Results 391 to 405 of 486
-
11-02-2018, 20:59 #391
Με τέτοιες φίλες........καλύτερα ένα αρσενικό!!!!!!! Έστω φίλοι άντρες, της το προτείναμε και αυτό.
- 11-02-2018, 23:01 #392
Επειδή δεν διαβασα όλα αυτά μόνο τ αρχικά και στο τέλος λίγο Θ σ πω μόνο δεν είσαι η μόνη οκ είσαι 23 δεν έχεις κάνει σοβαρή σχέση υποχρεωτικο είναι θ κάνεις όταν βρεις τον κατάλληλο σοβαρό άνθρωπο που θ είναι γ σχέση αλλες που κάνανε Τ νομίζεις ολες χωρίσανε...η θες ν είσαι και εσύ αυτό τον χρόνο τ έχω με αυτόν μετα με άλλον έχω δει Κ 10 χρόνια σχέση Ν βάζει τέλος στα 27 έχω δει Κ 20 χρονη Ν αλλάζει την μια σχέση μετά την άλλην αλλά ολες αυτες είναι γυναικουλες της πλάκας πού Θ καταλήξουν και στο ράφι από την σαπίλα τους και ασε της φίλες που υποτίθεται έχεις να είσαι αυτόνομη και ανεξάρτητη
12-02-2018, 00:36 #393
Κοριτσάρα μου, δούλεψε λίγο την σχέση με τον εαυτό σου και θα δεις ότι όλα καλά θα πάνε. Οι σχέσεις μας, είτε φιλικές είτε ερωτικές αντικατοπτρίζουν την σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας. Πρέπει να μάθεις να ψαρευεις, δουλειά με τον εαυτό σου , και όχι να τρως έτοιμα ψάρια, συμβουλές από άλλους. Καλές επιλογές να έχεις!
12-02-2018, 17:28 #394
Lemonpie5 Δεν μας τα λες καλα! δεν εχω διαβαζει και τις 28!!σελιδες ! διαβασα αρχη λιγακι κι τελος. Στην αρχη ειχα λυπηθθει με την αδικη την κοινωνια που σου φερετε ετσι! Μετα ομως βλεπω κι διαβαζω πολυ "ΖΗΛΙΑ" γιατι ρε κοριτσακιμου??
Δεν ομορφο να μιλας ετσι για αλλες κοπελες, κι να τις λες φιλες! ξερεις οταν ειναι ολοι γυρο μας παλιανθρωποι! οταν ολοι φταινε και εμεις ειμαστε μονο οι σωστοι τωτες υπαρχει προβλημα και συνηθως συμβαινει το αναποδο.
Θες να κανεις σχεση επειδη εχουν και οι αλλες, σαν τα παιχνιδια στα παιδακια, θελουν ολα τα πενιδια που εχουν κι τα αλλα επειδη ζηλευουν! Το θεμα ειναι να κανεις σχεση με ανδρα επειδη τον θες εσυ! και επειδη το θελει η μοδα! η επειδη εχουν οι αλλες, δλδη αν τυχενε οι γνωστες σου - λεω γνωστες γιατι δεν λεγοντε φιλες αν μηλας ετσι για αυτες- αν ολες ηταν λεσβιες θα επρεπε κι εσυ να βρεςι κοπελα για να μην ξεχωριζεις?? Μου θυμησες εναν τυπο στο προγραμμα οπου μας ειπε οτι επεσε στα ναρκωτικα επειδη επιναν λεει ολοι στην γειτονια του επρεπε να πινει κι αυτος !!!!!!! ημαρτον!!!!
Συγουρα το να ειναι καποια κοπελα παρθενα στα 23 δεν ειναι τοσο ομορφο, και συγουρ ενας εμπειρος ανδρας δεν τρελενετε για παρθενες διοτις δεν εει ορεξη να καμει "μαθηματα σεξ" συνηθως ο ανδρας θελει να καμει σεξ να το απολαμβανει ,με μια κοπελα οπου να ξερει τι πρεπει να κανει , να γινετε ομορφο παιχνιδι! να καταλαβενοντε ! δεν ειναι ομορφο να πρεπει να δινεις οδηγιες την ωρα του σεξ! ειναι καπως σπαστικο οντως! Αλλα μην σε στεναχωρα!! ετσι γινετε με ολλους !! απλα πρεπει να το καμεις να ξεμπερδευεις! καλητερα θα ειναι ομως η πρωτη σου φορα να ειναι ρομαντικη , να ειναι ωραια , να ειναι με καποιον η καποια που θα εισαι ερωτευμενη!! οχι επειδη το εχουν κανει ολες!! αν ειναι ετσι κατεβα ενα σουκου αθηνα πηγαινε σε ενα κλαμπ βρες εναν! βαλε και καμερα ΓΚΟΠΡΟ ! καντω στις τουαλετες κι γυρνα στο χωριο με βιντεο να το δουν οι συγχοριανες να ζηλεψουν!! -ειρωνικα το λεω - δεν παει ετσι, καλητερα να αργησει αλλα να εχει συναισθηματα η πρωτη σου επαφη!! καλητερα πρωτη φορα να κανεις ΕΡΩΤΑ! και οχι ΣΕΞ!
Προσεχετω διοτις μπορει να γινεις και εσυ αυριο σε κατι κομπλεξικες μιλφαρες οπου επειδη πρωτη φορα το εκαναν σε τουαλετες, η σε κανα παρτυ! εχουν τραυματικες εμπειριες και τις πληρωνουμε εμεις στο σημερα!! Ο Θεος να με συγχωρεσει!
Τελος θα ελεγα να πας στον ποιμενα σου! στον ιερεα σου να τα εξωμολογηθεις ολα! και να παρεις την ευχη του! ειναι σημαντικο το θεμα σου! θα επιρεασει την μετεπιτα κοινωνικη σου ζωη και ερωτικη σου ζωη!!
12-02-2018, 19:09 #395
δηλαδη,
κανεις παρεα καποιες κοπελες που δεν εκτιμας και θεωρεις οτι σε ζηλευουν, απο συνηθεια... ωστοσο θαθελες να μπορεις να >τις 'χρησιμοποιησεις, αλλα δεν το κανεις επειδη δεν μπορεις...
και για ποιον λογο δεν εχεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΦΙΛΕΣ?
το οτι δεν υπαρχει φιλια, δεν με καλυπτει σαν απαντηση...
επισης, ο βασικος λογος που θελεις να κανεις σχεση με τον τυπο, ειναι για να την μπεις στις φιλες που δεν εκτιμας.
ουτε μας ειπες ποτε οτι τον ποθεις ,ουτε τπτ, καθαρα για λογους κοινωνικους και ανταγωνιστικους.
νομιζω οτι πρεπει να κοιταξεις μερικα πραγματα που αφορουν τον εαυτο σου.
12-02-2018, 19:29 #396
Λοιπόν να απαντήσω σε μερικά πράγματα. Προκειμένου να αποκτήσω εμπειρίες έχω παρτίδες με αγόρια που δεν γουστάρω καθόλου. Έχει συμβεί να με φιλάει και να με αγγίζει κάποιος κι εγώ να μην νιώθω τπτ. Γενικά αισθάνομαι λίγο περίεργα όταν τα κάνω αυτά,σαν να παίζω έναν ρόλο. Έχω σκεφτεί αρκετές φορές να ολοκληρώσω με κάποιον άκυρο για να μην νιώθω μειονεκτικά αλλά αηδιάζω. Και από την άλλη ντρέπομαι που είμαι παρθένα και φοβάμαι μήπως με απορρίψουν για αυτό.
Τις φίλες προσπαθώ να τις αποφύγω αλλά με πρήζουν να βγαίνουμε και μάλιστα γκρινιάζουν ότι τις έχω γραμμένες . Φανταστείτε δλδ στους άμοιρους τους γκόμενους τους τι σκηνικά κάνουν
Και είναι απαράδεκτες πραγματικά. Εγώ τις αγνοω,μόνο αν είναι να πάμε για κανένα ποτό πάω μαζί μήπως και γνωρίσω κανέναν.
Όσο για τον τυπο δεν είπα ότι δεν μου αρέσει καθόλου. Είναι καλό παιδί,ευχάριστος,τον συμπαθώ πολύ και είναι και γλυκός δεν είναι μπηχτης ούτε ψώνιο σαν τους περισσότερους που μου την πέφτουν. Νιώθω μια ασφαλεια με αυτόν δεν τον θέλω μόνο για να μπω στο μάτι των άλλων,απλά θα είναι μια ικανοποίηση κι αυτό
12-02-2018, 19:51 #397
Ναι βρε κορίτσι μου, κι εμείς ακριβώς αυτό σου λέμε....
Βγαίνεις με αγόρια που δεν σου αρέσουν για να αποκτήσεις εμπειρίες.... Σε φιλάει κάποιος και δεν νιώθεις τίποτα.... Τι είναι αυτό; Βασανίζεις τον εαυτό σου; Τι είναι οι εμπειρίες στον έρωτα χωρίς συναισθήματα; Δεν σου λέω να ψάχνεις μόνο για τον άντρα της ζωής σου, αλλά τουλάχιστον να τους γουστάρεις, όχι να κάνεις καταναγκαστικά έργα χάριν εμπειριών!
Προσπαθείς να αποφύγεις τις φίλες σου, αλλά βγαίνεις μαζί τους για να γωρίσεις κάποιον.... Και πάλι δεν σε καταλαβαίνω.... Δεν σου περνάει από το μυαλό να κάνεις καινούργιες παρέες, που να περνάς καλά αντί να ανταλλάσσετε ψιλοκακίες μεταξύ σας. Αν είχες καλύτερους φίλους ίσως το συναισθηματικό σου κενό να ήταν μικρότερο.
Και τέλος νιώθεις ασφάλεια με τον τύπο και γι αυτό θες να γίνει κάτι, αλλά δεν είναι ότι γουστάρεις κίολας.... Δεν μπορώ να καταλάβω τι ικανοποίηση θα νιώθεις όταν χωρίς να γουστάρεις κάποιον, θα τον κυκλοφορείς για να σας βλέπει ο κόσμος; Διαβάζω αυτά που γράφεις και ψάχνω να βρω κάπου το συναίσθημα.... αντ' αυτού πεφτώ συνεχώς πάνω σε εκφράσεις του τύπου "έβαλα στοίχημα με τον εαυτό μου" κτλ.... Έχεις σκεφτεί ότι όλο αυτό ίσως αποτυπώνεται στην συμπεριφορά σου και ίσως το παιδί να μην έχει ξεκάθαρη άποψη για σένα....
12-02-2018, 19:58 #398
Καινούργιες παρέες είναι δύσκολο να αποκτήσω εδώ πέρα που είμαστε όλοι γνωστοί. Δεν έχω και πολύ χρόνο άλλωστε.
Και περισσότερο θέλω σχέση,παρά παρέα.
Νιώθω ασφάλεια,αλλά και συμπάθεια για αυτό το άτομο,ποτέ δεν βαριέμαι μαζί του και ποτέ δεν μου λέει κακίες και αηδιες. Δεν είπα ότι δεν νιώθω τίποτα. Οι άλλοι ίσως και να μου προκαλούσαν μια αηδία όταν με άγγιζαν,αυτός δεν μου φαίνεται αηδιαστικό να με ακουμπήσει. Κάτι δείχνει αυτό...
Εξάλλου θέλω τόσο πολύ να κάτσει η φάση που δεν θα κάνω πισω
12-02-2018, 20:13 #399
Δεν προσπαθώ να σε αποτρέψω. Απλώς, προσπαθώ να σου δώσω τροφή για σκέψη.... Κι εννοώ να σκεφτείς ουσιαστικά για σένα, χωρίς την τυρόπιτα της σχέσης σφηνωμένη στο κεφαλάκι σου. Δεν χρειάζεται να με πείσεις κι ούτως ή άλλως θα κάνεις ότι γουστάρεις. .....απλώς σύμφωνα με την δική μου οπτική χάνεις το νόημα....
12-02-2018, 20:50 #400
Μου κοστίζει που δεν έχω νιώσει τα συναισθήματα μιας σχέσης , τουλάχιστον ουσιαστικής. Και αφού αυτά δεν έρχονται κατά παραγγελία τουλάχιστον προσπαθώ να αποκτώ εμπειρίες,για να μην νιώθω εξωγήινη. Αν και νομίζω ότι επειδή αυτό το άτομο που λέω είναι αξιόλογο,μπορεί να μου προκαλέσει κάποια στιγμή στο μέλλον συναισθηματα. Τουλάχιστον είναι ο μόνος από τον οποίο εισπράττω σεβασμο
12-02-2018, 23:05 #401
Δεν εχεις συναισθηματα αγαπης η ενδιαφερον για κοπελες ,για φιλες! δεν εχεις συναισθηματα ερωτικα για το παλικαρακι που σε γυρνοφερνει!
Μετα σκεφτεσαι για τους γυρο σου, για την κοινωνια που ζεις με τροπο χειριστικο, δλδη κανεις παρεα για να μην λενε οτι εισαι ξενερωτη ! δεν κανεις παρεα για την παρεα!! δεν βγαινεις να διασκεδασεις οπως το φυσιολογικο με κοπελες οπου να αγαπας κι να σε αγαπαν!! Βγαινεις για να παρεις κατις . η κανεις παρεα για να κερδισεις κατις!
Συγνωμη κοπελαμου ,αλλα οπως λεει κι η ΡΕΜΕΝΤΥ νομιζω οτι πρεπει να κοιταξεις καποια πραματα μεσα σου.
Αποψημου ειναι οτι πρεπει να αναθεωρησεις τον τροπο οπου βλεπεις τους ανθρωπους! να μην εισαι χειριστικη μαζι τους!! για να λαβεις αγαπη πρεπει να δωσεις πρωτα αγαπη! Λυπαμαι που δινω συμβουλες διοτις δεν εισαι και μικρο κοριτσι! εισαι 23 !! Ευχομαι να σκεφτεις σοβαρα τον τροπο που κοινωνικοποιησαι .
13-02-2018, 02:13 #402
Κοιτα να δεις που θα συμφωνησω με τον ζορζ
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
13-02-2018, 04:13 #403
Σορρυ τώρα είδα με όλα αυτά όταν ελεγες δεν έχω κάνει κάτι σοβαρό με αγόρι νόμιζα γ σχέση τώρα είδα εννοούσες και ερωτικα για αυτό έδωσα τετοια απάντηση κοίτα είναι κάπως θα Τ παραδεχτώ σε όλους φαίνεται εξάλλου 23 χωρίς εμπειριες νταξει έχω γνωρίσει και αγόρι βέβαια στην ηλικία σου παρθένο όχι ότι είναι ντροπή απλα από θέμα εμπειρίας και απολαυσης δικιά σου απόφαση βέβαια θα πω την αλήθεια και εγώ που είμαι μικρότερη σ 2 χρονια η πρώτη Μ φορά ήταν πολύ μικρή γυμνάσιο που δεν θέλω ν τ θυμάμαι Γτ ήταν χωρίς την θέληση μου καταλαβαίνεις πίστευα θα Μ αφήσει τραύμα άλλα αντιθέτως είχα πολλες εμπειρίες από τότε γτ τ ήθελα και λόγω απόλαυσης αλλά και Μ δημιουργήσω καλυτερες αναμνήσεις από την πρώτη Μ φορά αλλά και πάλι δύσκολα ξεχνιέται κοιτά και εσύ Ν είναι η πρώτη σου φορα με αυτόν που πραγματικά θες και όχι για Ν δείξεις στις φίλες σου η Ν πεις απλά αα εγώ προχωρησα 23 είσαι Θ έπρεπε ν ξέρεις καλύτερα Τ καλό είναι αποκτώντας εμπειρίες μαθαίνεις να κάνεις μπάλα και Ν ξεχωρίζεις αντράκια
13-02-2018, 04:30 #404
*όταν λέω αποκτώντας εμπειρίες εννοώ με κάποιον που σ άρεσει τ τονίζω και όχι με Κάποιον μόνο και μόνο γ την εμπειρία εγώ γενικά ποτέ δεν έκανα κάτι με κάποιον που δεν Μ άρεσε και παρέα με φίλες που δεν ήθελα δεν το άντεχα κιόλας σηκωνόμουν και έφευγα την πρώην κολλητή μου Μ θυμίζεις που είχε μια φίλη έρχονταν και Μ την έκραζε αλλά κατά τα άλλα 100 φώτο και αζπ Μ μαζί της και όταν την ρωταγα 'γ καβατζα την εχω ' και είχε Κ ένα αγόρι που τον κεράτωνε και πάλι όταν την ρωταγα 'δεν θέλω να μείνω μόνη μου τον αγαπαω ' καταλαβαίνεις Γτ έγινε πρώην κολλητή τ ν τ κάνεις τ πατσαβουρια στην ζωή σου κανε μια ανανέωση και υγιές σχέσεις Γτ όχι μόνο Θ καταλήξεις μόνη σου και θ τ βάλεις με τον εαυτό σου που έκανες παρεα τζάμπα αλλα δεν θ μπορείς ν κάνεις και σοβαρή σχέση στο μέλλον Γτ το μυαλό θ είναι κολλημένο στην χειραγώγηση Και σορρυ τ από συνήθεια κάνεις παρέα πρώτη φορά το βλέπω και εγω που είμαι 21 σκοτιστηκα Ν Μ δουν οι πρώην φίλες που δεν έχω κρατήσει κιόλας ευτυχισμένη η ερωτευμενη που αυτά τ περασα και στην εφηβεία αυτό τ στάδιο εσύ Μ φαίνεται τώρα τ περνάς εγώ καθε 6μηνο φεύγω γ δουλειά και γενικά η ζωή μου είναι ν μαζέψω λεφτά να κάνω την καριέρα μου ν δω την καλή φίλη που περασα το καλοκαίρι τον φίλο από την προπερσινη σεζόν και τ ερωτικα ενδιαμεσα αλλά όλα αυτά Μ φαίνονται κατινιες λυκείου και μια τοξική ζωη..
13-02-2018, 04:48 #405
Λεμονπάι σου έστειλα και σε μήνυμα ότι δεν είσαι καλά. Ίσως έχεις κακοποιηθεί μικρή δεν ξέρω όπως εγώ, πάντως η στάση σου δεν είναι φυσιολογική, έχουν παγώσει τα συναισθήματά σου, θες βοήθεια από ειδικό. Δεν ξέρω τι έχεις περάσει, είμαι σίγουρη όμως πολλά............Και πάγωσαν τα συναισθήματά σου για να μην νιώθεις τον πόνο........μην κοιτάς την κριτική που καλώς ή κακώς γίνεται........κοίταξε μέσα σου να δεις ότι πραγματικά δεν είσαι καλά και να επισκεφθείς έναν ειδικό άμεσα........θα πρότεινα καλύτερα ψυχίατρο πρώτα και μετά ψυχολόγο...........αν δεν ενδιαφέρονται οι γονείς σου ενδιαφέρσου εσύ........για το καλό σου..........