Results 76 to 90 of 126
-
31-05-2018, 17:40 #76
Δεν ζουμε σε παράδεισο δυστυχώς. Και γενικά αυτές οι απόψεις της ελεγε και η μανα της "Τι να κανω με τον ανεπρόκοπο τον πατέρα σου χώρισα για να σε σωσω" και κατέληξε με τον πατρίο της να μπούνε μέσα για εμπόριο και να εχουν σχηματισει τη χειροτερη φημη στη πόλη της. Να μας λένε οι ετεροθαλεις αδερφές της οτι ρουφανε με καλαμάκια σε τζάμι. Η οικογένεια, η ζωή και η επιβίωση θελει προσπάθεια θέλει αγώνα.. Αν εχω εγώ πρόβλημα/αν έχει αυτή πρόβλημα δεν εχει σημασία με πόσους συντρόφους/συντρόφισες θα προσπαθήσουμε να ξαναφτιάξουμε τις ζωές μας γιατι θα συμβάινουν τα ίδια. Και οχι μονο τα ίδια θα συμβαίνουν αλλα ειναι εύκολο να γίνει βορρά κάποιου επιτήδεου που θα την εκμετταλεύτεί πολύ χειρότερα και τα παιδιά μου κιολας. Εμπάσει περιπτώσει εγω σας χαιρετώ!!
- 31-05-2018, 17:41 #77
για να τη βοηθησεις με το σωστο τροπο σε ειδικο πρεπει να πας ο ιδιος εφοσον δε θελει η ιδια και να του πεις πως θα βελτιωσεις την επικοινωνια σου μαζι της οχι με το να την εμποδιζεις να γνωριζει ανθρωπους ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ γιατι οταν της δινεις την εντυπωση οτι δε καταλαβαινεις τι ενοει την αγριευεις ακομα περισσοτερο
επισης η εξηγιση που δινεις για να σαι ζαμαμφου δεν ειναι σωστη γιατι μπορει αυτη απλα να μη καταλαβαινει τι λεει και γι αυτο το λογο να γκρινιαζει δεν ειναι τοσο φοβερο αυτο οταν καταλαβαινεις καποιον ολα ειναι δυνατα ακομα και να βγαζεις νοημα απο το αδυνατο
31-05-2018, 18:17 #78
Κοίτα Μάκη, εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε την αλήθεια, ό,τι μας λέτε εσείς κρίνουμε.
Αυτό που καταλαβαίνω όμως, αν υποθέσουμε πως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, είναι οτι χρειάζεστε βοήθεια από σύμβουλο γάμου και ψυχίατρο γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει και έχει γίνει επικίνδυνη. Το τραβάτε το σκοινί και οι δύο και δεν έχετε καμμία συννενόηση και δεν ελέγχετε και τα νεύρα αας. Η Αρετούλα μας είπε οτι εσύ βρίζεις συνέχεια χριστοπαναγίες, εσύ μας λες οτι εκείνη έβγαλε μαχαίρι... Για ανάφερέ το σε έναν παιδοψυχίατρο ή μια κοινωνική υπηρεσία αυτό να σου πουν αν είναι το φυσιολογικό περιβάλλον για να μεγαλώνετε τα παιδιά σας.
Κι εμείς δεν ήρθαμε από τον παράδεισο αλλά επίσης ξέρουμε και τί σημαίνει καλό και κακό οικογενειακό περιβάλλον και το δικό σας οικογενειακό περιβάλλον δεν είναι καθόλου καλό.
Αν εσύ νομίζεις οτι δεν τρέχει τίποτα, η γυναίκα σου όμως το έχει πάρει απόφαση να χωρίσετε απ ό,τι φαίνεται στο πρώτο της ποστ. Δες το τουλάχιστον και με ψυχραιμία συμβουλεύσου ειδικούς.
Εγώ προσωπικά, αλήθεια σου λέω, δεν θα μπορούσα να συμβιώνω και να κοιμάμαι με κάποιον που μου τράβηξε μαχαίρι, θα φοβόμουν! Εσύ πώς μπορείς σαν να μην τρέχει τίποτα; Και μη μου πεις οτι βγήκα από τον παράδεισο, σε οικογένεια μεγάλωσα κι εγώ και είμαι και 23 χρόνια παντρεμένη.Δεν είναι στα πλαίσια του φυσιολογικού αυτές οι καταστάσεις, να ξέρεις. Και προσέξτε μην σας δούμε στα δελτία ειδήσεων ως άλλη μία "οικογενειακή τραγωδία".
Μιλήστε μεταξύ σας σαν άνθρωποι, βάλτε λίγο τον εγωισμό σας ατην άκρη, συμβουλευτείτε ειδικούς και βρείτε μια λύση.
31-05-2018, 18:20 #79
επισης υποθετω οτι αν κραταγε κανενα μπαλτα θα ηθελε να ψιλοκοψει τη κονσολα που επειζες επειδη πιστευε οτι σου αποσπα τη προσοχη γι αυτο θα μιλαγε συνεχως...
31-05-2018, 19:10 #80
Δεν είναι ίδιας βαρύτητας το ενα που μου καταλογίζει με το άλλο που αποτελεί ποινικό αδίκημα. Θα ήταν πιο σωστό να φέρω την αστυνομία και να της κάνω ακούσια νοσηλεία; Δεν απαντάτε. Αυτό μου πρότειναν απο την αστυνομία. Δεν θελω να στραφώ εναντίον της ούτε να της κάνω κακό. Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι αν προσπαθήσει εκείνη να μου κάνει κακό και προσπαθησει να μου στερησει τα παιδιά μου δεν θα αμυνθω. Κατα τα άλλα δεν διαφωνω σε κατι
Δεν εχω πρόβλημα ούτε ταμπού στο να χωρίσουμε. Όμως αυτό θα εγείρει θεμα απο τη πλευρά μου όσον αφορά την επιμέλεια και σε τι περιβάλλον θα βρεθουν αυτά τα παιδιά. Δεν υπάρχει περίπτωση να της το επιτρέψω μονο και μονο επειδή ειναι μητέρα να παει τα παιδιά μου σε ενα σπιτι ναρκωμανων. Λογικο νομίζω. Μονη της μπορει να παει οπου θελει
Λογικά αυτά που λές ομως όλοι λιγο πολύ στο γαμο μας εχουμε θέματα. Αλλοι μικρά άλλοι μεγαλύτερα. Δεν πιστεύω οτι υπάρχει απειλιτικό πρόβλημα για εμενα πέραν του σαματά και των φωνων. Ζω εκει μεσα νομιζω γνωρίζω να κρίνω το τι ειναι σοβαρό και τι όχι.
31-05-2018, 19:11 #81
μακη, απο οσα βλεπουμε γυρω μας, τελικα το κριτηριο για να φερεται καποιος καλα στα παιδια, δεν ειναι αν εχει η δεν ε χει, αλλα τι μυαλα κουβαλαει....
για πες μας, ολοι αυτοι που εχοντας παιδια τα δηλητηριαζουν καθημερινα και τα κανουν ψυχοπαθεις ενηλικες, γιατι δεν τα μεγαλωσαν σωστα, εφοσον η ιδιοτητα του "γονιου " αρκει για να ξερουν το 'σωστο"?
με τον τροπο που το περιγραφεις εδω, οτι εδειξες μονος σου ενα βιντεακι που τραβηχτηκε χωρις την θεληση της σε εναν ψ και σε συνεννοηση μαζι του και μαζι της θα πηγαινατε μαζι εκει, δεν σημαινει καθολου οτι εισαι διατεθιμενος να πατε μαζι και να μιλησεις ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ, αλλα κι εκεινη για τις δικες της και να προσπαθησετε να βγαλετε μια ακρη.
εσυ οπως το λες, θες να πας μαζι της για να την κουβαλησεις στον ψυχιατρο, οχι για να εξεταστεις κι ο ιδιος.
οπως ειπες και απο ανθρωπους ξερουμε κι απο συμπεριφορες. ειναι πολυ φανερη η μεθοδευση σου, ασχετως του ποιος εχει περισσοτερο και ποιος λιγοτερο δικιο απ τους δυο σας.
και φυσικα, δεν ειναι καθολου ευκολο να "της ειχες παρει τα παιδια ηδη" οπως την τρομοκρατεις την γυναικα. αν παει σε εναν καλο δικηγορο θα μαθει οτι αυτες οι μπαρουφες που λες ειναι μονο απειλες. δεν παιρνεις ετσι απλα τα παιδια απο την μανα τους.
και μονο ο απειλητικος σου τονος ενω προσπαθεις μαλιστα να παραστησεις τον σωστο και αδικημενο της υποθεσης, δειχνει ξεκαθαρα οτι και τα λεγομενα της γυναικας σου εχουν αληθεια μεσα...
περα απο ολα τα παραπανω και παρα τις διαφωνιες σας, η γυναικα σου λεει ποσο καλα περνουσατε παλια, οτι ησουν αλλιως, οτι εισασταν αρμονικα.
εσυ δεν τα ενοιωθες ολα αυτα?
τι αλλαξε και στραβωσες δλδ?
δεν σε περιγραφει αρνητικα εξ αρχης, αλλα απο ενα σημειο και μετα.
τι σε χαλασε εσενα και αλλαξες συμπεριφορα απεναντι της?
δεν την αγαπουσες στην αρχη?
31-05-2018, 19:13 #82
31-05-2018, 19:21 #83
Δεν εχω κάποια μεθοδευση. Και εννοειται θα παμε μαζι στον ειδικο να συζητησουμε. Πάρτο αλλιως.. Αν εχω εβγαζα μαχαιρι ως πατέρας τι θα λεγατε; Δεν ζητησα κατι ουτε απευθηνθηκα σε φορουμ. Εκεινη απευθηνθηκε σε εσας. Ετσι απλά λες την αποπειρα δολοφονίας; Μπροστα στη κόρη μας; Επειδη ειστε γυναικες και μητέρες δεν σημαίνει οτι εχετε το ακαταλόγιστο. Ναι εννοειται τα παιδια σε τετοιες περιπτώσεις αφαιρουνται απο τη μητερα. Ρωτηστε τη μικρη τι σοκ επαθε και μετα μιλιστε
31-05-2018, 19:27 #84
εφοσον ησουν αοπλος, τι την εμποδισε να σε χτυπησει αν ηταν αποπειρα δολοφονιας?
μηπως σε αυτην την σχεση εχουν γινει τερατα κι απ την δικη σου μερια και καποια στιγμη βρεθηκε εκτος εαυτου η γυναικα και εγινε αυτο το απαραδεκτο περιστατικο?
ΝΑΤΗ Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ.
σκοτωνεστε δεν ξερω ποσα χρονια και ποιους λογους κι εσυ θελεις να βγαλουμε συμπερασμα ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο την κριση που επαθε η γυναικα σου.
και εββαια απευθυνθηκες στο φορουμ και μαλσιτα με κλεμμενο λογαριασμο.
να κι αλλη μια μεθοδευση αμεσως- αμεσως...
δεν σε φωναξαμε εμεις, μονος σου μπηκες.
μακη πουλακι μου, αν ψαχνεις χαζους, εδω δεν εχει πολλους, αλλα ουτε δικαστες, ουτε ψυχιατροι ειμαστε.
αν θελεις να κανεις ακτι καλο για τον γαμοσ ου, πλησιασε την γυναικα σου ηρεμα να κανετε μια ωραια συνεννοηση να πατε στο γιατρο ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, κι οχι να παει ο ενας τον αλλο πακετο, και μετα βλεπετε τι θα κανετε.
αλλα ασε τις απειλες και με τα παρανομα βιντεακια και με τα παιδια.
ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ.
αρετη κοπελα μου, τετοια στοιχεια δεν λαμβανονται υποψη καν στα δικαστηρια γιατι ειναι προιοντα υποκλοπης.
31-05-2018, 19:33 #85
Εγω μπήκα εδω μεσα γιατι με εξοργίσατε. Σταματήστε να θεωρείτε κτήμα σας τα παιδιά. Δεν ειναι η καθε μητέρα κατάλληλη για παιδιά. Εφόσον βγηκε και μίλησε τότε επρεπε και εγω να πω τη δικη μου την οπτικη. Δεν διαφωνω σε τιποτα απο τα υπόλοιπα που λετε. Όμως σταματηστε να θεωρειτε τους πατεραδες υπόλογους και τις μανες οτι και να κανουν θυματα. Δεν ειναι έτσι. Ζουμε στο 2020. Υπάρχει και ψυχολογικη βία απο τις γυναίκες και σε μεγάλο βαθμο. Η κόρη μου ειναι εδω και βλέπει και αυτό μου αρκεί. Αυτή θα με κρίνει. Όχι εσεις
31-05-2018, 19:38 #86
ουτε ο καθε πατερας ομως, ειναι απαραιτητα καταλληλος για παιδια.
δεν θα την βγαλεις εσυ ανικανη μανα με το ετσι θελω.
κατανοητο το γιατι βγηκες και μιλησες, αλλα μην μας λες οτι δεν απευθυνθηκες στο φορουμ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ. απευθυνθηκες και μαλιστα παρατυπα. αυτο λεει πολλα.
δεν σε φωναξαμε εμεις.
δεν θεωρουμε κανεναν πατερα υπολογο ΕΠΕΙΔΗ ειναι πατερας, εγω μιλησα πολυ καθαρα νομζω για τις απειλες σου προς την μανα των παιδιων σου και για παρανομες βιντεοσκοπησεις.
ουτε σ ειπα ακαταλληλο πατερα. ο γιατρος και ο δικαστης θα πει τι πατερας εισαι. οχι εγω.
και βεβαια υπαρχει ψυχολογικη βια κι απο γυναικες, αλλα κι απο ανδρες.
και ουτε πιστευω οτι ολες οι μανες ειναι καταλληλες.
καθε αλλο, παρα...
αλλα απο αυτο μεχρι να την απειλεις με κλεμμενα βιντεο οτι θα της παρεις τα παιδια, υπαρχει μεγαλο κενο κοσμιοτητας ΚΑΙ νομιμοτητας.
απευθυνθειτε σε ειδικους να σας ξεμπλεξουν.
ειδα οτι τελικα συμφωνεις σε αυτο.
δεν μενει παρα να συμφωνησει και η γυναικα σου, και βεβαια να βρειτε καποιον ψ που να εμπιστευεστε και οι δ υο σας και να πατε με το καλο..
31-05-2018, 19:42 #87
Η κόρη σου είναι 8 ετών και χτυπάει και φτύνει την μάνα της και εσύ είσαι ζαμανφου όπως είπες. Η γυναίκα σου είπε πως υποστηρίζεις αυτήν την συμπεριφορά γελώντας κιόλας. Και απαντάς πως το παιδί θα κρίνει; Πότε, όταν θα περιφέρεται από ψυχίατρο σε ψυχίατρο; Κάντε κάτι στην τελική μόνο για τα παιδιά αν δεν νοιάζεστε για σας.
Και μπλακ χιούμορ είναι διακωμώδηση θανάτου ή βαριάς αρρώστιας. Δεν είναι να κάνεις κρόσσια τα νεύρα του άλλου και να το απολαμβάνεις.
31-05-2018, 19:51 #88
Συγνώμη αλλα ηταν ενημερη και για την βιντεοσκοπηση και για το γεγονος οτι το βιντεακι το ειδε ο ψυχιάτρος. Αλλα πέρα απο αυτό και ο περιγυρός μας ξερει πολυ καλα τι γινεται. Δεν ειναι το βίντεο το ζητουμενο.
Εμπάσει περιπτώσει για μενα ειναι σημαντικό να την βοηθήσω και αυτό εχω σκοπό να κανω. Δεν θελω το κακό της. Εκτιμώ τις καλές της στιγμές ξεχνώντας εύκολα αυτά που εχουν γινει. Και βεβαια σφάλω και εγω για κάποια απο αυτα. Το θεμα μου ειναι οτι πλέον εχω χάσει τον ελεγχο. Γινεται μια μάχη καθε μερα στο σπιτι που εγω δεν συμμετεχω. Μονίμως σε μια αναταρραχη με τα παιδιά. Μονίμως απειλές μεταξύ τους. Εχει χάσει κάθε ελεγχο με τα παιδια.
31-05-2018, 19:55 #89
31-05-2018, 19:56 #90