Το μένος της Σαϊεντολογίας απέναντι στην επιστήμη της ψυχιατρικής-ψυχολογίας! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 63
    Member
    Quote Originally Posted by M87 View Post
    Δεν θα σχολιάσω το ότι κάνεις γαργάρα όλα τα επιχειρήματα τα οποία έθεσα πιο πάνω σχετικά με την εξέλιξη της ψυχιατρικής καθώς και αυτών των φαινομένων τις οποίες καλούμε συμβατικά "ψυχικές νόσους".

Το μυαλό σου και μια λίρα. Οι πιο πολλοί εκ των ιατρών όλων των υπολοίπων ειδικοτήτων σταυροκοπιούνται και αναρωτιόνται "τι πράμα είναι η ψυχιατρική". Το γεγονός ότι οι ιατρικές σχολές υποστηρίζουν την ψευδοεπιστήμη της ψυχιατρικής δεν με εντυπωσιάζει, ούτε και μου προκαλεί έκπληξη καθώς η συγκεκριμένη ψευδοεπιστήμη αποδίδει πολλά δισεκατομμύρια κερδών παγκοσμίως στις φαρμακοβιομηχανίες οι οποίες - τουλάχιστο στις ΗΠΑ είναι και οι μεγαλύτεροι χρηματοδότες των ερευνητικών προγραμμάτων των ιατρικών σχολών και των μεταπτυχιακών τους. Αυτό το οποίο υφίσταται ανάμεσα στους γιατρούς είναι σνομπισμός απέναντι στους ψυχιάτρους τους οποίους και θεωρούν "ξένο σώμα" στην ιατρική κοινότητα.

Οι ισχυρισμοί των ψυχιάτρων σχετικά με μαγνητικές / αξονικές τομογραφίες και άλλες υποτιθέμενες διαγνωστικές αηδίες, είναι μόνο και μόνο μια παράσταση εντυπωσιασμού για όσους βαριούνται να σκεφτούν ότι τα μέσα αυτά, αποτελούν διαγνωστικά εργαλεία των νευρολόγων και όχι των ψυχιάτρων. Την στιγμή που θα εντοπιστεί μια οργανική βλάβη σε έναν εγκέφαλο, ο ψυχίατρος χάνει τον πελάτη και αναλαμβάνει ο νευρολόγος. Δεν είναι ΚΑΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΨΥΧΙΑΤΡΩΝ ΝΑ ΚΟΥΝΑΝΕ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ / ΑΞΟΝΙΚΕΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ. Ωστόσο οι νευρολόγοι τους το επιτρέπουν επειδή ξέρουν ότι α. δεν αποτελούν τον παραμικρό κίνδυνο για την ειδικότητα τους και β. οι ασθενείς των τομογραφιών αυτών έχουν ήδη περάσει απο νευρολογικό έλεγχο.

Και γιατί τα τότε φάρμακα και οι υποτιθέμενες "ψυχοχειρουργικές" επεμβάσεις καθιστούσαν τον ασθενή φυτό; Θες να μας το εξηγήσεις αυτό;

Κατ' αρχάς δεν θα βάζεις την ψυχιατρική με την ιατρική γιατί αυτό είναι υπό αμφισβήτηση μέχρι να προσφέρεις πειστικές απαντήσεις στα όσα σε έχω ήδη ρωτήσει. Δεδομένου ότι δεν τα σχολίασες στην τρέχουσα απάντηση σου, αυτό σε αφήνει έκθετο σε ότι αφορά τα παραπάνω.

Για να σε δω να αποδεικνύεις ότι ο ανθρώπινος οργανισμός έχει ανάγκη τα ψυχοφάρμακα.

Η ψυχιατρική είναι η μόνη εκ των ιατρικών ειδικοτήτων η οποία παρέα με τους ναζιστές γιατρούς πειραματίστηκε σε ανθρώπους τους οποίους οι εκπρόσωποι της θεώρησαν εώς και αναλώσιμους. Οι μέθοδοι τους δεν διαφέρουν από τις αλχημικές μεθόδους της νεκροψίας εν ζωή όπου τεμάχιζαν τον ετοιμοθάνατο [ή μη] προκειμένου να δούν την ψυχή να φεύγει από το σώμα. Δεν δικαιολογούνται αλλιώς τα όσα ανέφερα πιο πάνω ως παραδείγματα, ούτε και το γεγονός ότι η ίδια η ψυχιατρική εγκατέλειψε τις μεθόδους αυτές. Αν ήταν τόσο καλές όσο αρχικά ισχυρίζονταν γιατί τις σταμάτησαν;

Για παράδειγμα: Ο "εμπνευστής" της λοβοτομής

Αυτά σε ότι αφορά ασθένειες / παθήσεις / σύνδρομα / διαταραχές οι οποίες πλήτουν το ανθρώπινο σώμα [όργανα και κυτταρικές δομές] από τις τρίχες της κεφαλής μας μέχρι τα νύχια των ποδιών μας. Σε ότι αφορά το άϋλο μέρος της ανθρωπινης ύπαρξης - το οποίο, δεν ξέρω αν το ξέρεις, αλλά δεν υπόκειται σε εργαστηριακούς ελέγχους προκειμένου να καταστεί κτήμα κανενός - είτε θα μου αποδείξεις με ποιόν τρόπο η γενίκευση σου ισχύει για αυτό το οποίο συμβατικά αποκαλούμε ψυχικές νόσους, είτε θα πρέπει να παραδεχτείς ότι εμμέσως λες μ******* ή ότι αφήνεις να εννοηθεί ότι λες μ*******.

Εάν είχα βρει θεραπεία για έστω και μια ανίατη νόσο δεν θα καθόμουν εδώ να σου μιλάω - χωρίς όμως αυτό να σημαίνει και ότι δεν έχει βρεθεί. Φαντάσου π.χ. να υφίσταται μια πολύ φθηνή και μόνιμη θεραπεία για τον διαβήτη. Αυτομάτως όλες οι φαρμακοβιομηχανίες οι οποίες πουλάνε ινσουλίνη θα χάνανε εφόρου ζωής πελατάκια και ένα σκασμό λεφτά.

Κατά τα άλλα μακάρι να καταφέρεις να πας και να μείνεις στο Θιβέτ και τις Ινδίες... [που τέτοια τύχη;...]

Μέχρι να μας αποδείξεις την γενίκευση σου όπου από οργανικές παθήσεις / νόσους / σύνδρομα / διαταραχές συμπεριλαμβάνεις και άϋλα φαινόμενα τα οποία συμβατικά αποκαλούμε "ψυχικές νόσους", απλά θα έχεις αραδιάσει και άλλους ανυπόστατους ισχυρισμούς.

Σε ότι αφορά τον ισχυρισμό σου ότι οι ψυχίατροι αντιμετωπίζουν "εώς και πλήρως" αγχώδεις διαταραχές, αγοραφοβία, κρίσεις πανικού, ΔΕΠΥ και κατάθλιψη εγώ δεν έχω δει έγγραφη δέσμευση της ψυχιατρικής κοινότητας όπου να ισχυρίζονται ότι αυτά που αναφέρεις θεραπεύονται. Από την άλλη βέβαια εσύ δεν λες "θεραπεύονται" αλλά "αντιμετωπίζονται". Να σου απαντήσω και σε αυτό:

Αν βάλω μια κομπρέσα σε έναν καρκινόπαθή ο οποίος σιγοψήνεται με δεκατοειδή πυρετό αυτό δεν με κάνει ογκολόγο. Αντίστοιχα, το να σου πουλήσω ψυχοφάρμακα δεν με κάνει "ιατρό της ψυχής / προσωπικότητας / συναισθημάτων / ιδεών / παρορμήσεων / συνείδησης" σου... τουλάχιστο όχι περισσότερο "γιατρό" από τον οινοπαραγωγό με το κρασί του οποίου άλλοι "ψυχικά ασθενείς" * πίνουν για να γίνουν λιώμα και να κοιμηθούν.

* Τα εισαγωγικά δεν αφμισβητούν την θέση αυτών αλλά τονίζουν το ότι συμβατικά και μόνο αποκαλούνται έτσι.

Ξανά μανά, χρωστάς να αποδείξεις την γενίκευση από παθήσεις / νόσους / σύνδρομα / διαταραχές οργανικών ή κυτταρικών δομών προκειμένου να συμπεριλάβεις το άϋλο μέρος της ανθρώπινης υπόστασης.

Καλή τύχη (...θα σου χρειαστεί).
    Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω απ'το δοκίμιο που συνέταξες πραγματικά. Μπορώ όμως να ομολογήσω με βεβαιότητα ότι μόλις συνειδητοποίησα τον ρόλο που έχεις αναλάβει -μάλλον άθελα σου- στο συγκεκριμένο forum.Να προκαλείς έντονες στιγμές γέλιου.Πολλά μέλη εδώ, το έχουμε πραγματικά ανάγκη. Αυτό λοιπόν οφείλω να στο αναγνωρίσω. Γιατί αν πιστεύεις ότι έχεις αναλάβει τον ρόλο εκείνου που θα ξεγυμνώσει την ψυχιατρική και που θα ανοίξει τα μάτια του κόσμου για τα αισχρά ψέματα της επιστημονικής κοινότητας,θα ήταν σωστό και φρόνιμο να επανεξετάσεις τους τρόπους και τα μέσα πειθούς που χρησιμοποιείς. Δεν έχουν εγκυρότητα και καμία απολύτως ορθότητα. Ο απώτερος σκοπός σου είναι να προσβάλλεις την νοημοσύνη του συνομιλητή σου. Ήλπιζα σε μία πιο εποικοδομητική συζήτηση,προσπερνώντας τα όσα λέγονται για σένα και για τα όσα υποστηρίζεις. Δυστυχώς όμως απεδείχθησαν πέρα για πέρα αληθινά. Επίσης, δεν υπάρχει λόγος να μου εύχεσαι καλή τύχη. Να είσαι σίγουρος ότι δεν θα βάλω στόχο στη ζωή μου να σε πείσω για τα ευκολονόητα. Αν συνεχίζαμε, θα σου παρέθετα επιχειρήματα,θα "προσπαθούσες" να τα αναιρέσεις εκθέτοντας τις δικές σου απόψεις και όχι κάτι πιο κοινώς αποδεκτό, και φτου κι απ'την αρχή. Κανένας πιστεύω νοήμων άνθρωπος δεν θα είχε αυτόν τον καημό. Είναι εμφανέστατη η αδυναμία σου να συνδιαλαγείς με ανθρώπους που υποστηρίζουν διαφορετικές θέσεις από τις δικές σου. Πράγμα το οποίο θα ήταν άξιο έρευνας για τους ψυχιάτρους και τους ψυχολόγους, όσον αφορά τις αιτίες που σε οδήγησαν σε αυτή τη στάση ζωής. Διότι δεν θα το έχεις μόνο εδώ,πίσω από την οθόνη του υπολογιστή σου, αλλά και στην καθημερινή σου ζωή. Κρίμα πρωτίστως για σένα κι έπειτα για τα άτομα που σε περιβάλλουν. Εύχομαι μόνο να σου βγει σε καλό στην μετέπειτα ζωή σου. Και μια γενική διαπίστωση. Ένα από τα πιο μεγάλα δυστυχήματα που οδήγησαν την ελληνική κοινωνία σε αυτή τη βαθιά κοινωνική κρίση, είναι ότι όλοι οι πολίτες της είναι πανεπιστήμονες! Αυτά τα λίγα φίλτατε.

Banned
    Quote Originally Posted by GiwrgosLxs View Post
    Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω απ'το δοκίμιο που συνέταξες πραγματικά. Μπορώ όμως να ομολογήσω με βεβαιότητα ότι μόλις συνειδητοποίησα τον ρόλο που έχεις αναλάβει -μάλλον άθελα σου- στο συγκεκριμένο forum.Να προκαλείς έντονες στιγμές γέλιου.Πολλά μέλη εδώ, το έχουμε πραγματικά ανάγκη. Αυτό λοιπόν οφείλω να στο αναγνωρίσω. Γιατί αν πιστεύεις ότι έχεις αναλάβει τον ρόλο εκείνου που θα ξεγυμνώσει την ψυχιατρική και που θα ανοίξει τα μάτια του κόσμου για τα αισχρά ψέματα της επιστημονικής κοινότητας,θα ήταν σωστό και φρόνιμο να επανεξετάσεις τους τρόπους και τα μέσα πειθούς που χρησιμοποιείς. Δεν έχουν εγκυρότητα και καμία απολύτως ορθότητα. Ο απώτερος σκοπός σου είναι να προσβάλλεις την νοημοσύνη του συνομιλητή σου. Ήλπιζα σε μία πιο εποικοδομητική συζήτηση,προσπερνώντας τα όσα λέγονται για σένα και για τα όσα υποστηρίζεις. Δυστυχώς όμως απεδείχθησαν πέρα για πέρα αληθινά. Επίσης, δεν υπάρχει λόγος να μου εύχεσαι καλή τύχη. Να είσαι σίγουρος ότι δεν θα βάλω στόχο στη ζωή μου να σε πείσω για τα ευκολονόητα. Αν συνεχίζαμε, θα σου παρέθετα επιχειρήματα,θα "προσπαθούσες" να τα αναιρέσεις εκθέτοντας τις δικές σου απόψεις και όχι κάτι πιο κοινώς αποδεκτό, και φτου κι απ'την αρχή. Κανένας πιστεύω νοήμων άνθρωπος δεν θα είχε αυτόν τον καημό. Είναι εμφανέστατη η αδυναμία σου να συνδιαλαγείς με ανθρώπους που υποστηρίζουν διαφορετικές θέσεις από τις δικές σου. Πράγμα το οποίο θα ήταν άξιο έρευνας για τους ψυχιάτρους και τους ψυχολόγους, όσον αφορά τις αιτίες που σε οδήγησαν σε αυτή τη στάση ζωής. Διότι δεν θα το έχεις μόνο εδώ,πίσω από την οθόνη του υπολογιστή σου, αλλά και στην καθημερινή σου ζωή. Κρίμα πρωτίστως για σένα κι έπειτα για τα άτομα που σε περιβάλλουν. Εύχομαι μόνο να σου βγει σε καλό στην μετέπειτα ζωή σου. Και μια γενική διαπίστωση. Ένα από τα πιο μεγάλα δυστυχήματα που οδήγησαν την ελληνική κοινωνία σε αυτή τη βαθιά κοινωνική κρίση, είναι ότι όλοι οι πολίτες της είναι πανεπιστήμονες! Αυτά τα λίγα φίλτατε.
    Ο κλασσικά εύκολος τρόπος να αποφύγεις να απαντήσεις στα όσα σε ρώτησα είτε στην προηγούμενη, είτε στην προ-προηγούμενη απάντηση. Τάχα μου θίγεσαι.
    Ευτυχώς που δεν είναι ότι δεν έχεις τρόπο να αποδείξεις την ισχύ της γενίκευσης μεταξύ υλικού σώματος και άϋλης υπόστασης μας... Ευτυχώς.

Καλή συνέχεια.

Member
    Ο κλασσικά εύκολος τρόπος να αποφύγεις να απαντήσεις στα όσα σε ρώτησα είτε στην προηγούμενη, είτε στην προ-προηγούμενη απάντηση. Τάχα μου θίγεσαι.
    Ευτυχώς που δεν είναι ότι δεν έχεις τρόπο να αποδείξεις την ισχύ της γενίκευσης μεταξύ υλικού σώματος και άϋλης υπόστασης μας... Ευτυχώς.

Καλή συνέχεια.
    Όταν βρεις εσύ τρόπο να με πείσεις για το αντίθετο, σου υπόσχομαι ότι θα ξαναμιλήσουμε. Κι εσύ άφησες αναπάντητα και ασχολίαστα πολλά απ'όσα ανέφερα αλλά το προσπέρασα. Κυρίως το κομμάτι των προσωπικών μου εμπειριών,μην έχοντας προφανώς κάτι να πεις. Ή μάλλον, να πεις αυτά που θες να πεις. Επιπλέον, μην καυχιέσαι και μην μεγαλοπιάνεσαι με τα όσα αναφέρεις και σχολιάζεις. Δεν είναι δα και δηλώσεις που χρήζουν προβληματισμού και γενικής αφύπνισης. Μην ζεις με αυταπάτες. Συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις καλά. Είσαι ο καλύτερος στο είδος σου. Μην περιμένεις να απαντήσω σε κάποια άλλη ανάρτηση σου. Σκοτώνεις τον χρόνο μου άδικα. Δεν είναι τυχαίο που μόνο εγώ προσπαθώ να συζητήσω μαζί σου. Δεν ήξερα δεν ρώταγα;

Senior Member
    Σκοτώνεις τον χρόνο μου άδικα. Δεν είναι τυχαίο που μόνο εγώ προσπαθώ να συζητήσω μαζί σου. Δεν ήξερα δεν ρώταγα;
    Δεν πειραζει. Τωρα εμαθες.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Banned
    Όταν βρεις εσύ τρόπο να με πείσεις για το αντίθετο, σου υπόσχομαι ότι θα ξαναμιλήσουμε.
    Μου κάνεις πλάκα ή ξαφνικά νιώθεις διαισθητικά ότι χειρούργοι, γιατροί, παπάδες και ινδιάνοι σαμάνοι είναι όλοι το ίδιο;

Δηλαδή, για να το καταλάβω... Αν πας στο μάγο της φυλής των Μαο-Μαο και ζητήσεις θεραπεία για καρκίνο είναι το ίδιο με το να πας στην Αγ. Όλγα το αντικαρκινικό, επειδή για σένα ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ ΜΠΟΥΡΔΑ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΑΣΑΣ ΝΟΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΑΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ;;;

Ότι και αν είναι αυτό που κάνεις να το κόψεις.... ΧΤΕΣ!!!

Κι εσύ άφησες αναπάντητα και ασχολίαστα πολλά απ'όσα ανέφερα αλλά το προσπέρασα. Κυρίως το κομμάτι των προσωπικών μου εμπειριών,μην έχοντας προφανώς κάτι να πεις.
    Ε ναι γιατί οι δικές μου προσωπικές εμπειρίες είναι σημαντικότερες από τις δικές σου. Γι' αυτό δεν αναφέρθηκα στις δικές μου γιατί αν το κάναμε αυτό θα καταλήγαμε να τις βγάζουμε όλοι και να τις μετράμε. Άσε τις προσωπικές σου εμπειρίες κατά μέρος. Μείνε στα ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ... Έστω και αν δεν σε συμφέρει αυτό.

Ή μάλλον, να πεις αυτά που θες να πεις. Επιπλέον, μην καυχιέσαι και μην μεγαλοπιάνεσαι με τα όσα αναφέρεις και σχολιάζεις. Δεν είναι δα και δηλώσεις που χρήζουν προβληματισμού και γενικής αφύπνισης. Μην ζεις με αυταπάτες. Συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις καλά. Είσαι ο καλύτερος στο είδος σου. Μην περιμένεις να απαντήσω σε κάποια άλλη ανάρτηση σου. Σκοτώνεις τον χρόνο μου άδικα. Δεν είναι τυχαίο που μόνο εγώ προσπαθώ να συζητήσω μαζί σου. Δεν ήξερα δεν ρώταγα;
    Προσπάθησαν και άλλοι πολλοί να υποστηρίξουν τις θέσεις σου... απέτυχαν. Δέξου ότι απλά είσαι άλλος ένας και ότι οι σχολές ψυχολογίας / ψυχιατρικής πάνε για κλείσιμο.

Senior Member
    Δέξου ότι απλά είσαι άλλος ένας και ότι οι σχολές ψυχολογίας / ψυχιατρικής πάνε για κλείσιμο.
    αχαχαχαχαχαχ θεουλης
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Member
    Μου κάνεις πλάκα ή ξαφνικά νιώθεις διαισθητικά ότι χειρούργοι, γιατροί, παπάδες και ινδιάνοι σαμάνοι είναι όλοι το ίδιο;

Δηλαδή, για να το καταλάβω... Αν πας στο μάγο της φυλής των Μαο-Μαο και ζητήσεις θεραπεία για καρκίνο είναι το ίδιο με το να πας στην Αγ. Όλγα το αντικαρκινικό, επειδή για σένα ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ ΜΠΟΥΡΔΑ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΑΣΑΣ ΝΟΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΑΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ;;;

Ότι και αν είναι αυτό που κάνεις να το κόψεις.... ΧΤΕΣ!!!

Ε ναι γιατί οι δικές μου προσωπικές εμπειρίες είναι σημαντικότερες από τις δικές σου. Γι' αυτό δεν αναφέρθηκα στις δικές μου γιατί αν το κάναμε αυτό θα καταλήγαμε να τις βγάζουμε όλοι και να τις μετράμε. Άσε τις προσωπικές σου εμπειρίες κατά μέρος. Μείνε στα ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ... Έστω και αν δεν σε συμφέρει αυτό.

Προσπάθησαν και άλλοι πολλοί να υποστηρίξουν τις θέσεις σου... απέτυχαν. Δέξου ότι απλά είσαι άλλος ένας και ότι οι σχολές ψυχολογίας / ψυχιατρικής πάνε για κλείσιμο.
    Τα επιβεβαιωμένα γεγονότα είναι όλα αυτά τα οποία είπες; Μισό να πάρω στυλό και χαρτί να σημειώσω. Ααα ναι, κάτι άκουσα ότι πάνε για κλείσιμο. Απεδείχθησαν επιστημονικά ορθές οι θέσεις σου και σκέφτονται μάλιστα να σε τιμήσουν με τη θέση επίτιμου καθηγητή Μπουρδολογίας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Γι ακόμη μια φορά επιβεβαιώνεται το χρυσό ρητό του Αϊνστάιν: "Δύο πράγματα είναι απέραντα σ'αυτόν τον κόσμο. Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Για το πρώτο δεν είμαι σίγουρος!"

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Τα επιβεβαιωμένα γεγονότα είναι όλα αυτά τα οποία είπες; Μισό να πάρω στυλό και χαρτί να σημειώσω. Ααα ναι, κάτι άκουσα ότι πάνε για κλείσιμο. Απεδείχθησαν επιστημονικά ορθές οι θέσεις σου και σκέφτονται μάλιστα να σε τιμήσουν με τη θέση επίτιμου καθηγητή Μπουρδολογίας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Γι ακόμη μια φορά επιβεβαιώνεται το χρυσό ρητό του Αϊνστάιν: "Δύο πράγματα είναι απέραντα σ'αυτόν τον κόσμο. Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Για το πρώτο δεν είμαι σίγουρος!"
    Tζάμπα σπαταλάς το χρόνο σου μαζί του.

Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Tζάμπα σπαταλάς το χρόνο σου μαζί του.
    Το 'χω καταλάβει. Δεν παύει ωστόσο να έχει πλάκα! αχαχαχαχαχα Ετοιμαστείτε όλοι, κλείνουν οι σχολές ψυχολογίας-ψυχιατρικής και τι θα κάνουμεεεε;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Το 'χω καταλάβει. Δεν παύει ωστόσο να έχει πλάκα! αχαχαχαχαχα Ετοιμαστείτε όλοι, κλείνουν οι σχολές ψυχολογίας-ψυχιατρικής και τι θα κάνουμεεεε;
    Θα γεμίζουμε τα παγκάρια της εκκλησίας σαν τον Μ87.

Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Θα γεμίζουμε τα παγκάρια της εκκλησίας σαν τον Μ87.
    ΕΕΕ πες τα μου απ'την αρχή να ξέρω ότι ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Θα του απαντούσα εντελώς διαφορετικά.

Senior Member
    Σε απλά ελληνικά η Σαιεντολογία είναι μια αίρεση που θέλει να εξαρτηθείς να πιστέψεις σε αυτήν να σε πάρει με τα νερά της .. και συνήθως τσιμπάει ανθρώπους σε αδύναμη φάση .. .. υπάρχουν τεκμήρια στην Αμερική για το τι συνέβει σε ανθρώπους που μάσησαν μπορείς να τα ψάξεις στο διαδίκτυο ..
    Tα καλύτερα έρχονται από την Κίνα... με χελώνα κουτσή

Senior Member
    Quote Originally Posted by turtle View Post
    Σε απλά ελληνικά η Σαιεντολογία είναι μια αίρεση που θέλει να εξαρτηθείς να πιστέψεις σε αυτήν να σε πάρει με τα νερά της .. και συνήθως τσιμπάει ανθρώπους σε αδύναμη φάση .. .. υπάρχουν τεκμήρια στην Αμερική για το τι συνέβει σε ανθρώπους που μάσησαν μπορείς να τα ψάξεις στο διαδίκτυο ..
    ακριβως αυτο.
    ΟΛΕΣ οι παπαρολογ-ιες, δλδ θεωρητικα κατασκευασματα, εντελως αστηριχτα, βγαλμενα απο την κοιλια καποιου, που ψαχνουν ΟΠΑΔΟΥΣ και συχνα , ΠΙΣΤΟΥΣ, εχουν κοντρα και με τις επιστημες και παντα με την ψυχιατρικη και την ψυχολογια, γιατι ακριβως τον ψυχισμο των αδυναμων ανθρωπων στοχευουν.
    καθε αλλη βοηθεια που μπορει να παρει ο ανθρωπος για να πολεμησει τα προβληαμτα του η τις αδυναμιες του, ΕΙΔΙΚΑ τις ψυχικες, ειναι εχθρικη τους γιατι τους χαλαει το μαγαζακι.
    ΕΙΔΙΚΑ αν η αλλη βοηθεια εχει μια επιστημη πισω της και γκρεμιζει ετσι τις αστηριχτες παπαριες που διαδιδουν, οπου πρεπει να πιστευεις πιστα, ετσι μονο επειδη το λεει ο mr papar.
    αυτο δεν σημαινει οτι οι επσιτημες δεν εχουν ελλειψεις και προβληματα και οτι η ψυχιατρικη εχει φτασει στο απογειο της ερευνας και της εξελιξης.
    σαφως υπαρχει δρομος ακομα.
    αλλα το ΜΕΝΟΣ τους να την καταργησουν στα ματια των υποψηφιων πιστων τους, ειναι καθαρα για να μην εχουν πουθενα να στραφουν και ετσι να αφεθουν στις "θαυματουργες" αποψεις τους...

Senior Member
    ......Πολύ εύστοχα το είπες Remedy "θαυματουργές" απόψεις τους ...
    Tα καλύτερα έρχονται από την Κίνα... με χελώνα κουτσή

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ακριβως αυτο.
    ΟΛΕΣ οι παπαρολογ-ιες, δλδ θεωρητικα κατασκευασματα, εντελως αστηριχτα, βγαλμενα απο την κοιλια καποιου, που ψαχνουν ΟΠΑΔΟΥΣ και συχνα , ΠΙΣΤΟΥΣ, εχουν κοντρα και με τις επιστημες και παντα με την ψυχιατρικη και την ψυχολογια, γιατι ακριβως τον ψυχισμο των αδυναμων ανθρωπων στοχευουν.
    καθε αλλη βοηθεια που μπορει να παρει ο ανθρωπος για να πολεμησει τα προβληαμτα του η τις αδυναμιες του, ΕΙΔΙΚΑ τις ψυχικες, ειναι εχθρικη τους γιατι τους χαλαει το μαγαζακι.
    ΕΙΔΙΚΑ αν η αλλη βοηθεια εχει μια επιστημη πισω της και γκρεμιζει ετσι τις αστηριχτες παπαριες που διαδιδουν, οπου πρεπει να πιστευεις πιστα, ετσι μονο επειδη το λεει ο mr papar.
    αυτο δεν σημαινει οτι οι επσιτημες δεν εχουν ελλειψεις και προβληματα και οτι η ψυχιατρικη εχει φτασει στο απογειο της ερευνας και της εξελιξης.
    σαφως υπαρχει δρομος ακομα.
    αλλα το ΜΕΝΟΣ τους να την καταργησουν στα ματια των υποψηφιων πιστων τους, ειναι καθαρα για να μην εχουν πουθενα να στραφουν και ετσι να αφεθουν στις "θαυματουργες" αποψεις τους...
    ΣΕΜΝΑΑΑΑΑΑΑ...
    ...Προ-Ηγουμένη Remedy γιατι θα σε βάλω να απαντήσεις στα όσα ρώτησα τον GiwrgosLxs στο σχόλιο #30 του παρόντος.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast