Είμαι 23 και δεν έχω κάνει τίποτα σοβαρό με αγορι - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 33 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast
Results 271 to 285 of 486
    Senior Member
    Συμφωνώ γενικά αλλά θα διαφωνήσω απόλυτα πως φοβάται το σεξ! Οτι δεν της αρεσαν αυτοι δεν σημαινει πως εχει καποιο φοβο για το σεξ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Θα συμφωνήσω με την Ρεμεντυ και με τα άλλα μέλη που σου είπαν το ίδιο.
    Δείχνεις να μην σε ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος, αλλά να εκτελείς μια κοινωνική "υποχρέωση" που σε θέλει να έχεις σχέση, να εμφανίζεσαι με κάποιον, να μπορείς να ανήκεις σε μια ομάδα ανθρώπων (όπως οι φίλες σου πχ) που θα βγαίνετε όλοι μαζί ζευγάρια, θα πάτε διακοπές κι όλα αυτά.

Από την άλλη δείχνεις σα να φοβάσαι το σεξ. Δεν είμαι σίγουρη κατά πόσο αυτοί που στην πέφτανε ως τώρα ήταν όντως λιγούρια ή εσύ τους έβλεπες έτσι γιατί ήθελες να αποφύγεις το σεξ. Μιλάς για σχέσεις, για το πόσο θα το ήθελες κτλ αλλά αναφέρεσαι εκτός από το κοινωνικό , μόνο στο συναισθηματικό/ρομαντικό κομμάτι του θέματος, αγκαλιές, βόλτες πιασμένοι χεράκι χεράκι... ωραία είναι όλα αυτά και απόλυτα φυσιολογικό να θες να τα ζήσεις αλλά η σχέση είναι και το σεξ. Δεν αρκεί να μη μας προκαλεί αηδία ένας άνθρωπος για να θέλουμε να κάνουμε σεξ μαζί του.

Επίσης μια πιθανή εξήγηση (νομίζω στο ανέφερε η σαβαταζ καπου) είναι οτι οι άλλοι πιθανόν να αντιλαμβάνονται ότι δεν τους θες πραγματικά κι ότι απλά θες μια σχέση έτσι γενικά κι αόριστα. Γενικά οι άλλοι δεν είναι ηλίθιοι. Όπως εσύ αντιλαμβάνεσαι και λες οτι ο τάδε σε ήθελε μόνο για σεξ, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο κι ο άλλος μπορεί να αντιλαμβανόταν ότι εσύ ήθελες μόνο τις εμπειρίες ή να τον δείξεις στις φίλες σου και για το δεύτερο δεν νομίζω να βρεθούν πολλοί πρόθυμοι. Έτσι κάπως λογικό μου ακούγεται να έλκεις τελικά κοντά σου μόνο αυτούς που θέλουν το σεξ και τέλος.
    Δεν νομίζω ότι φταίει η κοπέλα. Ζητάει κάτι πολύ ξεκάθαρο και φυσιολογικό. Μια παρέα, έναν άνθρωπο αφού δεν υπάρχουν φίλες ούτε φίλοι ούτε γενικότερα άνθρωποι, ψάχνει ένα ταίρι όχι για να ξεκωλιάζεται να το πω έτσι στο σεξ όπως θα θελαν κάποιοι άλλοι αλλά μια φυσιολογική σχέση μα καλά τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by little View Post
    Συμφωνώ γενικά αλλά θα διαφωνήσω απόλυτα πως φοβάται το σεξ! Οτι δεν της αρεσαν αυτοι δεν σημαινει πως εχει καποιο φοβο για το σεξ!
    Πρώτον little μου. Το σεξ το φοβάται και με το δίκιο της γιατί δεν έχει κάνει ποτέ, φοβάται μην δεθεί και την προδώσουν, φοβάται μην δουν το σώμα της και το σχολιάσουν, φοβάται κυρίως τα λιγούρια γιατί μπορεί κάποιος να την θέλει μόνο γι'αυτό! Οπότε δίκαια το φοβάται, δεν βρίσκω κάτι παράλογο σε αυτό! Εγώ πχ μισούσα το σεξ γι'αυτούς τους λόγους συν ότι είναι ένα μέσο να σε απατήσει κάποιος!!!!!!

Senior Member
    Λουλουδι να κανω μια διευκρίνηση για να μην παρεξηγηθώ δεν εννοούσα σε καμια περίπτωση πως επειδη η κοπέλα εχει κιλά της αξιζει αυτη η αντιμετώπιση και συμφωνώ πως θα επρεπε να τον χωρίσει, αλλα ξερεις πολλες δεν τις νοιαζει καν αν εχουν αλλες γκομενες!
    Απλά ειπα οσα ειπα γιατι ήθελα να τονίσω πως το οτι ειναι καποια κορμαρα δεν σημαίνει πως θα της την πέσει καποιος με σοβαρό σκοπό ή για σχέση και συνήθως το αντίθετο συμβαίνει. Αυτος αφου παντρευόταν δεν νομίζω να έψαχνε για συναίσθημα σε όλες αυτες ! Απλα ηταν ένα καλό παράδειγμα :)
    Οσο για το οτι οι χοντρουλες εχουν πολύ γλυκο προσωπο ισχυει σε ενα μεγάλο ποσοστό. Δεν ηθελα σε καμια περίπτωση να προσβάλω όσες έχουν περιττά κιλά με όσα έγραψα. Το αντίθετο μάλιστα ήθελα να τονίσω πως δεν ελκύουν μόνο τα μοντέλα τους άντρες και οτι πολλές φορές τις αντικειμενικά όμορφες αδύνατες πρότυπο ομορφιάς τις θέλουν ως κατάκτηση ορισμένη μερίδα λιγουριών για να έχουν να παινεύονται, ενώ μπορεί να ελκύονται από άλλον τύπο γυναίκας. Σίγουρα υπαρχει και άλλη μερίδα λιγουριών που μπορεί να κοιτάνε καθαρά το κρεβάτι και να προτιμούν πχ τις πιο εύσωμες επειδή τις θεωρούν θερμές ή επειδή οντως της θεωρούν πιο ελκυστικές. Έχουν και τα λιγούρια τις κατηγορίες τους. Ειπαμε υπαρχουν ωραια λιγούρια υπάρχουν και άσχημα, με διαφορετικά γούστα κλπ μονο μία παράμετρος παραμένει σταθερή :p

Senior Member
    Εχουμε γεμισει πουτ..κια και μας φαινεται περιεργο το αντιθετο. Σηψη της κοινωνιας

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Δεν νομίζω ότι φταίει η κοπέλα. Ζητάει κάτι πολύ ξεκάθαρο και φυσιολογικό. Μια παρέα, έναν άνθρωπο αφού δεν υπάρχουν φίλες ούτε φίλοι ούτε γενικότερα άνθρωποι, ψάχνει ένα ταίρι όχι για να ξεκωλιάζεται να το πω έτσι στο σεξ όπως θα θελαν κάποιοι άλλοι αλλά μια φυσιολογική σχέση μα καλά τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε;
    Δεν διαφωνώ, αλλά μια "φυσιολογική" σχέση περιλαμβάνει και το σεξ και η θεματοθέτρια δείχνει να το αντιλαμβάνεται αυτό απλά ως το μέσο για να χει τα υπόλοιπα.

Τα υπόλοιπα, ένας άνθρωπος να με καταλαβαίνει, παρέα για να βγαίνουμε, να μιλάμε κτλ μπορούν κάλλιστα να καλυφθούν κι από φιλικές σχέσεις. Αυτό που τις διαφοροποιεί από τις ερωτικές είναι το σεξ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by makis1984 View Post
    Εχουμε γεμισει πουτ..κια και μας φαινεται περιεργο το αντιθετο. Σηψη της κοινωνιας
    Πες τα! Να και ένας άντρας νορμάλ εδώ μέσα !

Senior Member
    Λουλουδι να κανω μια διευκρίνηση για να μην παρεξηγηθώ δεν εννοούσα σε καμια περίπτωση πως επειδη η κοπέλα εχει κιλά της αξιζει αυτη η αντιμετώπιση και συμφωνώ πως θα επρεπε να τον χωρίσει, αλλα ξερεις πολλες δεν τις νοιαζει καν αν εχουν αλλες γκομενες!
    Απλά ειπα οσα ειπα γιατι ήθελα να τονίσω πως το οτι ειναι καποια κορμαρα δεν σημαίνει πως θα της την πέσει καποιος με σοβαρό σκοπό ή για σχέση και συνήθως το αντίθετο συμβαίνει. Αυτος αφου παντρευόταν δεν νομίζω να έψαχνε για συναίσθημα σε όλες αυτες ! Απλα ηταν ένα καλό παράδειγμα :)
    Οσο για το οτι οι χοντρουλες εχουν πολύ γλυκο προσωπο ισχυει σε ενα μεγάλο ποσοστό. Δεν ηθελα σε καμια περίπτωση να προσβάλω όσες έχουν περιττά κιλά με όσα έγραψα. Το αντίθετο μάλιστα ήθελα να τονίσω πως δεν ελκύουν μόνο τα μοντέλα τους άντρες και οτι πολλές φορές τις αντικειμενικά όμορφες αδύνατες πρότυπο ομορφιάς τις θέλουν ως κατάκτηση ορισμένη μερίδα λιγουριών για να έχουν να παινεύονται, ενώ μπορεί να ελκύονται από άλλον τύπο γυναίκας. Σίγουρα υπαρχει και άλλη μερίδα λιγουριών που μπορεί να κοιτάνε καθαρά το κρεβάτι και να προτιμούν πχ τις πιο εύσωμες επειδή τις θεωρούν θερμές ή επειδή οντως της θεωρούν πιο ελκυστικές. Έχουν και τα λιγούρια τις κατηγορίες τους. Ειπαμε υπαρχουν ωραια λιγούρια υπάρχουν και άσχημα, με διαφορετικά γούστα κλπ μονο μία παράμετρος παραμένει σταθερή :p
    Αχαχαα λιτλ μου είσαι δικιά μου εσύ!!!!!! Σε πάω!!!!!!! Δεν μου είπες μόνο για ένα πράγμα, τους άντρες που έχουν "κόμπλεξ" με την εμφάνισή τους αλλά μπορεί να είναι πολύ καλά παιδιά γι'αυτούς τι έχεις να πεις; Νομίζω είναι η καλύτερη κατηγορία γιατί δεν έχουν πολλή αυτοπεποίθηση να είναι ψωνάρες με λίγα λόγια. Πάντως τα 'πες τέλεια, και εσύ είσαι θεά!!!
    Θα συμφωνήσω αν και τα αγόρια δεν πάνε πίσω Μάκη.....Γενικά είναι άρρωστη η κοινωνία μας.......

Senior Member
    Δεν ειναι ότι θέλω κάποιον μόνο για την μόστρα. Αλλά δεν θα με χάλαγε κιόλας να με δουν με κάποιον εμφανίσιμο ,με καλή δουλειά και μορφωμένο, όπως το παιδί που αναφέρω.
    Όσο να ναι έχω βαρεθεί να νιώθω Άλιεν και να με ρωτάνε όλοι γιατί είμαι μόνη μου. Οπότε λέω ότι ρίχνω χυλοπιτα σε κάποιον λιγουρης φίλες μου λένε "γιατί ρε? Έπρεπε να βγείτε" και τέτοια,λες και το έχω ανάγκη δηλαδή επειγόντως. Ναι,έχω ανάγκη μια σχέση γιατί θέλω να νιώσω αυτή την τρυφερότητα και είναι φορές που δεν αντέχω μόνη μου και θέλω να βγω με κάποιον να χαλαρώσω,να περάσω ωραία (γιατί έχω μια πιεσμενη καθημερινότητα) και είναι άδικο να βλέπω ότι οι γύρω μου περνάνε μόνο καλά ενώ εγώ δεν έχω αυτό που θελω.
    Όσο για το σεξ,δεν έχω νιώσει να καίγομαι να το κάνω μαζί του, περισσότερο μια περιέργεια έχω. Αλλά αν είναι ένα μέσο για να έχω την σχέση που θέλω θα το κάνω,είτε μου αρέσει είτε όχι

Senior Member
    Λιτλ μου γράψε λάθος για την απάντηση που σου έδωσα πριν, ήταν τελείως φιλική, απλά δεν διάβασα καλά και νόμιζα ότι έλεγες κι εσύ ότι φοβάται το σεξ, πριν λίγο ξύπνησα (πριν 5 ώρες χιχιχι)
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Δεν διαφωνώ, αλλά μια "φυσιολογική" σχέση περιλαμβάνει και το σεξ και η θεματοθέτρια δείχνει να το αντιλαμβάνεται αυτό απλά ως το μέσο για να χει τα υπόλοιπα.

Τα υπόλοιπα, ένας άνθρωπος να με καταλαβαίνει, παρέα για να βγαίνουμε, να μιλάμε κτλ μπορούν κάλλιστα να καλυφθούν κι από φιλικές σχέσεις. Αυτό που τις διαφοροποιεί από τις ερωτικές είναι το σεξ.
    Μα δεν υπάρχουν φιλικές σχέσεις. Όλοι παντρεύονται για να έχουν τον άνθρωπό τους, ή για να έχουν έναν άνθρωπο να απατούν. :) χαχαχ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Δεν ειναι ότι θέλω κάποιον μόνο για την μόστρα. Αλλά δεν θα με χάλαγε κιόλας να με δουν με κάποιον εμφανίσιμο ,με καλή δουλειά και μορφωμένο, όπως το παιδί που αναφέρω.
    Όσο να ναι έχω βαρεθεί να νιώθω Άλιεν και να με ρωτάνε όλοι γιατί είμαι μόνη μου. Οπότε λέω ότι ρίχνω χυλοπιτα σε κάποιον λιγουρης φίλες μου λένε "γιατί ρε? Έπρεπε να βγείτε" και τέτοια,λες και το έχω ανάγκη δηλαδή επειγόντως. Ναι,έχω ανάγκη μια σχέση γιατί θέλω να νιώσω αυτή την τρυφερότητα και είναι φορές που δεν αντέχω μόνη μου και θέλω να βγω με κάποιον να χαλαρώσω,να περάσω ωραία (γιατί έχω μια πιεσμενη καθημερινότητα) και είναι άδικο να βλέπω ότι οι γύρω μου περνάνε μόνο καλά ενώ εγώ δεν έχω αυτό που θελω.
    Όσο για το σεξ,δεν έχω νιώσει να καίγομαι να το κάνω μαζί του, περισσότερο μια περιέργεια έχω. Αλλά αν είναι ένα μέσο για να έχω την σχέση που θέλω θα το κάνω,είτε μου αρέσει είτε όχι
    Κοίταξε λεμονπάι μου εγώ σε καταλαβαίνω. Θέλεις να έχει μια δουλειά κτλ γιατί σου έχουν ρίξει την αυτοπεποίθηση στα τάρταρα και θες κάτι να την ανεβάσεις, λογικό. Δεν είναι και λίγο 23 χρόνια μόνη!!!!!! Και λογικό και να θες και μία παρέα και όλα, μην απολογείσαι και μην δίνεις εξηγήσεις σε αυτούς που δεν σε καταλαβαίνουν, δεν έχεις εσύ το πρόβλημα!

Senior Member
    Κοιτα και γω οταν ημουν νεοτερος,πριν παντρευτω, δεν ημουν καλο παιδι,με ο,τι συναπαγεται η φραση αυτη στις σχεσεις μου. Αλλα οφειλουμε να μαθαινουμε απτα λαθη μας και να " προστατευουμε" τους νεοτερους να μην κανουν αναλογα λαθη.Ισως φταιει οτι εχω και κορες και σκεφτομαι ετσι,δεν ξερω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Αυτό ακριβώς λέω! Το σεξ το βλέπεις απλά ως μέσο για να έχεις τα υπόλοιπα που θες ή για να μην νιώθεις άλιεν όπως λες.
    Με τον συγκεκριμένο ενώ λες πως περνάς όμορφα, τον θεωρείς καλό παιδί κτλ δεν νιώθεις στην ουσία καμιά ερωτική έλξη για εκείνον.

Μου δίνεις την αίσθηση οτι περισσότερο έχεις ανάγκη από παρέες και φιλίες καθώς και λίγο περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου ώστε να αρχίσεις να τον γουστάρεις και να ξεφύγεις από όλες αυτές τις κοινωνικές παπαριές, παρά για ερωτική σχέση. Δεν είναι παράξενο που κι εκείνος δεν κάνει κίνηση. Προφανώς δεν του δίνεις κανένα ερωτικό σημάδι όχι γιατί είσαι άπειρη αλλά γιατί όντως δεν υπάρχει ερωτική επιθυμία.

Senior Member
    Ε δεν μπορώ άλλο,πραγματικά! Και τώρα ας πούμε που δεν κυλάει το πράγμα και απαντουσε με φατσούλες έχω απελπιστει τελείως. Φοβάμαι να στέλνω μήπως φανώ βαρετή,ενοχλητική και ένα σωρό άλλα. Δεν μπορώ να το ευχαριστηθω γιατί φοβάμαι να ενθουσιαστω μήπως απογοητευτω πάλι και δεν καταλήξει πουθενά. Και τότε ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνω. Θέλω να σηκωθώ να φύγω από εκεί πέρα και αν δεν καταφέρω να έχω αυτόν που θέλω θα το κανω

Senior Member
    Κοιτα και γω οταν ημουν νεοτερος,πριν παντρευτω, δεν ημουν καλο παιδι,με ο,τι συναπαγεται η φραση αυτη στις σχεσεις μου. Αλλα οφειλουμε να μαθαινουμε απτα λαθη μας και να " προστατευουμε" τους νεοτερους να μην κανουν αναλογα λαθη.Ισως φταιει οτι εχω και κορες και σκεφτομαι ετσι,δεν ξερω...
    Ε ναι λογικό...πηδάμε όσο μπορούμε αλλά μετά μη τυχόν και μας πηδήξει κανείς τις κόρες.

Page 19 of 33 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast