Results 31 to 45 of 63
-
29-01-2018, 20:34 #31
Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω απ'το δοκίμιο που συνέταξες πραγματικά. Μπορώ όμως να ομολογήσω με βεβαιότητα ότι μόλις συνειδητοποίησα τον ρόλο που έχεις αναλάβει -μάλλον άθελα σου- στο συγκεκριμένο forum.Να προκαλείς έντονες στιγμές γέλιου.Πολλά μέλη εδώ, το έχουμε πραγματικά ανάγκη. Αυτό λοιπόν οφείλω να στο αναγνωρίσω. Γιατί αν πιστεύεις ότι έχεις αναλάβει τον ρόλο εκείνου που θα ξεγυμνώσει την ψυχιατρική και που θα ανοίξει τα μάτια του κόσμου για τα αισχρά ψέματα της επιστημονικής κοινότητας,θα ήταν σωστό και φρόνιμο να επανεξετάσεις τους τρόπους και τα μέσα πειθούς που χρησιμοποιείς. Δεν έχουν εγκυρότητα και καμία απολύτως ορθότητα. Ο απώτερος σκοπός σου είναι να προσβάλλεις την νοημοσύνη του συνομιλητή σου. Ήλπιζα σε μία πιο εποικοδομητική συζήτηση,προσπερνώντας τα όσα λέγονται για σένα και για τα όσα υποστηρίζεις. Δυστυχώς όμως απεδείχθησαν πέρα για πέρα αληθινά. Επίσης, δεν υπάρχει λόγος να μου εύχεσαι καλή τύχη. Να είσαι σίγουρος ότι δεν θα βάλω στόχο στη ζωή μου να σε πείσω για τα ευκολονόητα. Αν συνεχίζαμε, θα σου παρέθετα επιχειρήματα,θα "προσπαθούσες" να τα αναιρέσεις εκθέτοντας τις δικές σου απόψεις και όχι κάτι πιο κοινώς αποδεκτό, και φτου κι απ'την αρχή. Κανένας πιστεύω νοήμων άνθρωπος δεν θα είχε αυτόν τον καημό. Είναι εμφανέστατη η αδυναμία σου να συνδιαλαγείς με ανθρώπους που υποστηρίζουν διαφορετικές θέσεις από τις δικές σου. Πράγμα το οποίο θα ήταν άξιο έρευνας για τους ψυχιάτρους και τους ψυχολόγους, όσον αφορά τις αιτίες που σε οδήγησαν σε αυτή τη στάση ζωής. Διότι δεν θα το έχεις μόνο εδώ,πίσω από την οθόνη του υπολογιστή σου, αλλά και στην καθημερινή σου ζωή. Κρίμα πρωτίστως για σένα κι έπειτα για τα άτομα που σε περιβάλλουν. Εύχομαι μόνο να σου βγει σε καλό στην μετέπειτα ζωή σου. Και μια γενική διαπίστωση. Ένα από τα πιο μεγάλα δυστυχήματα που οδήγησαν την ελληνική κοινωνία σε αυτή τη βαθιά κοινωνική κρίση, είναι ότι όλοι οι πολίτες της είναι πανεπιστήμονες! Αυτά τα λίγα φίλτατε.
- 29-01-2018, 20:39 #32
Ο κλασσικά εύκολος τρόπος να αποφύγεις να απαντήσεις στα όσα σε ρώτησα είτε στην προηγούμενη, είτε στην προ-προηγούμενη απάντηση. Τάχα μου θίγεσαι.
Ευτυχώς που δεν είναι ότι δεν έχεις τρόπο να αποδείξεις την ισχύ της γενίκευσης μεταξύ υλικού σώματος και άϋλης υπόστασης μας... Ευτυχώς.
Καλή συνέχεια.
29-01-2018, 21:17 #33
Όταν βρεις εσύ τρόπο να με πείσεις για το αντίθετο, σου υπόσχομαι ότι θα ξαναμιλήσουμε. Κι εσύ άφησες αναπάντητα και ασχολίαστα πολλά απ'όσα ανέφερα αλλά το προσπέρασα. Κυρίως το κομμάτι των προσωπικών μου εμπειριών,μην έχοντας προφανώς κάτι να πεις. Ή μάλλον, να πεις αυτά που θες να πεις. Επιπλέον, μην καυχιέσαι και μην μεγαλοπιάνεσαι με τα όσα αναφέρεις και σχολιάζεις. Δεν είναι δα και δηλώσεις που χρήζουν προβληματισμού και γενικής αφύπνισης. Μην ζεις με αυταπάτες. Συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις καλά. Είσαι ο καλύτερος στο είδος σου. Μην περιμένεις να απαντήσω σε κάποια άλλη ανάρτηση σου. Σκοτώνεις τον χρόνο μου άδικα. Δεν είναι τυχαίο που μόνο εγώ προσπαθώ να συζητήσω μαζί σου. Δεν ήξερα δεν ρώταγα;
29-01-2018, 21:30 #34
29-01-2018, 22:24 #35
Μου κάνεις πλάκα ή ξαφνικά νιώθεις διαισθητικά ότι χειρούργοι, γιατροί, παπάδες και ινδιάνοι σαμάνοι είναι όλοι το ίδιο;
Δηλαδή, για να το καταλάβω... Αν πας στο μάγο της φυλής των Μαο-Μαο και ζητήσεις θεραπεία για καρκίνο είναι το ίδιο με το να πας στην Αγ. Όλγα το αντικαρκινικό, επειδή για σένα ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ ΜΠΟΥΡΔΑ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΑΣΑΣ ΝΟΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΑΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ;;;
Ότι και αν είναι αυτό που κάνεις να το κόψεις.... ΧΤΕΣ!!!
Ε ναι γιατί οι δικές μου προσωπικές εμπειρίες είναι σημαντικότερες από τις δικές σου. Γι' αυτό δεν αναφέρθηκα στις δικές μου γιατί αν το κάναμε αυτό θα καταλήγαμε να τις βγάζουμε όλοι και να τις μετράμε. Άσε τις προσωπικές σου εμπειρίες κατά μέρος. Μείνε στα ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ... Έστω και αν δεν σε συμφέρει αυτό.
Προσπάθησαν και άλλοι πολλοί να υποστηρίξουν τις θέσεις σου... απέτυχαν. Δέξου ότι απλά είσαι άλλος ένας και ότι οι σχολές ψυχολογίας / ψυχιατρικής πάνε για κλείσιμο.
29-01-2018, 22:33 #36
30-01-2018, 14:14 #37
Τα επιβεβαιωμένα γεγονότα είναι όλα αυτά τα οποία είπες; Μισό να πάρω στυλό και χαρτί να σημειώσω. Ααα ναι, κάτι άκουσα ότι πάνε για κλείσιμο. Απεδείχθησαν επιστημονικά ορθές οι θέσεις σου και σκέφτονται μάλιστα να σε τιμήσουν με τη θέση επίτιμου καθηγητή Μπουρδολογίας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Γι ακόμη μια φορά επιβεβαιώνεται το χρυσό ρητό του Αϊνστάιν: "Δύο πράγματα είναι απέραντα σ'αυτόν τον κόσμο. Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Για το πρώτο δεν είμαι σίγουρος!"
30-01-2018, 14:21 #38
30-01-2018, 14:29 #39
30-01-2018, 14:36 #40WhyAlwaysMe?Guest
30-01-2018, 14:48 #41
24-02-2018, 15:11 #42
Σε απλά ελληνικά η Σαιεντολογία είναι μια αίρεση που θέλει να εξαρτηθείς να πιστέψεις σε αυτήν να σε πάρει με τα νερά της .. και συνήθως τσιμπάει ανθρώπους σε αδύναμη φάση .. .. υπάρχουν τεκμήρια στην Αμερική για το τι συνέβει σε ανθρώπους που μάσησαν μπορείς να τα ψάξεις στο διαδίκτυο ..
Tα καλύτερα έρχονται από την Κίνα... με χελώνα κουτσή
25-02-2018, 09:59 #43
ακριβως αυτο.
ΟΛΕΣ οι παπαρολογ-ιες, δλδ θεωρητικα κατασκευασματα, εντελως αστηριχτα, βγαλμενα απο την κοιλια καποιου, που ψαχνουν ΟΠΑΔΟΥΣ και συχνα , ΠΙΣΤΟΥΣ, εχουν κοντρα και με τις επιστημες και παντα με την ψυχιατρικη και την ψυχολογια, γιατι ακριβως τον ψυχισμο των αδυναμων ανθρωπων στοχευουν.
καθε αλλη βοηθεια που μπορει να παρει ο ανθρωπος για να πολεμησει τα προβληαμτα του η τις αδυναμιες του, ΕΙΔΙΚΑ τις ψυχικες, ειναι εχθρικη τους γιατι τους χαλαει το μαγαζακι.
ΕΙΔΙΚΑ αν η αλλη βοηθεια εχει μια επιστημη πισω της και γκρεμιζει ετσι τις αστηριχτες παπαριες που διαδιδουν, οπου πρεπει να πιστευεις πιστα, ετσι μονο επειδη το λεει ο mr papar.
αυτο δεν σημαινει οτι οι επσιτημες δεν εχουν ελλειψεις και προβληματα και οτι η ψυχιατρικη εχει φτασει στο απογειο της ερευνας και της εξελιξης.
σαφως υπαρχει δρομος ακομα.
αλλα το ΜΕΝΟΣ τους να την καταργησουν στα ματια των υποψηφιων πιστων τους, ειναι καθαρα για να μην εχουν πουθενα να στραφουν και ετσι να αφεθουν στις "θαυματουργες" αποψεις τους...
25-02-2018, 17:13 #44
......Πολύ εύστοχα το είπες Remedy "θαυματουργές" απόψεις τους ...
Tα καλύτερα έρχονται από την Κίνα... με χελώνα κουτσή
26-02-2018, 21:37 #45