Γιατί κάνουμε παιδιά; - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 14 FirstFirst ... 311121314 LastLast
Results 181 to 195 of 201
    Senior Member
    Originally posted by krino
    θες να πεις οτι δεν σου αρεσει η λογικη μου?
    Πες μου την δικια σου να δουμε αν ειναι καλυτερη.

Η δική μου λέει ότι χάνεις λάδια.

Banned
    αμα τα δικα σου λαδια,
    ειναι μια χαρα, μην ανησυχεις για τα δικα μου.

Senior Member
    πάντως το εντυπωσιακό είναι ότι \"εκεί έξω\" όλοι αυτοί οι ανίκανοι και ανώριμοι μαλάκες τολμούν και κάνουν παιδιά.
    ενώ \"εδώ μέσα\" που έχουμε μαζευτεί όλοι οι ψαγμένοι, ώριμοι και κατασταλλαγμένοι, είμαστε κατά των παιδιών.

;)

Senior Member
    Originally posted by Αφωτεινή
    το εχω φαει το χαστούκι.Ξέρεις φυσικά πόσο καχύποπτοι ειναι οι ανθρωποι(,και πως να μην ειναι?)
    Εγω πήγα να δωσω τα ρουχα(τα δώρα που δεν της εκαναν της μικρής) απο τη βαφτιση του παιδιου μου στην κυρία που μένει πιο κάτω, μιλάμε για χάλι μαυρο οι ανθρωποι .
    Μόνο που δεν με διωξανε με τις κλοτσιές,
    πηγα ευγενικά και με σκοπό να προσφέρω γιατι μου ελεγε το μωρό της δεν εχει γάλα,
    την επιασε υστερια τι με περασες εμένα για ζητιάνα?μπλα μπλα μπλα..
    Φωτεινη,

ολοι λιγο πολυ τα χαστουκια μας τα εχουμε φαει (και τα εχουμε δωσει αλλες φορες). Παιρνω σαν αφορμη, αυτο που γραφεις για να πω αυτο που λεγεται -και- σ αυτο το θεμα. Ναι υπαρχουν αχαριστοι ανθρωποι, απονοι γονεις, ναι ολοι οι γονεις δεν ειναι καταλληλοι για γονεις. Αλλα, ειμαστε ολοι ιδιοι? Ή ακομα ακομα, ειμαστε εμεις οι ιδιοι ολες τις στιγμες ιδιοι? Δεν υπαρχουν στιγμες που δεν αναγνωριζουμε τον ιδιο μας τον εαυτο?

Θελω μονο να πω, πώς ναι. Οκ. Αυτοι οι ανθρωποι ηταν καχυποπτοι. Σαφως ομως αυτο δεν σημαινει πώς ολοι οι ανθρωποι δεν ειναι ετοιμοι να αποδεχτουν μια βοηθεια. Ή πώς ολοι θα αντιδρουσαν ετσι...

Βλεπω πολυ συχνα, υπεροχους ανθρωπους. Ετοιμους να αποδεχτουν βοηθεια με πολυ περηφανια και αξιοπρεπεια. Κι αλλους επισης, γενναιοδωρους που σπευδουν να βοηθησουν με οσα μεσα διαθετουν. Λιγα ή πολλα....Ειτε με υλικα μεσα, ειτε με οποια αλλα μπορουν κ θελουν.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Σοφία
    Εχεις πολυ δίκιο.
    Δεν σου κρύβω οτι εχω χασει ενα μεγάλο κομμάτι απο την αγάπη μου για τον συνάνθρωπο.

Senior Member
    Originally posted by claire
    πάντως το εντυπωσιακό είναι ότι \"εκεί έξω\" όλοι αυτοί οι ανίκανοι και ανώριμοι μαλάκες τολμούν και κάνουν παιδιά.
    ενώ \"εδώ μέσα\" που έχουμε μαζευτεί όλοι οι ψαγμένοι, ώριμοι και κατασταλλαγμένοι, είμαστε κατά των παιδιών.

;)
    χαχαχαχαααα,claire,απιστεύτου το σχόλιο!:D:D
    Eγώ έκανα,η Φωτεινή επίσης,άντε,η σειρά σας.:mad:χαχαχα
    (μην το πάρεις στα σοβαρά και τρέξεις τώρα)λοολ
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Εγώ δεν έχω χάσει αγάπη για τον συνάνθρωπο.Τι μου φταίνε όλοι οι συνάνθρωποι του κόσμου ρε παιδάκια;Το αντίθετο,πιστεύω πως ακριβώς επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι,την αγάπη για τον συνάνθρωπο πρέπει να μην την χάνουμε(άντε πάλι,με θύμιασα,χαααχααα).Το εννοώ όμως,γιατί να τη χάσω τη ρημάδα,αφού δίχως αυτήν,αν αφήσω να μου αφαιρεθεί η αγαπητική ικανότητα,δε θα λέω και πολλά για την κοινωνία μας.Θέλει λίγο υπέρβαση,άντε.:P
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Originally posted by RainAndWind
    Originally posted by claire

;)
    χαχαχαχαααα,claire,απιστεύτου το σχόλιο!:D:D
    Eγώ έκανα,η Φωτεινή επίσης,άντε,η σειρά σας.:mad:χαχαχα
    (μην το πάρεις στα σοβαρά και τρέξεις τώρα)λοολ
    Με ξέχασες!!!
    Και εγώ στους ανίκανους ανώριμους μαλάκες, χαχαχα

Senior Member
    χαχαχαααα,ναι καλέ μου,εσένα γιατί σε ξέχασα,λοολ.:D
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    θυμωνω με αυτους τους ανεγκεφαλους που κανουν παιδια για καθαρα εγωιστικους λογους.Νομιζοντας οτι τα παιδια ειναι μαιμουδακια οι κουκλες που πανω τους βγαζουν τις ανασφαλειες τους τις φοβιες τους και τα στερητικα υπαρξιακα τους .Χωρις να αναρωτιουνται ποτε .Ειμαι ικανος μπορω ξερω θελω να μαθω?ανικανοι,λεχριτες εγωιστες ζωα

Junior Member
    Ήθελα να ανοίξω τέτοιο θέμα, ήθελα να ακούσω δηλαδή γνώμες σχετικά με το λόγο που ο άνθρωπος κάνει παιδιά, αφού το να έχει κανείς παιδιά είναι σχεδόν όπως το να έχει τελειώσει δημοτικό σχολείο που έχουν τελειώσει οι περισσότεροι γύρω μας.

Και αναρωτιέμαι κάποιες στιγμές και λέω μα τι γίνεται; εγώ είμαι ο παράξενος; γιατί σχεδόν όλοι κάνουν παιδιά; μήπως κάτι μου διαφεύγει, μήπως κάτι δεν έχω καταλάβει σχετικά με την παιδοποιία; έκανα search στο google με τίτλο γιατί κάνουμε παιδιά, και μου έβγαλε πρώτο πρώτο αυτό εδώ το θέμα το οποίο με κάλυψε πλήρως.

Σας ευχαριστώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    Αυτό ειναι..
    το εχω φαει το χαστούκι.Ξέρεις φυσικά πόσο καχύποπτοι ειναι οι ανθρωποι(,και πως να μην ειναι?)
    Εγω πήγα να δωσω τα ρουχα(τα δώρα που δεν της εκαναν της μικρής) απο τη βαφτιση του παιδιου μου στην κυρία που μένει πιο κάτω, μιλάμε για χάλι μαυρο οι ανθρωποι .
    Μόνο που δεν με διωξανε με τις κλοτσιές,
    πηγα ευγενικά και με σκοπό να προσφέρω γιατι μου ελεγε το μωρό της δεν εχει γάλα,
    την επιασε υστερια τι με περασες εμένα για ζητιάνα?μπλα μπλα μπλα..
    ακουσα και την καζούρα απο τον αντρα μου και ηρέμησα.
    Μια χαρούλα!!!!
    Τα δίνω ολα μονο στην ΕΛΕΠΑΠ ,ΟΥΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    Φωτεινη ακομη και αυτο θελει λιγη διπλωματια. Οταν την συναντησεις της λες ξερεις εχω κατα καιρους κατι ρουχαλακια και τα δινω πχ στην εκκλησια, αν τα χρειαζεσαι πες μου. Δεν πας σπιτι του αλλου με μια τσαντα στα χερια, εφοσον δεν σου ζητησε βοηθεια. Μπορει να τον κανεις να νοιωσει χειροτερα, να ντραπει.
    Σιγουρα θα μπορουσε να το αποφύγει πιο κοσμια, δε λεω. Ακομη και ενας ζητιάνος ντρεπεται για τον εαυτο του οταν ζητιανευει.

Senior Member
    Πολυ καλο το ερωτημα , γιατι κανουμε παιδια ? ....................ειτε γιατι μας αρεσουν τα παιδια , ειναι σοβαρος λογος , αλλα ο σοβαροτερος ειναι επειδη βλεπουμε τους αλλους να κανουν ............ θελουμε σαν ανθωπινες οντοτητες να μην διαφερουμε δραματικα απο τους συνανθρωπους μας , οποτε ειναι κι αυτος ενας λογος που κανουμε παιδια , ειναι η αγελαια νοοτροπια αυτη , οπως βλεπω σημερα το 99% των αντρων να εχει αφησει μουσι , κατι για μενα εντελως κακογουστο , αλλα αμα το κανουν ολοι , θελει πολλα κοτσια να διαφερεις , να εισαι ' διαφορετικος ' ......................... εμενα δεν μαρεσουν τα παιδια , ποτε δεν μαρεσαν , δεν με θεωρω αφυσικο , αν βρω συντροφο ομως που θελει παιδι , δεν θα της χαλασω το χατηρι ....... βεβαια εχω μια καλη οικ. ανεση , οποτε δεν θα με επιβαρυνει ενα παιδι ......αυτους που δεν καταλαβαινω , ( και γιατι ολοι να καταλαβαινουν τους υπολοιπους ? ) ειναι αυτοι που ειναι αφραγκοι , και ζοριζονται απιστευτα για να εχουν πολλα παιδια , πραματικα ακατανοητο για μενα ....................ισως ειναι μια φυγη απο δυσκολα κατανοητο νοημα υπαρξης της ζωης , οποτε καταφευγουμε στην διαιωνιση του ειδους , που και παλι δεν ειναι ιδιον σκεπτομενου ανθρωπου .......
    ειναι παρομοια η νοοτροπθια που ακουω σε τηλεπαιχνιδια , τι θα κανετε τα λεφτα που κερδισατε ? η στανταρ απαντηση ειναι ' ταξιδι ' ....................... αυτο δεν μπορω επισης να το καταλαβω , διοτο παντα ειχα την ανεση να κανω ταξιδια , και τον χρονο , κι ομως δεν εκανα πολλα ...............για μενα αυτοι που θελουν να κανουν συνεχως ταξιδια , ειναι αυτοι που νομιζουν / προσπαθουν να ξεφυγουν απο την μιζερη πραγματικοτητα τους , και πιαστευοιυν οτι μενα ταξιδι , αυτο θα συμβει , και πιοθανον συμβαινει , αλλα ξεχνουν ηθελημενα οτι απο αυτο που προσπαθουν να ξεφυγουν ειναι ο ιδιος τους ο εαυτος , τον οποιον ομως κουβαλανε μαζι τους σε καθε ταξιδι , εκει εχω καταληξει μετα απο πολυ σκεψη .......................οπως εχω διαβασει και σενα πατερικο βινλιο , ' αυτος [που δεν ειναι ευχαριστημενος στο καλλι του ( στο σπιτι του εννοει ) δεν θαναι ευχαριστημενος πουθενα ............................ειμαι φανατικα υπερμαχος αυτης της θεωριας , οχι οτι ειμαι κατα των ταξιδιων , αλλα δεν εχω εμμονη με δαυτα .......

Senior Member
    απο βιολογικης αποψης συμφωνα με την γνωστη θεωρια του δαρβινου παιδια κανουμε απλα γιατι μεσω φυσικης επιλογης επιβιωσαν οι ανθρωποι που κανουν παιδια.αυτο ειναι πολυ λογικο, οσοι ανθρωποι δεν κανουν παιδια δεν κανουν απογονους και δεν μεταδιδουν τα γονιδια τους.
    οπως επιβιωσαν και αυτοι που αισθανονται διψα πεινα κτλ.οι υπολοιποι που δεν διψουσαν και πεινουσαν αφησαν νωρις αυτον τον ματαιο κοσμο.....
    ολα τα υπολοιπα ειναι ηθικολογιες που δεν εχουν καμμια σχεση με την πραγματικοτητα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Πολυ καλο το ερωτημα , γιατι κανουμε παιδια ? ....................ειτε γιατι μας αρεσουν τα παιδια , ειναι σοβαρος λογος , αλλα ο σοβαροτερος ειναι επειδη βλεπουμε τους αλλους να κανουν ............ θελουμε σαν ανθωπινες οντοτητες να μην διαφερουμε δραματικα απο τους συνανθρωπους μας , οποτε ειναι κι αυτος ενας λογος που κανουμε παιδια , ειναι η αγελαια νοοτροπια αυτη , οπως βλεπω σημερα το 99% των αντρων να εχει αφησει μουσι , κατι για μενα εντελως κακογουστο , αλλα αμα το κανουν ολοι , θελει πολλα κοτσια να διαφερεις , να εισαι ' διαφορετικος ' ......................... εμενα δεν μαρεσουν τα παιδια , ποτε δεν μαρεσαν , δεν με θεωρω αφυσικο , αν βρω συντροφο ομως που θελει παιδι , δεν θα της χαλασω το χατηρι ....... βεβαια εχω μια καλη οικ. ανεση , οποτε δεν θα με επιβαρυνει ενα παιδι ......αυτους που δεν καταλαβαινω , ( και γιατι ολοι να καταλαβαινουν τους υπολοιπους ? ) ειναι αυτοι που ειναι αφραγκοι , και ζοριζονται απιστευτα για να εχουν πολλα παιδια , πραματικα ακατανοητο για μενα ....................ισως ειναι μια φυγη απο δυσκολα κατανοητο νοημα υπαρξης της ζωης , οποτε καταφευγουμε στην διαιωνιση του ειδους , που και παλι δεν ειναι ιδιον σκεπτομενου ανθρωπου .......
    ειναι παρομοια η νοοτροπθια που ακουω σε τηλεπαιχνιδια , τι θα κανετε τα λεφτα που κερδισατε ? η στανταρ απαντηση ειναι ' ταξιδι ' ....................... αυτο δεν μπορω επισης να το καταλαβω , διοτο παντα ειχα την ανεση να κανω ταξιδια , και τον χρονο , κι ομως δεν εκανα πολλα ...............για μενα αυτοι που θελουν να κανουν συνεχως ταξιδια , ειναι αυτοι που νομιζουν / προσπαθουν να ξεφυγουν απο την μιζερη πραγματικοτητα τους , και πιαστευοιυν οτι μενα ταξιδι , αυτο θα συμβει , και πιοθανον συμβαινει , αλλα ξεχνουν ηθελημενα οτι απο αυτο που προσπαθουν να ξεφυγουν ειναι ο ιδιος τους ο εαυτος , τον οποιον ομως κουβαλανε μαζι τους σε καθε ταξιδι , εκει εχω καταληξει μετα απο πολυ σκεψη .......................οπως εχω διαβασει και σενα πατερικο βινλιο , ' αυτος [που δεν ειναι ευχαριστημενος στο καλλι του ( στο σπιτι του εννοει ) δεν θαναι ευχαριστημενος πουθενα ............................ειμαι φανατικα υπερμαχος αυτης της θεωριας , οχι οτι ειμαι κατα των ταξιδιων , αλλα δεν εχω εμμονη με δαυτα .......
    Και ποιος είπε ότι το να κάνει κανείς παιδιά είναι προτέρημα αυτών που έχουν λεφτά.???όποιος θέλει να κάνει παιδιά κάνει.ουτε και τα παιδιά ζητάνε απτους γονείς λεφτα.αγαπη και στοργή ζητάνε.που είναι εντελώς δωρεάν.

Page 13 of 14 FirstFirst ... 311121314 LastLast