι ένα μόνιμο άγχος για την άποψη των άλλων γύρω σας. Αν είναι μια "υγιής" εσωστρέφεια, που δεν κρύβει έλλειψη αυτοπεποίθησης, τότε ίσως θα έπρεπε απλά να εστιάσετε σε κοπέλες που έχουν τα ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά με εσάς. Όχι απαραίτητα εσωστρεφείς κοπέλες, αλλά κοπέλες που εκτιμούν την ευθαισθησία σας. Δυστυχώς, κοπέλες τύπου μπίμπω, μοντέλα, ρηχές, κτλ. δεν είναι ανάμεσα σε αυτές. Πολύ απλά γιατί όσο μπίμπω είναι αυτές, άλλο τόσο μάτσο τύπους θα ψάχνουν. Κι όταν λέω "μάτσο" δεν εννοώ λεφτά, αλλά macho, δηλαδή υπέρμετρο ανδρισμό.

Δυστυχώς σε κοινωνίες άκρως πατριαρχικές (όπως οι μεσογειακές κουλτούρες) αυτού του είδους ο μάτσο τύπος είναι που θεωρείται ο "σωστός" για τους άνδρες, ενώ αντιθέτως σε βόρειες χώρες (πχ. Ολλανδία, Δανία) θεωρείται αποκρουστικός. Στην Ολλανδία πχ. μια κοπέλα ποτέ δεν θα ακούσει καμάκι στο δρόμο από Ολλανδό. Θεωρείται προσβλητικό, σχεδόν σεξουαλική παρενόχληση. Στην Ελλάδα από την άλλη μια κοπέλα ακούει τα απίστευτα, και πολλές έχοντας μεγαλώσει με τέτοια "ουγκ" πρότυπα θεωρούν ότι είναι η νόρμα.

Πχ. Poet, λες ότι σου αρέσει να γράφεις ποιήματα. Έχεις ψάξει καθόλου για ποιητικές βραδιές και φόρουμς με θέμα τη συγγραφή; Πιστεύω ότι σε τέτοιους χώρους μπορείς να βρεις κοπέλα που θα εκτιμούσε το ποίημα που θα γράψεις μέσα από την καρδιά σου.

@Κύκνος, συγνώμη αν το σχόλιο για τα one night stands δημιούργησε αρνητικά σχόλια από τρίτους. Δεν ήθελα με τίποτα κάτι τέτοιο. Σαφώς δεν είμαστε όλες οι κοπέλες το ίδιο ακριβώς, και για κανένα λόγο δεν αμφισβητώ ότι μια μεγάλη μερίδα από εμάς δεν θα έκανε one night stand για λόγους ηθικής.

Τέλος πάντων, κρίμα είναι να χαλάσει το θέμα και να καταλήξει σε διαφωνία μεταξύ ανδρών και γυναικών. Ελπίζω να καταλαβαίνουν όλοι ότι εδώ μέσα είμαστε για ψυχολογική υποστήριξη, όχι για να βγάλουμε την κακία από μέσα μας.
    Καλησπέρα και καλή χρονιά.
    Διαβάζοντας τα σχόλια σου διακρίνω μεγάλη ωριμότητα και ήθος,συν ότι θα ήθελα να θέσω κάποιες απορίες για αυτό το σχόλιο σου.

Senior Member

μπα, μην το λες, δεν ισχυει! το περισσοτερο πεσιμο που μου εχει τυχει στο δρομο ειναι στη Γαλλια! τελειως χυμα!! στην Ελλαδα ποτε δεν εχω ζησει ουτε καν ακουσει για τετοιο πεσιμο. τωρα να καταλαβαιναν οτι ειμαι τουριστρια και για αυτο? δεν ξερω, τα χρωματα μου ειναι ανοιχτα, δεν ειμαι ο κλασικος μεσογειακος τυπος.
    Ακομη και στη Γερμανια, που ειχα μεινει για καποιους μηνες, μου ειχε κανει εντυπωση με ποση ευκολια επιανα κουβεντα με γερμανους. Πιο σοβαροι απο τους Γαλλους, πιο μετρημενοι αλλα κοινωνικοι, ομιλητικοι, πολιτισμενοι. Αφου ελεγα οτι αν ειχα παει Γερμανια για πρωτο πτυχιο, με τα θεματα που εχω και τα μπλοκαρισματα που κουβαλαω, ισως να μην ειχα βασανισθει τοσο οσο στην Αθηνα.

Ολλανδια δεν εχω παει, αρα δεν εχω αποψη.

ΥΓ. Νομιζω παιζει ρολο και το οτι σε χωρες οπως η Δανια που λες, η Γερμανια, υπαρχει η προτεσταντικη κουλτουρα οσον αφορα το κοινωνικο φερεσθαι, την εργασια, τις οικογενειακες αξιες κλπ. Θελω να πω οτι εχουν γαλουχηθει με τον τροπο αυτο, ασχετα αν πιστευουν ή οχι.
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast